Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri777
Tutok valmi könyen öszerakhato háztartási cucot ami nagyot duran és könyü ???

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

szerintem jok 1bkent a teritot nem egetik ki mert vegulis a torta gyertyat a tortaba szoktak dugni :) de nem szokot rapotyogni semmmi ego valami szoval bisztos nem egeti ki amugy meg sarky ne legyel mar ien nyomi keresel ra gugliba nagy esz kell hozza
NA DE MONDJATOK MÁ BP-N EGY PYRO BOLTOT AMI JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CLINT EASTWOOD9
Milyenek a tortagyertyák, mi a véleményetek?
Gondolok itt azokra is amelyek még zenélni is tudnak, tényleg mûködõ képesek?
Ezek a tortagyertyák kiégetik-e a terítõt?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
Tudnátok ajánlani 2500ft alatt valami tüzijátékot (telep,kötegelt római gyertya)?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

bp-n
Na mondjatok má jóóó pyro boltot.......
lehet gyógyszetrárban kapni KNO3 ?? akkó veszek.........
szerintem vami raketa hajtoanyagot akar csinalni
Zetorg
füstbe borítom a környéket ;)

tudtok Bp egy olcsó és jó boltot ahol pyrot lehet kapni?
én a káliumnitrátot a suli laborjábol lopom
minek az neked ? amugy te KNO3-mat akarsz ?
tõk jó a petárda meg az õszes tûzi játék
Petka
az itt nem téma, de jöhet <#idiot>

Nemtok semmit szerezni!
dobd ki a fõutra<#idiota><#idiota><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

valaki nemtudja hol lehet venni káliumnitrátot??
Zetorg
izé...cimrõl jut eszembe!
füstbombát lehet valahol kapni?
valami durva kéne, amivel ködöt lehet csinálni :)

jav: vegyél

PhoneHCK

semmilyet. vagyél inkább öngyújtót. :P

PhoneHCK

OMG ! <#worship>
Punker
vihargyujtót venni? azt osztogatják legtöbbször ingyen :)
t betûs boltban ha vettél cigit úgy dobták utánad, ha kell ha nem :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

milyen gyufát érdemes venni? <#zavart2>
...
csatlakozom :D
emberek, nem reagáljátok túl ezt a vihargyújtó vételt? ez egy szar gyújtó, nem kocsi hogy milyen márka, meg ár meg minõség... jóhogy nem azt kérdezgetitek milyen gyufát érdemes venni...

PhoneHCK

<#lama><#conf>
Helló!
A nõvérem pesten lakik a wekerlén és mi bátyóval megyünk 28-29 fel és hol lehet ólcsón pytotechnikát kapni? nem bombaüzlet pl több cégnek vannak a termékei pl tiger.stb..
Ja meg kijelentem, hogy petárdát nem tok má szerezni és ne is írjatok privit ilyen ügybe!
asszem talan ugy tom elmondani leg jobban hogy mien hogy van benne 1 szal ami ahogy megnyomod a gombot elkezd izzani es kozben nyomja ki magabol a gaszt ez altal ha el is fujod rokton ujra lobban.
mucsácsó
jah, és 20-40 forint egy töltése, mert azért ilyen szép öngyújtót aki kidob...hát szégyelje magát <#idiota><#idiota>
meg elég gyorsan kifogy, mert nagyon nyomja neki...habár mi pirózásra használjuk, cigizésre nem tudom meddig jó, útálom a cigit :D
mucsácsó
hát mi pont most vettünk egy vihargyújtót, elég divat, legalábbis nálunk az osztályban :P
olyan, hogy tûlángja van, és nagyon nagyon nyomja neki a gáz, ezért képtelenség elfújni, esõben sem alszik el...és rohadt szépek, és designosak, igaz 500-2000 FT -ig láttam, mi 800-ért vettük, nagyon fasza! :)
CLINT EASTWOOD9
Milyen az a vihargyújtó olyan mint a vihargyufa?

en special ugy csinalok electromos gyujtast hogy fogok egy 2 eres telefonzsinort a veguket behajtom es atvezetek rajta 1 ellenalas huzalt(NiCr huzal) ami kb 4-5cm es aszt rakom a petardaba amugy hajszaritobol lehet kiszedni bar en 1 en valami szerelotol kertem :) kaptam 1 m majd meg kerek na mind1 es furogep aksival gyujtom be kb 5cm-es huzal egy 12V 1300Amh aksival nekem majdnem 1 masodperc alat felizik marmint ha a huzal valami pl nalam 2 m-es kabel vegen van
geri777
Valmi könyen öszze rakhato detonátort tutok ???????
:) ????

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

500ft-6000ft vannak nekem mar volt parr darabb de szerintem tok folos
THX, és árban kb. hol mozognak ? 1k n belül lehet kapni vagy azért 2-3 papír ?

Pl. elsõ kattintásra megy-e, vagy másodikra, ha már ég el tudod-e könnyen fújni vagy erõlködni kell, belenézel, DE NEM KÖZELRÕL!!! és ha látsz benne egy vékony drótot ami izzik benne vörösen akkor jó. Én túraboltokban vettem régen mert ott visszacserélik ha szar, meg viszonylag jókat árulnak. De valamikor a piacon is lehet jót találni.

Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)

Hát mondjuk odamegyek, aszondom van vihargyujtó? aszondja ja, kezembe ad 1et, akkor mit hogy kell megállapítani ? mármint a spirált meg a szúrólángot? mert azt megtom magamtol is hogy zenél vagy nem :D:D

Át lehet váltani a SKK -t HUF raItt
<#taps>
Füst !!
Szerintem erre gondolt..
A lap nem nyitható meg...

Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)

geri777
ilyet lehet árulni ????

geri777

annyi bisztos hogy 300 ft allat volt a 100 darabb de a nagy fajta zold (pirat)
Mr_no_NaMe
Én 500 ért veszek 100 zöldet a szomszédtól...
Nem fogok kimenni a józsefvárosira csak azér...
Nekem sztem megér +100 forintot hogy csak gyalogolni keljen 50 métert és még megsem lopnak:)
en itt lakom Esztergomba es szlovakoktol szoktam petardat hozni asszem 100 darabb zold petarda(Pirat)260ft-ra jott ki es ez szerintem nem draga :) bar ugy oszinten nem tom mennyibe kerul de szerintem 300-nal bisztos dragabb itt Magyarorszagon
CLINT EASTWOOD9
Valami képet betudsz róla szúrni hogy hogyan is néz ki mert én nem ismerem?

k@@@a jó ez a elektromos gyujtó szerkezet csinéltem egyet itthon tõk jó<#vigyor3><#vigyor5><#wave><#hamm><#integet2><#puszis><#violent><#worship>
jaja<#levele>