TOCA Race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakinek meg van az Immersion Crack, az feltehetne valahova. En multkor, meg az FLT-s verziot szedtem le. Annyira nem bizok benne, hogy letoltsem megegyszer.
Koszi!
`Take a look to the sky just before you die`
Le lehet már szedni vhonnan?
FTP rõl ha lehet!!!
Én még keresem!
Ha lessz vmi majd szólok én is!
www.napisajto.hu
másnál nincs ilyen?
www.napisajto.hu
Úgy emlékszem a PS2-es verzióban lehetett sim módba kapcsolni valahogy. Remlélem itt sem hagyták ki!
De hozzá tartozik, hogy én soha nem jáccottam a demo-val, mert hallottam, hogy milyen bugos és nem volt kedvem szenvedni vele....
Majd megnézem ezt és utána itélek....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szedjétek le!
Arcade vagy szim????
(az elõbbitõl tartok és akkor az nagy sux)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jól fut,nem akad,nem fagy,minden pálya jó.Grafika,hang király
Töltsétek nyugodtn!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Multit mondjuk nem találtam még benne!
De megy az a lényeg!
mert ugye nforceon az immersion és fairlight félére is benyomták a nukeot
www.napisajto.hu
majd valami hozzáértõ véleményezze, mert le nem szedem potyára :D
Riszpekk
az eredeti március 28!!
lassan kéne hogy jöjjön
!Forza Ferrari!
nagyon baba volt, a baloldali periféria rész... de valahogy az ellenfelek meg nem voltak....ez azért kiábrándító, kocsikázhatsz három ps2-essel három TV-vel, egyedül az úton
sõt, amikor ketten linkeltünk akkor sem voltak ellenfelek...ez is kiábrándító
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
fos
a PC-s demot nem láttam
ja és nem vagyok Version...közel sem vagyok megszállott...de van amit PC-n jó és van amit konzolon
jelenleg autósat konzolon nyomom, kormánnyal...ennyi
de a Sturmovik FPS RTS azt csak PC-n
Ja és mégvalami! A sebességérzetet ki kellene engednie a Codemasters-nek a szekrénybõl, mert így olyan mintha szaladnék a pályán!
OFF: Szerintetek melyik gammának van a legjobb sebességérzete? (Szerintem a MOTORHEAD-nek, talán valaki emlékszik még rá) Olyan ahol tényleg úgy érzed, hogy mész, mint az állat. Hiába volt a nifi6 intrója gigamegabrutáljó, ott tényleg érezted a sebességet, de magában a játékban semmi!
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!
12 nuova macchine per Toca Race Driver Demo
04/03/03 @ 2:00 pm :: Toca Race Driver :: Postata da Alessandro
Sul sito www.raceCorner.de sono disponibili 12 nuova macchine per Toca Race Driver DEMO tra cui #Audi TT - #Mercedes CLK - #Toyota Supra - #Lotus Elise - #Rover Mini - #Peugeot - #Corvette ZO6 - #Bonuswagen - #Lexus - #Alfa 147 - #MGZ - #Vauxhole-Astra. Purtroppo il sito e' in tedesco ed e' necessario registarsi , se avremo un nuovo sito dove prelevare le macchine lo segnaleremo.