13557
  • Benevolens
    lehet, hogy onnan kell letölteni
  • czakof1946
    Én ia arra gondolok, mert ezt írja:
    Dependencies: PEG CSK2
    De ha ezt beteszem a keresőbe teljesen más jön ki, nem egy fájl, hanem egy oldal a Simtropolis.com-ból
  • kri555
    Szerintem hiányzik egy textúra. Próbáld meg újratelepíteni a csatornát
  • czakof1946
    álmos vagyok még! nem tudok írni: javítás: ....csatornába beépíteni az utat....
  • czakof1946
    Kösz!
    Ezt a video sorozat már én is megtaláltam. Valóban mutatja, hogyan kell a csazorbába beépítebi az utat. Ezt már meg is csináltam.
    De a nyitható híd továbbra is problema.
    Találtam egy ilyen hidat:PEG CSK2 3x Avenue Draw Bridge
    De hiába installáltam. Megjelenik a kínálatban, de pár másodperc után díszdobozzá alakul.
    file://localhost/c:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/SimCity%204/Plugins/PEGPROD/CSK2/CSK2%203x%20Bridges/Ave%20Draw%20Bridge/readme_140.htm
    Mit kell még mellé tenni, hogy ne tünjön el?
    czakó
  • Benevolens
    nekem meg az a porblémám, hogy nem épül CS$, csak CS$$, CS$$$, és az is iroda, pedig nem magasak az adók. Már annyira hiány van belőle, hogy az egyik városom munkanélküliség miatt 150 000 embert vesztettem.
  • kri555
    http://www.youtube.com/watch?v=pE2nC7fjd7U
  • czakof1946
    Üdv!
    Nem valami pörgős a topik.
    Ezért egy konkrét megoldást kérnék. Természetesen próbálkozom az ügyben, de talán kaphatnák hasznos tanácsot.
    4 négyzet széles csatorna felett szeretném átvinni a kétsávos utat /nem autópályát, hanem a középen elválasztósávos utat/. Ezt kellene egy nyitható híddal megszakítani, vagyis beleépíteni.
    Ha kaphatnák segítséget, megköszönném.
    Akár képpel is megmutatva

Kösz: Czakó
  • kri555
    aha
  • NorbyI
    Crysis: látom kiakasztottad a pénzszámlálót :D
  • NorbyI
    Aham, én tudok egy csomó jo modot.
    Itt van pl ez az oldal itt egy rakással van: www.simtropolis.com
    Ami egyébként most újult meg.

czakof1946:
    Nem lehet megdönteni a nézetet mert ez egy négy nézetes játék, az összes textúra csak ebben a 4 nézetben létezik, ha megdöntenéd a játékot, már ha lehetne egyáltalán akkor az új nézetben csak üresség látszana. Szóval felejtős. Ez a játék korlátja.
  • coolcar
    Sziasztok!

Tudtok valami jó módot?
  • Benevolens
    fizető kaput a kolléga megjegyzése ellenére csak már megépített útra lehet tenni. Mindenre, autópályára is, kivéve streetre.
  • kri555
    Tudomásom szerint nem lehet.
  • czakof1946
    Üdv!
    Tudom, hogy távolítani-közelíteni, 4 irányban mozgatni lehet. De dönteni a síkban, hogy nagyobb területet láthassak be egyszerre, lehet-e?
  • kri555
  • kri555

Nem szabad hogy alatta út vagy valami hasonló dolog legyen!
  • candyshop
    sziasztok,tudja vki,hová tudok vámházat építeni a sim city 4-ben?Mert sehová nem engedi,de sajna még kezdő vagyok
  • czakof1946
    Üdv!
    Tettem egy hegytetőre egy kilátót, de arra nem gondoltam, hogy oda fel is meg le is kellene közlekedni
    Létezik lépcsősor,vagy meredek út?
    Mert a sima út pirosra vált.
    Kösz
  • NorbyI
    LD

Remélem jó a link
  • Tuvok #9576
    Én anno a simptropolisról szedtem le
  • czakof1946
    Kösz!
    Ez egy free program?
    Hol található
  • Tuvok #9574
    Pl. Landscape designer nevű progival
  • czakof1946
    Üdv!

Olvastam valahol, hogy új régió létrehozásánál, vagy a már meglevő régió felosztásainak nagyságát / 1x1, 2x2, 4x4 / a Comfig .bmp fájlban lehet meghatározni, megváltoztatni.
    Kék, zöld, piros arányát kell változtatni.
    De ezt hol lehet átszerkeszteni?
  • laslandes
    melyik volt az?:o privit, htx.
  • Marki
    jaja :)

Inkább egy pártrendezvényé :D

Én is gondolkodtam, hogy beírom, csak féltem, hogy politikának minősül
  • jonny1985
    hát nem tudom.. a legújabb driver van fent a gépen...
    fene se érti ezt..
  • Tuvok #9569
    Behalok, hírTV-n egy műsor ajánlója alatt SC4 zene megy :D
  • Hay #9568
    Na, végül is talpra estem :-)
    Telepítettem kiscicát meg kiskutyát, tudok körforgalmat lerakni. Látom, bejött elég sok új elérhető eszköz a "menükben", a képernőy bal oldalán.
    Most kezdhetek egy új régiót ezekkel a lehetőségekkel :-)
    Majd rakok be képet, ha lesz értékelhető :-D
  • Hay #9567
    A kiscicánál is van 3 lehetőség... melyik kell a körforgalomhoz?????
    Szóval akkor mégegyszer: Körforgalmat szeretnék a rush hourba, MIT kell felrakni a játékba, hogy tudjak körforgalmat lerakni?
  • Hay #9566
    Na, most akkor először rakjam fel a NAM-ot, utána kiscica? És mi az, hogy "csak egy kell, amelyiket választod"???? Ezt nem értem.
  • Tuvok #9565
    Másik driver ?
  • jonny1985
    Sziasztok. Olyan volt már valakinek, hogy miután a telepítő a végéhez ér, elkezd vibrálni a kép, és a géppel semmit se lehet csinálni? Csináltam egy restertot, felraktam a "legújabb" patch-et, sikeresen fel is rakta, aztán továbbra is vibárl a kép, ahelyett, hogy menne a játék.
    Lehet, hogy a videókari maitt van? ati x3870x2 -es videókari van a gépben. Ötletek?
  • Tuvok #9563
    Passz, readme biztos írja a változásokat
  • czakof1946
    Én ezt csak véletlenül találtam és mivel nem januári keltezésű és elég nagy terjedelmű, azért gondolom, hogy friss. Feltettem, de nem tapasztaltam semmi változást.
    Minek kellene történnie?
  • Tuvok #9561
    Az a baj, hogy nam-ot soha nem raknak fel kétszer ugyanarra az oldalra, annyira bosszantó, hogy nincs egy értelmes "hivatalos" honlapja ...
  • czakof1946
    Üdv

Datum: 08.03.2009
    Download Network Addon Mod (Windows) (13.6MB)
    http://kurier.simcityplaza.de/files.php?cat=37
  • Tuvok #9559
    Van már újabb ? Mikori ?

Csak egy kell, amelyiket választod
  • Hay #9558
    Ya, és a kiskutya telepítés elején sok bepipálnivalót kell eldöntenem, mindegyik kell?
  • Hay #9557
    A kiskutyánál már leszedtem az újabbat, de még nem telepítettem. Megteszem, utána mehet rá a kiscica?