1225
TOCA Race Driver
-
#465 Tuti ufo:))))))) -
#464 Sztem meg fasza, jo grafik, es ripityara lehet torni a jarganyt:) -
#461 Na kipróbáltam... miért ilyen ez?
1. tényleg erre van igény(???)
2. a programozók soha életüben nem ültek még autóban..
Szerintetek?
Ehhez képest a Rallisport Challenge egy ultrarealisztikus szimulátor bazze. :D -
#460 Imlabb azzal jatszom mint egy olyan gameval ami azt mondja egy 5 korod versenyben hogy az elso es a negyedik korben alljak ki boxban:)
erted elrajtolsz es nem mesz at a celon hanem a boxba :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#459 az az igazság hogy egy f1 féle autos gamma lehet akármilyen szimulátor FULLOSAN más mint egy ilyen autos gamma.. pl nekem egy f1 es game halálosan unalmas fos gém..akármilyen élethű...
-
#458 irj be jacek neven egy jo nagy anyazast:) -
#457 toca race vicc driver....ez jo, ezt megjegyzem:-)))
esetleg elsassantok a codemasters forumara es oda is, csak toca race joke driver:-))) hehehe -
#456 hát bajnoksága az biztos nem lesz:)))
de bohóckodni jó vele!! -
#455 ok gyereket de ez a Toca Race Vicc Driver suxxolo topik:D -
#454 ismerős:))
bennvagyok a magyar bajnokságban!
nagyon kell koncentrálni hogy hibátlanul tudj menni! -
#453 én is megvettem, de valamit nem szeret a kormányomom, úgyhogy egy hét után polcra került... majd ha lesz új kormányom, még viszatérek rá -
#452 pontosan! -
#451 hehe az valoban jo en is mostanaban vettem csak meg az origit, kemeny 2000HUF, elkezdesz versenyezni es tuti, hogy egy 8. helyert vert izzadsz:-) valoban a legjobb sim -
#450 az összes játék jó szim, ami ebből az engine-ből fejlődött (Viper Racing, Nascar Heat, Nascar Racing) -
#449 aki szimuláotrral akar játsazni az vegye meg a
grandprix legends t!!!
5 éves játék és nincs nála jobb!
(Jacek te ismered:)veled beszélgettem egyszer a vroc-ban).
nagyon jó kis játék
ilyet néztem amikor először kipróbáltam:))
-
#448 pedig a legelso fapados beta vagy alpha demo meg egesz jonak tunt...de mintha nem azt az utat folytattak volna..
..vmi magyar csapatnak kellett volna adni ezt a rakat penzt meg fejlesztesre szant idot, most lenne egy ubertap kiraly gammank... -
#447 Ez a vicc hogy az arcade gammaknak mondott autos gamek is merfoldekkel jobbak rohejes hogy ezt hogy gondoltak :))
igen habzik a szam:) -
#446 a down town run is most jott ki es az legalabb arcade gamenak van kikialtva de tutira tobb fizikaorara bejartak a keszitoi... -
#445 Maga az elgondolas uber lenne de bazz egy nagy roller az egesz:D -
#444 De nem ertem akkor ki a faszomnak tetszik ez??? -
#443 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#442 Varjal de ez nem tartozik kozejuk:))))
El nem tudom gondolni hogy ez hogy fogant meg a fejlesztok fejeben hogy ennek ilyennek kell lennie!!!!!!!
Ezt nem teszteltek vagy mi??? szolnak odaulok 1 perc folalok:) kerdezik mivan en meg mondtam volna na gyerekek az elejerol kezdjetek megint:) -
#441 nem tudom, mert ezek nem szimulátorok
és őszintén szólva talán ha 3 olyan játék van, amit annak lehet nevezni, ebből csak az EA F1 ami népszerű..... -
#440 na kozben megiscsak elindult vmi isteni csoda folytan...
...mar megy az uninstall... -
#438 hihi, látom jó nagy szarrakás lett a végtermék.... így jár, aki a láma közönségre hallgat fejlesztés közben.... -
#436 Nnah most ugyan azt a kanyart 140 el simán vesze be.... -
#435 pls valaki egy normalis nem flt-s cracket dobjon fel valahova... -
#432 Inkább benéztél volna GTA3 multizni. :)
na majd holnap... -
#431 várj, szerintem ezért hibás ez a verzió, ha jól tom...
Habár az is lehet, hogy az Nforce.nl-nél nézték a játékot és annyira szar, hogy azt hitték a crackerek rontottak el valamit. :) -
#430 egy értelmes autos játékon dolgozzanak inkább -
#429 megalol történetek 2:
ujraindult a gépem mikor be akartam lépni a carrier modba.. és a legjobb hogy 240 mhz tol visszafele teszteli a moncsimat..amikor az jo ha tud 100 at....ha elszáll a kurva monitorom akkor azt fizeti a codemasters??amugy be van állítva bazz hogy 60 hz n menjen ez a kurva gém -
#427 én voltam az egyetlen aki a demot nem suxolta.. viszont ez most tényleg ultra gagyi..nem az a baj hogy nem toca 2...nem csuszik meg a füvön vagy egyébb reál dolgok..hanem az ilyen 40 el elszállok meg hátrafelemegy az auto 1 esben stb -
#426 ugyan azzal játszunk?:))) -
#425 Ennél egy kurva GBA emus játék is jobb....
már nem azért de ez extra szánalmas... olyan dolgokat csinál hogy jujj vázze...szal ez a 40 en nemtok kanyart beveni mert ugy csapodik a falhoz mintha 200al mentem volna...
a másik.. falhoz csapodom és erre az auto elkezd hátra fele menni.. és nemtok a fel mellől eljönni meg ilyenek:)))
-
djcom #424 Nem értelek.....
A Nascar jobb volt?
Kijön egy fincsi autos gamma és óbégattok...hm...
bocs... -
#423 HÁT EZ ULTRA FOS GÉM BAZZEG!!! NEVETSÉGES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akkorát röhögtem bazzeg hogy lol.. start nál az összes auto elkezdett körbe körbe forgolodni..nyomom a gázt.. 1esben elkezd hátrafele menni mint atom!!!!!
oké bazze:))) megyek carrier modban..lexus teszt versenyen..10 poráblkozásbol egyszer sem sikerűlt bevenni az első kanyart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ful lefékezek kanyar elött és egyesben 40 nél kicsuszik és falhoz baszodik az auto!!LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL hát ez szánalmasabb mint a demo..pedig azokat probáltam védeni... de ez... -
djcom #422 Gyerekek hatalmas gamma!
És nem értem a Nuke jelzést!
szuperul megy!!!! -
#421 nemtudjátok a dc-n nincs meg valakinek valamelyik hub-on?? -
#420 :DDDDDDDDDDDDD -
#419 Ez hihetetlen ami ez csinal:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))5 koros verseny azt mondja aljak ki a pitbe az 1 es a 4-ik korben::)))))))) masodik leszek mert a gep csak egyszer all ki es DNQ vagyok:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD