Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Márcsak azért is,mert bizony még a kutyáknak is több esze,és jobb személyisége van,mint az ilyeneknek,akik gránátnak nézik a petárdát!!!
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
http://gaborszantai.co.uk/
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
vagy minek neveznéd, amikor valaki egy petárdát dob a járókelők közé?
ez lenne a szórakozás?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)
(akár véletlenül) veszélyben van. Ennyi erõvel tessék szépen meggyújtani egy "biztonságos" petárdát, lerakni és ottmaradni mellette. Biztos jó.
Lehet, hogy te és a haverjaid kultúráltan csináljátok,
de sajnos nagyon sokan nem, és ezen csak a nevelés tudna segíteni,
hiába a tiltás, gondolj az alkoholra vagy a cigire, még rosszabb lenne.
jó éjszakát
És miért általánosítasz?... sokkal többen vannak azok akik nem mások fejére vagy kocsikra dobálják.. ezt hidd el nekem!
18 év alattiaknak meg kéne tiltani a vásárlást és a használatot de csak azoknak!!
ha kimentek a kiserdõbe vagy a tanya szélére rakétázni tegyétek azt,
de az eszetekbe ne jusson, hogy a lakótelepen vagy a belvárosban
dobáljátok a kis szar rudacskákat, mert nem elég hogy mást zavar, még veszélyes is, nekem ne mondd hogy megfelelõ minõség, mert lehet hogy te biztonságban vagy, de ahova dobtad az már nincs!
Rengeteg kisköcsög azzal szórakozik, hogy járókelõk felé dobálják,
ablak alá, kocsikra stb., mert simán eldobni nem olyan jó...
Ha nektek örömet okoz a durrogás hát legyen, de meg lehet azt tenni
kultúráltan is, ezt kéne terjeszteni, nem pedig mindent betiltani.
Egy megfelelõ nagyságú rakéta nagyobbat szól mint a petárda... mellesleg ha megfelelõ minõségû petárdát veszel semmilyen veszély nincs benne... én már több ezret eldobáltam csak tudom mirõl beszélek..
Lehet hogy most még jópofa, de ha kiviszi a szemetek vagy leszakad a kisujjatok nem fogtok vigyorogni (bár ki tudja, lehet hogy a haverok kirögögnek) komolyan mondom, inkább menjetek emberek közé, csajozzatok szilveszterkor stb.
Én csak a közveszélyes, és hangos petárdát ítélem el,
a rakéták és füstölõ izék jópofák, inkább erre költsétek anyu meg apu pénzét,
ne egy ládányi olcsó szar kínai petárdára.

egyébként a félreértések elkerülése végett,felölem durrogtassatok bárhol, ahol nem zavarjátok meg a viszonylagos nyugalmat,és föként, nem okoztok semmiféle kárt, sem emberben, sem állatban, sem köztulajdonban.
különcök voltunk!!!
ja bocsi a szólásszabadság korlátozásának is élharcosa <#eplus2>#eplus2>
Mielõtt megkérdezed van 2 kutyám szeretem õket, igen utálom a szomszédot amikor a gyerekének peterdázik/tüzijátékozik névnap/szülinap/hétköznap de kibírom és meg tudom nyugtatni a kutyáimat nem fognak megharapni sõt körbenyalnak seperc alatt. Azt gondolom ha valakit csak a törvény tart vissza (bármitöl) azt ott megette a fene ha nem képes felfogni hogy nem vágom az ücsörgõ tömegbe a petárdát aug.20-án (üldögélõ öregek még elfutni se bírtak szegények), persze még õt is megértem mert nem hagynak neki idõt semmire egybõl betiltják szabályozzák stb, nincsennek kialakult szokások mint más országokban amihez szeritem idõ kellene (magánvélemény)
ez most fájt.
komolyan, beletapostál a lelki világomba, azzal a 13 éves szintû beszólásoddal.
grat!<#eljen>#eljen>
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>