1225
TOCA Race Driver
  • CSOCSO
    milyen regioban? a demoban lehet máshol élni vagy itt a real wordben máshol élsz akkor..
  • Jacek
    szepen le irtam:)
  • WiZZaRD
    na megnez lejott a demo...
  • Jacek
    valahogy van az elejen lehetett olvasni hogy mazs regioban supra van benne nem?
  • CSOCSO
    az
  • Jacek
    mondjuk z legalabb poenos ez viszont siralmas
  • CSOCSO
    van benne supra?a demoban?
  • Jacek
    az autos reszeknek olyannak kelett volna lenni mint a foci managereknek csak nezni lehet:DDD az jobb lett volna nekunk:)
  • CSOCSO
    HEHEHEHE hja:)))
  • Jacek
    latom CSocso a lenyeget szurted le:D
  • Alexease
    Rajottem! Ez autos szerepjatek lesz. Sok beszelgetessel, animacioval, tortenettel stb. A vezetes masodlagos. A CarTycoon-tol sem lehet elvarni, hogy szimulacio meg fizika legyen benne. Minek...
  • FREAK
    hát azért ez más kategória..... olyan "konzolos"
  • CSOCSO
    ehh
  • Alexease
    Legalabb ha egyszer kiprobalna a Codemasters a Terep2-ot, rajonne, hogy nekik a tablas jatek valo...
    Faszom, felbosszantottak:)) Ha Colin is ilyen lesz, letagadom oket:))
  • CSOCSO
    mariokart talán:)
  • Jacek
    :)
  • Alexease
    Megneztem meg egyszer, talan bent maradt valami MegaArkad kapcsolo... de nem:(( Ez ilyen. De poen, 110Mph-val ugy vettem be az S kanyart, hogy nem vettem le a labam a gazrol. Meg sem nyikkant a gumi, az auto mint ha droton hunak, maradt kozepen, es ment mina golyo (vagyis nem, mert sebesseg erzet az nulla.)
    Nem szoktam ilyet csinalni elso latasra, de ez Uninstall...
  • WiZZaRD
    jaja azt mar en is nagyon varom pc-re, ha hasonlo lesz mint az mbtr akkor rossz mar nem lehet
  • FREAK
    hát ezután kimondottan üdítő volt pár kör MB World racing kontrollerrel :D

reálisabb is meg kb. 2 milliószor szebb is :D
  • M@TriX
    :)))
  • M@TriX
    hát ennyi van. Jobb mint a semmi. :)
  • WiZZaRD
    jah azt mar olvastam:-) azt hittem vki mar tobbet tud...csak nehogy az activisionhoz keruljon az is...
  • Jacek
    megtortent:)
  • Jacek
    hat nem sok derult ki belole:D
  • Toya
    Ez az a Nascarban úgy sem tudsz úgy menni, mert ott maradsz :-)
    Ebben meg...Ááááá felejtsük is el.
  • M@TriX
    Csak annyit tudni amit a riportból ki lehet hámozni.
    Az E3-on már mutatnak valamit...
  • WiZZaRD
    milyen uj invictus game lesz?
  • Jacek
    nem baj, bebaszva, billentyűvel multiban jó lesz :D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Toya
    Illett volna kiírni a három oldal nevét, akiknek összefogtak hogy az interjú elkészüljön...
  • WiZZaRD
    na down indult...kiv vagyok az elozo demok tenyleg eleg gyengen sikerutlek, de a brands hatch az igen jo palya a fizika tesztelesere:-)
  • Toya
    Háááát, ez valóban nagyon harmatos...nem is vártam mást :-(
  • FREAK
    elég érdekes daravb

így a nascar után nem tudom, hogy röhögjek vagy halottról vagy jót vagy semmit

legnagyobb bajom az irányítással van, egyszerűen olyan a kormányzás, mintha digitális lenne, az autót lehetetlen felborítani, ha 150-nél elkapom a kormányt, megáll

nem baj, bebaszva, billentyűvel multiban jó lesz :D
  • M@TriX
    brühühühü... mi egy hullámhosszon vagyunk, úgyhogy már ásom is a sírját... :(
  • Alexease
    Hat ez nagyon szar basszus:((( Fizika az nulla. A 120Mph olyan mintha futnek, ha berangatom a kormany, ugy meny mintha sinen lenne, vagy le lenne ragasztva. A motorrol, futomurol semmi visszajelzes nincs, teljesen mindegy mit csinalok. Ez meg "csak autokazni" is szar, olyan rosszul megy. Es a belso nezet ratyi... stb.
    Basszus, menjenek mar a pocsbe. Csicsa grafika, karier, beszelgetes, animok stb, es az autovezetes meg egy rakas szar.
  • M@TriX
    héhéhééé még szép!!
    nem olvastad a velük készült riportot???

LiNK

Kötelező...
  • Jacek
    juj ez poen volt vagy tenyleg csinalnak valamit:DDDDDDDDDDDD
  • M@TriX
    Amíg az amcsi eladási statisztika olyan amilyen addig én semmin nem csodálkozok. :)

Nembaj az Invictus új autós játéka nagyon ígértesnek hangzik. Addig kihúzzuk valahogy... :)
  • gyraph
    Mentem még egy kört poénból.
    Még azt is visszaszívom, hogy a törések jók, mert belém jött hátulról valaki ezerel és még csak a lámpa se tört össze. Pedig mennyire vártam... A Codmasters is monyon le!!! :)
  • Jacek
    nem tudom elhinni hogy ez valakinek tetszik ha mar jatszott egy kicsit valami ertelmes autos jatekkal.
  • M@TriX
    magyarországon!
    Az amcsik már ide látom, hogy zabálni fogják...
    Amiket hallok...