131
PHP - Avagy minden ami PHP!
-
meril #91 Aki ért a PHP-hoz és segítene is az vegyen fel MSN-re! [email protected] !!!
Elöre is köszönöm! -
meril #90 Aki ért a PHP-hoz és segítene is az vegyen fel MSN-re! [email protected] !!!
Elöre is köszönöm! -
#89 oks! köszi! -
Zsoldos #88 if ( stripos($stringed, '<')!==false )
{
print 'Hiba, van < karakter a szovegedben';
}
de ha csak azert akarod ezt, hogy ne irhassanak html kodot, eleg ha $stringed=strip_tags($stringed) -et hasznalsz.
-
#87 nekem egy olyan php kódra lenne szükségem, ami megvizsgálja hogy található-e egy szövegben pl: < karakter, ha igen akkor kapjon hibaüzenetet a felhasználó. -
#86 "hogyan tudom ezt a safe mode-ot kikapcsolni a freeweben belül"
Sehogy. A szerver beállítóállományaihoz (ez esetben a php.ini) nem férhetsz hozzá.
Valószínűsítem ez egy CMS (tartalomkezelő rendszer: Mambo, Joomla, e107, Drupal, PHP-Nuke). A safe mode bekapcsolt állapota legfeljebb a konfigurációs állományt (általában config.php vagy valami hasonló) sajátkezű átírását vonja maga után.
Esetleg nézz másik tárhely után (Ultraweb, Extra)... -
#85 Sziasztok!
Egy program segítségével próbálom konfigurálni a készülő oldalamat, és a következő problémám akadt (ezt írja ki)
PHP Configuration
safe_mode : On
* 'safe_mode' need to be Off. Please request your server administrator to modify the configurations for you.
A freeweb-re töltöttem fel a cuccost. Nagyon megköszönném, ha valaki megírná, hogy hogyan tudom ezt a safe mode-ot kikapcsolni a freeweben belül. Előre is köszönöm, sziasztok!
-
#84 ok, megvan -
#83 köszi
és ezt ugye akkor a login.php-be kell írni, nem? -
#82 PHP esetén:
header("Location: index.php"); -
#81 azt hogy lehet megoldani, hogy amikor bejelentkezik valaki, akkor egyből átugorjon az ablak a login.php-ről az index.php-re?
itt az oldal -
#80 az nem phpscript simán javascript
De most nemtom melyik -
#79 hogy kell mysql táblát csinálni az uw-nál??? -
#78 Aki tudja azt a php scriptet, amelyik olyat csinál, hogy a honlapon lévő képet nem engedi lementeni. Magyarul eltünteni azt a 4 icont a bal felső sarokból ha rá megy a képre. Akkor az írja már le pls. Nagyon fontos lenne -
Kovsebi #77 Új könyvek ólcsóé :) -
#76 "Szerintem aki érta php-hez annak lófasz, de nekem sajna ez magas" -- Már majdnem irtam egy pü. t amikor rájöttem, hogy ez rohadt bunkó volt...
Mégegyszer : akinek ez magas, az fizessen meg valakit , akinek nem. Egyszer kell csak, alkalmi munka, és közben átgondolja az ember, hogy nem é akar inkább más dolgokba belefogni, amikhez ért... -
#75 Aki szeret php-zni, és van ideje meg kedve, az segíthetne nekem összedobni egy LDU skint... Akir segítene az köldjön pü-t! Szerintem aki érta php-hez annak lófasz, de nekem sajna ez magas, és hátha közbe én is tanulnék valamit... -
#74 readdir függvény
<?php
if ($k_azon = opendir('/utvonal/az/allomanyokhoz')) {
echo "Könyvtárazonosító: $k_azon\n";
echo "Állományok:\n";
while (false !== ($fajl = readdir($k_azon))) {
echo "$fajl\n";
}
closedir($k_azon);
}
?> -
#73 Hello!
VAn egy kis gondom.
Egy mappát szeretnék kilistázni, és azt szeretném megoldani, hogy mappanevenként változó legyen a link.
Kérlek segítsetek! -
#72 Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek! -
Porker #71 Hali.PHP Nuke-ra szeretnék Coppermine modult, és http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=89658 innen töltöm le a fájlokat, de egyik verzió sem jó hozzá.PHP NUke 7.x-et használok.Hogy lehetne, melyik verziót telepítsem? -
#70 illneo...szuper cég lehet ahová egy angolul nem értő php programozót vesznek fel..gondolom az első dolog lesz akkor a phpt leforditani...
ha($g >=1) {
nyomtaski( kisbetu(LOL));
} -
#69 Balu ez eddig azt jelenti, hogy a $result változó nem megfelelő MYSQL parancsot kapott vagy nem megvelelő connection identifiert de annál tovább nem mehet a dolog.Ha nem te irtad a programot ami valószinü akkor a gond az lehet, hogy az akármilyen konfigban nem jól adtad meg a mysqlhez való kapcsolódáshoz szükséges adatokat tehát a dbase nevét illetve jelszavakat.Nagy progiknál ezt külön fileba szokták tenni.Egyébóhalysóhaly szivesen segitek. -
#68 neked mi van a 48. és a 84. sorban?
Én ahol találtam a leírást, az egész kódokkal együtt, úgy ahogy van bemásoltam, megcsináltam amit írt, de nem jó. Azt most veszem észre hogy a Név: meg email meg üzene: akatt is van egy hiba
mysql_close(): no MySQL-Link resource supplied in /www-users/b/a/baluman/php/shoutbox.php on line 84
Kezdem feladni -
#67 ugyan ezt az üzifalat használom asszem -
#66 www.baluman.dox.hu az oldalam -
#65 Kis segítség kéne! Az oldalamra szeretnék üzenőfalat készíteni!
MySQL -en létrehoztam egy táblát, és bemásoltam a kódokat amik kellenek. Van egy connect.php és egy shoutbox.php, megcsinálva, és feltettem a tárhelyemre. (részletesebben nem írom le)
Az oldalamon megjelenik az üzene: , meg név: , meg emailcím, de ahol az üzeneteknek kéne lenni ott egy hiba van:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www-users/b/a/baluman/php/shoutbox.php on line 48
A shoutbox.php 48. sorába ez van:
while( $c = mysql_fetch_array ( $result ))
Mi lehet a hiba, plz help! -
#64 Szevasztok Srácok!
Kezdő PHP és MySQL programozó lettem a munkahelyem kérelmére és szeretnék töletek kérdezni pár dolgot....
Flash interface-re szeretnék egy konkrét adatbázist létrehozni, és a szerkezeti struktúra tervrajza meg van, ami abból áll, hogy a Flash kezeli a xml-t, az xml kezeli a php-t, és a php kezeli a MySQL- és már megtaláltam a macromedia honlapján egy jó 30 oldalnyi dokumentációt, de az angol, tehát ha meg tudna engem valaki áldani néhány jó tanácssal az nagyon szépen megköszönném...
Előre is köszönöm -
#63 hi all!
vmi Php képnézőt akarok egy oldalra , vki mond egy jót? köfi -
#62 ki tud egy 128 bites kódvisszafejtőt írni? -
#61 Hogy kell phpbb-és fórumot csinálni? HELP -
Sarki Róka #60 szevasztok hey
tudnátok segíteni?
php-vel szeretnék e-mailt küldeni, de képmelléklettel, akár kettővel is
hogy csináljam?
[email protected] -
#59 átt tettem ide, mert UW-nél nem lehet módosítani attrubútomokat! -
#58 hy. kéne eg ykis help.
van ugye ez bár.
és szeretném, ha működne, csa nemtom mi lehet a gond, ha valaki segíteni , az jó lene. -
#57 Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
1.mért van az, hogy amikor megadom a böngészőben pl http://localhost/valami.php akkor nem megy az oldal.Nem a saját gépemen hanem más gépen ahol szintén van php mysql apache.viszont ha beitom az IP-t a localhost helyett, akkor megy az oldal.DE az adatbázishoz nem tud kapcsolódni, mert mindig vmi "localhost"-os hibára hivatkozik
A második kérdés még nem esedékes (talán meg tudom oldani)
Ha vki tud segíteni előre is megköszönöm.
Üdv,npeter -
#56 tudtok egy mail küldőhöz tutort. olyankellene, ami egy styleból szedi a cuccokat. tehát egy mail küldő, ami egy előre megadott stílust használ fel és egy html fájlba rakja a mailt...zsal..ha nem értitek, akkor szójjatok
htx -
#55 már yó :) -
#54 Senkinek semmi 5lete? :( -
#53 No, senki?!? -
#52 Jé, megy az első :)