Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!
Megpróbáltam amit mondtál, feltelepítettem crack-eltem egy mappába másoltam azt a progit az indítófájllal megnyitottam vele a cd2es mappát meg azt a ppf-et elfogadta, de így sem indul el! Esetleg nem telepítés elött kellene csinálnom ezt a "javítást" a cd2vel?? Meg mikor befejezte a dolgát ez a progi kiírta angolul, hogy a Patch sikeresen hozzáadva írjam ki cd-re most. Van telepítési leírás csak angolul azzal meg nem tudok mit kezdeni mivel nem értem. Esetleg valami más ötlet???
Senki többször harmadszor ? ? ? "" ? ? ?
tyler82
Simán. Még a csapból is az folyik.<#guluszem1><#hawaii>

A smooth sea never made a skillfull sailor

OK, THX! de onnan mit szedjek le ? Terrain ... vmit ? 😊
simtropolis.com

androidus.freeblog.hu

Szerintem inkább magadtól hagyd abba a warezolós kérdést, mert ha a moderátor segít, úgy kellemetlenebb.

androidus.freeblog.hu

Nálad sose lehet tudni. Ezúttal vízvezetéket is építettél nekik?

androidus.freeblog.hu

Szép város 😊 Úgy vettem észre, hogy minél alacsonyabb egy népesség (ipar, kereskedelem, lakó), annál makacsabban marad. Csak ha ledózerolod 20% adó mellett, akkor nem jönnek vissza.

androidus.freeblog.hu

Nekem még nemn volt olyan, hogy mindenki elfogadta volna a tömegközlekedést. Azonkívül nézd meg, hányan dolgoznak abban az iskolában. Inkább a nagy épületekkel foglalkozz.

androidus.freeblog.hu

PLackó
Hát igen, vannak hiányosságok 😄
Ez a buszmegálló mód érdekelne,mi a neve?

Azért mert látom felnyomtad az iparnak az adóját (grafikonokból ítélve). ezt nem szabad, mert a $ és $$ lakosság nem kap munkát, így szépen elfeketednek sorban a lakóházak. Idõ kell ahhoz míg $ -bõl $$ lesz és $$ -bõl $$$. Ha az elõzõ kettõt kizárod csak nagyon kevesen fognak lakni a városban. Hagyd fejlõdni magától a várost. Koszos iparnak csinálj egy külön régiót és kösd össze autópályával a lakónegyedes régióddal. A kereskedelmi zónákat pedig lehetõség szerint a legforgalmasabb utak mellé rakd hogy legyen vásárló. Késõbb a koszos iparod is lassan át fog változni manufacturingra, aztán High Tech-re.

Sok sikert

Javaslom tedd fel a NAM modot ha még nem tetted volna, azzal javul a simek útkeresése, és megnövelheted vele az utak kapacitását is.
erre gondoltam

Szia!

Ilyen megoldással rég találkoztam (tán a zoo tycoon). elindítod a ppf-o-matic.exe-t, a megjelenõ képernyõn mintha egy file megnyitás és a cd2-fix.ppf-t ki tudod választani, ha minden igaz akkor még találsz egy ok vagy indítogombot és a elindul egy telepítés ami javítja a cd2-ben lévõ hibát és utána már nem lép ki. Azt most nem tudom, h ogy egy könyvtárba kell e tenni indítás elõtt õket.

Már irtam de nem kaptam ráválaszt. Van e oylan cheat ami a város épitése közben lehet ingyért rendezni a tájat????????? PLS!
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Letöltöttem a SIM.CITY.4-DEViANCE játékot, feltelepítettem crack-eltem, de nem akar elindulni! Elindításkor gondolkodik 1 kicsit de semmit sem csinál. Mi lehet a probléma?? A letöltésben volt 3 mappa (cd1, cd2 sim.city.4.cd2.ppf.patch-deviance) és egy deviance.nfo fájl. Az utolsó mappa kitömörítése után lett cd2-fix.ppf , deviance.nfo , devsc4fx.sfv ,ppf-o-matic3.exe fájlok illetve progi. Viszont nemtom ezekkel mit kell csinálni. Nekem már az is gyanús hogy a crack fájl neve nem egyezik meg a feltelepített indító fájlal, amit fellül kellene írnom az SimCity 4.exe a crack meg simcity.4.exe . Elég rutintalan vagyok ebben szóval minden segítséget megköszönök!!! Remélem tudtok segíteni! Köszi!
tyler82
Valaki tud valami magyarázatot 8533ra?<#confused><#hawaii>

Armi555
nem tudom

Miért nem használod azt a modot, amelyik az úttestre teszi a megállót így nem kell neki plusz helyet hagyni?

Látom a szandaszõlõsi reptér megvan, de nem emlékszem hogy a 4-es autópálya lenne <#bee1>

PLackó
Szerintem hanyagold ezeket az elõre elkészített városokat,kezdj újba.
Fõleg ha már van tapasztalatod a játékban.

Armi555
köszi

tyler82
Home med End billentyûk.

tyler82

Ezt se értem miért hosszú neki ez?????????<#fejvakaras><#conf>

Armi555
Mivel forgatom a tárgyakat? pl. buszmegálló, mert sokszor befelé rakja és útat kell oda vezetnem

tyler82
Nem értem miért nem jön a gazdagabb lakosség mikor mindene megvan. Már 40-50.000fõsnek kéne lennie a városnak.
<#confused>

PLackó
Elkezdtem ma egy várost, szerencsére kezdenek eltünni a csórók,a nyomornegyedek.
Van olyan,hogy végleg eltûnnek?
Egyenlõre szerencsére a commute time-al sincs bajom, 60 körüli értéken mozog.

tyler82
Aha.
Hát nem tudom nekem nem sikerül leszorítani. Megnéztem pl. a középiskolába honnan járnak dolgozni.
Építettem metrót a lakóház meg az iskola közé de nem használják.

Közepes városban úgy vettem észre, hogy a 40 perc már elfogadható érték.

androidus.freeblog.hu

Szerintem meg csak a kezdõpénz nagysága a különbség, valamint hogy bizonyos fejlesztéseket sunyin nem enged meg alacsonyabb fokozatokon. A kezdõpénz pedig rohadtul nem érdekes, mert az elején a koszos ipart simán ki lehet szipolyozni. Pár százzal korábban írtam, hogy milyen szépen el lehet kezdeni hitelbõl is. Nincs jelentõsége.

androidus.freeblog.hu

Úgy vettem észre, hogy a commute time egy generális kifogás. Iparnál/kereskedelemnél mindig low demand-ra, lakosságnál meg commute time-ra hivatkozik. Ettõl még le kell szorítani, de a hivatkozásból nem lehet kiindulni.

androidus.freeblog.hu

Ezzel a problémával sokan kérdezõsködnek, és talán eddig mindnek eredeti volt. Én azt javaslom, hogy innen szedd le a fixed exe patcheket és tedd fel. Talán ez segít.

Látjátok, ilyenek miatt nem érdemes eredeti játékokat venni, már más játékoknál is hallottam ezt, amit én is megvettem volna.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

PLackó
phej, hogy utálom én ezt a commute time problémát 😊

ha vki tudja válaszoljon!
Tuvok
Amikor commute time miatt senki se hagyja el az otthonát .

tyler82
Na, tehát mi az elfogadható ingázási idõ??

Tuvok
Ezt már egyszer beírtad .

Tuvok
Én úgy vettem észre egyébként, hogy a kezdõpénz nagyságán kívül nem sok érdemi különbség van a nehézségi fokozatok között .

hi! megvettem a deluxe installáltam meg minden csak kicsit gázos az egész mer mindig kilép a játékbol amikor jáccom és ha utána megprobálom elindítani mégeccer azt irja higy hibát észlel stb és újra kell indítanom a gépet h el tudjam indítani. mi lehet a gáz?hm?
tyler82
Ja hát e legnehezebb fokozaton jatszok. Így iegy picit marad el a sima SC4-tõl. de így élvezetes számomra. Nem szeretem a túl könnyû dolgokat.<#vigyor1><#hawaii>

Tuvok
Na mi az, nem is olyan könnyû az RH ? 😊

tyler82
Na az a helyzet hogy elkezdtem Big Ctiy Tutorialt építeni. de hamar kiderült hogy alapbol rossz az úthálózat. Ezért raktam le sugárutakat meg átzónáztam, ne csak egy helyen legyenek összetömörítve pl. a kereskedelem. mindennel lefedtem a várost: iskolák, korházak, rendõrségek, tûzoltóságok stb. de 25000fõre elapadt a lakosság és nemigazán jön új, habár az igényességi grafikon szerint jönnének gazdagok de ingázási isõ miatt megüresednek...hiába raktam le 60.000ért metrót meg még ezen felül buszmegállót, nem használják. Van magasvasút is meg hagyomnányos is. ez utobbít használják rendesen, fõleg teherszállításra, ezzel ninc is gond. Probáltam azt is hogy a lakoövezethez közelebb építek kre/HiTech ipar zónákat, de nem segít az se.
Mi az az ingázási idõ amire le kell szorítanom hogy normálisan fejlõdjön a városom? 15 perc????
Avicc az, hogy megnéztem egy kis házat, hova megy a muki dolgozni belõle. ÁTMENT A TÚLOLDALRA GYALOG! Ennyi volt. erre meg azt írja ki, hogy ingázás hosszú....
<#fejvakaras><#conf>
Nem értem...

hi! megvettem a deluxe installáltam meg minden csak kicsit gázos az egész mer mindig kilép a játékbol amikor jáccom és ha utána megprobálom elindítani mégeccer azt irja higy hibát észlel stb és újra kell indítanom a gépet h el tudjam indítani. mi lehet a gáz?
tyler82
Van.

Ha már megvan az RH, a nyilas kérdõjellel rá tudsz kattintani a metrómegállóra (vagy bármire) és kirajzolja, pontosan mely házakból voltak hajlandóak elsétálni addig. Na annyi a hatósugara 😊

androidus.freeblog.hu

Akkor válts naperõmûre, ha már teljesen át akarsz állni hi-tech iparra és jómódú, kvalifikált népességre. Csak õk fogják értékelni, és az adóikkal eltartani. Ha bõven van rá pénz, akkor valamire nem költesz, amire kellene.

A víztisztítást meg térképpel csináld. Egyetlen tisztítómûnek van akkora hatósugara, hogy egy közepes várost kiszolgáljon. A lényeg, hogy tûnjön el minden folt. Ha nincsen koszos ipar, ez elég könnyû.

androidus.freeblog.hu

Szerintem leírták, hogy vidd rá az egeret, és megmondja. Ha jól emlékszem, 4 ezer hi-tech népesség kell. Nézd meg.

androidus.freeblog.hu

LeWyTy
Nem lenne rossz.Ez a kép vagy 2-3éves...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hello!

Arra lennék kiváncsi h van e olyan cheat amivel a város épitése közben lehet ingyért rendezni a terepet, tájat??
tyler82
Mennyi a metróállomások meg a buszmegállók "hatóköre"?
Vagyis milyen sûrûn kell építeni??
Mert nekem nemigazán válik be...