1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
sparky #821 puuuu közeleg a szilveszter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#820 mennyi milyen -
A Pirotechnikus #817 köszii -
A Pirotechnikus #816 Najó! MÉg pár infó hogy képbe legyetek! Idén is árusítanak majd auschan meg tesco a nagy cégek. Crescom- Tiger termékek, ill jön egy új cég aki eddig nemvolt csak vidéken Svea- ők svédek, egész jó kis cuccaik vannak, de leginkább nagy dolgokat fognak árulni, ami nem lesz olcsó... Plusz még lesz egy rakat magánvállalkozó aki konténerezni fog. Ha minden igaz én Kecskeméten leszek (pedig Pesti vagyok) de pontosabbat nem mondok nehogy reklám legyen és le legyen szedve:) Ja még egy plusz infó! A szilveszteres vásárlásnál játékos piróból 1kg kistüzijátékból 3 kg BRUTTÓ cucc lehet csak nálatok! Sőt, az otthoni tárolás is megvan szabva, mennyi lehet, szóval ha vesztek egy bombettatelepet és az eladó megkérdi: 3kiló húsz! Maradhat? Akkor vágassátok le a 20 dekányit:) Jó mi? Éljenek a hozáértő jogalkotók! -
#815 Alkalmanként megjelenik.Válaszoltam a logoműhelyben:) -
#814 az lényegtelen. -
A Pirotechnikus #813 Köszi!! Hmm a házigazda átmenetileg nem érhető el...:) -
#812 jobb fölül van kereső :) vagy az üzenet író doboz fölött ráklikkelsz az általános eszmecserékre és ott lesz az első 20-25 között :) -
A Pirotechnikus #811 Ok. Lehet hogy béna vagyok, sőt... (meg lusta) De megadnád a pontos címét a logóműhelynek? Hogy csak be kelljen másolnom? Még nemnagyon vágom a honlapot.
-
#810 más fórumozók. -
A Pirotechnikus #809 Ok, köszi a válaszokat. Akkor téged is felkértek, vagyis egyszercsak ottvolt a csizmádban az email (csakhogy időhöz igazítsam-dec6) hogy legyél moderátor? Mindig érdekelt a működési elve, azért kérdezem. Megpróbálom ezt a logós dolgot, remélem sikerrel járok. Ja és mégegy: kik, mit panaszkodtak? -
#808 1 a törvénytelen dolgoka ttörlöm mert panaszkodtak rátok
2 a moderálási jogoknak nincs köze a VIP-hez
3 logót a logóműhely topic-ban tudsz kérni. -
A Pirotechnikus #807 Punker! Ez a logókérés hogy működik? Egyvalaki csinálja? És hogy? Vagy mi alapján csinál? Köszi -
#804 23 -
Prank #803 ezt is törölni fogja, mert megint visszautaltál:)) -
#800 törölve lett, ahogy ez is. -
Prank #799 12 db-os sikolyt üzletben 220-ért lehet kapni, piacon gondolom olcsóbb... -
Daniel #797 sziasztok!
mondanátok nekem, jobb pirotechnikai cuccokról reális árakat csakmert nemakarom hogy átba***k a fejem...
sikoly meg ilyenek . előre is thanks :D -
castee #796 azt nem, csak a petárdákat a zöldet meg a minit meg a megatreskeket... stb. de a jók megmaradnak, recsegő, sikoly, méhecske, tűzvirág stb. még ez a szerencse.
Nézd meg tigerinfo.hu -t már kivették a petárda kategóriát, és csak azok vannak amik legálisak, és ott a recsegö meg ezek! CSak azt nem értem hogy akkor most mért tiltották be a petárdát, mikor a füstgránát is megmaradt, és az ugyanugy petárda, csak más alakja van.. habiszti az egész :D
de azzal a szar "FÜST"gránáttal ugy megszivtuk tavaj ... lol... nemtudtuk hogy durran, aszittük téleg füstöl, ugy megijedtem :D -
Dodo55 #795 Nem -
#794 a rakéták a faszák :D -
#793 Amúgymeg nem mind1?:) -
Dodo55 #792 Akkor jó -
A Pirotechnikus #791 Nem, az nem lett betiltva. Csak a petárda. -
Dodo55 #790 Azt remélem nem tiltották be. Elméletileg nem, mert fényhatása is van, ezért nem számít peátdának. -
matyq #789 A recsegő jobb! -
Dodo55 #788 Nem tudom, de recsegőm van az olyan, hogy kilő magából ilyen szikrákat, és azok durrognak. -
castee #787 melyik jobb a recsegő vagy a flash(dinótojás vagy mi a másik neve...)? -
matyq #786 . -
castee #785 persze bazeg jó vicc volt... GG :D -
#784 megmarkolja, és kezében tartja összeszorítva biztos -
castee #783 aha, és akkor hogyan kell felhasználni? odakötöd a foszforhoz szigszalaggal vagy ha vmihez hozzá akarod ködtni akkor hozzáragasztod ? vagy befogod satuba? -
#782 ahha, értem :) -
#781 vagy sörösüveg :I -
Prank #780 budán, ebben a bukarest utcai üzletben lehet normális rakétákat kapni? -
#779 én csak rakétákat vettem, tavaly meg semmit. -
#778 pukknats rakéták csilalgszórók stb jöhet, a petárdát a törvény tiltja. -
#777 ahha, meg kislányok kapucniába dobálják, nekünk meg van a módszerünk, mégpedig kimegyünk egy üres susnyásba és ott eleresztünk párat már csak a miheztartás véget (rakétát lövünk fel) a petárdát útközbe :) -
#776 az ördögpukkantsról lehet beszélgetni ? -
#775 ááááá dehgy pár száz f@szparaszt volt az állat tavaly, aki szerint jó vicc a tömegbe dobálni a petárdát stb, többség képes ésszel használni.