Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hajajj- ez már pirománia...<#vigyor> Hálistennek én már kinõttem belõle Maradt a másik szenvedély: A PIROTECHNIKA<#szeret>

Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)

ajjaj, hát az nem jó...
és egyszer csak ott teremtek vagy mi ?

akyyy
😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

elkaptak ma a fakabátok bazd!4-5fele kiugrottam dobálózni..
kimentem a lõtérre! eldobáltam kb 150 darabot, vittem 3 dobozzal.. látom a villogó fényeket, táskát eldugtam,a zsebeimbe nyulni már nem volt idõm!
elkezdtem futni (a lõtér sík terep itt nálunk), de sajnos elkaptak elkobozták a cuccot, elkérték anyámék telefonszámát.. szal még ma elmondják mit mcsináltam alvás helyett!<#mf3><#gun><#violent><#boxer>
hi a gyujtó szerkezetnél mit értek iziszolnák irjatok példát
Mr_no_NaMe
Lol éjfél felé leugrom a benzinkútra,mondom jóstét 1 liter benzin kéne...
Nééznek aztán mondják oké,megveszem a liter benzint aztán hazafelé sétálok busz helyett...az volt kb 1 óra...
Eléggé elfáradtam már de aztán hazaértem,átöntöttem a benzint kannából citromlés flaskába és kimentem ide 3 utcával arréb gyújtogatni😄DD
Felgyújtottam 1 egész tekercs vécépapírt,még sok papírt,és 1 kutyaszart meg majnem magamat😊
Kurva jó volt,csak az a kár hogy egyedül voltam😞
Most itt vok és szellõztetek mer kurvára benzin szag van,anyámék meg gondolom nem fogják csipázni holnap😊
<#fogmosas>
ha a mûtrágyát összekeverem puskaporral akkor az nem robban szét?
vagy csak akkor hogyhha összetömörítem?
sparky oldalán olvastam csak nemtudok regelni a fórumra!
na légyszike gyertek má az és fórumomra is itt i vannak "beszerzõ fickók"
www.wower.atw.hu
Scholes18
zeus?!

Glory Glory Man United!!

<#violent>
irjál a prvimre
irjál az ûzenetemre Pirotechnikus mert sûrgõs petárda
II. Osztályút dec28-tól 31-ig lehet venni, és dec31 18:00-tól jan01 06:00-ig lehet felhasználni.
mucsácsó
hát, vájá....
www.bomba-uzlet.hu
nézd meg a jogoknál, sztem lehet félrebeszéltem :|
a II. osztály cucok is tiltva vannak?Én csak a petárdáró hallotam
mucsácsó
amúgy elvileg lehet ugyanúgy minden pirocuccot használni az új törvény szerint, csak petárdát nem, és azt, ami II. osztályú
mucsácsó
hm...nekem kellene sztem majd brumla, füstbomba, meg méhecskék 😄
küldetem privit is^^
Ma már hullafáradt vagyok, holnap igyekszem megcsinálni a listát. Most van rakéta, sikoly, füstbomba( nem a füstgolyó, mûanyagtestes), rómaigyertya 20-as recsegõ, egx rakat telep, petárda, megatresk, tüzijátékbomba 12db-os, gyujtózsinór. Jöv héten jön a többi, méhecskék, rakéták (még), recsegõk, brumlák, és minden ami lemaradt.

Nakedves gyerekek, most értem haza. Látom mirõl megy a diskurzus. Aki szeret szenvedni, hajrá. Elég macera az izzószálas dolog, könnyen sérül, de jó felé haladtok. A nagytüzijátékokat is izzógyujtóval szerelik, ez olyan mint egy kis led két vékony dróttal, csak éppen nem mûanyag fejet kap, hanem könnyengyulladó masszába mártják. De akinek kell, tudok szerezni gyujtógyinórt, 10 m egy tekercs, annak 100sec/m az égési ideje. Megjött az elsõ adag cucc, akit érdekel írjon mailt, úgy küldök. Ja, valószínûleg lesz egy nickváltásom is.

PhoneHCK

szerintem ezt izzószállal a legegyszerûbb megoldani. pl az is jó, hogy kis 3V-os égõnek széttöröd a búrályát, úgy,hogy vigyázol az izzószálra. ezt ráerõsíted a petárda foszfor részére, és amikor áramot adsz neki akkor az meggyújta. de ha pl dudzs szerezni rossz hõsugárzót, hajszárítót, abban is van izzószál, de abból kicsit kell tenni, hogy fel tudja izzítani pl egy 9V-os elem. amúgy szerintem semmi értelme peárdára ilyet tenni, mert pazarlás, és több vele a meló, mint amennyit ér az egész. ennek talán akkor van értelme, ha egy jó nagy "bombát" csinálsz, ami esetleg para lehet.

PhoneHCK

ugyan eszt szeretnem en is amugy mar sikerult emg vamikor megcsinalnom a gyujtot sot detonatorosra csinaltam mert meg regi ien hulye mini taviranyitos avtobol pont kitutam szedni a tav vezerlest de hogy hogy kell pontosan azst nem tom van 1 megoldas vami ojat olvasrtam hogy ego uveget lesszedjuk es a ami marad aszt belenyomjuk petardaba asztan onnan gondolom tudjatok mi van de vami ertelmeset meg nem sikerult talalnom volt regen 1 nagyon cool oldal szeretem elege mindenki aki kitalalt vami robano eszkuszt petarda meg minden hulyeseg leirtak hogy keszul ot volt kemikus meg minden fele profi ember azok mindent tudtak de nem tom mar az oldal cimet <#rinya> lehet hogy a pyro.hu-volt csak megszunt nem tom de sajnalom szoval ha tudjatok meik az akkor erre is valaszolhatnatok
nem, csak ha magam kutyulok, nem akarom hogy a kezembe robbanjon fel, gyújtózsinórom meg nincs véktelen... 😄DD

(idõzített bomba se rossz ötlet de nem látom értelmét 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Petka
idõzített bombát akartok vagy mit? 😄DD

elektromos gyújtószerkezet. nem is rossz ötlet 😊
olyan engem is érdekelne

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

eszt jo ertelmesen sikerult leirni sry csak siettem na szoval az akart az eleje lenni hogy nem ajanlom hogy szetnyisatok hatha vami ojan anyag van benne
hi 2 kerdesem van 1.a zeus nem tudjatok mivel van tolve ha nem ajanlom ne nyisatok szet ha mar megtetetek irjatok le plz mert aljan muanyag vedo baszas van es arra kovetkeztettem hogy lehet hogy nem az egestol berobbano anyagot tartalmaz inkabb nem nyitotam szet szoval vami tapasztalt irhatna vamit
2. vami jo kis kutyu kene amivel elektromosan belehet gyujtani petardat aki tud jo gyujtoszerkezeteket vagy valami keszitesi leirast az plz irjon.
meg 1 ha vaki tudja a szlovakokon kivul holl lehet meg gyujtozsinor beszerezni irjon amugy egomi vok 😄 csak a szlovakoknal sosincs gyujtozsinor mostansag es mar nagyon kene
CLINT EASTWOOD9
<#taps><#awink><#nevetes1><#nevetes2><#worship>

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
Mi a különdség a viking és a shogun petárda között?
A lista frankó lesz majd engem is érdekelne.
Mi nálunk is Miskolcon mától nem árulnak petárdát de tüzijátékokat füst bombát villanós dolgokat mind árulnak.
Meg a piac mindig nyitva van a petárda elõtt ott mindig mindenki talál ez biztos, még van a suliban is egykét gyerek akinek a tesója jár ki (vagy õ maga szerez be) ukránba és hoz be petárdát füzért stb. te hát tõle is betudom szerezni.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

FASZA !

<#wink>
Kösz
Jo lett a banner Tuti!!!<#eljen><#eljen><#taps>
Nem úgy értettem hogy milyen a síma hanem hogy pl: viking shogun piráti stb.<#vigyor4>
Kijavítva:
Basszus, PETÁRADÁT írtam a bannerba!
<#idiota>

amugy fasza a banner<#eljen>

Csináltam egy bannert a topicnak:
nem inkább K NULLA KETTÕ NULLA HÁROM?
kis zöld
ko203 a sima petárda ez a neve
Milyen a sima?
tök jó végre lesz lista és veszek 300db petárdát
Scholes18
a sima jó minõségû?

Glory Glory Man United!!

Scholes18
ok rakjad majd fel ide
na zeusz, giga lesz?

Glory Glory Man United!!

HALi! No para, áru van, most is épp ezért megyek el itthonról. Estére, legkésõbb szerintem olyan 11 ig meglesz a lista! Petárda.. azzal is no para, van, mindenkinek válaszolok, de most sietek!

Scholes18
persze , másik érdekes mindig a zsaruknak vannak a legjobb cuccaik ha megnézitek persze civilben, vajon honnan? hmm

Glory Glory Man United!!

<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>
vagy ide is jó