Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
A kiegészitõk a simtropolison vannak, nem tudom mindegyiket felsorolni.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
PATCH Version 6.50 - RTPatch(R) Professional - Software Update System
nekem vmi ilyesmi van, de látom neked vannak más épületek is, naon tetszenek.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én örülök, hogy ha meg tudok építeni egy várost, úgy hogy mûködjön!
Nagyon szép város, és nagyon aplólékos.
Mennyi idõbe telt ezt megépíteni?
Most már viszonylag kész félig az új városom és pár részletet megörökítettem. Itt a yacht kikötõ látható ,Belváros , szép ház , sok fát telepítek ,Autópálya keresztezõdés keleti városrész , Sugárút fal valamint az autópályának is ugyanolyan fala van.Van ilyen átjáró van ilyen is és vannak ilyen átjárók is. Van autópálya alagút , ez is autópálya alagút Egy Belvárosi kép Itt a városháza És Régiókép1 Régiókép2. Hát ennyi. Várom az észrevételeket.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A mod neve: Simoleon RH
hogy oldottad meg, hogy menjen a simoleon mod?
mer énis felraktam és nem mûködik
elõre is köszi <#smile>#smile>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az én városom most 80 ezer körüli, és tegnap kezdtem.
25 millióval kezdtem, és most van 33 millióm. A játékot kb. 7-8 éve kezdtem.
androidus.freeblog.hu
A smooth sea never made a skillfull sailor
pzolika978: már építettem 250 ezres város csalás nékül, de úgy hogy a szomszédjában egy olyan város volt, amiben csak munkahely volt.
A játékban láttam hogy a hidrogén erõmûhöz a következõ kell:
-Fejlett technikai ipar a városban 4000
-A város teljes energia szükséglete+ üzleteké 30000
Ezeket hogyan lehet megnézni hogy jelenleg mennyin áll?
Jelenleg 2 atomerõmû,6 naperõmû és 6 szemétfeldolgozók adják az energiát és szeretném lecserélni az erõmûveket hidrogénra.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
- Denso -ban kb 2000 ember dolgozik,
- Philips-ben kb 1500 ember,
- Sanmina (IBM) kb 2000-2500 ember
akkor elég kicsinek számít a gyáranként 100-200 ember a játékban (vagy még kevesebb)
Szóval szerintem ez inkább realisztikusabbá teszi minthogy csalás.
A simoleon mod már inkább számít csalásnak, és igen, én is építettem már 200.000 fõs várost mindenféle csalás nélkül, csak rendszer újratelepítésnél elfelejtettem a mentést kimásolni és leformatáltam <#sir>#sir>
Csak azért használom, mert nincs kedvem megint a 0-ról kezdeni (egész napjaim mentek rá a játékra akkoriban)
Neked meg üzenem,hogy próbáld ki milyen csalás nélkül egy dübörgõ várost létrehozni. Nekem egy 300000 fõre jut kb. 74000 bevétel és kb.62000 kiadás. Így kb.12000 bevételre számíthatok havonta.Minden csalás nélkül.
(Bár az Industry Quadlupler -en gondolkoztam mert rengeteg gyárat kell építeni és meglehetõsen kis befogadóképességüek. A legnagyobb gyárban alig 400-an dolgoznak,míg egy közepes házban 3000 lakos van. Az irodaházakban meg 4000 fõk dolgoznak.)Csak röstelem használni mert csalásnak minõsül.<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Letöltöttem a simoleon modot, be is tettem a plugins mappába, de nem mûködk.
Amikor elkezdek egy új várost mindíg csak a szokásos összeggel kezdek.
Mi lehet a baj?
A minap leültem játszani, és fél óra alatt egy 9ezres faluból csináltam egy 130 ezres nagyvárost, õszintén szólva magam sem tudom mitõl kezdett el ilyen õrülten fejlõdni, de örülök neki. Nem szeretem amúgy a hatalmas felhõkarcolókat néha, nem látom az erdõtõl a fát 😊 Szeretem szépítgetni a városokat...
Human Rigts no.1: We are all born free & equal.
- Easy : § 100.000.000
- Medium : § 25.000.000
- Hard : § 1.000.000
És mindezekmellett megnöveli a bevételt.
Pl. az iménti nagyvárosban §50.000 a kiadás, a bevétel pedig §450.000 körül van, ez durva csalásnak számít, de én azért játszok így hogy minnél nagyobb várost minnél gyorsabban tudjak csinálni
Nekem a városaimban állandóak a dugók,pedig lassan minden sugárút.

Nem tudom miért de az új épületek nem világítanak éjszaka...
Valakinek van 5lete hogy miért nem ?

Itt a magyarosítás,nem teljes,de tökéletes.
Le lehet valahonnan teljes magyarítást tölteni a RH-hoz? mert amit a magyaritasok.hu-ról leszedtem az elég gagyi
Talán próbáld meg ezt,vagy a gépedet pucold ki egy kicsit. Egy ismerõsöm mondta,hogy a túl kevés memória is zavart okozhat. Remélem tudtam segíteni.
Ha megpatchelted a CD2 képfájlt csak UTÁNA telepítsd. jónak kell lennie.