1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
#862 Rakétákat szeretem + tűzijáték, de ezektől a petárdásoktól a falra mászok. Itt durrogtat a szerencsétlenje már december elejtétől, megértem, ha mondjuk karácsonytól, de nem, itt püfölnek az utcán. Tűzijáték az nincs, hogy legalább értelme is legyen :/ -
castee #861 és "zöldikét" mivel gyujtottátok eddig? gyufdoboz vagy öngyuszi? me állitolag öngyuszival nem biztonságos vgy mi...:/ -
uzsika #860 látam ojat is hogy belerakták egy colás űvegbe és onna ki lőták -
A Pirotechnikus #859 Ja, azis jó:) Nekem már nagyon a havazáson jár az eszem! -
#858 az király
petárdám van még két zsákkal majd azt elszórom valamikor...de eddig ugy néz ki nem megyek sehá szilveszterezni :( -
#857 nem volt hó mondom esett, az első a nedves fűből simán kilőtt, a 2.-at haver viszont ilyen aprókavicsos földbe szúrta és ott ragadt, a többit már üresüvegből lőttük ki. -
A Pirotechnikus #856 Igen, lehet rakétázni (ésszel). Csak a petárda lett betiltva. Punker a megmondója milyen jó ha a hóbaragadva robban:D Mindenfajta csőszerű indító jó, csak ne szoruljon, és stabil legyen maga az indító! Asszem ma felrakom az első okosítást, csak ujra kell indítanom hogy scannelni tudjak. -
#855 2 éve esett mint állat, úgyhogy sikerült így egyet a főutcán felrobbantani, elégette a fapálcát és kb 10 cm magasan robbant, de szép volt :) -
#854 Én PVC csövet szúrtam le a földbe és abba belerakva majd meggyújtva simán felrepül :) -
#853 lehet idén akkor szórni rakétákat szilveszterkor? -
A Pirotechnikus #852 Ezzel ne kisérletezzetek! Nem szabad a földből, beragadhat!aaztán meg jön a ... -
A Pirotechnikus #851 Igen, a nagyobb rakátaszettekhez adnak műanyag csövet, ezt kell a talajba szúrni- nem túl mélyen, de nem is csak rárakva, egyszerűen stabilan megtartsa a belerakott rakétát. Az égiháborúhoz is adnak ilyet. Egy dolog még: HÓBA sose szúrjatok le simán rakétát, mert volt már olyan hogy rá pár másodpercre már meg is fagyott az a pici víz, amit a rakéta "meleg- környezetéhez képest meleg" pálcája megolvasztott, és belefagyasztotta azt. Indította volna a srác... nem is ment elég távol, még szerencse hogy felfogta mivan és eltudott ugrani, mert a földön robbant. -
castee #850 ja ok köszi -
bolka #849 nem az kimegy a fold-bol is mert mi tavaj onnan inditottuk es siman kihuzta magat :) amugymeg ahoz adnak ilyan feher muanyag csovet es azt kell leszurni a foldbe.. azt hiszem.. -
castee #848 Priotechnikus lenne 1 kérdésem. A sikoly oké felmegy üvegböl meg minden, de akarok venni idén Égiháborút az ilyen rohadt nagy tüzijáték rakéta fa rúddal. NEm fog feldölni ha pezsgös üvegbe rakom? elég kemény hozzá ? -
A Pirotechnikus #847 Röviden és tömören senki ne szereljen szét semmit, ne távolítson el semmit, mindegyik termék készre van szerelve, amelyikkel pedig valami teendő van Pl: kemény műanyag védőkupakot le kell venni, az RÁ VAN ÍRVA. Úgyhallottam a minap volt egy f*sz a tévében, aki hivatalosnak mondta magát és bemutatta hogy kell használni a rakétát... beleszúrta a földbe- hiba. Nem szabad. Üvegből, csőből ilyenekből kell indítani, lényeg hogy ne szoruljon ne törhessen el a pálca stb. -
matyq #846 A celluxot nem kell levágni! -
sparky #845 he -
castee #844 Átégeti, a celluxot simán.. én soha nem veszem le.De nem szabad földbe szurni ugy nem megy fel, fogj 1 sörösüveget, vagy vmi jó maszivat állitsd bele, és ugy fel fog menni. -
castee #843 igy van, na meg aztán eldobni, és nem ugy hogy puff, me szétesik, hanem guritsd el -
Daniel #842 most lesz holnap max holnapután már recsegőm is :D
azzal semmi extrát nemkell csak a kanócot megyujtani,ugyee? :D -
Daniel #841 átégetí aztis? mert én azért nem mertem ugyahagyni féltem ott leáll és utánna naon pici marad és ott nemertem volna megyujtani :DDD -
Prank #840 szvsz nem muszáj levenni... -
Daniel #839 a kanóc egy icipici celukszal odavan ragasztva az izéhez. azt ugye muszály levenni mert ha nem veszem le akkor nem ég végig
csak azért mert ha leveszem a celukszot vigyázni kell mert kiiesik a kanóc :\
és a sötétbe egyszer kiesett ugy,hogy nem találtam meg :D -
Dodo55 #838 A barátom egyszer egy csőből lőtt ki egy sikolyt, a válláról. -
Prank #837 mert, nincs annyi lökőereje, hogy kijusson a földből...
tedd palackba vagy nyakas üvegbe és rögzítsd az üveget... -
Daniel #836 miért?
-
uzsika #835 hi -
Prank #834 ez a probléma... -
Daniel #833 földbe szurtam. -
Daniel #832 valaki irja meg nekem hogykell sajátkészítésű petárdát késziteni :D
kiszettem a lőport a petiből és most? :D
fontos hogy hogy rakosgatom a petibe? :D ha rosszul akkor felrobbanhat a kezembe vagy azért az nem? :D -
A Pirotechnikus #831 Ez egy győri bolt volt, nevet nem mondok, és egy külföldi cég cuccait árulja. -
A Pirotechnikus #830 Most nézegettem, gondolkodtam melyik hozzászólás lett törölve, örömmel láttam hogy nem megint én írtam valami olyat. Szóval ha jól értelmezem a kérdés lett törölve amire válaszoltam, de gondolom azért mert volt egy cím is belerakva, egy bolté. Nem? Helyesbítsen vagy erősítsen meg aki törölte! Nem?! Szóval röviden annyi hogy kérdezzetek nyugodtan, de a hivatkozásokat max privibe küldjétek hogy ne legyen reklám. A kolléga egy felhasználási példát kérdezett egy termékkel kapcsolatban. Tegyétek ti is ezt ha valamit nem tudtok, nem értetek! Olvasd a bölcsességem! Nem minden az aminek látszik, aminek adják, jegyezzétek meg, néha a hülye eladó is baromságot ír, mond, csinál stb... Holnap rakok be képeket meg termékleírásokat, csak a nagy csoportokat, hogy ti is nevén szólítsátok a gonoszt! rakéta, rómaigyertya, bombettatelep, petárda, tüzijátékbomba stb. Ja!! a média kedvencei! Minden petárda, ill minden detonáció!!! Erre csak annyit mondanék: na most tépek, holnap folytatjuk. -
gery125 #829 most a bombaüzletről van szó??
mert én elvileg ott akarok vásárolni tüzijátékot.. -
castee #828 Ez melyik cég? mert látom törölve lett a hozzászólás. -
castee #827 Üvegbe állítottad vagy földbe szúrtad ? -
Daniel #826 az miértvan ,hogy meggyujtottam a sikolyt és kétszer is a döldön sippolt és durrant nem "szállt" fel?? -
matyq #825 -
A Pirotechnikus #824 Hehe.. meg a striga 25-ös.... 900 ft.... más boltban ezért nem egy hanem 4!!! csomagot kap az ember.. vicces egy honlap Jamegvanátoklevételis!!! Egzöszájzbuk!!!!! -
A Pirotechnikus #823 Hello! Ez egy nagy átvágás, mivel az a termék amit találtam RAMPELNIK MOZSÁR 12DB 2700 FT/CS gondolom ez az, ez nem mozsár, hanem tüzijáték bomba, egyesével kell tölteni és indítani a vetőcsőből, de ami a legdurvább hogy ilyenből nincs I. kategóriás, vagyis ez kettes, csak szilveszterkor árulhatná a cég. Írok is nekik levelet + hogy szedje le a petárdákat, vagyis azt a részét hogy a boltban szabadon megvásárolható, engedélyezett.... vicces.