TOCA Race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy, ez szerintem mar nagyon a vegleges. Az, hogy az elejen 80% van irva, az nem jelent semmit. Tavaly ilyenkkor, ugyan ez volt kiirva.
EZ nevetséges, utoljára a STUNTS-ban mozgott így az autó, de még az is jobb volt
Riszpekk
`Take a look to the sky just before you die`
Bízzatok benne hogy jó lesz!
Akinek nem teccet a 2.rész az ezt sem fogja nyúzni...

www.napisajto.hu
Vartam NFSHP2-ot, a MS Rally-t, erre se belso nezet se semmi. Most meg itt van ez a szar... Kivancsi leszek a MBW-re, ha kijon egyaltalan PC-re.
De legalabb a Nascar-ban nem kellett csalodni, az olyan, amilyennek lennie kell.
www.napisajto.hu
a graffal semmi bajom....az is nagyon tetszik amikor körbe körbe forogsz a kocsival és az elmosódott képet adja vissza a monditoron ez nagyon fasza....viszon javítsatok ki ha nincs igazam, de én láttam egy ezelötti demot ahol sokkal jobban tört a kocsi, két kanyar után ott total károsra törtem a gépet, és kicsit odavertem neki rögtön kiment a segge a gépnek....viszont ez valami irto szar....az ellenfelek mozgása rettenetes.....ebben a demoban a törés fos....arról ne is beszéljek hogy talán bele került fél óra kemény zúzásba míg valamennyire leamortizálódott a kocsi....ez még semmi szóval a jobb elsõ kerék már csak a felni volt és a piros szín minden árnyalatában jelezte hogy valami gubanc lehet a kocsival....extratotalkarra tötem a gépet, és láss csodát kigyorsult 185km/h-ra ja és persze hogy a jobb elsõ csak felni volt, természetesen nem húzott a kormány jobbra.....a kanyarokat már ti is leírtátok hogy max speedel is be lehet venni....EZ VALAMI IRTÓ SZAR LETT....hoppá még egy kis pozitívum a végére a sok fikázás mellé az tetszett hogy a verseny elött dumáznak ott minden hülyeséget....
ennyi ez fos
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Az elsõ kanyart a füvön vettem úgy hogy közben alig voltam lassab a makettoknál...
Ez valami nagyon szar lett...
LFS a király....
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Még talán egy patch lesz ha összegyûlik annyi dolog. Már az új projekten dolgozank, ami az SL továbbfejlesztett engine lesz.
Szerintem úgy fogjuk fel, hogy amit ebbõl csinálnak lesz a végleges és közben kiadták egy elõzetes verzióját az SLt. 😊
Nálunk még UPC sincs. 😊
10Kmre lakok egy nagyobb várostól, így szarnak ránk. 😞
Se ADSL, se UPC...
isten bassza meg azt a kurva világot azt bassza meg.....a szar fos húgy chellom kerül havi 11be, oszt negyed annyit nem ér.....vidéken is megrendelhetõ az a tv-net ?

amugy fos tényleg igazi nintendo64 szintû gamez
...sebaj vigasztalodni ott van a world of outlaws sprint car racing, az se sim igazan mert xbox konverzio csak de legalabb hangulatos..