1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
  • geri777
    Ja lécives az állatvédök meg minden állat orvos Szépen meg kérem nem akarunk sekit béntani csak legalább a frumba legyen nyugaílom
  • leslieboy
    A gond az,ez a topic néhány egyén miatt nem arról szól,amiről kellene!Azt nem értem,hogy a moderátorok miért nem szelektálják az idejövő hozzászólókat!
  • Christiansen
    Ne keresd mindenben a összeesküvést.
    Szimplán ilyen buták és bunkók.
    Megoldás: mindkét topik bezárása, büntiosztás után.
    Szilveszterkor mindenki járja a maga útját.
  • sparky
    nem értitek, hogy amíg al állatvédők men voltak ebbe a topickba addig teljesen nyugalom és semmi káromkodás nem volt azóta van mióta itt vagytok. és ti csak azé vagytok itt, hogy minket ócsáróljatok és szidjatok.....ennyit a zöld övezetről! bezzeg aláírás gyűjtésre alkalmasak meg petárda betíltásának a kérelmezésére hát ennyit a BÖLCS ÁLLATVÉDŐKRŐL
  • uzsika
    HY Ha a topicknak annyi akkór gyertek a nem állatvédős bunkókkal a www.wower.atw.hu ja és ezt az üzit add má át más pyrósnak is!
  • geri777
    Jo ha veszekszünk nem nem megyünk semire >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    Állat védök mi nem bángyuk az állatokat vagy nem akarjuk de legaláb egy nap hagy szorakozunk !!!!!! Plzzz nem akarunk senkinek semi rosszat én ezt mondom
  • nyami
    hogy lehet ennyire mélyre süllyedni
  • SoDI---
    Emiatt azért nem kell bezárni, mert egyértelmű, hogy csak valami megbolodult állatvédő flémel petárdásnak tettetve magát, hogy aztán lehessen hivatkozni arra, hogy lám, ilyenek ezek.
  • Balo
    Az nincs, és nem is lesz. Ha mégis küldene valaki, remélem, hogy egy baleset elveszi a kedved.
  • geri777
    mi a szar pyro receptet sorry féreérthetö volt :))
  • uzsika
    HOGY BE ZÁRJÁK A TOPCKOT
  • leslieboy
    Nem tudom,hogy a moderátorok hol a túróban vannak ilyenkor??Most lehet megnézni a bezárni kívánt topicot,itt van,miért is kell bezárni!

Nemtom, hogy te ki vagy de nagyon a begyembe vagy te kis bunkó állatvédő
    Remélem te büdös dögöde is látom szilveszterkór megkergűlni!

te kis g*ci állatvédő a büdös dögödet b*szd szájba és rakd fe neki a segg/be!

KUTYÁSO MENYENEK A TOPICROL CSAK AKI ÁLATVÉDŐK VISZLÁT

Tessék,ennyit arról,miért kell bezárni!Mert az ilyen emberek vannak a topicban,akik aztán NC!Nem is tudom,miért nem bannolnak olyan bugris,ocsárló,a legalantasabb beszédstilusban szóló,és ráadásul már lassan törvénysértő felszólalókat akik ott vannak,nevet nem mondanák,de itt is állandóan megmutatja intelligenciáját!
    Hol vagytok moderátorok???Ezt már tényleg nem szabad bünti nélkül hagyni!!

• uzsika
    ÉS AZT IRJÁK HOGY 100 ALÁIRÁST GYŐJTENEK
  • Balo
    3,5 - 4 kg tök
    2 l. + 2 l. + 0,5 l. víz
    25 dkg + 15 dkg cukor
    7 dl. ananász szörp
    4 dkg. citromsav

Elkészítés: A megtisztított 3 kg tököt felkockázzuk. 2 l. vízbe beletesszük a citromsavat, ha feloldódott tegyük bele a felkockázott tököt és 24 órát hagyjuk állni.

2 l.vízbe beleteszünk 25 dkg. cukrot, a leszűrt tököt és felforraljuk, majd hűlni hagyjuk. Közben fél liter vízzel és a 15 dkg. cukorral szirupot főzünk, melegen, de nem forrón hozzáöntjük a 7 dl. ananászszőrpöt és átszedjük a tököt. A főzőlével annyira öntsük fel, hogy a tököt ellepje.

Ha teljesen kihült, hűtőszekrénybe tovább hűtjük és hidegen tálaljuk.
  • sparky
    :D
  • geri777
    Tudna valki irni valmi könyü receptet !!!!!!!!
    ha törlik az üzit itt az msn ciem : [email protected]
  • ngcsnet
    nem lehetne ezt az egészet békésen?
  • Balo
    Mennyi túlművelt ember. wow
  • SoDI---
    Az megint más kérdés, hogy vannak olyan félős emberek, mint én, aki még azt is megtiltottam anyámnak, hogy gázpalackos tűzhelyet rakjon a lakásomba, mert félek tőle. :)
  • Zetorg
    szánalmasak vagytok, inkább támogatnom kellett volna a topik zárását...
  • SoDI---
    Különben ezt az egész "házi barkácsolás" idegbajt nem értem.

Ma Magyarországon ha bárki besétál egy egyetemi könyvtárba, akkor ott szabadon elolvashatja, hogyan kell bombát készíteni.

Az információt nem lehet elzárni.
  • uzsika
    !VALAKI NYITOT EGY? ÁLLATVÉDŐK A PETÁRDÁZÓK ELLEN KURVA ANYÁT
  • sparky
    ja nem vok cigány ez csak egy példa!
  • sparky
    A világon olyan cigányok is vannak akik értelmesebbek mint némely magyarcigány!
  • sparky
    :D hehe az még épp, hogy belefér az 1 kategóriába!
  • sparky
    KUTYÁSOK::
  • SoDI---
    ja hogy 5 kiló.
    akkor határeset :DDDD
  • uzsika
    kutyás álatvédők t@@@@k a topicrol
  • jazzy
    Mernem vallalod fel hogy hany eves vagy? Kb mint sparky haverod.
  • sparky
    azon mi a fenyegetés ha csak vicből ezeket írom neki? mert eszembe sincs igazából egy 5 kilós petárdát bedobni meg olyan a világon nics
  • uzsika
    KUTYÁSO MENYENEK A TOPICROL CSAK AKI ÁLATVÉDŐK VISZLÁT
  • SoDI---
    Jaj.
    Ezt ne.
    Ez már nem vicc....
    Ez a törvény szerint már fenyegetés.
    Szerintem ilyeneket ne írj.
  • PhoneHCK
    az már bomba. :D
  • sparky
    hamegtudom a címed szilveszterkór te leszel az akinek a kuty házába egy 5 kiklós petárda fog robbani!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SoDI---
    nem akarok még 1 házi barkács receptet meglátni és kész!

Jaj, lemaradtam a - hajtógázas dezodor - puskapor - kénsav - sörösüveg - benzin - petárda ötletbörzéről?

Én mindig a vicces részek után érkezem. :(
  • sparky
    amúgy meg tök mindedj mert olyanoknak van kitalálva az internet mint te, hogy úgy, hogy nem ismertlek így nagy a pofád de ha élőben találkoznánk akkór meg se mernél szólalni
  • PhoneHCK
    loool. :D:D
  • SoDI---
    jaaaj, érzem, hogy butulok. :)

Inkább megyek tanulni. :))
  • immovable
    ismét lál
  • immovable
    lál