Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbáltam amit mondtál, feltelepítettem crack-eltem egy mappába másoltam azt a progit az indítófájllal megnyitottam vele a cd2es mappát meg azt a ppf-et elfogadta, de így sem indul el! Esetleg nem telepítés elött kellene csinálnom ezt a "javítást" a cd2vel?? Meg mikor befejezte a dolgát ez a progi kiírta angolul, hogy a Patch sikeresen hozzáadva írjam ki cd-re most. Van telepítési leírás csak angolul azzal meg nem tudok mit kezdeni mivel nem értem. Esetleg valami más ötlet???
A smooth sea never made a skillfull sailor
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Sok sikert
Javaslom tedd fel a NAM modot ha még nem tetted volna, azzal javul a simek útkeresése, és megnövelheted vele az utak kapacitását is.

Ilyen megoldással rég találkoztam (tán a zoo tycoon). elindítod a ppf-o-matic.exe-t, a megjelenõ képernyõn mintha egy file megnyitás és a cd2-fix.ppf-t ki tudod választani, ha minden igaz akkor még találsz egy ok vagy indítogombot és a elindul egy telepítés ami javítja a cd2-ben lévõ hibát és utána már nem lép ki. Azt most nem tudom, h ogy egy könyvtárba kell e tenni indítás elõtt õket.
Segítségre lenne szükségem! Letöltöttem a SIM.CITY.4-DEViANCE játékot, feltelepítettem crack-eltem, de nem akar elindulni! Elindításkor gondolkodik 1 kicsit de semmit sem csinál. Mi lehet a probléma?? A letöltésben volt 3 mappa (cd1, cd2 sim.city.4.cd2.ppf.patch-deviance) és egy deviance.nfo fájl. Az utolsó mappa kitömörítése után lett cd2-fix.ppf , deviance.nfo , devsc4fx.sfv ,ppf-o-matic3.exe fájlok illetve progi. Viszont nemtom ezekkel mit kell csinálni. Nekem már az is gyanús hogy a crack fájl neve nem egyezik meg a feltelepített indító fájlal, amit fellül kellene írnom az SimCity 4.exe a crack meg simcity.4.exe . Elég rutintalan vagyok ebben szóval minden segítséget megköszönök!!! Remélem tudtok segíteni! Köszi!
Fõleg ha már van tapasztalatod a játékban.
Ezt se értem miért hosszú neki ez?????????<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Van olyan,hogy végleg eltûnnek?
Egyenlõre szerencsére a commute time-al sincs bajom, 60 körüli értéken mozog.
Hát nem tudom nekem nem sikerül leszorítani. Megnéztem pl. a középiskolába honnan járnak dolgozni.
Építettem metrót a lakóház meg az iskola közé de nem használják.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Látjátok, ilyenek miatt nem érdemes eredeti játékokat venni, már más játékoknál is hallottam ezt, amit én is megvettem volna.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mi az az ingázási idõ amire le kell szorítanom hogy normálisan fejlõdjön a városom? 15 perc????
Avicc az, hogy megnéztem egy kis házat, hova megy a muki dolgozni belõle. ÁTMENT A TÚLOLDALRA GYALOG! Ennyi volt. erre meg azt írja ki, hogy ingázás hosszú....
<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Nem értem...
androidus.freeblog.hu
A víztisztítást meg térképpel csináld. Egyetlen tisztítómûnek van akkora hatósugara, hogy egy közepes várost kiszolgáljon. A lényeg, hogy tûnjön el minden folt. Ha nincsen koszos ipar, ez elég könnyû.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Arra lennék kiváncsi h van e olyan cheat amivel a város épitése közben lehet ingyért rendezni a terepet, tájat??