1225
TOCA Race Driver
-
djcom #375 Én leszedtem,megy!Semmi gond vele...eddíg! -
djcom #373 sectorról tölthető! -
#372 jellemzem foskazal meg sem neztem tudom:) -
#371 na megjött ez a szutyok?
majd valami hozzáértő véleményezze, mert le nem szedem potyára :D -
#370 Megjelent?? AARGHH.... most töltöm az mgs2-t:)... nembaj... -
#368 nezdd meg az nfost!!!!!!!!!! -
#366 bassza meg, minden megjelenik most??:)))))))))))))))))))))))))))) -
#364 tudom hogy nem ezt vártuk tőle...de akkor is élethűbb mint pl az nfs6 -
djcom #363 Április 8 a végleges dátum! -
#362 engem is érdekel!:)
-
#361 engem rohadtul érdekel:) lesz benne SUPRA:)))))))))))))) -
#360 ENGEM IGEN -
#359 erdekel valakit?????:D -
#358 nemtudja valaki hogy mikor jön ki a neten???
az eredeti március 28!!
lassan kéne hogy jöjjön -
#357 én már megteszteltem GT3 + 2 db PS2-n cheap....
nagyon baba volt, a baloldali periféria rész... de valahogy az ellenfelek meg nem voltak....ez azért kiábrándító, kocsikázhatsz három ps2-essel három TV-vel, egyedül az úton
sőt, amikor ketten linkeltünk akkor sem voltak ellenfelek...ez is kiábrándító -
#356 de nem rezeg alattad a padló -
#355 megnéztem a PS2 Toca-t
fos
a PC-s demot nem láttam
ja és nem vagyok Version...közel sem vagyok megszállott...de van amit PC-n jó és van amit konzolon
jelenleg autósat konzolon nyomom, kormánnyal...ennyi
de a Sturmovik FPS RTS azt csak PC-n -
#354 Ez egy FOSTENGER!!! Szerintem a grafika is szar (hogy néznek már ki az emberek? Milyen textúra van már a kezén?!ááááá) Fizikia szinte nulla, olyan mintha egy téglával mennék! Alig lehet szétzúzni a verdát stb. Rég láttam ennyire elbaszott programot!
Ja és mégvalami! A sebességérzetet ki kellene engednie a Codemasters-nek a szekrényből, mert így olyan mintha szaladnék a pályán!
OFF: Szerintetek melyik gammának van a legjobb sebességérzete? (Szerintem a MOTORHEAD-nek, talán valaki emlékszik még rá) Olyan ahol tényleg úgy érzed, hogy mész, mint az állat. Hiába volt a nifi6 intrója gigamegabrutáljó, ott tényleg érezted a sebességet, de magában a játékban semmi! -
#353 koszi engem sem:) -
#352 Akit erdekel a dolog (engem nem:))) az ennek utana nezhet:
12 nuova macchine per Toca Race Driver Demo
04/03/03 @ 2:00 pm :: Toca Race Driver :: Postata da Alessandro
Sul sito www.raceCorner.de sono disponibili 12 nuova macchine per Toca Race Driver DEMO tra cui #Audi TT - #Mercedes CLK - #Toyota Supra - #Lotus Elise - #Rover Mini - #Peugeot - #Corvette ZO6 - #Bonuswagen - #Lexus - #Alfa 147 - #MGZ - #Vauxhole-Astra. Purtroppo il sito e' in tedesco ed e' necessario registarsi , se avremo un nuovo sito dove prelevare le macchine lo segnaleremo. -
#351 pontosan.. :) -
#350 az NFS mindig is arcade volt, ezért nem kell suxolni, de a TOCA szim volt és arcade lett, ezért KELL suxolni -
#349 én is sajnálom hogy ilyen szvsz is szar de a nifi 6 nál jobb egy fokkal.. de max fizika és hogy van supra.. a többibben nifi jobb.. -
#348 nfs6ot is lehetne suxolni.. jobban örülnék ha simesebb lenne.. de toca 3 akkor is egy fokkal jobb.. az hogy nemtudsz kipördülni ( leginkább kanyarokban lehetséges) no meg hogy full gázzal végig lehet menni.. akkor lehet hogy kurva béna vagyok mert én nemtok végigmenni full gázzal.. a nifi 6 al ellentétben ahol MAXIMUM a gázt kell elengedni néha néha -
#347 a toca 3 jobb egy fokkal az nfs6 nál. a toca2 az isten... no meg a viper racing is tetszett...ott aztán nyomtál egy full gázt nemtudtál elindulni:)) mint a játéktermi ferrari championship full segítség nélkűl -
#346 Nyiri, Robi kérdezi, hogy mivel grabbelted az LFS videót -
Nyiri #345 Igy elbaszni egy jonak indulo jatekot, a demo egy szar a "fizika" annyira arcados hogy az mar faj -
#344 engem is felháborít ez a stílus -
#343 Komolyan mondom , hogy a ZX Spectrum-os "Stock Car Championship" is jobban leköt még most is, mint ez a "handling excellent"-es szarság....
Komolyan mondom lelkiismeretfurdalás nélkül szitává lőném azt az ekeagyú barmot aki ezt válaszolta!!!! -
#342 én belenéztem a CM fórumba, és csak fikázást találtam -
#341 ha visszanézitek én megmondtam, hogy Amerikában be fog futni. :)
Amúgy az nem lehet, hogy az alfát kaptuk, vagy mitumén, ha annyira írják hogy jó... :) -
#340 ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!!
Melyik beteg állat ír ilyet???
"handling is excellent"
A jó kurva anyja excellent bazzeg, jézusom nem hiszem el, hogy ilyen suta majmok élnek a földön.......... -
#339 :)))) hu -
#338 A Codemasters forumbol. Valaki meg merte emliteni a GPL-t es a Nascar-t (Papayrus). Erre jott ez a valasz:
"...those formula one grand prix games are ****, the most boring games ive ever played and nascar racing is **** fullstop. Dunno what the other two games are?, probably some old coin-op ****. Go get a life man if you got nothing better to do than compare a computer game to real life, its a ****ing game!!, wake up. I still say the handling is excellent..." -
Norbyte #337 A zenéje a Carmageddon TDR-ből való. -
Toya #336 Én csak az ellentmondásra akartam felhívni a figyelmet :) -
#335 megjelent hozzzá 2 kieg..
egy mercivel vagy egy audi tt vel lehet menni de nem sikerül feltennem!!
aki ért a toca ripprhez az irjon!!!
http://www.racecorner.de/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=10 -
#333 Toya ha olyan szintet hozna mint a NFS:HP2 jatszanek vele komolyan:) -
#332 pont ez a lényeg, hogy az arcade király NFS is komolyabb szimuláció mint ez a híg kaki -
Toya #331 Azért elég vicces, hogy az egyik vackot (NFS: HP2) hasonlítjátok a másik meglehetősen félre sikerült programhoz (TRD).
:)))