1225
TOCA Race Driver
  • laja2
    Ja, Nero 5.5-ösöm is van, de az meg iso fájlt keres...
  • laja2
    Segítség!!! Lamer vagyok! Megvan mind a két CD-nek a bin meg a cue fájlja, de nem tudom, hogy kell a CDR-WIN-nel megírni (5.05. angol verzió). írjátok meg, légyszi!!! Köszönöm.
  • Alexease
    Nekem sincs:)) Valakinek csak fent van?! Vagy Codies beszivta?:)))
  • Jacek
    bocs nincs min kiprobalni:)))))))))))))
  • Alexease
    Itt a Cheat Generator, ha valakit erdekel a dolog: PRD Cheat Generator
  • W1zard
    :o
  • Jacek
    vedelem van a gepedben hogy moslek jatekot nem indit el:)
  • W1zard
    De ha jól érzékelem akkor karriert nem is bírok kezdeni mert ott mindig kilép amikor elfogadom a dolgot :(
  • W1zard
    Sziasztok!
    Van 1 kis problémám a játékkal, sőt nem is olyan pici... Még pedig az hogy max 10 perc játék után kilép a windowsba, ez akkor történik amikor elindulok 1 versenyre vagy töltenie kéne vmit, mitől lehet ez? :o
    Előrre is köszi
    Wizard
  • Jacek
    na ez a masik AI olyan nincs benne van egy vonal az uton es azon mennek kicsit lassab vagy teli gazzal seggbever:))))))))))))))))
    Meg sem probal kikerulni roller ez a game:)
  • WiZZaRD
    azert ossze lehet hozni, en csak billrol nyomom:-))) meg mikor nagy a tolongas, kulonben nem:-)))
  • Jacek
    meg szeretnem kerdezni hogy csusztal ki?:))) mert nem lehet csak direkt
  • WiZZaRD
    elkezdtem egy karrier modot...nem is olyan borzaszto ez, a hangulata meg lesz, ha felre tudja tenni az ember a bena fizikat es a suta iranyitast. Valahogy elojon az emberbol, hogy jo lesz az a "4. hely is csak nehogy kicsusszak" feeling. szvsz aki meg nem gyakta le adjon neki meg egy eselyt...persze nem mint szimulator, hanem mint mondjuk a downtown run tovabbfejlesztett valtozata:-))))
  • oneal1
    nemtud valaki a progihoz összes autó,pálya kódokat???:)))
  • CSOCSO
    p3 600 gef 2mx... megyeget... kicsit gyorsabban is mehetne a gamma meg rohadt ronda... szinek elég "sávosak"
    amugy most lestem az uj trailerjét..egész hangulatos lett,,,ebből a játékbol akkora királyságot lehetett volna kihozni hogy jujj.. kicsit élethűbb lenne..+ jobb zenéket raktak volna alá...király vágással...akár egy Mint a villám nagyságrendű játékot is lehett volna csinálni....
  • hali
    perszehogymegy, én gépem se jobb :D
  • magus
    1.menne ez a jatek gef2 mx 400 +1200es celeron +256sd-vel?
    2. milyen a force feedbackja?
  • CSOCSO
    pedig az már a viper racingban is benne van:)
  • WiZZaRD
    hat ez bizony sehogysem stimmel, se bonus code se anelkul:-)
    bar a kocsik valoban maskepp viselkednek, csak az a bibi, hogy mind rosszul
  • ubi
    mégis xar a gém!! nem izzik a tárcsa fékezésnél!!!
  • And5
    na yerekek a fairlight és az immersion után a deviancenak végül sikerült kiadni a rendes cracket ami már nem nuke felraktam nktek ide http://free.x3.hu/gamezz/dev-trdc.zip
  • Petyus_
    Jól van nyilván túloztam.. csak én többet vártam ettől a játéktól. Sokkal többet. Nem adja nekem a vezetés élményét. Na kipróbálom bírja-e a gépem 4* FSAA-val ha nem akkor felejtős.. különben még kipróbálom a career módot, lehet úgy jobb a hangulata.
  • Jacek
    ugylatom te mar az elso fizika oran kimaradtal:)
  • gergou
    na figy a helyzet az, hogy nincs igazad, nem olyan egyszeru 200 al egy derekszogu kanyart bevenni, kisodrotsz ugy min ` az agyhalal, de meg ha 60 al mesz akkor is...
  • WiZZaRD
    na meglesem egy cheattel meg nem gyaktam le a progit...hatha
  • Petyus_
    Viccelsz? Ehhez kormány? Gamepad, jobb hüvelykujj a folyamatosan a gázon ballall aprókat nyomogatsz a megfelelő irányba és nincs az a kanyar amit nem veszel be.

Big Mutha Truckers ehhez képest ultrarealisztikus szimuláció!
  • ubi
    szart nem javult a fizika!!! qrva jó gém, csak egy ff-es kormány kell neki!!! akinek nem tetszik, tanuljon fizikát!
  • Petyus_
    A Deviance.

Kipróbáltam hátha javul valamita "fizika" de nem. :) Ez a játék ez tényleg egy nagyon rossz vicc. A programozókat büntetésből beültetném egy autóba.
  • cypher
    Nos,akkor nálam két első verzió egy ideig okés volt,klubot váltottam,utána második pályán már "röpködtek" az autók.
    Melyik a fixen működő verzió?
  • 3P
    Koszi szepen! :)
  • KG21
    Ezaz!így már megy.Fasza..nem kell mégse 4-ig töltögetnem
  • Jacek
    mert ebbe benne van a GPL fizikaja hogy jo legyen:D
  • _xT
    itt a mukodo exe;)
  • KG21
    3 reinstall után se megy...pedig a demo nekem tetszett...ha lehúzom a deviancos 1-es cd-t (csak 4-ig van időm) vajon az fog menni ha az flt-s 2-es cdről installáltam?
  • gergou
    Hat ez az, a semmi kedvem meg1xer leszedni, valaki az uj fixed exet linkelje!:)
  • 3P
    Lehet, hogy lama dolgot kerdek, de nem csak a krekkelt exe-t kell kicserelni a javitott toreshez?
    Ha igy van ,akkor nem kellene letolteni az egesz Deviance-os iso-t, hanem csak az abba bujtatott torest...
  • Maxx
    Nekem megy az FLT Daemonnal, de ha a menüben a mapra nyomok ujraindul a gép:P
    LOL
    :)
  • nero
    Ja tuti biztos hogy az eddigi ket TOCA verzio:

TOCA Pro Race Driver Codemasters "FAIRLIGHT", es a
    TOCA Race Driver (c) Codemasters "IMMERSION"
    verziok BUGOSAK: De meg mennyire!

Holnap reggel lehozzuk az "UJ"-abb verziot:
    ToCA Race Driver Real Proper "DEVIANCE"- t.

Estere megprobalom letesztelni.
  • nero
    Ha megsem mukszik a cheat toltsétek le innen:

http://www.gameguru.box.sk

• Alexease
    Szerintem kiraly:)) Lyonni, Lyon, Lyottok stb.:))