Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)
és egyszer csak ott teremtek vagy mi ?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kimentem a lõtérre! eldobáltam kb 150 darabot, vittem 3 dobozzal.. látom a villogó fényeket, táskát eldugtam,a zsebeimbe nyulni már nem volt idõm!
elkezdtem futni (a lõtér sík terep itt nálunk), de sajnos elkaptak elkobozták a cuccot, elkérték anyámék telefonszámát.. szal még ma elmondják mit mcsináltam alvás helyett!<#mf3>#mf3><#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Nééznek aztán mondják oké,megveszem a liter benzint aztán hazafelé sétálok busz helyett...az volt kb 1 óra...
Eléggé elfáradtam már de aztán hazaértem,átöntöttem a benzint kannából citromlés flaskába és kimentem ide 3 utcával arréb gyújtogatni😄DD
Felgyújtottam 1 egész tekercs vécépapírt,még sok papírt,és 1 kutyaszart meg majnem magamat😊
Kurva jó volt,csak az a kár hogy egyedül voltam😞
Most itt vok és szellõztetek mer kurvára benzin szag van,anyámék meg gondolom nem fogják csipázni holnap😊
vagy csak akkor hogyhha összetömörítem?
sparky oldalán olvastam csak nemtudok regelni a fórumra!
www.wower.atw.hu

PhoneHCK
PhoneHCK
(idõzített bomba se rossz ötlet de nem látom értelmét 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
olyan engem is érdekelne
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
2. vami jo kis kutyu kene amivel elektromosan belehet gyujtani petardat aki tud jo gyujtoszerkezeteket vagy valami keszitesi leirast az plz irjon.
meg 1 ha vaki tudja a szlovakokon kivul holl lehet meg gyujtozsinor beszerezni irjon amugy egomi vok 😄 csak a szlovakoknal sosincs gyujtozsinor mostansag es mar nagyon kene
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
A lista frankó lesz majd engem is érdekelne.
Mi nálunk is Miskolcon mától nem árulnak petárdát de tüzijátékokat füst bombát villanós dolgokat mind árulnak.
Meg a piac mindig nyitva van a petárda elõtt ott mindig mindenki talál ez biztos, még van a suliban is egykét gyerek akinek a tesója jár ki (vagy õ maga szerez be) ukránba és hoz be petárdát füzért stb. te hát tõle is betudom szerezni.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
amugy fasza a banner<#eljen>#eljen>
Glory Glory Man United!!