1225
TOCA Race Driver
  • FREAK
    nem, mert akkor 60% volt :D
  • Alexease
    Azert a nagy "fikazas", csalodas, mert mindenki azt hitte, hogy szimulator lesz. De - mint mar mondtam - ha "autos szerepjateknak" vesszuk, akkor tokeletes.
    Amugy, ez szerintem mar nagyon a vegleges. Az, hogy az elejen 80% van irva, az nem jelent semmit. Tavaly ilyenkkor, ugyan ez volt kiirva.
  • FREAK
    azért az ÜBER és a HULLADÉK fizika között lenne pár elfogadható megoldás

EZ nevetséges, utoljára a STUNTS-ban mozgott így az autó, de még az is jobb volt
  • gergou
    Nekem meg tetszik. Mar megint fikaztok, nem ertem miert kell uber fizikat varni minden gameztol... Egyetlen dolog van amiben egyet ertek, es az a tores engine, mely az elso demoban tenyleg jobb volt, de ez csak beallitas kerdese, hogy mekkorat horpadjon a kaszni, vagy hogy merre huzzon a jargany... A veglegesben ez mar tokeletes lesz... Tehat nincs mas dolgunk, mint varni.
  • Alexease
    Nem:) Eleg a Toca Race Driver.
  • GSiZSolti
    FOS-ra?
  • GSiZSolti
    Ellent kell hogy mondjak ,mert a Colin3 igencsak jó lesz! Konzolon sem lett árkád , és a PC-s verzió azért csúszik , mert még javíanak rajta ...
    Bízzatok benne hogy jó lesz!

Akinek nem teccet a 2.rész az ezt sem fogja nyúzni...
  • Alexease
    Amugy szolni kellene a Moderatornak, hogy a Topic cimet irja at.
  • Alexease
    :(
  • FREAK
    olyan lesz, ne is reménykedj
  • hali
    Az lesz a kiba nagy szopás, ha a colin3 is ilyen szar fostalicska lesz mint a pro race driver :(
  • Alexease
    Mostanaban eleg sok a "bukta":(
    Vartam NFSHP2-ot, a MS Rally-t, erre se belso nezet se semmi. Most meg itt van ez a szar... Kivancsi leszek a MBW-re, ha kijon egyaltalan PC-re.
    De legalabb a Nascar-ban nem kellett csalodni, az olyan, amilyennek lennie kell.
  • FREAK
    "Toca race driver.....FOS"
  • FREAK
    lol, ömlik a szar a topikból :DDDDDDDDDDD
  • Roccso
    Faszomat nem hiszem el le se töltöm :(((
  • hali
    nyah, jojez, az elso kereket már sikerult kitörni
  • hali
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ apám, hát ez valami gigamegaatomlolfos lett. ilyen tipik arcade szar, mert hogy szimulacio az nincs benne. errol ennyit...
  • ÁjjLe BoBBi
    na megnéztem ezt a fost...hááát....
    a graffal semmi bajom....az is nagyon tetszik amikor körbe körbe forogsz a kocsival és az elmosódott képet adja vissza a monditoron ez nagyon fasza....viszon javítsatok ki ha nincs igazam, de én láttam egy ezelötti demot ahol sokkal jobban tört a kocsi, két kanyar után ott total károsra törtem a gépet, és kicsit odavertem neki rögtön kiment a segge a gépnek....viszont ez valami irto szar....az ellenfelek mozgása rettenetes.....ebben a demoban a törés fos....arról ne is beszéljek hogy talán bele került fél óra kemény zúzásba míg valamennyire leamortizálódott a kocsi....ez még semmi szóval a jobb első kerék már csak a felni volt és a piros szín minden árnyalatában jelezte hogy valami gubanc lehet a kocsival....extratotalkarra tötem a gépet, és láss csodát kigyorsult 185km/h-ra ja és persze hogy a jobb első csak felni volt, természetesen nem húzott a kormány jobbra.....a kanyarokat már ti is leírtátok hogy max speedel is be lehet venni....EZ VALAMI IRTÓ SZAR LETT....hoppá még egy kis pozitívum a végére a sok fikázás mellé az tetszett hogy a verseny elött dumáznak ott minden hülyeséget....
    ennyi ez fos
  • GSiZSolti
    Úgy felidegesítettem magam ezen az új demón, hogy az valami megabrutál....
    Az első kanyart a füvön vettem úgy hogy közben alig voltam lassab a makettoknál...
    Ez valami nagyon szar lett...

LFS a király....
  • WiZZaRD
    az a baj a trd-vel, hogy meg arcade versenynek sem igazan jo...akkor inkabb a tir, persze az is gyengen sikerult, de ennel meg mindig jobb...
  • M@TriX
    A Gamestar.hu ezt írta: "... szóval izzítsátok csak azt a bizonyos lerántó droidot. Megéri!!!" :) Gondolom nem sűrűn nézték meg a demót. :)
  • M@TriX
    az 1.3-assal jó lesz. Ajánlom... :)
  • WiZZaRD
    hat van is mit fejleszteni azon a graf motoron, az biztos:-) minden esetre a patch mar johetne igazan...megfogadtam, amig nem olt vmi vegleges format a game addig nem jatszom vele, szoval mar a megjelenese ota csak itt pihen a vinyon:-)
  • M@TriX
    pedig így van. elkészült az 1.3-as patch, jelen pillanatban az Activision ül rajta. Ezzel nagyon sokan dobnak a játéko.. azt mondják.
    Még talán egy patch lesz ha összegyűlik annyi dolog. Már az új projekten dolgozank, ami az SL továbbfejlesztett engine lesz.
    Szerintem úgy fogjuk fel, hogy amit ebből csinálnak lesz a végleges és közben kiadták egy előzetes verzióját az SLt. :)
  • M@TriX
    akkor te csak ne mondj semmit. :)
    Nálunk még UPC sincs. :)
    10Kmre lakok egy nagyobb várostól, így szarnak ránk. :(
    Se ADSL, se UPC...
  • ÁjjLe BoBBi
    ne csináld már....még a street legalt sem fejezték be.....vagyis nem tudom mostanában hogy néz ki a gamma, de mikor otthagytam, hát nem fikázom......azóta királyabb ?
  • ÁjjLe BoBBi
    heee? ne hülyíccsél bazzeg !! télleg annyi ?
    isten bassza meg azt a kurva világot azt bassza meg.....a szar fos húgy chellom kerül havi 11be, oszt negyed annyit nem ér.....vidéken is megrendelhető az a tv-net ?
  • FREAK
    legalább van stílusuk, amiben tényleg jók.....
  • WiZZaRD
    jaja valoban jo moka az is..csak kicsit egy kaptafa az osszes ratbag game
  • Gio
    Hat basszameg hogy vartam, igeretesnek tunt multja es shotok alapjan......de ez bazze, nc...
  • FREAK
    annál egy fokkal jobb a Dirt Track Racing 2
  • CSOCSO
    hát ez valóban gáz.. de ha suprával mentem volna itt áradoznék milyen isten gamez
    amugy fos tényleg igazi nintendo64 szintű gamez
  • WiZZaRD
    hat ez....mgnshbvrg vjgfnq!!! borzaszto, ilyen gagyi agressziv iranyitast, ennyire kigyengitett fizikai modellezest! a test drive 5-ben jobban viselkedtek az autok, hiaba allitom a sim vagy nem sim, meg arcadeban talan jobb egy hangyanyit, de sokkal tobbet vartam...
    ...sebaj vigasztalodni ott van a world of outlaws sprint car racing, az se sim igazan mert xbox konverzio csak de legalabb hangulatos..
  • CSOCSO
    1 perc és itt van
  • CSOCSO
    arghh már fáradt vagyok ahhoz
  • Jacek
    leszedtem par indycar series videot de meglattam hogy codemasters gyorsan letoroltem:DDD
  • Jacek
    :DDDDDDDDDDDD honnan tudjam olvasd el a hozza szolasokat vissza fele be van linkelve
  • CSOCSO
    arghh nemvágom...az oké hogy most a real wordben.. de akko rmost mivan menjek az eredeti oldalra és írjam be hogy supralandró jöttem suprás demot akarok vagy mi?
  • Jacek
    :))) a real worldben:) a forum elejn lehet olvasni gondolom majd megheckelik hogy lehessen hasznalni
  • Jacek
    jaj olyan szeken ulj amin van karfa:)