Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReTeK
aszem te még nem láttál meglett asszonyokat gyermeki örömmel petárdázni (persze külföldön)

ReTeK
ja a szegény zajra érzékeny városi emberek (pfff) szilveszterkor kihajigálnak szinte mindent ami éghetõt

phalanx
ja, talán mert külföldön nincs annyi vadbarom mint nállunk, nem tom tifelétek mi a helyzet de itt H.szoboszlón kész életveszély szilveszterkor az utcára merészkedni, sõt újabban már azzal szórakoznak, hogy behajigálják a petárdákat az udvarunka, vagy csak egyszerûen az ablakunkba rakják, hogy ott pukkanjon... gratulálok

Punker
jó lenne ha abbahagynád a többi ember sértegetését, különösen ha azt vesszük hogy a pirotechnikusok 95% 14-16 évesen kezd el komolyan foglalkozni a témával, és ha normális közegben van akkor nagyobb valószínûséggel lesz pirotechnikus mint elmebeteg gyujtogató, úgyhogy megkérlek vegyél vissza ebbõl a közönséges stílusból, és ne mond hogy életedben nem gyújtottál meg egy csillagszórót se.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

leslieboy
Meg hülyébbek,de most is azok..Én azt mondom csak,a kedvenceinket megkell véddeni az ilyen állatoktól,akik mindenre,és mindenkire dobálnak!Huszonéves fiatal vagyok,de amennyire régen szerettem a petárdázást,annyira gyûlölöm már!Meglehet nézni csak a hiradófelvételeket múltévrõl!Úgy viselkedtek a petárdázó huligánok,mert már másnak nem lehet az ilyet mondani,mint az õrült vaddisznók,vagy õsemberek!Teljesen visszakell már fejlõdnünk??Régen tilos volt,volt egy két petárdázó,akit nézegettem,de a kutyának se ártottak,mindig ügyeltek mindenki biztonságára,és akkoriban szegény állatok se féltek!De most,mint a világháború!!Olyan kimenni,mintha frontvonalra lépnél!Ezért mi barátokkal,családdal inkább bent maradunk!Mindenképpen támogatom!!
Márcsak azért is,mert bizony még a kutyáknak is több esze,és jobb személyisége van,mint az ilyeneknek,akik gránátnak nézik a petárdát!!!

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

a pirotechnika kedvelõit - hacsak nem munkájukhoz tartozik - közel sem nevezném felnõtt embernek, sõt az ember kifejezés is erõs...

http://gaborszantai.co.uk/

B0B0
Azt hiszed az nevelés, hogy bezárják ezt a topicot?! Tényleg érdemes "nevelni" felnõtt embereket!!! Csak az a baj, hogy ez egy gyermeki cselekedet ami moderátorok túlzott ítélkezésébõl fakad! Ha ezt bezárják, csinál valaki egy másikat! És ha azt is bezárják akkor azután is lesz egy másik, míg végül itt hagyják ezt a fórumot és átmennek máshova ahol valóban megvalósul a szólásszabadság! És ettõl csak dühösebbek és tettrekészebbek lesznek!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mike at home
inkább csak ritka nagy parasztok
vagy minek neveznéd, amikor valaki egy petárdát dob a járókelők közé?
ez lenne a szórakozás?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
jaja, az ember ilyenkor nem áll ablakok alá a kocsijával mert a sok eszement barom, ilyenkor mindent meggyújt és kihajigál, ami csak a keze ügyébe kerül

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

EvilDevil
ÉS ha bezárják ezt én nyitok egy másikat.... lol

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

EvilDevil
Ezek nem normálisak... de az se aki nem zárta be már rég a topicot!!!

Emberek, már nem is tudom sírjak vagy nevessek. Még szerencse hogy nem petárdázás a topic neve... Ennyi zakkant embert. Totál áut of order. Tán kellene egy aláírásgyüjtés az "ÁLLATVÉDÕK A PETÁRDÁZÓK ELLEN" topic bezárásáért? Hol áll a világ?

Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)

Christiansen
Én azt mondtam, hiába biztonságos a petárda használója számára, ha ahova dobja
(akár véletlenül) veszélyben van. Ennyi erõvel tessék szépen meggyújtani egy "biztonságos" petárdát, lerakni és ottmaradni mellette. Biztos jó.
Lehet, hogy te és a haverjaid kultúráltan csináljátok,
de sajnos nagyon sokan nem, és ezen csak a nevelés tudna segíteni,
hiába a tiltás, gondolj az alkoholra vagy a cigire, még rosszabb lenne.

EvilDevil
na jó én nem dühítem magam tovább.. aki eddig petárdázott az ez után is fog ... akinek meg nem tetszik használjon füldugó!!!

jó éjszakát

EvilDevil
"nekem ne mondd hogy megfelelõ minõség, mert lehet hogy te biztonságban vagy, de ahova dobtad az már nincs!"

És miért általánosítasz?... sokkal többen vannak azok akik nem mások fejére vagy kocsikra dobálják.. ezt hidd el nekem!
18 év alattiaknak meg kéne tiltani a vásárlást és a használatot de csak azoknak!!

Christiansen
Jólvan, átfogalmazom:
ha kimentek a kiserdõbe vagy a tanya szélére rakétázni tegyétek azt,
de az eszetekbe ne jusson, hogy a lakótelepen vagy a belvárosban
dobáljátok a kis szar rudacskákat, mert nem elég hogy mást zavar, még veszélyes is, nekem ne mondd hogy megfelelõ minõség, mert lehet hogy te biztonságban vagy, de ahova dobtad az már nincs!

Rengeteg kisköcsög azzal szórakozik, hogy járókelõk felé dobálják,
ablak alá, kocsikra stb., mert simán eldobni nem olyan jó...

Ha nektek örömet okoz a durrogás hát legyen, de meg lehet azt tenni
kultúráltan is, ezt kéne terjeszteni, nem pedig mindent betiltani.

EvilDevil
aki azt az idióta topicot nyitotta nem normális!!!! MAjd nyitok egy olyan topicot hogy tiltsák be a dohányzást az utcákon mert szennyezi a környezetet és sokakat zavar!!! szerencsétlen barmok,,,<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

EvilDevil
"Én csak a közveszélyes, és hangos petárdát ítélem el,"

Egy megfelelõ nagyságú rakéta nagyobbat szól mint a petárda... mellesleg ha megfelelõ minõségû petárdát veszel semmilyen veszély nincs benne... én már több ezret eldobáltam csak tudom mirõl beszélek..

Christiansen
Nem tudom mi a szórakoztató apró rudacskák durrogásában...
Lehet hogy most még jópofa, de ha kiviszi a szemetek vagy leszakad a kisujjatok nem fogtok vigyorogni (bár ki tudja, lehet hogy a haverok kirögögnek) komolyan mondom, inkább menjetek emberek közé, csajozzatok szilveszterkor stb.
Én csak a közveszélyes, és hangos petárdát ítélem el,
a rakéták és füstölõ izék jópofák, inkább erre költsétek anyu meg apu pénzét,
ne egy ládányi olcsó szar kínai petárdára.

mucsácsó
jaja..habár aki részeg...attól kitelik minden ... :D
hali.most menyibe kerül egy normális egydurranós petárda ?és olyanról hallotatok h mega petárda? arról vki képet pls.
EvilDevil
szilveszteri trappista: <#eplus2><#eplus2><#vigyor1>

Zetorg
ez király cucc!
ilyen kéne nekem is :)

Láma!
akkor np., és szerintem ezel a nagytöbbség is igy van

mucsácsó
hát én nem okozok kárt állatban, sosem csinálnám, emberben meg fõleg nem...max csak talán megrongálok vmit, csatornát...nemtom :D
mucsácsó
thööök jó :D
Láma!
a meccseken ijesmiket szornak az ultrá, szal szvsz igen

EvilDevil
ilyet lehet nálunk kapni?

Láma!
a petárda is az, mégsem legális.
egyébként a félreértések elkerülése végett,felölem durrogtassatok bárhol, ahol nem zavarjátok meg a viszonylagos nyugalmat,és föként, nem okoztok semmiféle kárt, sem emberben, sem állatban, sem köztulajdonban.

EvilDevil
ja és a petárdászást európában sehol sem tiltják.. de mi magyarok mindig is
különcök voltunk!!!

mucsácsó
jha, MEG ÉN EZT IS POFÁZTAM UGYE, HOGY AZT AZ EGY ROHADT NAPOT KIBÍRJA AZ EMBER, AKÁRHOGYIS, DE KI KELL BÍRNIA, MERT A PIROTECHNIKA / PETÁRDA ELVÉTELE OLYAN LENNE SZILVESZTERKOR, MINT A KARÁCSONY KARÁCSONYFA NÉLKÜL...de mindenki azt gondol amit akar, de ezt sosem fogják betiltani..........az hétszentség, akármilyen erõs, durva törvény is lesz, szilveszterkor nem fogják megszûntetni ezeket...FÕLEG HOGY DECEMBER 31.-én 18-6 óráig teljesen LEGÁLIS!! MINDEN PIROTECHNIKA ESZKÖZ! kész...
EvilDevil
hehe kicsit szemetel a drága..

Láma!
csak az huzza fel magát, aki nem rendelkezik elegendõ önuralommal, ami némképp az intelligencia jelenlétének mutatója.

EvilDevil
Látom kaptál büntetõpontot.. a világon nincs mégegy olyan fórum ahol büntetõpontokat osztanak de a SG legalább ebben úttörõ ha másban nem...
ja bocsi a szólásszabadság korlátozásának is élharcosa <#eplus2>

mucsácsó
ez kurva jó, tavaly volt 2 ilyem, de ezeket úgy dobáltuk, hogy leszedegettük külön külön a kicsiket, és iszonyat nagyokat durrantak, és elszálltak!!! :D
mucsácsó
de bazdmeg mi ez a hirtelen vita má? aki "kutyás" az húzzon ebbõl a topicból kész, aki pirós/tüzijátékos az maradjon, nem? nem itt ugatni egymásnak, meg szánalmasozni, meg szidni egymást....szerintem..
ReTeK
ja te most cukkolod a fiatalokat

Láma!
a magánéleményeddel egyetértek.

és a megállapításod helytálló. az is akart lenni

Arthas
Az biztos hogy többet nem küldök pénzt az sg-nek...

ReTeK
ne haragudj de eléggé lekezelõ vagy néha <#eljen>

Mielõtt megkérdezed van 2 kutyám szeretem õket, igen utálom a szomszédot amikor a gyerekének peterdázik/tüzijátékozik névnap/szülinap/hétköznap de kibírom és meg tudom nyugtatni a kutyáimat nem fognak megharapni sõt körbenyalnak seperc alatt. Azt gondolom ha valakit csak a törvény tart vissza (bármitöl) azt ott megette a fene ha nem képes felfogni hogy nem vágom az ücsörgõ tömegbe a petárdát aug.20-án (üldögélõ öregek még elfutni se bírtak szegények), persze még õt is megértem mert nem hagynak neki idõt semmire egybõl betiltják szabályozzák stb, nincsennek kialakult szokások mint más országokban amihez szeritem idõ kellene (magánvélemény)

Láma!
<#eljen>

EvilDevil
igazad van inkább csicska és láma.. igy helyes

Láma!
huha!!!
ez most fájt.
komolyan, beletapostál a lelki világomba, azzal a 13 éves szintû beszólásoddal.
grat!<#eljen>

EvilDevil
te tényleg láma vagy!

<#lama><#lama><#lama>

Zetorg
te felfogtad, hogy miröl beszél, vagy csak ugatsz neki?

Láma!
ha nem tetszik, minek regeltél???
el lehet menni, pápá

EvilDevil
sajnos már nem kell bevezetni a diktatúrát SG-n mert rég az van...

EvilDevil
jó isten... nehogy már te szabd meg ki mit tehet.. aki petársázik tisztában van vele hogy törvénytelen...de ha mégis csinálja attól még nem lesz se rosszabb se jobb ember...

phalanx
komolyan mondom, szánalmas vagy

phalanx
felesleges bezárni a topicot ettõl nem változik semmi, ettõl függetlenül halál az összes petárdás köcsögre <#mf3>