PHP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt az oldal
ingyen sms!! --->>>unknow.uw.hu
[O_O] (.)(.)
Mégegyszer : akinek ez magas, az fizessen meg valakit , akinek nem. Egyszer kell csak, alkalmi munka, és közben átgondolja az ember, hogy nem é akar inkább más dolgokba belefogni, amikhez ért...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
<?php
if ($k_azon = opendir('/utvonal/az/allomanyokhoz')) {
echo "Könyvtárazonosító: $k_azon\n";
echo "Állományok:\n";
while (false !== ($fajl = readdir($k_azon))) {
echo "$fajl\n";
}
closedir($k_azon);
}
?>
VAn egy kis gondom.
Egy mappát szeretnék kilistázni, és azt szeretném megoldani, hogy mappanevenként változó legyen a link.
Kérlek segítsetek!
apocalypse
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Am Ende Iteh der Sieg!
ha($g >=1) {
nyomtaski( kisbetu(LOL));
}
Én ahol találtam a leírást, az egész kódokkal együtt, úgy ahogy van bemásoltam, megcsináltam amit írt, de nem jó. Azt most veszem észre hogy a Név: meg email meg üzene: akatt is van egy hiba <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
mysql_close(): no MySQL-Link resource supplied in /www-users/b/a/baluman/php/shoutbox.php on line 84
Kezdem feladni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
MySQL -en létrehoztam egy táblát, és bemásoltam a kódokat amik kellenek. Van egy connect.php és egy shoutbox.php, megcsinálva, és feltettem a tárhelyemre. (részletesebben nem írom le)
Az oldalamon megjelenik az üzene: , meg név: , meg emailcím, de ahol az üzeneteknek kéne lenni ott egy hiba van:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www-users/b/a/baluman/php/shoutbox.php on line 48
A shoutbox.php 48. sorába ez van:
while( $c = mysql_fetch_array ( $result ))
Mi lehet a hiba, plz help!<#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
Kezdô PHP és MySQL programozó lettem a munkahelyem kérelmére és szeretnék töletek kérdezni pár dolgot....
Flash interface-re szeretnék egy konkrét adatbázist létrehozni, és a szerkezeti struktúra tervrajza meg van, ami abból áll, hogy a Flash kezeli a xml-t, az xml kezeli a php-t, és a php kezeli a MySQL- és már megtaláltam a macromedia honlapján egy jó 30 oldalnyi dokumentációt, de az angol, tehát ha meg tudna engem valaki áldani néhány jó tanácssal az nagyon szépen megköszönném...
Elôre is köszönöm
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
vmi Php képnézõt akarok egy oldalra , vki mond egy jót? köfi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tudnátok segíteni?
php-vel szeretnék e-mailt küldeni, de képmelléklettel, akár kettõvel is
hogy csináljam?
[email protected]
hogy mit gondolok? majd ha FIZET valaki azért hogy gondolkodjak, akkor megmondom, hogy mit gondolok!
van ugye ez bár.
és szeretném, ha mûködne, csa nemtom mi lehet a gond, ha valaki segíteni , az jó lene.
Lenne két kérdésem:
1.mért van az, hogy amikor megadom a böngészõben pl http://localhost/valami.php akkor nem megy az oldal.Nem a saját gépemen hanem más gépen ahol szintén van php mysql apache.viszont ha beitom az IP-t a localhost helyett, akkor megy az oldal.DE az adatbázishoz nem tud kapcsolódni, mert mindig vmi "localhost"-os hibára hivatkozik
A második kérdés még nem esedékes (talán meg tudom oldani)
Ha vki tud segíteni elõre is megköszönöm.
Üdv,npeter
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
htx
:-O http://www.ashes.hu O-:
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Bal oldalra kéne egy vízjelet iktatni, ami ez a kép lenne:
vagy ez, ha az elsõ nem menne:

Itt lehet szerkesztgetni
Az kéne, hogy a felsõ R beleolvadjon a képbe, és ne ilyen átlátszó (nem IE alatt áttetszõ) legyen.
Amit találtam attól már a falat kaparom
"A második módja a stringek megadásának a szimpla-idézõjel (') karakter. Amikor egy string szimpla-idézõjelek közt van, az egyetlen escape szekvencia, amit a nyelv megért a "\\" és a "\'". Ez kényelmi szempontok miatt van így, ugyanis így lehetnek szimpla-idézõjelek és backslashek a szimpla-idézõjeles szövegben. A változók nem helyettesítõdnek be az értékükkel az ilyen stringen belül. "
PHP manual, csak olvasni kéne...
Én is kisérletezgettem vele, de aztán hagytam, mert nem olyan a szerver ami tudja.
Amúgy általában \-t kell irni az idézõjel elé pl.
Magyarán keresned kell elõbb szervert, ami támogatja ezt.
Kérdések:
1: tudtok valami jó tutort, ami alapján meg tudom csinálni? (képek összefûzése, ráírás, stb)
2: .php-t le tudok weblapról menteni? Mert az is jó lenne, ha mûködõ példa alapján írhatnám meg 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Komplett webszerver telepítése otthoni gépre
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Van hozzá:
-Apache20.40w32
-PHP4.2.2
-WinXP
Nahh ebbõl kéne vmit varázsolni.De full hülye vagyok hozzá,ugyhogy jó lenne ha tök szájbarágós lenne a leirás,hogy mit is kell csinálni.Jahh és mivel írom a progit,mivel futtatom és hogy?Meg vannak dolgok(globális változók vagy mik),amiket asszem még be kell irni vhova,de azt se tudom,h hova,hogy mûködjenek.olyan szintre kéne belõnni,h webszerverként is mûködhessen.Segítségeteket,megértéseteket elõre is köszönöm.
THX
"Select * from hirek order by pont"
a pont helyére annak az oszlopnak a nevét írd ami szerint sorba akarod rendezni
Köszönöm a mysql-es kérdésre a választ, azonban az elõzõre is szívesen várok megoldási javaslatokat 😉