1225
TOCA Race Driver
-
Toya #290 ftp://ftp4.3dgamers.com/pub/3dgamers/games/tocaracedriver/racedriver_pc_demo_dtm.zip -
#289 figy nemtud valaki mondani a codemastershez felhasználonevet és jelszavat??:))
mer csak akkor engedi lesazedni az astrás demot meg a v8 ast ha beirom!!
lécci irjon valaki mer basznak küldeni e-mailben!!:((( -
Toya #288 Biztosan a Suprás demót nézte meg és egy kicsit elfogult ;-) -
#287 ?????
ugyanarról beszélünk??? NFS6 fizikája körberöhögi ezt a szart -
#286 nah kiproszáltam rendesen a gamezt...háááát..ez még mindíg csak 80%...szvsz egyáltalán nem olyan szar mint ahogy itt hangoztatjuk... nfs6nál sokkal jobb!!!ez a beveszem a kanyart full gázzal elég hülyeség nekem nem sikerült sehol sehogy...és annyira nem arcade..mint pl a nifi6 -
#285 MI A GECI VAN ezzel a tetves demoval???? beállítom 60hz-n menjen a kurv agame erre tesztelni akarja a képernyőt 240hz ről kezdi a dolgot
Hát mivan ezzel bazzeg? a felét se tudja a kurva monitorom ha beszarik akkor codegeci vesz nekem ujjat? -
#284 jaj tenyleg:D -
#283 kocsog:DDDDD itt a noverem perfekt te lama majd mondom mit irjon:D -
Toya #282 Mág ilyet találj ki.
Még a végén megveszik és elszarják azt is :-) -
#281 ok, de Jacek legyen a hangadó, ő jól vágja az angolt :DD -
#280 csináljunk már valami forumot a codemastersnél azt flémeljünk:) -
#279 http://www.bhmotorsports.com/ Csocso tessek -
#278 ez a beszéd CSOCSO :) -
#277 naja, és azt 3 srác csinálja, a CM-nél meg gondolom vagy 50 ember csinálja 2 éve ezt a FOSTENGERT -
#276 faszt halott van benne SUPRA:))) nahjo...azért egy fost nem fogok isnteníteni egy supra miatt -
#275 ez van, a TPRD project HALOTT
R.I.P., béke poraira, mehet az arcade hulladékok temetőjébe, kérem a következőt -
#274 LOOOL az alsó mondat tetszett suprás verzio linket pls!!!! -
#273 komolyan az 1-es es a 20es demo normalisabb volt mint ez foleg az egyes az meg egesz jo volt:))
Grafban is jobb volt mint ez -
#272 na megneztem az ami demot searson supraval jelenten a helyzet valtozatlan:DDD
Viszont kene kuldeni a codemastersnek egy LFS demot 18mb zene nelkul lehet elgondolkoznanak:DDD -
#271 lehet hogy mindenkinek írnia kéne egy emailt
csak 3 sorban leírni, hogy egy LOL, és menjenek inkább műkörmösnek -
#270 valaki mondja már meg hogy erről tud a codemasters? mármint hogy mindenki a markába röhög hogy mekkora fostö,lő az egész -
#269 nem kötekedni akarok, de az aszfalt grafikáján kívül mi jó benne? -
#268 szerintem nagyon jó a játék!!
hát nem éppen szimulátor rajongóknak készittették:)) -
#267 Toya-nál az igazság a TOCA sorozat idáig etalon volt! Na de ez.. -
#266 ez se rossz codemasters oldalrol van:)))
Processor - Pentium 3 700mhz / Athlon 700mhz
RAM - 128Mb
Graphics Card - Rage 128 32Mb / TNT2 32Mb / G400 32Mb
Sound Card - SoundBlaster compatible
Operating System - Windows 98, ME, 2000 or XP
DirectX - DirectX 8.1b
Recommended system requirements
-------------------------------------------
Processor - Pentium 4 2ghz / AthlonXP 2000+
RAM - 512Mb
Graphics Card - GeForce 3 Ti 500 64mb
Sound Card - SoundBlaster Audigy
Operating System - Windows XP
DirectX - DirectX 8.1b
-
#265 a palya sears az auto meg Supra:)) csak halkan CSocso meg ne hallja:D -
#264 Megjelent a PRO Race Driver demoja is:)) Hogy van-e kulonbseg a ketto kozott, azt nem tudom... -
#263 a Topik nevere a javaslatom mint sokan sejtik:)))
"Toca race driver....LOL" ez igy lefedi a valosagot -
#262 figy ebben a fizika a playstation1-es Toca1-et sem eri el -
Marki.. #261 Még jóhogy benéztem ide, már majdnem lejött a demó. STOP. -
#260 PS2-n a Toca fos lett...még kormánnyal is...itt mondjuk a GT3 GT autóit elnézve, nem is csoda hogy elvérzett, mondjuk törnek az autók, de a hátterek meg minden...brrrr
a CM3 viszont nekem nagyon bejött...term. kormánnyal...fasza törésminta...legjobb a ablaktörlő:) -
#259 ja, én is :D -
ToMy_ #258 Csíktól csíkig tart a specifikáció, csak azt kellene tudni, hogy sok szekcióból melyik az, amelyikre a játék SIM-ként hivatkozik. Gondolom az utolsó lehet az, ami a default.
Amúgy én Alexease-re gondoltam... -
#257 mondjuk ezt a filet elnézve, még akár jó is lehet belőle.... de nem ugrok neki, túl sok szám ez nekem :D -
#256 hát fene tudja...... most próbáljam meg? :D -
ToMy_ #255 Amúgy télleg korai még a trágyázás...
Próbálja már ki vki kormánnyal, és a ./gamedata/cars/handling.txt -t baszogassa kicsit+ ésszel, hátha össze lehet hozni vmi realtáshoz közelebbi autóviselkedést.
Még nem tököltem vele, mert melózok éppen, de ha megteszi vki, akkor írjon már, hogy érdemes-e...
-
#254 kb -
ToMy_ #252 Mit fikázzátok bazzeg, adminisztrációs hiba miatt véletlenül nem az igazi RaceDriver demója jött ki most, hanem az alábbinak a 3D turbó verziója...
http://www.codemasters.com/tocaracedriver/pc/english/etoy-playonline.php -
Toya #251 Gondolod, az előző demónál azt mondták a felháborodást látva a Codemasters-nél, hogy ez csak egy 60%-os készültségű nem hivatalos demó...majd az általuk hivatalosan kiadott demóban már lesz rendes fizika, stb...
Az igéretekből összesen a grafika akadozása szünt meg.
Már előre látom, hogy az európai felháborodást látva azt mondják majd, hogy végleges sokkal jobb lesz - ami persze szintén nem lesz igaz.
Amúgy nem tökéletes fizikát várunk a programtól csak valami fizikához hasonló dolgot.
Az elkeseredés oka pedig, hogy ez a program a TOCA sorozat megcsúfolása.
Ezek után én már a CMR3-tól és az IndyCar Series-től sem várok semmi jót, a Codemasters legalább azt elérte hogy alacsonyak lettek az igényeim a termékeikkel szemben :-) -
#250 Upsz, en 80%-ra emlekeztem. De a masodik demo az 80% volt, nem? Es az tavaly junius-augusztus. Tok mindegy, ez akkor is szar:)))