TOCA Race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!Forza Ferrari!
Valaki aki multiban nyomja a játékot megtudja mondani miért nem akar csatlakozni a severhez? Látja azt, csak a csatlakozsánál kiírja hogy nem tud csatlakozni... Lehet a tûzfalon kell valamit állítani, vagy mit kéne ezzel csinálni?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Valaki tudna adni a 2006 civichez kódot?
Bonuszkodom:7726
Elõre is köszi
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Akinek megvan eredetiben,és esetleg már nem kell neki vagy szivesen eladná az szóljon nekem,írjon rivit és megveszem.3000 alatti áron megveszem!
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Nemrég tettem fel újra a progit, hogy kormánnyal is kipróbáljam, de sajnos nem sikerült bekalibrálni a jobbra/balra irányt.
A beállításoknál vmiért nem érzékeli hogy eltekertem jobbra/balra a kormányt. A fék, gáz és a kormánygombok mûködek. A kormány egy Loigitech Momo Racing.
Tudna vki segíteni hogy mi lehet a hiba? Vagy esetleg vmi ötlet?
És még egy érdekességet észrevettem, ha a jobbra/balra irányt a billentyûzetre állítom a gombok lenyomására a kormány is reagál.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
én is elõvettem ujra a gamet, és az lenne a kérdésem, hogy feliratokat be lehet-e valahol kapcsolni? hogy amit mondanak, az látszódjon. thx
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Felteszem jól as játékot,elindul,de például amikor versenyzek,akkor eszméletlenül zúg a játék.... Fõleg amikor nymom a gázt.. semmi se hallani,csak a zúgást :(
Nem tudjátok mi lehet a hiba?
Glory, Glory Man. United!
Itt már 2000 Ft-ért megkapod...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
kipróbáltam vagy 2-3 féle cracket,az 1.1-es paccst' és annak is a krekkjét,de mindíg kifagy a menüben...valami ötlet,hogy mit lehet csinálni?
Milyen patch kell ahhoz, hogy tudjak játszani interneten keresztül, valamint honnan lehet letölteni?
Légyszi segítsetek!
Köszi: David
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Amikor game kozbe hulyesegeket csinal ez a "fade protection". Codemasters jatekonal alkalmazzak eloszeretettel.
Na kivancsi leszek a a Trd2-re...
Most kezdtem el játszani a játékkal de az ötödik pája után mintha felrobbannának az autók
Elkeztdem a topikban visszaolvasni és az 500 körül találtam, hogy feltehetöen a crack rosz de utána azt már nem találtam honnan lehetne letölteni a jó crack exe-t.(illetve amit megjelöltek helyet az már nem müködik.)
Ha valaki tud segítsen. lõre is köszi!
Bar en azert nem tettem fel mert ahhoz meg nincsen jo crack (csak ezt senki nem tudja mert nem jatsztott vele 1 orana tovabb).Ugyanis a patch utan olyan baromsagok tortentek hogy rakellett jonnom a Fadet nem tudtak kiirtani :)
Autok falnak mennek, irniythatatlan az egesz stb...de ez nem tunik fel az elejen csak mondjuk a 3. versenyen (carrierben) es utana.
Ha meg mar jobban belejottunka jatekba a sokadik verseny utan nemes egyszeruseggel torli a menteseket...ez persze nem jon elo ha gyari verziod van :)
Amugy nalam az 1.0, patch nelkul fut, radeon kartyaval de nincs semi gaz, mar sokadik versenyen vagyok tul.
De, probaljd DirectX-et, Driver-t frissiteni, es probalkozz video Codec-ekkel.
ALL TRACKS : VFCRKV
ALL CHAMPIONSHIPS : ZEUOOY
ALL PRD CHALLENGES : ZNZWYF
NO DAMAGE : FACZGF
VIEW CREDITS : CREDITS
FMXAAB
REALISTIC HANDLING : SIM
EASY CAR : BAAXMF
BETTER DAMAGE : DAMAGE
The Radeon 9100 does not support the DirectX shader routines used in the game. However we have produced a file which disables some of these routines and allows the game to be displayed correctly.
You need to copy this file to the shaders folder on your hard drive, overwriting the existing file. By default this folder is located in:
c:\program files\codemasters\race driver\GameData\shaders.
The file and instructions are available from here:
http://www.ati.com/support/infobase/4258.html
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
found. No update done since file contents do not match
A játék elindul, de az autóknak nincsen karosszériája. Csak a kerekek látszanak, meg a váz... Ugyanez normálisan futott a GF4 MMX-en...
PIII-celeron 1300, Radeon 9100, SB Live...
Az R9100 miatt van? Mi a megoldása (gondolom másnak is volt gondja vele, de nem olvasnám el ezt az ezer hozzászólást)?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
miután megnyertem a carrier módban az 1. versenysorozatot, jön egy ajánlat, hogy menjek európába lenyomni 1 mini cooper versenyt, rányomtam, hogy megyek, erre kijött egy ilyen hibaüzenet:
E:\anim\sound_e\__snd.big
error 2
ezután lefagyott a gép, meg minden...
találkozott már valaki ezzel a problémával, és ha igen, mivel lehet ezt orvosolni?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Eddig senki sem volt megelegedve ezen program iranyitasval koramany v joystickal mert tul erzekeny volt ami azt jelenti hogy nagyon apro elmozditasra mar "elrantja a kormanyt", finom sebeszi manoverekkel pedig nem iranyithato (ez azt jeletni minnel nagyobb fizikai elmozdulashoz minnel kevesebb virtualis elmozdulas tartozna - vagyis pl sokat kell tekerni a kormanyt hogy finoman elforduljon a kerek, es nem 2centis mozgsra 30fokot mozdul...mert ezzel csak rangatni lehet es emiatt abszolut arcade jellegu, hianyzik a "finomhagolas" amitol eletre kelne a szimulacios resze)
Peladul Live for Speed, vagy F1 2002 etalon ay iranyitas ilyen teren.
amse