Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaZoK
akkor a lakosság 7%-a primitív !

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Punker
mert pár primitív ember nem tudja felfogni mit lehet és mit nem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ezek miért nem törvényesek?????<#violent>
Punker
A fórum nem bolha piac, úgyhogy nagyon gyorsna hagyjátok abba! ezentúl csak törvényes úton beszerzett dolgokról akarok itt hallani!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

aztakurva!ez olcsóóóóóóóóóó<#wow2><#wow1>
Sparky akkor igazán hozhatnál nekünk is ha ilyen olcsón be tudod szerezni.... Tehát azt mondod hogy egy doboz petárda 20ft???!! Megint berakhatnád az extramegagiga képét....

Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)

vgayis ezé össz vissz egy 3.000 HUF ot költök szilveszterre
ööö a petárdának darabja amennyiért szerzem 0.20 HUF/darab KOMOLYAN! (Sogun)
és az extragiggamega meg 90 HUF ami lentebb a képen van az a haláljelyes.
a sikoly meg darabja 6 HUF
extragigamega ?
mucsácsó
aztakurva....hányszázezer forintért?<#wow1><#nevetes1>
olcsón szerzed?
én szilveszterre a szokásos 10.000 darab petárda (2 nagy utazótáskányi) lessz
meg 20csomag sikoly és 400darab mega és 10 extragigamega "petárda"
<#wow1><#wink>
home made azaz házi készítésû megapetárda!<#vigyor1>
most csináltam.. kb 15 zöld van benne!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
olyant nem tudtok szerezni valahonnan ami ilyen kis piros és lóg ki belõle vmi kanóc.. kicsi.. de kurvanagyot szól.. 1x majdnem a kezemben robbant..
kurvagyorsan leég a kanóca..
ha valaki tud írjon privit!
Tényleg fel tud szállni, én egyszer nagyon megszívtam egy sortûzrõl leszedett petárda 5 cm-es gyújtózsinórjával. Beletettem egy hamutartóba a konyhában, és meggyújtottam, majd arrébb mentem. Elõször a hamutartóban körözött, majd hirtelen kirepült, és ha nem húzom le a fejem, akkor lehet, hogy nekem jött volna, tehát elég veszélyes.
A méretét lehet, hogy nem találtam el, lehetett volna szélesebb, és alacsonyabb, de tudok rajta változtani(inkább a szélességén, alacsonyítani már annyira nem) ha kell.
gyujtozsinorbol milyet érdemes venni? és mire lehet igazán felhasználni ? meg olvastam vmi oylat hogyga csak ugy meggyujtod felszáll vagy mi :/ ?

SASboy
ez tényleg nagyon jó<#eljen>

nice legs. what time to open?

en veszek majd fustbombat,piratot mar van mongyuk 300 valahany de meg kell,😄,zeust,megat,es gyujtozsinort jah meg a kiralysagos zumit 😄
sztetek miböl mennyit érdemes venni ? és kb. mennyit érdemes az egészre rákölteni ?
ilyeneket feltétlen akarok venni:
Recsegõ / flash (melyik jobb?)
Római 20
Sikoly
Durranó madzag (fogalmam sincs mi az csak láttam bombaüzlet oldalán)
Tûzvirág
Gyufa 😄

menj lejjebb és meglátod<#mf1><#mf2>
van már valakinek valamije?
Ja és tud valaki olcsón cuccost?
privi

ha van msn-ed eldküldhetem
a képet mer nemvok vip és csak 20 kilo-t küldhetek
ha szól akkor nem tüzvirág 😄 mert az olyan hogy pörög a földön és szines, és *urva jó 😄

vagyis sztem én olyat vettem és valami olyan a neve
képet nemtok berakna mert tul nagy a mérete de egyépként *urva nagyot szól,kanócos meg minden
jahm vágom, olyan mint a tüzvirág nem?

hmm. mi az a brumla? plz képet ha tudsz meg leirást <#nyes>

Vettem simákat, minit, egy kevés megát, lepkét, méhecskét, napraforgót , recsegõt ,brumlát, de már fogyóba van...
Itt érdekes cuccok vanak: http://www.china-firecrackers.com/
szóval mindent és ez 12000 Ft-ba került!
szóval mindent és ez 12000 Ft-ba került!
Én már vettem süvítõt,gigát,mégát,titánt,minipuszitót,mini vikinget,stradney vikinget,kiszöldet.nahyzöldet,viperát..stb..<#vigyor1><#mf1><#gunyos1><#wow1><#ravasz1>
Mit vettetek már az idén?
<#vigyor1><#alien>
ha<#violent>
már az is mérgezõ amikó szétvágod és érzed azt a furcsa szagot
valaki mondjon nekem egy tuti , és könnyû füstbombareceptet pls!
Mr_no_NaMe
Tegnap csináltam lángszórót ha vkit érdekel 1 ultrabiztonságos,veszélymentes lángszóró nagy lángal akkor ez kell neki:
Szal lángszóró ala Darfe:
-végy egy kb 1 literes flaskát,pl coca kólásataz jó testes
-tömködd meg jól égõ papírral és öntsd nyakon benzinnel
-forgasd kicsit majd gyújsd meg (ilyenkor kis lángon ég)
-mikor 1 kicsit már elégett a dolog oltsd el
-nyomkodd a flaskát és látni fogod hogy jön belõle 1 csomó benzingõz
-na öngyújtót a flaska elé és nyomd meg a flaskát😊
Hangyák ellen kiválló,és tartós😊
Ajánlom midnenkinek😊
Scholes18
itt tudsz kérni kivánságod szerint aztána beállításaidnál berakhatod.
Amúgy mér nem rakjuk már be ezt a bannert! Tök faxxa

Glory Glory Man United!!

az lehet h idegbeteg dolog volt de már nem bírtam ki...<#vigyor3>
Azt javaslom, hogy ha mindenképp mûanyag flaskába akarod tartani, az mindenképpen minimum egy visszaválthatós, vagyis vastagfalú palack legyen pl. Cola, mivel a vékonyabb falúakat szépen lassan kikezdi és elolvasztja. Nekem is lenne egy kérdésem! Hogy tudtok ilyesmi feliratokat meg képeket berakni a nicketekhez, mint neked az essen má hó? <#kerdes>

Mr_no_NaMe
Amúgy lenne 1 kérdésem!
Nem fog a benzin elromlani vagy megromlani vagy felpukkanni ha eléggé légmentesen lezárva egy mûanyag flaskába és 2 zacskóba tartom?
[még <#lama> a benzin téren😊]
Úgydöntöttem hogy nem rakom ki a listát a fórumra, biztonsági okokból, kérlek titeket ti se tegyétek! Aki kért, érdeklõdött, küldtem, vagy megírtam hol kérheti. Köszi

Megvan az árlista 1.0-ás😄 kezdem a küldését, de ide nem rakom ki.

Én régen olyat csináltam, hogy egy 90cm-s csillagszórót felakasztottam, és arra csigaspirálba celluxszal rögzítettem a petkókat. Amikor beindult a dörzsgyújtó leégette magát a csillagszóróról, és a földön durrant. Fontos hogy csak egy réteg celluxot használtam. Ja, és merõlegesen raktam a csillagszóróhoz Így egy Tmintázott, azaz sok T-t.Persze nemszabad túl közel rakni õket egymáshoz, mert az egyik dörzsgyújtó lángja átégetheti a következõt, akkor már kettõ esik le, és elfojthatják egymást a robbanások!% A végére úgy nézett ki mint egy sündisznó! Felakszt, meggyújt.. elsétál...<#vigyor3>

ne sparky oldalat olvasad azok a receptek csak levannak lopva innenpirocenterami igazabol 1 nagyon jo oldal en is nagyon szeretem csak mindig elfelejtem a nevet <#smile>
Hát ez bukta....