1225
TOCA Race Driver
  • djcom
    Én leszedtem,megy!Semmi gond vele...eddíg!
  • djcom
    sectorról tölthető!
  • Jacek
    jellemzem foskazal meg sem neztem tudom:)
  • FREAK
    na megjött ez a szutyok?

majd valami hozzáértő véleményezze, mert le nem szedem potyára :D
  • CSOCSO
    Megjelent?? AARGHH.... most töltöm az mgs2-t:)... nembaj...
  • gergou
    nezdd meg az nfost!!!!!!!!!!
  • gergou
    bassza meg, minden megjelenik most??:))))))))))))))))))))))))))))
  • CSOCSO
    tudom hogy nem ezt vártuk tőle...de akkor is élethűbb mint pl az nfs6
  • djcom
    Április 8 a végleges dátum!
  • oneal1
    engem is érdekel!:)
  • CSOCSO
    engem rohadtul érdekel:) lesz benne SUPRA:))))))))))))))
  • zaki
    ENGEM IGEN
  • Jacek
    erdekel valakit?????:D
  • oneal1
    nemtudja valaki hogy mikor jön ki a neten???
    az eredeti március 28!!
    lassan kéne hogy jöjjön
  • mohus
    én már megteszteltem GT3 + 2 db PS2-n cheap....
    nagyon baba volt, a baloldali periféria rész... de valahogy az ellenfelek meg nem voltak....ez azért kiábrándító, kocsikázhatsz három ps2-essel három TV-vel, egyedül az úton

sőt, amikor ketten linkeltünk akkor sem voltak ellenfelek...ez is kiábrándító
  • mohus
    de nem rezeg alattad a padló
  • mohus
    megnéztem a PS2 Toca-t

fos

a PC-s demot nem láttam

ja és nem vagyok Version...közel sem vagyok megszállott...de van amit PC-n jó és van amit konzolon

jelenleg autósat konzolon nyomom, kormánnyal...ennyi
    de a Sturmovik FPS RTS azt csak PC-n
  • Csudri #354
    Ez egy FOSTENGER!!! Szerintem a grafika is szar (hogy néznek már ki az emberek? Milyen textúra van már a kezén?!ááááá) Fizikia szinte nulla, olyan mintha egy téglával mennék! Alig lehet szétzúzni a verdát stb. Rég láttam ennyire elbaszott programot!
    Ja és mégvalami! A sebességérzetet ki kellene engednie a Codemasters-nek a szekrényből, mert így olyan mintha szaladnék a pályán!

OFF: Szerintetek melyik gammának van a legjobb sebességérzete? (Szerintem a MOTORHEAD-nek, talán valaki emlékszik még rá) Olyan ahol tényleg úgy érzed, hogy mész, mint az állat. Hiába volt a nifi6 intrója gigamegabrutáljó, ott tényleg érezted a sebességet, de magában a játékban semmi!
  • Jacek
    koszi engem sem:)
  • Alexease
    Akit erdekel a dolog (engem nem:))) az ennek utana nezhet:
    12 nuova macchine per Toca Race Driver Demo
    04/03/03 @ 2:00 pm :: Toca Race Driver :: Postata da Alessandro

Sul sito www.raceCorner.de sono disponibili 12 nuova macchine per Toca Race Driver DEMO tra cui #Audi TT - #Mercedes CLK - #Toyota Supra - #Lotus Elise - #Rover Mini - #Peugeot - #Corvette ZO6 - #Bonuswagen - #Lexus - #Alfa 147 - #MGZ - #Vauxhole-Astra. Purtroppo il sito e' in tedesco ed e' necessario registarsi , se avremo un nuovo sito dove prelevare le macchine lo segnaleremo.
  • M@TriX
    pontosan.. :)
  • FREAK
    az NFS mindig is arcade volt, ezért nem kell suxolni, de a TOCA szim volt és arcade lett, ezért KELL suxolni
  • CSOCSO
    én is sajnálom hogy ilyen szvsz is szar de a nifi 6 nál jobb egy fokkal.. de max fizika és hogy van supra.. a többibben nifi jobb..
  • CSOCSO
    nfs6ot is lehetne suxolni.. jobban örülnék ha simesebb lenne.. de toca 3 akkor is egy fokkal jobb.. az hogy nemtudsz kipördülni ( leginkább kanyarokban lehetséges) no meg hogy full gázzal végig lehet menni.. akkor lehet hogy kurva béna vagyok mert én nemtok végigmenni full gázzal.. a nifi 6 al ellentétben ahol MAXIMUM a gázt kell elengedni néha néha
  • CSOCSO
    a toca 3 jobb egy fokkal az nfs6 nál. a toca2 az isten... no meg a viper racing is tetszett...ott aztán nyomtál egy full gázt nemtudtál elindulni:)) mint a játéktermi ferrari championship full segítség nélkűl
  • FREAK
    Nyiri, Robi kérdezi, hogy mivel grabbelted az LFS videót
  • Nyiri
    Igy elbaszni egy jonak indulo jatekot, a demo egy szar a "fizika" annyira arcados hogy az mar faj
  • FREAK
    engem is felháborít ez a stílus
  • GSiZSolti
    Komolyan mondom , hogy a ZX Spectrum-os "Stock Car Championship" is jobban leköt még most is, mint ez a "handling excellent"-es szarság....
    Komolyan mondom lelkiismeretfurdalás nélkül szitává lőném azt az ekeagyú barmot aki ezt válaszolta!!!!
  • FREAK
    én belenéztem a CM fórumba, és csak fikázást találtam
  • M@TriX
    ha visszanézitek én megmondtam, hogy Amerikában be fog futni. :)

Amúgy az nem lehet, hogy az alfát kaptuk, vagy mitumén, ha annyira írják hogy jó... :)
  • FREAK
    ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!!

Melyik beteg állat ír ilyet???

"handling is excellent"

A jó kurva anyja excellent bazzeg, jézusom nem hiszem el, hogy ilyen suta majmok élnek a földön..........
  • M@TriX
    :)))) hu
  • Alexease
    A Codemasters forumbol. Valaki meg merte emliteni a GPL-t es a Nascar-t (Papayrus). Erre jott ez a valasz:
    "...those formula one grand prix games are ****, the most boring games ive ever played and nascar racing is **** fullstop. Dunno what the other two games are?, probably some old coin-op ****. Go get a life man if you got nothing better to do than compare a computer game to real life, its a ****ing game!!, wake up. I still say the handling is excellent..."
  • Norbyte
    A zenéje a Carmageddon TDR-ből való.
  • Toya
    Én csak az ellentmondásra akartam felhívni a figyelmet :)
  • oneal1
    megjelent hozzzá 2 kieg..
    egy mercivel vagy egy audi tt vel lehet menni de nem sikerül feltennem!!
    aki ért a toca ripprhez az irjon!!!
    http://www.racecorner.de/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=10
  • Jacek
    Toya ha olyan szintet hozna mint a NFS:HP2 jatszanek vele komolyan:)
  • FREAK
    pont ez a lényeg, hogy az arcade király NFS is komolyabb szimuláció mint ez a híg kaki
  • Toya
    Azért elég vicces, hogy az egyik vackot (NFS: HP2) hasonlítjátok a másik meglehetősen félre sikerült programhoz (TRD).

:)))