Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki irja meg nekem hogykell sajátkészítésû petárdát késziteni 😄
kiszettem a lõport a petibõl és most? 😄
fontos hogy hogy rakosgatom a petibe? 😄 ha rosszul akkor felrobbanhat a kezembe vagy azért az nem? 😄

Ez egy gyõri bolt volt, nevet nem mondok, és egy külföldi cég cuccait árulja.

Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)

Most nézegettem, gondolkodtam melyik hozzászólás lett törölve, örömmel láttam hogy nem megint én írtam valami olyat. Szóval ha jól értelmezem a kérdés lett törölve amire válaszoltam, de gondolom azért mert volt egy cím is belerakva, egy bolté. Nem? Helyesbítsen vagy erõsítsen meg aki törölte! Nem?!<#kerdes><#pardon1> Szóval röviden annyi hogy kérdezzetek nyugodtan, de a hivatkozásokat max privibe küldjétek hogy ne legyen reklám. A kolléga egy felhasználási példát kérdezett egy termékkel kapcsolatban. Tegyétek ti is ezt ha valamit nem tudtok, nem értetek! Olvasd a bölcsességem! Nem minden az aminek látszik, aminek adják, jegyezzétek meg, néha a hülye eladó is baromságot ír, mond, csinál stb... Holnap rakok be képeket meg termékleírásokat, csak a nagy csoportokat, hogy ti is nevén szólítsátok a gonoszt! <#vigyor3> rakéta, rómaigyertya, bombettatelep, petárda, tüzijátékbomba stb. Ja!! a média kedvencei! Minden petárda, ill minden detonáció!!! <#fejvakaras><#csodalk><#nevetes1>Erre csak annyit mondanék:<#help> na most tépek, holnap folytatjuk.

most a bombaüzletrõl van szó??
mert én elvileg ott akarok vásárolni tüzijátékot..
Ez melyik cég? mert látom törölve lett a hozzászólás.

Üvegbe állítottad vagy földbe szúrtad ?

az miértvan ,hogy meggyujtottam a sikolyt és kétszer is a döldön sippolt és durrant nem "szállt" fel??

<#circling>
Hehe.. meg a striga 25-ös.... 900 ft.... más boltban ezért nem egy hanem 4!!! csomagot kap az ember.. vicces egy honlap Jamegvanátoklevételis!!! Egzöszájzbuk!!!!!<#idiota><#duhos2><#wilting><#help><#bdead>

Hello! Ez egy nagy átvágás, mivel az a termék amit találtam RAMPELNIK MOZSÁR 12DB 2700 FT/CS gondolom ez az, ez nem mozsár, hanem tüzijáték bomba, egyesével kell tölteni és indítani a vetõcsõbõl, de ami a legdurvább hogy ilyenbõl nincs I. kategóriás, vagyis ez kettes, csak szilveszterkor árulhatná a cég. Írok is nekik levelet + hogy szedje le a petárdákat, vagyis azt a részét hogy a boltban szabadon megvásárolható, engedélyezett.... vicces.

puuuu közeleg a szilveszter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scholes18
mennyi milyen

Glory Glory Man United!!

köszii

Najó! MÉg pár infó hogy képbe legyetek! Idén is árusítanak majd auschan meg tesco a nagy cégek. Crescom- Tiger termékek, ill jön egy új cég aki eddig nemvolt csak vidéken Svea- õk svédek, egész jó kis cuccaik vannak, de leginkább nagy dolgokat fognak árulni, ami nem lesz olcsó... Plusz még lesz egy rakat magánvállalkozó aki konténerezni fog. Ha minden igaz én Kecskeméten leszek (pedig Pesti vagyok) de pontosabbat nem mondok nehogy reklám legyen és le legyen szedve😊<#smile> Ja még egy plusz infó! A szilveszteres vásárlásnál játékos piróból 1kg kistüzijátékból 3 kg BRUTTÓ cucc lehet csak nálatok! Sõt, az otthoni tárolás is megvan szabva, mennyi lehet, szóval ha vesztek egy bombettatelepet és az eladó megkérdi: 3kiló húsz! Maradhat? Akkor vágassátok le a 20 dekányit😊 <#idiota><#vigyor>Jó mi? Éljenek a hozáértõ jogalkotók!<#csodalk><#taps><#wilting><#falbav><#nezze><#zavart2>

Akos 001
Alkalmanként megjelenik.Válaszoltam a logomûhelyben😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
az lényegtelen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Köszi!! Hmm a házigazda átmenetileg nem érhetõ el...😊

Punker
jobb fölül van keresõ 😊 vagy az üzenet író doboz fölött ráklikkelsz az általános eszmecserékre és ott lesz az elsõ 20-25 között 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ok. Lehet hogy béna vagyok, sõt... (meg lusta) De megadnád a pontos címét a logómûhelynek? Hogy csak be kelljen másolnom? Még nemnagyon vágom a honlapot.

Punker
más fórumozók.

Ok, köszi a válaszokat. Akkor téged is felkértek, vagyis egyszercsak ottvolt a csizmádban az email (csakhogy idõhöz igazítsam-dec6) hogy legyél moderátor? Mindig érdekelt a mûködési elve, azért kérdezem. Megpróbálom ezt a logós dolgot, remélem sikerrel járok. Ja és mégegy: kik, mit panaszkodtak?<#kerdes>

Punker
1 a törvénytelen dolgoka ttörlöm mert panaszkodtak rátok
2 a moderálási jogoknak nincs köze a VIP-hez
3 logót a logómûhely topic-ban tudsz kérni.

Punker! Ez a logókérés hogy mûködik? Egyvalaki csinálja? És hogy? Vagy mi alapján csinál? Köszi

Punker
23

ezt is törölni fogja, mert megint visszautaltál😊)
Punker
törölve lett, ahogy ez is.

12 db-os sikolyt üzletben 220-ért lehet kapni, piacon gondolom olcsóbb...
sziasztok!
mondanátok nekem, jobb pirotechnikai cuccokról reális árakat csakmert nemakarom hogy átba***k a fejem...
sikoly meg ilyenek . elõre is thanks 😄

azt nem, csak a petárdákat a zöldet meg a minit meg a megatreskeket... stb. de a jók megmaradnak, recsegõ, sikoly, méhecske, tûzvirág stb. még ez a szerencse.
Nézd meg tigerinfo.hu -t már kivették a petárda kategóriát, és csak azok vannak amik legálisak, és ott a recsegö meg ezek! CSak azt nem értem hogy akkor most mért tiltották be a petárdát, mikor a füstgránát is megmaradt, és az ugyanugy petárda, csak más alakja van.. habiszti az egész 😄
de azzal a szar "FÜST"gránáttal ugy megszivtuk tavaj ... lol... nemtudtuk hogy durran, aszittük téleg füstöl, ugy megijedtem 😄

Nem
Győri Devi
a rakéták a faszák 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Mr_no_NaMe
Amúgymeg nem mind1?😊
Akkor jó
Nem, az nem lett betiltva. Csak a petárda.

Azt remélem nem tiltották be. Elméletileg nem, mert fényhatása is van, ezért nem számít peátdának.
A recsegõ jobb!
Nem tudom, de recsegõm van az olyan, hogy kilõ magából ilyen szikrákat, és azok durrognak.
melyik jobb a recsegõ vagy a flash(dinótojás vagy mi a másik neve...)?

.
persze bazeg jó vicc volt... GG 😄

mucsácsó
megmarkolja, és kezében tartja összeszorítva biztos<#hehe><#hehe><#zavart1><#nyes>
aha, és akkor hogyan kell felhasználni? odakötöd a foszforhoz szigszalaggal vagy ha vmihez hozzá akarod ködtni akkor hozzáragasztod ? vagy befogod satuba?<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

RaZoK
ahha, értem 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
vagy sörösüveg :I

budán, ebben a bukarest utcai üzletben lehet normális rakétákat kapni?
Punker
én csak rakétákat vettem, tavaly meg semmit.

Punker
pukknats rakéták csilalgszórók stb jöhet, a petárdát a törvény tiltja.

RaZoK
ahha, meg kislányok kapucniába dobálják, nekünk meg van a módszerünk, mégpedig kimegyünk egy üres susnyásba és ott eleresztünk párat már csak a miheztartás véget (rakétát lövünk fel) a petárdát útközbe 😊

RaZoK
az ördögpukkantsról lehet beszélgetni ?<#idiota>

Punker
ááááá dehgy pár száz f@szparaszt volt az állat tavaly, aki szerint jó vicc a tömegbe dobálni a petárdát stb, többség képes ésszel használni.