TOCA Race Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Rajottem! Ez autos szerepjatek lesz. Sok beszelgetessel, animacioval, tortenettel stb. A vezetes masodlagos. A CarTycoon-tol sem lehet elvarni, hogy szimulacio meg fizika legyen benne. Minek...
FREAK
hát azért ez más kategória..... olyan "konzolos"

Riszpekk

CSOCSO
ehh
Alexease
Legalabb ha egyszer kiprobalna a Codemasters a Terep2-ot, rajonne, hogy nekik a tablas jatek valo...
Faszom, felbosszantottak😊) Ha Colin is ilyen lesz, letagadom oket😊)
CSOCSO
mariokart talán😊
Jacek
😊

Alexease
Megneztem meg egyszer, talan bent maradt valami MegaArkad kapcsolo... de nem😞( Ez ilyen. De poen, 110Mph-val ugy vettem be az S kanyart, hogy nem vettem le a labam a gazrol. Meg sem nyikkant a gumi, az auto mint ha droton hunak, maradt kozepen, es ment mina golyo (vagyis nem, mert sebesseg erzet az nulla.)
Nem szoktam ilyet csinalni elso latasra, de ez Uninstall...
WiZZaRD
jaja azt mar en is nagyon varom pc-re, ha hasonlo lesz mint az mbtr akkor rossz mar nem lehet

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

FREAK
hát ezután kimondottan üdítõ volt pár kör MB World racing kontrollerrel 😄

reálisabb is meg kb. 2 milliószor szebb is 😄

Riszpekk

M@TriX
😊))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hát ennyi van. Jobb mint a semmi. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

WiZZaRD
jah azt mar olvastam:-) azt hittem vki mar tobbet tud...csak nehogy az activisionhoz keruljon az is...

Jacek
megtortent😊

Jacek
hat nem sok derult ki belole😄

Ez az a Nascarban úgy sem tudsz úgy menni, mert ott maradsz :-)
Ebben meg...Ááááá felejtsük is el.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

M@TriX
Csak annyit tudni amit a riportból ki lehet hámozni.
Az E3-on már mutatnak valamit...

WiZZaRD
milyen uj invictus game lesz?

Jacek
nem baj, bebaszva, billentyûvel multiban jó lesz 😄

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Illett volna kiírni a három oldal nevét, akiknek összefogtak hogy az interjú elkészüljön...

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

WiZZaRD
na down indult...kiv vagyok az elozo demok tenyleg eleg gyengen sikerutlek, de a brands hatch az igen jo palya a fizika tesztelesere:-)

Háááát, ez valóban nagyon harmatos...nem is vártam mást :-(

FREAK
elég érdekes daravb

így a nascar után nem tudom, hogy röhögjek vagy halottról vagy jót vagy semmit

legnagyobb bajom az irányítással van, egyszerûen olyan a kormányzás, mintha digitális lenne, az autót lehetetlen felborítani, ha 150-nél elkapom a kormányt, megáll

nem baj, bebaszva, billentyûvel multiban jó lesz 😄

Riszpekk

M@TriX
brühühühü... mi egy hullámhosszon vagyunk, úgyhogy már ásom is a sírját... 😞

Alexease
Hat ez nagyon szar basszus😞(( Fizika az nulla. A 120Mph olyan mintha futnek, ha berangatom a kormany, ugy meny mintha sinen lenne, vagy le lenne ragasztva. A motorrol, futomurol semmi visszajelzes nincs, teljesen mindegy mit csinalok. Ez meg "csak autokazni" is szar, olyan rosszul megy. Es a belso nezet ratyi... stb.
Basszus, menjenek mar a pocsbe. Csicsa grafika, karier, beszelgetes, animok stb, es az autovezetes meg egy rakas szar.
M@TriX
héhéhééé még szép!!
nem olvastad a velük készült riportot???

LiNK

Kötelezõ...

Jacek
juj ez poen volt vagy tenyleg csinalnak valamit😄DDDDDDDDDDD

M@TriX
Amíg az amcsi eladási statisztika olyan amilyen addig én semmin nem csodálkozok. 😊

Nembaj az Invictus új autós játéka nagyon ígértesnek hangzik. Addig kihúzzuk valahogy... 😊

gyraph
Mentem még egy kört poénból.
Még azt is visszaszívom, hogy a törések jók, mert belém jött hátulról valaki ezerel és még csak a lámpa se tört össze. Pedig mennyire vártam... A Codmasters is monyon le!!! 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Jacek
nem tudom elhinni hogy ez valakinek tetszik ha mar jatszott egy kicsit valami ertelmes autos jatekkal.

M@TriX
magyarországon!
Az amcsik már ide látom, hogy zabálni fogják...
Amiket hallok...

Jacek
nezd meg szerintem arra sem mert iranyitani rendesen nem lehet😊

M@TriX
😊)) Bekár. Roncsderbynek azért jó lesz? 😊)

Jacek
hihetetlen egyszeruen a codemasters hozza allasa rohejes ez max a 11 eves pistikenek tetszik.
PS2 utan nem jottek ra hogy ez nem eleg semmire rohejes.

Jacek
az hozza kepest egy papyrus sim😊

M@TriX
😊)
Akkor milyen sim nélkül?
Test Drive 1?

gyraph
Nekem nem jön be..illetve azt gondolom amit Jacek is, nevezetessen a karier lehet hogy hozz valami hangulatot, de maga a vezetés élménye szerintem gagyi.. a törések tényleg jók, de ez manapság igen kevés... A V8challange fél éve 9szer jobb volt.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Jacek
ez lesz a Colin 3 is kb egy lol

Jacek
sim volt

M@TriX
A "sim" maxon? 😊

Na mentem nyomatni bye😊
Jacek
Fizika=MarioCart

Jacek
Ja es a graftol sem kell elajulni

Jacek
add mar meg a helyet ahonnan lehuztad en mast toltottem le tuti😄DDD
Fizika=marikart

Ne mondjatok mar hogy jo!!! nem kell fekezni bazzz ahogy mondom probald ki vegig megye Brands-en ugy hogy elso vagyok es nem fekezek megalol😊 es ez jo😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oneal1
nekem is bejön

!Forza Ferrari!

M@TriX
na azért! Ezt akartam hallani!! 😊

Tuti lesz a játék!
Rulez!
M@TriX
Akkor jó, hogy pozitív visszajelzések is vannak. 😊

Király a Törés is!
Csak a 2d-s nézõk ne lennének.
Ezt a hibát a Colin 2 óta képtelen elhagyni a Codemasters😞
De amugy király!
Nincs benne multi.Ebben a demoban😞
Istencsászár a gamma!