Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en tovabra is fogok kesziteni sajat robbano szarokat. gery777 mingyar leirom neked asszem
geri777
Valaki le irná a löpor recepjét ?????

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Zetorg
gránátot tud valaki?idén igazán nagy durranást akarok <#ravasz1><#idiota>

persze csak vicc...már vagy 3 éve nem petárdáztam. :)

Bármiféle ilyen "kotyvasztás" és alkotás szerelésnek, gyártásnak minõsül, ami mennyiségtõl, egyéb körülményektõl függõen akár bûncselekménynek ( nem csak szabálysértés!!!) minõsülhet. Díjazása pénz+ elzárás (sitt) is lehet.<#pardon1> Szóval ha lehet ne barkácsoljatok.

Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)

Akkor asszem már nem számít annak. De nem biztos.
jah amugy ma tok sikerelmenyem volt mert mar tok tok jol mukodo elektromos gyujtast csinalni :DD
hi ha egy jukba beleteszed a gyujtozsinort akkor technokolal ragaszad oda hameg valahova tapasztani szeretned a gyujtozsinort akkor lopor+celluloid maszaval ragasztod oda jah es amugy figyutok nem annyira ertem most akkor a jogokat de ha csinalok 1 petardat amit ugy csinalok hogy ne csak hangja legyen pl adok hozza magneziumot akar vagy barmi feny kibocsato anyagot akkor mar nem szamit petardanak mert nem csak hangja van ?
Petka
nyugi...

EvilDevil
Idióták betiltották a petárdát.. de ugyis mindenki magasról szarik rá <#vigyor1><#eplus2>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

EvilDevil
Idióták betiltották a petárdát.. de ugyis mindenki magasról szarik rá <#vigyor1><#eplus2>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

A vihargyújtóban van egy spirál ami felizzik, ezért a jó minõségû vihargyújtót nem lehet elfújni, továbbá szúrólángot ad, ami biztosabb ill. magasabb az égési hõmérséklete.Gyujtózsinór- attól függ mire akarod rögzíteni, de a szigszalag tökéletesen megteszi.

jah és ha veszek gyújtózsinórt azt mivel rögzítsem a termékhez? szigszalag otttartja? nem fog felszállni töle? (mármint a gyújtózsinór?)

Idén inkább mi is látványra építûnk:)
amugy vihargyujtót ha veszek az miben különbözik a sima öngyújtótól? azzal már biztonságosan gyujthatom a dörzsgyújtót? már csak azért kérdem mert mondjuk zöldet gyufásdobozon húzom úgy nemtom a végét fogni, csak középen, és az ugy nem a legjobb...

Én a dörzsgyújtós cuccokhoz a gyufásdoboz oldalát javaslom, vagy a vihargyujtót. A sima öngyújtó nem jó mert sokszor arra figyel az ember hogy mikor gyullad már meg ez a szar?? Közbe már izzva rég éghet a kanóc... Petárdát és minden más pirós cuccot magatoktól eltartva lehetõleg "oldalt" gyújtsatok, tehát nem magatok elõtt, nem fejmagasságba stb... Pl. magadmellé kinyújtott karban a cucc másikkal meg gyújt. Gyujtózsinórt meg sose szembõl gyújtsatok mert a hirtelen kifúvó szikrák kellemetlen égéseket okozhatnak.<#wilting> amúgy támogatom kandurexet, inkább látványos legyen, petárdából max egy két nagyobbat szólót....

....
<#sir>
én mostanában gáz gyujtoval csinálom mert nem nemtaláltam itthon õngyujtot
Punker
ja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

a gyufás dboznak a oldalán ahol meg gyujtod a gyufa szálat ott jobb
Nekem tavaly "olcsó" petárdám volt azt csak öngyujtóval lehetett meggyujtani mert a gyufásdobozon nagy része eltört volna..Aztán még élek
Kandurex
Rakétákat szeretem + tûzijáték, de ezektõl a petárdásoktól a falra mászok. Itt durrogtat a szerencsétlenje már december elejtétõl, megértem, ha mondjuk karácsonytól, de nem, itt püfölnek az utcán. Tûzijáték az nincs, hogy legalább értelme is legyen :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

és "zöldikét" mivel gyujtottátok eddig? gyufdoboz vagy öngyuszi? me állitolag öngyuszival nem biztonságos vgy mi...:/

látam ojat is hogy belerakták egy colás ûvegbe és onna ki lõták
Ja, azis jó:) Nekem már nagyon a havazáson jár az eszem!

Gabesz amd64
az király<#taps><#taps>

petárdám van még két zsákkal majd azt elszórom valamikor...de eddig ugy néz ki nem megyek sehá szilveszterezni :(

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
nem volt hó mondom esett, az elsõ a nedves fûbõl simán kilõtt, a 2.-at haver viszont ilyen aprókavicsos földbe szúrta és ott ragadt, a többit már üresüvegbõl lõttük ki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Igen, lehet rakétázni (ésszel). Csak a petárda lett betiltva. Punker a megmondója milyen jó ha a hóbaragadva robban:D Mindenfajta csõszerû indító jó, csak ne szoruljon, és stabil legyen maga az indító! Asszem ma felrakom az elsõ okosítást, csak ujra kell indítanom hogy scannelni tudjak.

Punker
2 éve esett mint állat, úgyhogy sikerült így egyet a fõutcán felrobbantani, elégette a fapálcát és kb 10 cm magasan robbant, de szép volt :)

Gabesz amd64
Én PVC csövet szúrtam le a földbe és abba belerakva majd meggyújtva simán felrepül :)

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
lehet idén akkor szórni rakétákat szilveszterkor?

Ezzel ne kisérletezzetek! Nem szabad a földbõl, beragadhat!<#ejnye1><#duma>aaztán meg jön a ...<#bdead>

Igen, a nagyobb rakátaszettekhez adnak mûanyag csövet, ezt kell a talajba szúrni- nem túl mélyen, de nem is csak rárakva, egyszerûen stabilan megtartsa a belerakott rakétát. Az égiháborúhoz is adnak ilyet. Egy dolog még: HÓBA sose szúrjatok le simán rakétát, mert volt már olyan hogy rá pár másodpercre már meg is fagyott az a pici víz, amit a rakéta "meleg- környezetéhez képest meleg" pálcája megolvasztott, és belefagyasztotta azt. Indította volna a srác... nem is ment elég távol, még szerencse hogy felfogta mivan és eltudott ugrani, mert a földön robbant.

ja ok köszi

nem az kimegy a fold-bol is mert mi tavaj onnan inditottuk es siman kihuzta magat :) amugymeg ahoz adnak ilyan feher muanyag csovet es azt kell leszurni a foldbe.. azt hiszem..

ads

Priotechnikus lenne 1 kérdésem. A sikoly oké felmegy üvegböl meg minden, de akarok venni idén Égiháborút az ilyen rohadt nagy tüzijáték rakéta fa rúddal. NEm fog feldölni ha pezsgös üvegbe rakom? elég kemény hozzá ?

Röviden és tömören senki ne szereljen szét semmit, ne távolítson el semmit, mindegyik termék készre van szerelve, amelyikkel pedig valami teendõ van Pl: kemény mûanyag védõkupakot le kell venni, az RÁ VAN ÍRVA. Úgyhallottam a minap volt egy f*sz a tévében, aki hivatalosnak mondta magát és bemutatta hogy kell használni a rakétát... beleszúrta a földbe- hiba. Nem szabad. Üvegbõl, csõbõl ilyenekbõl kell indítani, lényeg hogy ne szoruljon ne törhessen el a pálca stb.

A celluxot nem kell levágni!
he
Átégeti, a celluxot simán.. én soha nem veszem le.De nem szabad földbe szurni ugy nem megy fel, fogj 1 sörösüveget, vagy vmi jó maszivat állitsd bele, és ugy fel fog menni.

igy van, na meg aztán eldobni, és nem ugy hogy puff, me szétesik, hanem guritsd el

most lesz holnap max holnapután már recsegõm is :D
azzal semmi extrát nemkell csak a kanócot megyujtani,ugyee? :D

átégetí aztis? mert én azért nem mertem ugyahagyni féltem ott leáll és utánna naon pici marad és ott nemertem volna megyujtani :DDD

szvsz nem muszáj levenni...
a kanóc egy icipici celukszal odavan ragasztva az izéhez. azt ugye muszály levenni mert ha nem veszem le akkor nem ég végig
csak azért mert ha leveszem a celukszot vigyázni kell mert kiiesik a kanóc :\
és a sötétbe egyszer kiesett ugy,hogy nem találtam meg :D

A barátom egyszer egy csõbõl lõtt ki egy sikolyt, a válláról.
mert, nincs annyi lökõereje, hogy kijusson a földbõl...
tedd palackba vagy nyakas üvegbe és rögzítsd az üveget...
miért?

hi
ez a probléma...
földbe szurtam.