TOCA Race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
1. tényleg erre van igény(???)
2. a programozók soha életüben nem ültek még autóban..
Szerintetek?
Ehhez képest a Rallisport Challenge egy ultrarealisztikus szimulátor bazze. 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
erted elrajtolsz es nem mesz at a celon hanem a boxba 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
esetleg elsassantok a codemasters forumara es oda is, csak toca race joke driver:-))) hehehe
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
bennvagyok a magyar bajnokságban!
nagyon kell koncentrálni hogy hibátlanul tudj menni!
!Forza Ferrari!
Riszpekk
Riszpekk
grandprix legends t!!!
5 éves játék és nincs nála jobb!
(Jacek te ismered😊veled beszélgettem egyszer a vroc-ban).
nagyon jó kis játék
ilyet néztem amikor elõször kipróbáltam😊)
!Forza Ferrari!
..vmi magyar csapatnak kellett volna adni ezt a rakat penzt meg fejlesztesre szant idot, most lenne egy ubertap kiraly gammank...
igen habzik a szam😊
El nem tudom gondolni hogy ez hogy fogant meg a fejlesztok fejeben hogy ennek ilyennek kell lennie!!!!!!!
Ezt nem teszteltek vagy mi??? szolnak odaulok 1 perc folalok😊 kerdezik mivan en meg mondtam volna na gyerekek az elejerol kezdjetek megint😊
és õszintén szólva talán ha 3 olyan játék van, amit annak lehet nevezni, ebbõl csak az EA F1 ami népszerû.....
Riszpekk
...mar megy az uninstall...
Riszpekk
na majd holnap...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Habár az is lehet, hogy az Nforce.nl-nél nézték a játékot és annyira szar, hogy azt hitték a crackerek rontottak el valamit. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ujraindult a gépem mikor be akartam lépni a carrier modba.. és a legjobb hogy 240 mhz tol visszafele teszteli a moncsimat..amikor az jo ha tud 100 at....ha elszáll a kurva monitorom akkor azt fizeti a codemasters??amugy be van állítva bazz hogy 60 hz n menjen ez a kurva gém
már nem azért de ez extra szánalmas... olyan dolgokat csinál hogy jujj vázze...szal ez a 40 en nemtok kanyart beveni mert ugy csapodik a falhoz mintha 200al mentem volna...
a másik.. falhoz csapodom és erre az auto elkezd hátra fele menni.. és nemtok a fel mellõl eljönni meg ilyenek😊))
A Nascar jobb volt?
Kijön egy fincsi autos gamma és óbégattok...hm...
bocs...
akkorát röhögtem bazzeg hogy lol.. start nál az összes auto elkezdett körbe körbe forgolodni..nyomom a gázt.. 1esben elkezd hátrafele menni mint atom!!!!!
oké bazze😊)) megyek carrier modban..lexus teszt versenyen..10 poráblkozásbol egyszer sem sikerûlt bevenni az elsõ kanyart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ful lefékezek kanyar elött és egyesben 40 nél kicsuszik és falhoz baszodik az auto!!LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL hát ez szánalmasabb mint a demo..pedig azokat probáltam védeni... de ez...
És nem értem a Nuke jelzést!
szuperul megy!!!!
IMMERSION-verzióhoz küldjön vki mélre egy crack-et,köszönném...

Bekapcsoltam nindent SimMod, RealDamage (SIM, DAMAGE). A Sim iranyitast csak kormannyal engedi. (De amugy tok mindegy melyik😊) A Demo-hoz kepest semmit nem valtozott, azt hiszem ez mindent elarul😞(
Ami pozitiv: full maxban, minden csicsa bekapcs, es tokeletesen fut. Ami meg jo, az az utrol vissza jovo FFB (a felfuggesztesrol nem jon vissza semmi info, mert fizika az nincs).
Ami negativ: Na ebbol rengeteg van, nem sorolom. Ami kirivo, az a bena auto iranyitas, es az egyforma, gagyi belsonezetek.
Hogy mennyire gagyi a fizika, pl.: nagy nehezen sikerult felboritani az autot, ami a tetejen megallt. Aztan nem tudta eldonteni hogy mi is legyen, es szep lassan, fokozatosan, a sajat tengelye korul, vissza fordult a kocsi a kerekeire.😊))
Aki nem akar bibelodni az autovezetes nehezsegeivel, problemas lenne a vezetes szimulacioval, fizikaval, annak tokeletes program. Nagyon latvanyos, rengeteg auto, palya, franko roncs derbi. Aki szereti az "autos" szerepjatekot, annak tokeletes lesz.
Na, csak ennyi😊
`Take a look to the sky just before you die`