Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az történt, hogy kifundáltam egy csöndes kis várost, ahol viszont minden meg van klasszul csinálva. Nem kellenek a felhõkarcolók, torlódás, szmog. Medium density az arcukba. Igen, de egy idõ után elkezdett feketedni minden. Nézem, lakják, de nem a high-wealth, akiknek épült, hanem csak a medium. Nézem az igényt, a medium-wealth toronymagas, a high-wealth meg a pincében. Leromboltam neki néhány szürke épületet, erre mit épít helyette? High-wealth-nek valót, ismét. Igény persze továbbra is nuku rá. Ki is halnak belõle, az elsõ adandó alkalommal, és beleköltözik a medium-wealth, hogy megint elszürkítse. Ezt játszottuk addig, amíg nem voltam hajlandó kijelölni pár pötty high density zónát, ahova megépíthette azokat a tornyokat, amik már alapban olyan befogadóképességûek.
Bakker, nem tudok másra gondolni, mint hogy kifejezetten azért épített jómódúaknak házat, hogy a középréteg lakjon benne.
androidus.freeblog.hu
Ill . a zóna lerakása közben nyomjad a CTRL-t, vagy a SHIFT-et, vagy mindkettõt .
A smooth sea never made a skillfull sailor
androidus.freeblog.hu
mondom hogy persze. (ok) de ezzel meg is történt?? mert amikor kilépek és belépek a másik városba nem veszek észre igazán kölönbségeket....
Persze lehet közrejátszik azis, hogy "fika" városaim vannak....<#wow3>#wow3><#zavart1>#zavart1>
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
A megoldás nem túl humánus, de mûködik. Fölraktam a szegények adóját 20%-ra, hogy elkezdjem kifüstölni õket úgy, mint a koszos ipart. És csodák csodája, ahogy áramlottak ki, úgy töltötték fel a népességet a jómódúak, akiknek elõtte nem volt szimpatikus a városom. Megfogták a létszámot valahol 20%-kal a korábbi szint alatt, és nem engedték lejjebb. Persze közben az adó meglódult, és pillanatok alatt kitermelte a teljeskörû szolgáltatásra valót. Azóta szárnyal a város, kezd iszonyatos léptéket ölteni.
Ez csak nekem volt új?
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Talán a szélkiegyenlítés miatt? vagy nem tudjátok?
Nem annyira zavar, de jól nézne ki ha látszódna 😊
mert ha igen valahogy kipróbálom milyen mikor az atomerõmû felrobban <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Megcsinálom elõször majd a megállókat! 😊
Köszi mégegyszer
androidus.freeblog.hu
Baromi ronda ez az új dizájn!
androidus.freeblog.hu
Az lenne a kérdésem, hogy mitõl van hogy változóan néhány ház felett megejleenik a nincs munka ikon?
Talán az ingázási idõ miatt? Mert a térkép másik szélén (nekem felette, nem a város mellett) vannak a koszos iparok, az a kék (nem jut eszembe a neve most :S) van a városban is..
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
majd irányítok holnap várost tovább
Jelenleg is fut ablakban a játék itt nézem mi van, áramkimaradások, vízpumpák nem elég, már minuszban vok semmit nem építhetek
hát legközelebb más városom lesz vagy ezt kiviszem a sz*rból 😊 bocsi a kifejezésért
Pár javaslat, amitõl nekem rögtön beindult a város fejlõdése:
- városi rendeleteket (City Ordinances) állítsd be !!!
- fekete épületeket mind dózerold le
- vannak zöld autós zónák piros körben, azaz nem éri õket út, azokat szedd fel és tedd le újra, hogy érjen utat
- rengeteg helyen vörösben van a közlekedés, a közlekedési térképet nézve az utcákat fejleszd utakra a vörös túlzsúfolt helyeken
- rengeteg fölös iskola van: tegyél 2 általános sulit bal és jobb oldalra úgy, hogy a lefedettség épp érje a város szélét, emellet legyen privát sulid, 1 könyvtár és 1 múzeum középen, és egy középiskola szintén középen, untig elég
- a kórházad nincs beállítva, maxon nyeli a pénzt . a két kicsit szedd fel, a nagyot rakd be középre, és állítsd be az igényeknek megfelelõen .
- tegyél rengeteg fát a szénerõmûvek köré illetve fásítsd, parkosítsd a várost is !!!!
Egy fontos dolog fõleg kezdõknek:
Az erõmûvek elhasználódnak idõvel, a Plant Condition (magyarításban nemtom hogy van) mellett %-ban mutatja az erõmû állapotát, figyeljetek rá, hogy ne menjen 90 % alá, olyankor pause, dózer, és új a helyére . Ugyanis minél jobban romlik az erõmû állapota, annál több pénzt igényel, és 70 % körül vagy alatt már sokszor elég 1 jó erõmû 2 szar helyett (fele pénzért) .
androidus.freeblog.hu
4x4 nagy városnak kiszabható telek
Amennyiben erre gondolsz, akkor nagyon egyszerû:
Én a New York régióból kimásoltam egy új régiókönyvtárba (Syrius) a config.bmp-t, beolvastam a legsötétebb kéket a PS-sel, lefestettem vele az egészet és save.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
de azt hittem, ellenõrízettek legalább. Így nem fogok foglalkozni vele, elég volt egyszer 😞
KoЯn
Érdeklõdnék, hogy hol találok a deluxe edition-hoz magyarositást?
Nekem megy az angol, de a gyereknek is megtetszett a játék, de neki nagyon jó lenne a magyarositás.
Másik:
Lehet a játékot multiban játszani valahogy? (pl 1 régiót ketten fejleszteni két különbözõ gépen egy idejüleg?)
Elõre is köszi
JÓ JÁTÉKOT!
Szia Tuvok!
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Egy: leakad az idõ, valamit agyonszámol, mielõtt befejezné az építést. Ha ez van, akkor nem pörögnek a dátumok se. Bírja a géped szusszal? Enyém öregecske, és néha csítában is elmélázik fél percet egy dátumnál (aztán felpörgeti) a 800 ezres városnál.
Kettõ: pörög az idõ, de nem bírja befejezni a házat. Nem végez az animációval, nem lakják be, nincs forgalma. Szerintem ez reinstall.
Három: befejezi az építést, házban laknak, jönnek-mennek, csak épp a látvány nem frissül. Nézet váltogatására (földalatti, zónás stb.) észhez tér. Ez meg DX reinstallnak hangzik.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu