1225
TOCA Race Driver
  • FREAK
    ha elölről kezdik akkor még van esély

de 2 év alatt csak szarabb lett, szal ennek ennyi
  • UNREG
    és ezen már nem is fognak javítani?
  • UNREG
    akkor viszont nem szóltam :)))
  • FREAK
    hát a PC-s demóban LEHETETLEN

150-nél elkezdtem rángatni a kormányt, a verda meg szép lassan megállt, még az utat se hagyta el.....
  • UNREG
    igaz ami igaz, én a ps2-n játszottam vele és ha ott a sim módot maxra állítod, elég könnyű kisodródni-pördülni. :))
  • Jacek
    "a kanyarokat sem lehet full gázzal venni, ki lehet pördülni"
    Varjal mar egy jatekkal jatszottunk????????????? mert ezk nincsenek benne:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    a TOCA 2 igen, de a TOCA Pro Race Driver már gagyibb annál is
  • UNREG
    azzal egyetértek csocsoval, hogy a toca egy fokkal realisztikusabb mint a 100%-ig arcade nfs6.
    a tocaban legalább törnek az autók, a kanyarokat sem lehet full gázzal venni, ki lehet pördülni, az autó amortizálódik, az ellenfelek AI-je jobb, stb....
    nem azt mondom, hogy a toca egy sim, de az nfs6-nál sokkal sim-ebb. :)))
  • CSOCSO
    ok értem nektek nem tetszik...de nekem jobban tetszik mint a nifi6!!! ( nem a grafrol. az autokrol meg ilyenekről beszélek!!) hanem csupán arrol hogy néhány dolog reálisabb mint a nifi6 ban..nah erről beszélek remélem mostmár pontosan érted mit akarok mondani...
  • FREAK
    CSOCSO a világon egyedül vagy ezzel a véleménnyel, nézz már magadba

ez egy szemét
  • CSOCSO
    ?:))nekem sokkal jobban tetszik mint a nifi6.. a nifi 3szor árkádabb..no kicsuszás kipörgés vagy valami.. ha az 1s akkor ez max 2 es de akkor is jobb...5ös meg rég született:( toca2 minimum 4
  • GyaxyBoy
    Kipróbáltam a DEMOt, hááát, mit ne mondjak, csalódtam benne, de nagyon nagyot! Istenem De KIRÁLY ez a GAME! :))
  • Jacek
    rontjuk itt a HSW forgfalmat:))))
  • Jacek
    hat aki nem latta meg.........
  • FREAK
    és érdemes is? :D

költői kérdés volt :D
  • CSOCSO
    hja hja láttam az elöbb..supra rulez ehh
  • Toya
    Na felraktuk a demókat :-P
    Pro Race Driver, DTM Race Driver, V8 Supercars Race Driver letölthető a HSW-ről.
  • CHEAPBOY
    Meg a geca draga I link kabel... en kiprobalom 1-2 heten belul... majd beszamolok hogyan fest.
  • Jacek
    mar megvan thx
  • Alexease
    Toca Ripper
  • Jacek
    link?
  • Jacek
    pc tudja valoban van egy LFS video rola egy agyhalott sajat epitesu kormanyal es matrox kartyaval 3 moncsin nyomja
  • UNREG
    "meg kb 3 monitor kell a teljes perifériához...és olyat még csak játékteremben láttam"

a gt3 tudja ezt, csak 3 tv kell hozzá. :)))
    ...és 3 ps2 is..

• Alexease
    Megjelent a Toca3 Ripper 2.7. Eleg kellemesen lehet turni a .BIG file-okban talalhato dolgokat (ini, vaw stb.) Atlehet irni jo nehany dolgot, tobb palya, hosszabb verseny stb. Alitolag, en nem probaltam. En valami Psyhics=1 "kapcsolot" kerestem, de nem talaltam...
  • Alexease
    Mohus a PS topicba szokott "garazdalkodni", Version-nal (lehet, hogy a ketto ugyan, az csak mas neven:)). Majer PS megszallottak, altalaban felre beszelnek...
  • Jacek
    erdekes en nemcsak jatekteremben lattam:))) ott meg olyan hogy fizika az nincs:DDD

Te megnezted ezt vagy csak ugy ide irtal:) ehez kepest az NFSHP2 Nasa szimulacio:D
  • mohus
    szerintem látogassátok meg egymást:)

saját géppel saját kormánnyal...

a fizika meg valósaghű ott kezdődik hogy rezeg alattad az út...meg kb 3 monitor kell a teljes perifériához...

és olyat még csak játékteremben láttam...uncsi már ez a fizika dolog...
  • CSOCSO
    hát szvsz jobb mint a nifi fizikája.. ott nem csuszik semmi...ott tényleg no fékezés nélkűl végigmegyek itt azé nem.. és néha kicsuszik az auto..a nifiben soha!!!nem olyan amit vártam csalodtam.. ( ha ilyen marad) de még mindíg jobb mint a nifi...toca2 a LEGBESTEBB AKKOR IS..ott volt fizika...ott kinemtél fűre már csinálhattál akármit csumi volt neked.. az ilyen stcc meg hasonlok valami irto sazrok voltak
  • CSOCSO
    :))) honnan tudod?:)
  • oneal1
    ok kössz
  • FREAK
    szerintem anonymous
  • oneal1
    mit irjak felhasználo névnek és jelszónak?:??
  • oneal1
    ok kössz de azt irja ki hogy várjak mer túl soka töltik
  • FREAK
    kijelölöd, másolás, wincommanderben CTRL+N, CTRL+V, ENTER, ENTER és már jön is
  • oneal1
    ok kössz Toya de nekem nem indul el a letöltés!!!
    csak simán be kell irni???
  • Alexease
    Csak vicceltem:))
    Amugy a palya bibi-ben van valami, en hirtelen nem ismertem ra Monzara.
  • FREAK
    huuu én azt nagyon vágom superbike-ból, bár ott meg mintha keskenyebb lett volna :D
  • Toya
    Más dobozokat tologatsz, de más pályákon :-)
    Ha másért nem is, de ezért érdemes megnézni...állítólag Laguna Seca mintha szélesebb lenne mint a valóságban - bár itt PuMy véleményére hagyatkozom.
  • Alexease
    Miert nem jo a tegnapi demo? Szerintem tok ugyanaz, csak mas dobozt tologatsz.:))))))))))
  • Toya
    Amint elindul a HSW valszeg feltoljuk mind a négy demót a szerverre.