1225
TOCA Race Driver
-
#209 milyen regioban? a demoban lehet máshol élni vagy itt a real wordben máshol élsz akkor.. -
#208 szepen le irtam:) -
#207 na megnez lejott a demo... -
#206 valahogy van az elejen lehetett olvasni hogy mazs regioban supra van benne nem? -
#205 az -
#204 mondjuk z legalabb poenos ez viszont siralmas -
#203 van benne supra?a demoban? -
#202 az autos reszeknek olyannak kelett volna lenni mint a foci managereknek csak nezni lehet:DDD az jobb lett volna nekunk:) -
#201 HEHEHEHE hja:))) -
#200 latom CSocso a lenyeget szurted le:D -
#199 Rajottem! Ez autos szerepjatek lesz. Sok beszelgetessel, animacioval, tortenettel stb. A vezetes masodlagos. A CarTycoon-tol sem lehet elvarni, hogy szimulacio meg fizika legyen benne. Minek... -
#198 hát azért ez más kategória..... olyan "konzolos" -
#197 ehh -
#196 Legalabb ha egyszer kiprobalna a Codemasters a Terep2-ot, rajonne, hogy nekik a tablas jatek valo...
Faszom, felbosszantottak:)) Ha Colin is ilyen lesz, letagadom oket:)) -
#195 mariokart talán:) -
#194 :) -
#193 Megneztem meg egyszer, talan bent maradt valami MegaArkad kapcsolo... de nem:(( Ez ilyen. De poen, 110Mph-val ugy vettem be az S kanyart, hogy nem vettem le a labam a gazrol. Meg sem nyikkant a gumi, az auto mint ha droton hunak, maradt kozepen, es ment mina golyo (vagyis nem, mert sebesseg erzet az nulla.)
Nem szoktam ilyet csinalni elso latasra, de ez Uninstall... -
#192 jaja azt mar en is nagyon varom pc-re, ha hasonlo lesz mint az mbtr akkor rossz mar nem lehet -
#191 hát ezután kimondottan üdítő volt pár kör MB World racing kontrollerrel :D
reálisabb is meg kb. 2 milliószor szebb is :D -
#190 :))) -
#189 hát ennyi van. Jobb mint a semmi. :) -
#188 jah azt mar olvastam:-) azt hittem vki mar tobbet tud...csak nehogy az activisionhoz keruljon az is... -
#187 megtortent:) -
#186 hat nem sok derult ki belole:D -
Toya #185 Ez az a Nascarban úgy sem tudsz úgy menni, mert ott maradsz :-)
Ebben meg...Ááááá felejtsük is el. -
#184 Csak annyit tudni amit a riportból ki lehet hámozni.
Az E3-on már mutatnak valamit... -
#183 milyen uj invictus game lesz? -
#182 nem baj, bebaszva, billentyűvel multiban jó lesz :D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Toya #181 Illett volna kiírni a három oldal nevét, akiknek összefogtak hogy az interjú elkészüljön... -
#180 na down indult...kiv vagyok az elozo demok tenyleg eleg gyengen sikerutlek, de a brands hatch az igen jo palya a fizika tesztelesere:-) -
Toya #179 Háááát, ez valóban nagyon harmatos...nem is vártam mást :-( -
#178 elég érdekes daravb
így a nascar után nem tudom, hogy röhögjek vagy halottról vagy jót vagy semmit
legnagyobb bajom az irányítással van, egyszerűen olyan a kormányzás, mintha digitális lenne, az autót lehetetlen felborítani, ha 150-nél elkapom a kormányt, megáll
nem baj, bebaszva, billentyűvel multiban jó lesz :D -
#177 brühühühü... mi egy hullámhosszon vagyunk, úgyhogy már ásom is a sírját... :( -
#176 Hat ez nagyon szar basszus:((( Fizika az nulla. A 120Mph olyan mintha futnek, ha berangatom a kormany, ugy meny mintha sinen lenne, vagy le lenne ragasztva. A motorrol, futomurol semmi visszajelzes nincs, teljesen mindegy mit csinalok. Ez meg "csak autokazni" is szar, olyan rosszul megy. Es a belso nezet ratyi... stb.
Basszus, menjenek mar a pocsbe. Csicsa grafika, karier, beszelgetes, animok stb, es az autovezetes meg egy rakas szar. -
#175 héhéhééé még szép!!
nem olvastad a velük készült riportot???
LiNK
Kötelező... -
#174 juj ez poen volt vagy tenyleg csinalnak valamit:DDDDDDDDDDDD -
#173 Amíg az amcsi eladási statisztika olyan amilyen addig én semmin nem csodálkozok. :)
Nembaj az Invictus új autós játéka nagyon ígértesnek hangzik. Addig kihúzzuk valahogy... :) -
#172 Mentem még egy kört poénból.
Még azt is visszaszívom, hogy a törések jók, mert belém jött hátulról valaki ezerel és még csak a lámpa se tört össze. Pedig mennyire vártam... A Codmasters is monyon le!!! :) -
#171 nem tudom elhinni hogy ez valakinek tetszik ha mar jatszott egy kicsit valami ertelmes autos jatekkal. -
#170 magyarországon!
Az amcsik már ide látom, hogy zabálni fogják...
Amiket hallok...