13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Benevolens #9596 lehet, hogy onnan kell letölteni -
czakof1946 #9595 Én ia arra gondolok, mert ezt írja:
Dependencies: PEG CSK2
De ha ezt beteszem a keresőbe teljesen más jön ki, nem egy fájl, hanem egy oldal a Simtropolis.com-ból
-
kri555 #9594 Szerintem hiányzik egy textúra. Próbáld meg újratelepíteni a csatornát
-
czakof1946 #9593 álmos vagyok még! nem tudok írni: javítás: ....csatornába beépíteni az utat.... -
czakof1946 #9592 Kösz!
Ezt a video sorozat már én is megtaláltam. Valóban mutatja, hogyan kell a csazorbába beépítebi az utat. Ezt már meg is csináltam.
De a nyitható híd továbbra is problema.
Találtam egy ilyen hidat:PEG CSK2 3x Avenue Draw Bridge
De hiába installáltam. Megjelenik a kínálatban, de pár másodperc után díszdobozzá alakul.
file://localhost/c:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/SimCity%204/Plugins/PEGPROD/CSK2/CSK2%203x%20Bridges/Ave%20Draw%20Bridge/readme_140.htm
Mit kell még mellé tenni, hogy ne tünjön el?
czakó -
Benevolens #9591 nekem meg az a porblémám, hogy nem épül CS$, csak CS$$, CS$$$, és az is iroda, pedig nem magasak az adók. Már annyira hiány van belőle, hogy az egyik városom munkanélküliség miatt 150 000 embert vesztettem. -
kri555 #9590 http://www.youtube.com/watch?v=pE2nC7fjd7U -
czakof1946 #9589 Üdv!
Nem valami pörgős a topik.
Ezért egy konkrét megoldást kérnék. Természetesen próbálkozom az ügyben, de talán kaphatnák hasznos tanácsot.
4 négyzet széles csatorna felett szeretném átvinni a kétsávos utat /nem autópályát, hanem a középen elválasztósávos utat/. Ezt kellene egy nyitható híddal megszakítani, vagyis beleépíteni.
Ha kaphatnák segítséget, megköszönném.
Akár képpel is megmutatva
Kösz: Czakó -
kri555 #9588 aha -
NorbyI #9587 Crysis: látom kiakasztottad a pénzszámlálót :D -
NorbyI #9586 Aham, én tudok egy csomó jo modot.
Itt van pl ez az oldal itt egy rakással van: www.simtropolis.com
Ami egyébként most újult meg.
czakof1946:
Nem lehet megdönteni a nézetet mert ez egy négy nézetes játék, az összes textúra csak ebben a 4 nézetben létezik, ha megdöntenéd a játékot, már ha lehetne egyáltalán akkor az új nézetben csak üresség látszana. Szóval felejtős. Ez a játék korlátja. -
coolcar #9585 Sziasztok!
Tudtok valami jó módot? -
Benevolens #9584 fizető kaput a kolléga megjegyzése ellenére csak már megépített útra lehet tenni. Mindenre, autópályára is, kivéve streetre. -
kri555 #9583 Tudomásom szerint nem lehet. -
czakof1946 #9582 Üdv!
Tudom, hogy távolítani-közelíteni, 4 irányban mozgatni lehet. De dönteni a síkban, hogy nagyobb területet láthassak be egyszerre, lehet-e?
-
kri555 #9581 -
kri555 #9580
Nem szabad hogy alatta út vagy valami hasonló dolog legyen! -
candyshop #9579 sziasztok,tudja vki,hová tudok vámházat építeni a sim city 4-ben?Mert sehová nem engedi,de sajna még kezdő vagyok -
czakof1946 #9578 Üdv!
Tettem egy hegytetőre egy kilátót, de arra nem gondoltam, hogy oda fel is meg le is kellene közlekedni
Létezik lépcsősor,vagy meredek út?
Mert a sima út pirosra vált.
Kösz -
NorbyI #9577 LD
Remélem jó a link -
#9576 Én anno a simptropolisról szedtem le -
czakof1946 #9575 Kösz!
Ez egy free program?
Hol található -
#9574 Pl. Landscape designer nevű progival -
czakof1946 #9573 Üdv!
Olvastam valahol, hogy új régió létrehozásánál, vagy a már meglevő régió felosztásainak nagyságát / 1x1, 2x2, 4x4 / a Comfig .bmp fájlban lehet meghatározni, megváltoztatni.
Kék, zöld, piros arányát kell változtatni.
De ezt hol lehet átszerkeszteni? -
#9572 melyik volt az?:o privit, htx. -
#9571 jaja :)
Inkább egy pártrendezvényé :D
Én is gondolkodtam, hogy beírom, csak féltem, hogy politikának minősül -
jonny1985 #9570 hát nem tudom.. a legújabb driver van fent a gépen...
fene se érti ezt.. -
#9569 Behalok, hírTV-n egy műsor ajánlója alatt SC4 zene megy :D -
Hay #9568 Na, végül is talpra estem :-)
Telepítettem kiscicát meg kiskutyát, tudok körforgalmat lerakni. Látom, bejött elég sok új elérhető eszköz a "menükben", a képernőy bal oldalán.
Most kezdhetek egy új régiót ezekkel a lehetőségekkel :-)
Majd rakok be képet, ha lesz értékelhető :-D -
Hay #9567 A kiscicánál is van 3 lehetőség... melyik kell a körforgalomhoz?????
Szóval akkor mégegyszer: Körforgalmat szeretnék a rush hourba, MIT kell felrakni a játékba, hogy tudjak körforgalmat lerakni? -
Hay #9566 Na, most akkor először rakjam fel a NAM-ot, utána kiscica? És mi az, hogy "csak egy kell, amelyiket választod"???? Ezt nem értem. -
#9565 Másik driver ? -
jonny1985 #9564 Sziasztok. Olyan volt már valakinek, hogy miután a telepítő a végéhez ér, elkezd vibrálni a kép, és a géppel semmit se lehet csinálni? Csináltam egy restertot, felraktam a "legújabb" patch-et, sikeresen fel is rakta, aztán továbbra is vibárl a kép, ahelyett, hogy menne a játék.
Lehet, hogy a videókari maitt van? ati x3870x2 -es videókari van a gépben. Ötletek? -
#9563 Passz, readme biztos írja a változásokat -
czakof1946 #9562 Én ezt csak véletlenül találtam és mivel nem januári keltezésű és elég nagy terjedelmű, azért gondolom, hogy friss. Feltettem, de nem tapasztaltam semmi változást.
Minek kellene történnie? -
#9561 Az a baj, hogy nam-ot soha nem raknak fel kétszer ugyanarra az oldalra, annyira bosszantó, hogy nincs egy értelmes "hivatalos" honlapja ... -
czakof1946 #9560 Üdv
Datum: 08.03.2009
Download Network Addon Mod (Windows) (13.6MB)
http://kurier.simcityplaza.de/files.php?cat=37
-
#9559 Van már újabb ? Mikori ?
Csak egy kell, amelyiket választod -
Hay #9558 Ya, és a kiskutya telepítés elején sok bepipálnivalót kell eldöntenem, mindegyik kell? -
Hay #9557 A kiskutyánál már leszedtem az újabbat, de még nem telepítettem. Megteszem, utána mehet rá a kiscica?