Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és csak az egyik városnál csinálja ezt, a többinél nem. most telepítem újra a játékot, más már nem jutott eszembe
igen
akkor is kidob, ha nem csinálsz semmit?
Nekem most azt játsza, hogy az egyik városomból mindig véletlenszerûen kidob, de max 2 perc után. És más városnál nem csak egynél, és nem tudok rájönni mi baja lehet.
Nekem xp-n is fagyni szokott, általában, ha valami olyat építek ami bekavar. Múltkor autópálya lehajtó építése közben fagyott le, és folyamatosan kilépkedett a játékból amíg nem töröltem ki egy lehajtót.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Értem. Igen lehet ez a gond, de emiatt nem fogok régi gépen játszani. Sajnos elég idegesítõ tud lenni, bár átszoktam rá, hogy minden nagyobb módosítás után mentek egyet.
Nálam is elõfordul, elvileg nem oprendszer miatt van, a kétmagos procit nem szereti a játék.
Köszönöm a múltkori segítséget. Más: találkozott valamelyikõtök olyan problémával, hogy windows 7-en véletlenszerûen egyszercsak leáll és kilép a játék. Eredetiben van meg, régebben windows xp-n játszottam és ott nem jött elõ ilyen probléma.
Már nem fut.
még fut nem?
Nem mindegyik épület plopolt a képen😊
Ja, így mindent értek.<#circling>#circling> köszi!
lot editorral csinál plop verziókat és egyszerûen leteszi.
Engem inkább az érdekelne, hogy a körforgalmat hogyan csinálja meg úgy, hogy teljes járda legyen, ha nincs mellette zóna. Vagy a járdacserével ez megoldódik?
Engem inkább az érdekelne, hogy a körforgalmat hogyan csinálja meg úgy, hogy teljes járda legyen, ha nincs mellette zóna. Vagy a járdacserével ez megoldódik?
Nagyon jól néz ki! Nézegetem már egy ideje az oldalt és már nagyon gyötör a kérdés, hogy hogyan csináltok ti ilyen pompás építéseket? Mármint ti hogyan "tudatjátok" a programmal, hogy 'ide ilyen, oda olyan' házat kell építeni?
Nekem tetszik a piros ház😊
Gordin:Ctrl+X: WhereRUFrom "új név"
Azt hiszem mûködik 😊
Gordin:Ctrl+X: WhereRUFrom "új név"
Azt hiszem mûködik 😊
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy meglévõ város nevét meg tudom változtatni?
Az lenne a kérdésem, hogy meglévõ város nevét meg tudom változtatni?
töri a tónust, meg mondjuk én nem szeretem ezt a moddert, mert az a pár háza, ami még van hasonlóan primitíven van színezve. Kivéve egy sarokházat, de ott meg le kell cserélni a talajt.
A piros ház dobja fel az egészet<#eplus2>#eplus2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
szép lett nagyon, bár a helyedben a piros házat kivenném. <#taps>#taps><#taps>#taps>
IT'S AMAZINGl!<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én õszig nem nagyon tudok gémezni, de yó 5letnek tartom :-D
én nem tudom mit kell csinálni, de nem akarok semmi jó elrontója lenni. Magyar nyelvû support részleg?
Alázzátok le a népet 😊
csináljunk <#circling>#circling>
sziasztok!
vki elmagyarázná nekem a bsc cleanitol programot..mert nem vágom.. kitörölt mindent náléam😞😞
vki elmagyarázná nekem a bsc cleanitol programot..mert nem vágom.. kitörölt mindent náléam😞😞
BSC Sorry. Tehát a BSC moddot szedtem le.<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Ó igen, még annyi, hogy leszedtem a CAM moddot, és néhol hatalams, doboz formájú épületek jelennek meg, hogyan lehet belõlük tisztességes házakat varázsolni?
Ez a játék olyan mint a tej, NEM LEHET MEGUNNI!
Én már 6 éve masszívan játszom a játékkal, de ilyennel eddig még nem találkoztam! Van egy relatíve nagy (nagyváros térképen) városom, aminek van egy vonzáskörzete ugye, tehát a közvetlen környezetében lévõ többi városra hatást gyakorol, tehát az LKI igények együtt mozognak a nagyvároséval.
Na mármost, az a paradoxon fordult elõ, hogy A nagyváros külvárosának külvárosában alakult ki egy viszonylag nagy munkaerõ-importra szoruló város, (5.000 lakosra 23.000 munkahely) ezzel volna a baj.
A város úthálózata kifogástalan, sehol semmi torlódás, körkörös, sugárutas városról van szó. A várost körülvevõ tizen-huszonezres városokból özönlenek be a városba a munkavállalók és az itteniektõl úgymond "Elveszik a munkát!", a város lakóinak a nagyvárosban kell munkát vállalniuk, ami értelem szerûen vasúton/magasvasút-metrón nyilván eléggé messze van, így õk munkanélkülivé válnak és tömegesen szegényednek el. A Város lakói egy-két $$$-tõl eltekintve mind $$ vagyoni szintûek, a városban HT és gyártó ipar, valamint a kereskedelem minden fajtája megtelepedett.
Ez volt ideáig az elsõ probléma.
A második: Miután nagyon túlterheltek a vasútvonalak, és komplett állomás-komplexumok (gyári játékban szereplõ állomásokból 5-6 db sem képesek megfelelõen biztosítani a forgalom gördülékenységét, ezért valami különlegesen nagy kapacitású (olyan 20.000. vonatra hitelesített) végállomás-szerû pályaudvart keresnék, már néztem Simtropolison is, de nem találtam. Valaki tudna dobni egy linket?
Én már 6 éve masszívan játszom a játékkal, de ilyennel eddig még nem találkoztam! Van egy relatíve nagy (nagyváros térképen) városom, aminek van egy vonzáskörzete ugye, tehát a közvetlen környezetében lévõ többi városra hatást gyakorol, tehát az LKI igények együtt mozognak a nagyvároséval.
Na mármost, az a paradoxon fordult elõ, hogy A nagyváros külvárosának külvárosában alakult ki egy viszonylag nagy munkaerõ-importra szoruló város, (5.000 lakosra 23.000 munkahely) ezzel volna a baj.
A város úthálózata kifogástalan, sehol semmi torlódás, körkörös, sugárutas városról van szó. A várost körülvevõ tizen-huszonezres városokból özönlenek be a városba a munkavállalók és az itteniektõl úgymond "Elveszik a munkát!", a város lakóinak a nagyvárosban kell munkát vállalniuk, ami értelem szerûen vasúton/magasvasút-metrón nyilván eléggé messze van, így õk munkanélkülivé válnak és tömegesen szegényednek el. A Város lakói egy-két $$$-tõl eltekintve mind $$ vagyoni szintûek, a városban HT és gyártó ipar, valamint a kereskedelem minden fajtája megtelepedett.
Ez volt ideáig az elsõ probléma.
A második: Miután nagyon túlterheltek a vasútvonalak, és komplett állomás-komplexumok (gyári játékban szereplõ állomásokból 5-6 db sem képesek megfelelõen biztosítani a forgalom gördülékenységét, ezért valami különlegesen nagy kapacitású (olyan 20.000. vonatra hitelesített) végállomás-szerû pályaudvart keresnék, már néztem Simtropolison is, de nem találtam. Valaki tudna dobni egy linket?

Így már jó lesz:

én simtropolis, és sc4devotion!
Hy Mindenkinek? Honnan töltöttök le modokat meg ilyesmiket, régebben a simtropolisról szedtem ilyeneket, de most az nem jön be 😞 elõre is köszi 😉

mi az a T21?
T21 sajnos én sem tudok, de LRM lámpák cseréjének meg van a leírása 😊
Egyébként a Simtropolison vannak T21-es segítségek.
Egyébként a Simtropolison vannak T21-es segítségek.
ha jól értettem kodlovaggal elkezdtetek valami projektet, amiben kodlovag lrm-es modja alapján elkezdtétek kicserélni az utak mellett a propokat. Én elkezdtem csinálni az egyik régi tervemet, egy hetvenes évek elõtti amerikai várost, de lot editorral túl sok lenne megcsinálni az egészet. Igaziból a propok megvannak, és az érdekelne, hogy hogyan kell az utakat úgy megbuherálgatni, és kicserélgetni a maxis propokat.
Kérj 😊
szarkazmus<#ejnye1>#ejnye1>
<#ejnye1>#ejnye1>
szeretnék kérni egy kis segítséget
Hát ez szörnyû... én ilyen képet be se tettem volna a helyedben <#eplus2>#eplus2>
Alkotói válság volt 😄
Rég volt kép 😊

lehet, hogy a másik oldalon nincs összekötve. Hanem egy kockával el van csúszva. Ilyenkor kijelzi az összeköttetést, meg az út is kivezet grafikailag, de ténylegesen nem mûködik. Szóval rombold le mind a két oldalon az összes utat legalább 8 kockányira a szélektõl, aztán az egyikbõl húzd át az összeset, és a másikban ott folytasd, ahol megjelenik a szélen a átvezetés. És akkor az is kiderül, hogy el volt-e csúszva vagy sem.
köszi majd megpróbálom. Amúgy olyan problémám van, hogy a városból két sugárút és egy autópálya vezet ki. Az autópálya fizetõs a másik kettõ nem. Csak az egyik sugárutat használják a lakók, és ott nagy a torlódás. Mit tudok csinálni, hogy a többit is használják?