13557
  • Since
    Sziasztok,
    Olvastam illetve láttam hogy elég sok mod van a játékhoz, és megszeretném kérdezni hogy mely modokat érdemes használni, illetve hogy Ti mit használtok. Köszönöm előre is!
  • Atesz91
    A magas technológiájú iparhoz milyen előfeltételek kellenek? Gondolok itt víz lég szennyezettségre, lakosság jólétére.
  • Austin Bailey
    ezek nem az enyémek, de különben konkrétan melyik képre gondolsz?
  • Hecker007
    ezeket szerintem nem ő csinálta, amúgy ott van hogy NAM-al vannak az utak csinálva :)
  • baph
    és ezt milyen kiegekkel hoztad össze?
  • benceserious
    Sajnos nem segített a problémámon. Újra raktam a játékot, de semmi. Azért köszönöm.
  • mdeni
    Sziasztok!
    Régen játszottam a Simcity 4-el de patchek nélkül.
    Tudna e valaki abban segíteni, hogy milyen updateket kell felrakni a telepités után, mely patchekkel érdemes kezdeni, és mely oldalakon érdemes böngészni különböző kiegészítők miatt?
    Előre is megköszönöm a segítséget!
  • benceserious
    Köszönöm a tippet. Kipróbálom.
  • Tuvok #13188
    Próbáld ezt, nálam bejött: #13149
  • benceserious
    Teljesen random csinálja, most vettem észre hogy olyankor is kilép a játékból néha, ha épp nem csinálok semmit. Nincs hibaüzenet, semmi, csak egyszerüen kilép a windowsba. De tény és való hogy a leggyakrabban akkor jelentkezik a probléma, amikor a villamos sineket szeretném lerakni. Vagy már elkészült a pálya, csak váltok, bármi másra. Lehet hogy valamit elfelejtettem felrakni ami a villamoshálózathoz kapcsolódik, csak nem vettem észre és ez okozza a problémát. Abból lehet probléma ha több MOD van fönt? Illetve hogy tudok ezek között váltani? Vagy lehet hogy túl sok mindent pakoltam fel egyszerre?
  • Austin Bailey
    mindentől kifagy. De pontosan melyik plugin csinálja ezt? Én ilyennel nem találkoztam, max a NAM puzzle elemeivel. Ezek akkor fagynak ki, ha mondjuk valamilyen út fölött van a kurzor, amikor behívod a puzzle elemet, mert a program nem tudja kiszámolni a két elemből létre jöhető forgalmi szimulációt.
  • benceserious
    Köszönöm a segítséget.És az vajon nagy baj ha mappástól és mappa nélkül is berakom a Pluginok közé??? Érdekes még hogy játék közben ha rákattintok egy pluginra akkor a kurzor pirosra vált, és van hogy 5-6 másodpercet várnom kell hogy bekéküljön. Ha elkapkodom a dolgot és piros állapotában kezdem el lerakni az adott plugint akkor rögtön kifagy a játék. Biztos, hogy nem a gépem kevés hozzá. Miért gondolkodik ilyen sokat? Ne haragudjatok, hogy ilyen alap dolgokkal zaklatlak titeket, de tökre teszik a játék, és teljesen hülye vagyok az egészhez. Köszönöm mindenkinek előre is a választ. Sziasztok
  • Tuvok #13184
    Nekem még nem volt olyan gondom moddal, hogy mappában volt, vagy sem .
  • Austin Bailey
    nem mindig. Ki kell próbálni. Amelyik nem működik így, azt ki kell venni. Sokszor van olyan is, hogy több mappa van egy pluginban, de együtt nem használható. Tipikusan ilyen a dark nite verzió/ maxis nite verzió
  • Tuvok #13182
    Jó mappástól is .
  • benceserious
    Sziasztok. Igazából tök egyszerü lenne a kérdésem. Teljesen kezdő vagyok Sim City terén. Elkezdtem letölteni az alap programhoz plugin-okat. Miután kicsomagolom vannak olyan esetek amikor nem csak file-okat tartalmah, hanem könyvtárakat. A kérdésem az lenne hogy elég ha a könyvtárat bemásolom a Plugin mappába, vagy szedegessem ki a belőlük a fileokat és azokat ömlesztve másoljam be. A válaszotokat előre is köszönöm. Sziasztok.
  • Hay #13180
    Oks, akkor még keresgélek ott :-)
  • Hecker007
    az biztos nem gond, nekem is magyar, modok is vannak a játékon
    nem tudom mi lehet a probléma nálad :S
  • Hay #13178
    Igen, kösz, ott találtam nocédéket, sajna egyik sem műxik nálam. Lehet az a gond, hogy magyarítva van?
  • Hecker007
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gamecopyworld-ön keress rá :)
  • Hay #13176
    Szia, sajna én még nem találtam mini image-t.
    Eredeti Sim Sity 4 Deluxe edition van, ehhez keresek.
    Tudnál segíteni, hogy hol találok? :-)
  • TycoonHQ
    Az ott nagyon nem volt reklám, ez az igen. :)
  • Carlos
    Az SC5-ben már mondtuk, hogy ne reklámozz!
  • TycoonHQ
    Mivel bejelentették a SimCity 5-öt így az oldalamon folyamatosan próbálom nyomon követni majd a híreket. Emellett persze rengeteg más játékhoz is találhattok letöltéseket, modokat, híreket, cikkeket. http://tycoon.atw.hu/
    (Ha reklámnak veszitek, nyugodtan töröljétek vagy tiltsatok ki. Csak szeretném ha tudnátok, hogy van ilyen oldal is a világon. :))
  • Austin Bailey
    Bejelentették az 5-öt
  • Mayan
    http://www.simcity.com/en_US

http://www.youtube.com/watch?v=kztNWdhRdnw
  • Austin Bailey
  • Austin Bailey
    NAM: Network Addon Mod: Felsorolni is nehéz, hogy mi van benne.
    NWM: Network Widening Mod: Egy csomóféle soksávos utat ad a játékhoz.
    RHW Real Highway Mod: Új típusú autópályát ad a játékhoz, extrém nagy variációs lehetőséggel, és a régi autópálya is megmarad. Ezzel tudsz például emeletes autópályát építeni, meg jó kis csomópontokat.
    SAM: Street Addon Mod. A streethez ad hozzá dolgokat. Például tudsz macskaköves, vörös téglás utcát, földutat, fekete aszfaltos utcát stb
    HSRP: High Speed Rail Project. Nagy sebességű vasutat ad a játékhoz. A monorailből csinálja, de a monorail is megmarad.
    TuLep: Turning Lanes valami. Fordulósávokat ad a játékhoz. Lehet hogy azóta beépítették a NAM-ba
    LRM: Közvilágítást cseréli le, Az új utakhoz is ad lámpákat.
    GLR modok. Groun Ligh Rail. Ez tulajdonképpen a villamos. Mivel a villamost a magasvasútból csinálja, ezért össze tudod kötni vele és a metróval is. Villamosszerelvényeket és megállókat lehet letöltetni nagyjából egyesével.
    RAM: Railway Addon Mod. A vasúthoz pakol hozzá dolgokat. Például egyvágányú vasútvonalat. (Mivel a NAM is pakol, a vasúthoz például nagyívű kanyarokat, ezért nem tudom pontosan, hogy mit még
  • LeWyTy
    Elment a kedvem...
  • Austin Bailey
    itt egy kis kedvcsináló, válasz a kérdésre, hogy érdemes-e letölteni dolgokat. Hasonlítsátok össze a képeket azzal, amit ti meg tudtok csinálni, és a különbség az, amit le lehet tölteni. Nagyjából minden útelem, ami nektek nincs, de a képeken ige, az a NAM-ban van, vagy valami olyanban, amihez a NAM kell.

• Carlos
    Akkor kérem. :)
  • Austin Bailey
    nélküle nincs élet a játékban. Vannak benne aluljárók, felüljárók, villamos, sétáló utca, újféle kereszteződések, körforgalom, autópálya-kereszteződések stb, javít egy csomó bugot, új közlekedésszimulációja van, sőt többfélét be lehet állítani, és egy csomó egyéb alapcucc dependency-je is, mint az RHW, NWM, LRM, SAM, GLR modok, HSRP, RAM, TuLep stb. Kérésre megmondom, hogy mi micsoda
  • Austin Bailey
    elég az utolsó + az essentials
  • LeWyTy
    Nememlékszem a NAM ból elég az utolsó? vagy mind kellene?
  • Carlos
    Ez ennyire fontos? Én eddig valahogy mindig elvoltam az eredeti dolgokkal. De ha azt mondjátok, hogy ég és föld, akkor megér egy próbát...

Mit értesz az alatt, hogy rendbe rakja a közlekedést?
  • Hecker007
    rendbe rakja a közlekedést, és hozzáad a játékhoz egy jó pár plusz lehetőséget
  • Hay #13160
    Szia.
    Hát nagyon röviden: rengeteg plusz lehetőség a közlekedési "eszközökben".
    Talán ez a legutóbbi.
  • Carlos
    Mire jó pontosan ez a NAM nevű dolog?
  • Austin Bailey
    NAM 30-nál tart, ha jó emlékszem
  • Carlos
    Jelen pillanatban XP service 2 kompatibilitás és az általad beirt cpu count van belőve. Megnézzük.
    Köszi.