Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gondolok itt azokra is amelyek még zenélni is tudnak, tényleg mûködõ képesek?
Ezek a tortagyertyák kiégetik-e a terítõt?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
füstbombát lehet valahol kapni?
valami durva kéne, amivel ködöt lehet csinálni :)
PhoneHCK
PhoneHCK
t betûs boltban ha vettél cigit úgy dobták utánad, ha kell ha nem :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
PhoneHCK
A nõvérem pesten lakik a wekerlén és mi bátyóval megyünk 28-29 fel és hol lehet ólcsón pytotechnikát kapni? nem bombaüzlet pl több cégnek vannak a termékei pl tiger.stb..
Ja meg kijelentem, hogy petárdát nem tok má szerezni és ne is írjatok privit ilyen ügybe!
meg elég gyorsan kifogy, mert nagyon nyomja neki...habár mi pirózásra használjuk, cigizésre nem tudom meddig jó, útálom a cigit :D
olyan, hogy tûlángja van, és nagyon nagyon nyomja neki a gáz, ezért képtelenség elfújni, esõben sem alszik el...és rohadt szépek, és designosak, igaz 500-2000 FT -ig láttam, mi 800-ért vettük, nagyon fasza! :)
:) ????
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)
Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)
Nem fogok kimenni a józsefvárosira csak azér...
Nekem sztem megér +100 forintot hogy csak gyalogolni keljen 50 métert és még megsem lopnak:)