13557
  • Rettenthető
    Tied szép és tetszetős, csak amint azt korábban is linkelte valaki (lehet pont Te), hogy ez a NAM-féle körforgalom milyen iszonyatosan leveszi az ingázási időt... hát khm, úgy könnyű.

Mellesleg jobban átnézve mókás a kép, amit linkeltél.
    Az sem semmi, ahogy az autópályán keresztül nő a fa... , de hogy a $$$ alacsonysűrűségű luxusvilla udvarára is ültettél fákat, akár tetszik ez az ott lakóknak, akár nem :-D. Azért én ennyire nem borultam el.
    Az kétségtelen tény, hogy gyakran fordulok olyan aljassághoz az ipartelepeknél (amikor a mutató azt mutatja, hogy nem akar betelepülni a HT ipar), hogy az üres telkeket elkezdem befásítani, amire aztán azonnal lecsap a HT ipar..., de ilyen más telkére is ültetek fát, meg az iskola, tűzoltóság stb. aszfalt parkolójába is, azért nem szoktam. De jó.
    Bár számomra van egy kicsi posztapokaliptikus hatása, amolyan az emberek mindenhonnan kihaltak, s a természet visszaköveteli azt, ami az övé :-)
  • Tuvok #9515
    Az a problémám, hogy még az autópályán is van :)
  • Christian88
    NAM-ba van benne h a jól tudom
  • Hay #9513
    Tényleg, körforgalmat hogy lehet csinálni?
  • nyirog
    Ahogy a képeket elnézem és, ha jól veszem ki belőlük, akkor a munkanélküliség oka az ,hogy kevés kereskedelmi övezetet létesítettél, ezért is hagyja el sok teher autó a várost. Amúgy szépen el van parkosítva, kalapom emelem :). Tuvoké is elég faja, kicsit non lineáris :D, amitől még élethűbb hatást kelt. Ám ami nagyon jó ott is, hogy mindenütt fa van, nekem ez így olyan hatást keltett, mintha a hegyekben, vagy egy erdő közepébe épült volna a város :P
  • Tuvok #9511
    Rakok fel én is egy képet
    Nem "fő" város, csak egy szomszéd, igyekeztem a kockaváros látszatát valamelyest kerülni, az ingázási idő gyakorlatilag így is közel nulla
  • Rettenthető
    Akkor a képek, amik talán témát generálnak - linkelem őket, mert van amelyik elég nagy:

Íme a rothadásnak indult város. Ahol a képen kertesházak vannak, ott korábban feketére lerohadt, megüresedett olyan $$ és $$$ toronyházak voltak, mint amik még épen, vagy szintén enyhén megrohadva láthatóak.

A rothadás oka, az érthetetlen munkanélküliség.

Merthogy ugye 61,075 lakosra jut 43,760 + 28,759 munkahely, az ábra szerint.

Amiből ki kell vonni azt a néhány lakost, akik még túl fiatalok, vagy már túl idősek ahhoz, hogy dolgozzanak, illetve azokat, akik elhagyják a várost, hogy az ismeretlen, városok határain található semmiben dolgozzanak :-)

Az itt maradó lakosoknak meg valahogy derogál metróval eljutni a kívánt helyre, ami még a wc-be is elvinné őket.
    De legalább szeretnek sétálni a nyomorultak :-)
  • czakof1946
    Üdv!
    Elveszett a körforgalmam
    Az amelyikbe a kétsávos utak beletorkolnak. A képe a kockában megvan, de nem aktivélódik. Mi történhetett? Melyik ennek a .dat fájlja.
  • pzolika978
    Képet csinálni nem nagy kaland.
  • Hay #9507
    miat=miatt
  • Hay #9506
    Így van, lesz legalább téma :-)
    Ya, én a rendezett városokat részesítem előnyben, gyorsabban építgetem, bár apránként... (sokszor ellenőrzöm a sulikat, rendőrséget, ilyeneket, annyit kapnak, amennyit minimálisan muszáj) Viszont ha lesz más elrendezésű, azt is megmutatom majd :-)
    Viszont nálam egyik sem rohad le, legalábbis a 100e lakos feletti is szépen dolgozott, míg el nem szállt a gépem... 2 hete kezdtem újra a gémet, eddig dühöngtem a "veszteségek" miat... azokról a városokról sajna nincs képem...
  • nyirog
    Naa... , ez csak a kezdet, majd mutat biztos más félét is :), amúgy meggyőződésem szerint mindenki először "kockásfüzet" várossal kezdi az a SimCity-zést és csak utána hegeszt nem lineáris városokat. Amúgyha ennire hadi lábon állsz a megtervezett városokkal, akkor mutathatnál akár te is kéepeta saját városodról :) , mert az nem kifogás,hogy azért ne mutatok képet ,mert rohad az egész. Mutass képet és lesz legalább téma is :D
  • Rettenthető
    Az előre megtervezett, parkosított város, (másikkal összekötve), lerohad; a hasból generált totál káosz, amiben értelmes úthálózat sincs, és nem is szép a távlati képe az meg úgy tör a magasba, hogy ijesztő.
    Az előbbit - ha nem rohadna le - akkor mutogatnám, az utóbbit meg mindenki le tudja generálni: a kívánt zóna kiválasztása, és csak húzód, amíg le nem tilt. Mellé a következő ugyanilyen... Ezen meg mit mutogassak? :-)
  • perverztata
    Igen, elég "megtervezettnek" tűnik. Nekem sosem sikerült ilyen várost összehoznom.
  • elite
    Olyan mint egy kockásfüzet...
  • Hay #9501
    Eza "legújabb" városom, egy nagy, sík területen épülget. Most épp mínuszban van, de ez átmeneti állapot, most bővítem a metróhálózatot.
  • NorbyI

Megy ez, ahogy elnézem. Egész jó kis város, bár nem mindenhol logikus, de legalább jól jövedelmező. Régen sok képet raktak ide az emberek mostanában meg szinte alig. Mi van veletek srácok?
  • Hay #9499
    Pont 4 hozzászólásba fért bele :-)
    Van másik városom is, majd még elérhetővé teszek, ha lesz igényrá.
    Részemről rush hourral nyomom, simán az alapjáték, de bőven elég. Törexem az egyensúlyra pénzügyileg, apránként haladok előre, a lejjebb megtalálható képen látszik az eredmény.
    Van most egy újabb régióm, benne egy nagyobbacska várossal, majd azt teszem be legközelebb.
  • Christian88
    Legközelebb ezt próbáld meg légyszi 1 hozzászólásban ez nem MSN =)
  • Hay #9497
    Ya, bocs a feleslegességért...
  • Hay #9496
  • Hay #9495
    Csak így?
  • Hay #9494
    Photobucketról nem lehet ide képet betenni?
  • Hay #9493
  • czakof1946
    Már megvan!
  • perverztata
    Végülis igazad van, rosszul fogalmaztam. Van benne még tutira lehetőség a fejlesztésre. Mindenesetre nekem pont elég. Az az érdekes, hogy a stratégiai játékok nem szoktak nekem menni, de ezzel elboldogulok. El is kezdtem vele megfertőzni a környezetemet. Szerintem már csak pedagógiai célzattal is éredmes lenne mindenkinek kipróbálnia, mert szerintem az emberek többségének fogalma sincsen arról hogy miért fizet adót, milyen kiadásai vannak egy városnak/országnak. Nekem ebben sokat segített, úgy érzem szélesítette a látókörömet.
  • czakof1946
    Üdv!

Keresek egy
    "Hong Kong Asia BAT Team.dat" fájlt. 25.04Mb nagyságú. Ha valakinek megvan és MSN-ben elküldené, köszönettel venném.
    Ha van jelentkező, akkor megadom az MSN címet.
    Kösz: Czakó
  • kisgabo
    jaja, dunaplaza saturn 990 ft a simcity 4...
  • Benevolens
    arra, hogy valaki lehelletfinoman elindította azt a témát, hogy lehetett volna-e még fejlszteni a Sim City-t
  • nyirog
    nincsenek meg a letöltéshez szükséges pluginjaid, olvasd el a read me-t a telepítés végén, ha nem telepítős a letöltés (BSC-sek általában azok) akkor egy read me nevezetű jegyzettömbben lesz leírva a dependencies pont alatt, hogy milyen pluginokat, textúrákat kel letöltened ahhoz h megjelenjen minden normálisan!
  • czakof1946
    Akkor gyűjtögetek
    De most előjött egy másik problema. Sok bajom van:)
    Leszedtem pár BSC park-elemet. Meg is jelenik a készletben, de amikor leakarom rakni, egy szallagokkal átkötözött doboz jelenik meg a virágos park helyett. Mi lehet a gond? SC4 kiterjesztésűek a fájlok.

Czakó
  • nyirog
    Készlet az nincs, csak ha te összegyűjtöd őket. A 2 keresett témában letöltést csak külön-külön fogsz találni!
  • czakof1946
    Természetesen össze lehet szedni út és vasút elemeket. De én komplett készletre gondoltam.
  • nyirog
    Aluljárót lehet az új NAM-ban is!
  • czakof1946
    Űdv!
    Út és vasúti sínkészletet keresek. Aluljáró, felüljáró, alagút stb. Darabokban látok egy-egy elemet. De talán létezhet készletben is.
    Kösz: Czakó
  • nyirog
    ezt most mire érted?
  • Benevolens
    Szerintem egyáltalán nem hoztak ki mindent a Sim City- ből. Lehetett volna még egy csomó mindent csinálni.
  • perverztata
    Ezer bocsánat! Természetesen az összes közreműködőnek lerovom a tiszteletemet!
  • nyirog
    Az a nagy RESPECT nem csak őt illeti, én úgy gondolom :)
  • perverztata
    Ja, és nyifinek RESPECT a magyarításért!