1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
  • phalanx
    és még nincs vége, itt a következő

• SoDI---
    színvonaaal :D
  • magus
    az az egy bajom van a petardaval, hogy a sok kis taplo oda dobalja ahova nem kene, dobalja olyan helyen ahol nincs eloleny
  • sparky
    Csak néhány emberkének szól!
    At inrernet az olyan kis köcsögöknek van kitalálva akik csak itt merik fikázni a petárdásokat! Mert egy se olyan tisztességes, hogy pl megbeszélünk egy találkozót és ott elmondhatja a véleményét a petárádáról!
    Mert mindegyik barom kutyavédöt már eléggé utálom mert minden szavukat törvénybe kell iktatni MOCSKOS KUTYAVÉDŐK!
  • sparky
    Csak néhány emberkének szól!
    At inrernet az olyan kis köcsögöknek van kitalálva akik csak itt merik fikázni a petárdásokat! Mert egy se olyan tisztességes, hogy pl megbeszélünk egy találkozót és ott elmondhatja a véleményét a petárádáról!
    Mert mindegyik barom kutyavédöt már eléggé utálom mert minden szavukat törvénybe kell iktatni MOCSKOS KUTYAVÉDŐK!
  • phalanx
    pfff itt valakiből sugárzik az értelem

jah és mellesleg minek küldözgetsz pm-eket? ide nem mered beírni?
  • sparky
    Pedig igazam van!
  • sparky
    Miért töröltétek ki???:
  • SoDI---
    Idézet a cikkből:

Add ide, ez komoly cucc. Milyen telefonod van?
    Ezek szerint nemcsak készpénzben lehet fizetni.

Ez jó
  • sparky
    Ja ha nem lessz meg ez a topic akkór [email protected] és ott .......
    ide nem írom le mert vannak itt olyanok akik kihasználják a más pyros topicát és azt is bezáratják...
  • sparky
    szal aki eggyetért velem az küldjön ide egy egyetértek szót!
    Mert unom már azokat a mocskos állatvédőket akiknek minden szavát törvénybe kell írni és bezzeg minket meg le szar a kormány!
  • SoDI---
    ötszázé a durrantóóóó
  • uzsika
    ki a karja be zárni a topickit
  • hali
  • F1re
    amugy az a horse brand genya jonak tunik megneznem mit muvel
  • F1re
    de asztan lehet hogy ebbol nem minden igaz de special szerintem igaz de ez nem 100% de ha jobban belegondolunk
  • F1re
    lehetni lehet de nekem az elado aszt mondta hogy amit bedobalni szoktak az illegalis
  • Láma!
    jah, csak azt hittem, hogy lehet kapni,mert szinta minden meccsen van ijen, meg görög tűz
  • F1re
    ojat nem lehet nalunk kapni max beszerezni emrt tejesen illegalis
    asszem talan pont emiatt amugy aszt hivjak fust bombana csak mi magyarook minden fustolo cuccot fustbombanak hivunk asszem ez igy van amugy ugy tom azert nem lehet ien atom fustolo dolgokat kapni mert le is fujak neha a meccseket emiatt
  • mucsácsó
    ezaz...tavaly megfigyeltem, minden második!!! másodpercben minimum 3-4 petárda, piro eszköz durrant...szóval..
  • ReTeK
    aszem te még nem láttál meglett asszonyokat gyermeki örömmel petárdázni (persze külföldön)
  • ReTeK
    ja a szegény zajra érzékeny városi emberek (pfff) szilveszterkor kihajigálnak szinte mindent ami éghetőt
  • phalanx
    ja, talán mert külföldön nincs annyi vadbarom mint nállunk, nem tom tifelétek mi a helyzet de itt H.szoboszlón kész életveszély szilveszterkor az utcára merészkedni, sőt újabban már azzal szórakoznak, hogy behajigálják a petárdákat az udvarunka, vagy csak egyszerűen az ablakunkba rakják, hogy ott pukkanjon... gratulálok
  • Punker
    jó lenne ha abbahagynád a többi ember sértegetését, különösen ha azt vesszük hogy a pirotechnikusok 95% 14-16 évesen kezd el komolyan foglalkozni a témával, és ha normális közegben van akkor nagyobb valószínűséggel lesz pirotechnikus mint elmebeteg gyujtogató, úgyhogy megkérlek vegyél vissza ebből a közönséges stílusból, és ne mond hogy életedben nem gyújtottál meg egy csillagszórót se.
  • leslieboy
    Meg hülyébbek,de most is azok..Én azt mondom csak,a kedvenceinket megkell véddeni az ilyen állatoktól,akik mindenre,és mindenkire dobálnak!Huszonéves fiatal vagyok,de amennyire régen szerettem a petárdázást,annyira gyűlölöm már!Meglehet nézni csak a hiradófelvételeket múltévről!Úgy viselkedtek a petárdázó huligánok,mert már másnak nem lehet az ilyet mondani,mint az őrült vaddisznók,vagy ősemberek!Teljesen visszakell már fejlődnünk??Régen tilos volt,volt egy két petárdázó,akit nézegettem,de a kutyának se ártottak,mindig ügyeltek mindenki biztonságára,és akkoriban szegény állatok se féltek!De most,mint a világháború!!Olyan kimenni,mintha frontvonalra lépnél!Ezért mi barátokkal,családdal inkább bent maradunk!Mindenképpen támogatom!!
    Márcsak azért is,mert bizony még a kutyáknak is több esze,és jobb személyisége van,mint az ilyeneknek,akik gránátnak nézik a petárdát!!!
  • G_ArchAngel #1092
    a pirotechnika kedvelőit - hacsak nem munkájukhoz tartozik - közel sem nevezném felnőtt embernek, sőt az ember kifejezés is erős...
  • B0B0
    Azt hiszed az nevelés, hogy bezárják ezt a topicot?! Tényleg érdemes "nevelni" felnőtt embereket!!! Csak az a baj, hogy ez egy gyermeki cselekedet ami moderátorok túlzott ítélkezéséből fakad! Ha ezt bezárják, csinál valaki egy másikat! És ha azt is bezárják akkor azután is lesz egy másik, míg végül itt hagyják ezt a fórumot és átmennek máshova ahol valóban megvalósul a szólásszabadság! És ettől csak dühösebbek és tettrekészebbek lesznek!
  • Mike at home
    inkább csak ritka nagy parasztok
    vagy minek neveznéd, amikor valaki egy petárdát dob a járókelők közé?
    ez lenne a szórakozás?
  • Mike at home
    jaja, az ember ilyenkor nem áll ablakok alá a kocsijával mert a sok eszement barom, ilyenkor mindent meggyújt és kihajigál, ami csak a keze ügyébe kerül
  • EvilDevil
    ÉS ha bezárják ezt én nyitok egy másikat.... lol
  • EvilDevil
    Ezek nem normálisak... de az se aki nem zárta be már rég a topicot!!!
  • A Pirotechnikus
    Emberek, már nem is tudom sírjak vagy nevessek. Még szerencse hogy nem petárdázás a topic neve... Ennyi zakkant embert. Totál áut of order. Tán kellene egy aláírásgyüjtés az "ÁLLATVÉDŐK A PETÁRDÁZÓK ELLEN" topic bezárásáért? Hol áll a világ?
  • Christiansen
    Én azt mondtam, hiába biztonságos a petárda használója számára, ha ahova dobja
    (akár véletlenül) veszélyben van. Ennyi erővel tessék szépen meggyújtani egy "biztonságos" petárdát, lerakni és ottmaradni mellette. Biztos jó.
    Lehet, hogy te és a haverjaid kultúráltan csináljátok,
    de sajnos nagyon sokan nem, és ezen csak a nevelés tudna segíteni,
    hiába a tiltás, gondolj az alkoholra vagy a cigire, még rosszabb lenne.
  • EvilDevil
    na jó én nem dühítem magam tovább.. aki eddig petárdázott az ez után is fog ... akinek meg nem tetszik használjon füldugó!!!

jó éjszakát
  • EvilDevil
    "nekem ne mondd hogy megfelelő minőség, mert lehet hogy te biztonságban vagy, de ahova dobtad az már nincs!"

És miért általánosítasz?... sokkal többen vannak azok akik nem mások fejére vagy kocsikra dobálják.. ezt hidd el nekem!
    18 év alattiaknak meg kéne tiltani a vásárlást és a használatot de csak azoknak!!
  • Christiansen
    Jólvan, átfogalmazom:
    ha kimentek a kiserdőbe vagy a tanya szélére rakétázni tegyétek azt,
    de az eszetekbe ne jusson, hogy a lakótelepen vagy a belvárosban
    dobáljátok a kis szar rudacskákat, mert nem elég hogy mást zavar, még veszélyes is, nekem ne mondd hogy megfelelő minőség, mert lehet hogy te biztonságban vagy, de ahova dobtad az már nincs!

Rengeteg kisköcsög azzal szórakozik, hogy járókelők felé dobálják,
    ablak alá, kocsikra stb., mert simán eldobni nem olyan jó...

Ha nektek örömet okoz a durrogás hát legyen, de meg lehet azt tenni
    kultúráltan is, ezt kéne terjeszteni, nem pedig mindent betiltani.

• EvilDevil
    aki azt az idióta topicot nyitotta nem normális!!!! MAjd nyitok egy olyan topicot hogy tiltsák be a dohányzást az utcákon mert szennyezi a környezetet és sokakat zavar!!! szerencsétlen barmok,,,
  • EvilDevil
    "Én csak a közveszélyes, és hangos petárdát ítélem el,"

Egy megfelelő nagyságú rakéta nagyobbat szól mint a petárda... mellesleg ha megfelelő minőségű petárdát veszel semmilyen veszély nincs benne... én már több ezret eldobáltam csak tudom miről beszélek..
  • Christiansen
    Nem tudom mi a szórakoztató apró rudacskák durrogásában...
    Lehet hogy most még jópofa, de ha kiviszi a szemetek vagy leszakad a kisujjatok nem fogtok vigyorogni (bár ki tudja, lehet hogy a haverok kirögögnek) komolyan mondom, inkább menjetek emberek közé, csajozzatok szilveszterkor stb.
    Én csak a közveszélyes, és hangos petárdát ítélem el,
    a rakéták és füstölő izék jópofák, inkább erre költsétek anyu meg apu pénzét,
    ne egy ládányi olcsó szar kínai petárdára.
  • mucsácsó
    jaja..habár aki részeg...attól kitelik minden ... :D