1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
#36 Nekem aqua sheep-et,meg super banana bomb-ot hozzatok! -
#35 Jó ötlet.Hétvégén kiugrom néhány land mine-ért:) -
#33 bezzeg tavaj 4 forint volt -
#32 hehe :)
ma rendeltem 100at 600 ft ért :))
gondolom tod menyi akor egy :))
(petárda) -
#31 A pingpong füstje különösen mérgező.
Épp akartam javasolni, hogy valamelyi focibarátot kérdezgessétek! -
#29 ...gránát, tank, atombomba... -
#28 anno régen csinálgattunk tesómmal, néha működött is, de tényleg vigyázni kell, mert a füst mérgező. -
#27 :-) majd megyek pénteteken a lenyghelé piacra, azt beszerzek -
#26 mérgezőt? -
#25 Itt pl miskolciában mondjuk csak piros/fehér színűt. De mondom bármelyik piacon be lehet szerezni. -
#24 Nem voltál még focimeccsen ugye? Kimész a piacra és minimum 5 féle színben lehet kapni! -
#23 CD-vel is meg lehet csinálni? -
#22 Ez eléggé veszélyes, nem csak sima füstbomba, hanem mérgező is, a műanyag égetéséből keletkező füst NAGYON mérgező, ha valaki kipróbálja csak óvatosan bánjon vele! -
#21 és mit kell meggyújtanom? csak simán a jukon egy öngyújtóval gyútsak be, vagy kanóccal, vagy hogy? -
#17 Amúgy '99 szilveszterén (akkor ünnepeltük meg először az új évezredet, majd egy évre rá másodszor ) hatalmas tüzijátékot rendeztünk.
Tudom ajánlani a ládát, nemtom mi a pontos neve, de akkor 10 ezer forint volt és vagy 5 percig olyan showt nyomott az égbe, h. csuhaj....aug. 20. hozzá képest 0.
A "zöld rúd" meg hatalmas baromság, durrogtatni....akkor már inkább üvöltessétek a zenét, az legalább nem (annyira ) életveszélyes. -
#16 Ez a kötelessége, mint moderátor, ez nem hajlam.
Nem jópofiból csinálja ezt, hanem mert elvállalta. -
#15 tényleg nem kötetedésnek mondom, ne is ugy vedd, de ennyi erővel elég sok mindet ki lehetne tiltani innen:)
amugy sztem akkora faszág, ne ezzel éld ki vbeteges hajlamaidat -
#14 kettő.... -
#13 ja csak előre szólok, hogy mindenféle pirotechnikai eszköz nem boltban, engedéllyel árusítása illegális. amint itt felmerül a valódi kereskedelem, szanálom a topicot. -
#12 Ha valakinek kell tudok Stingray, Tomahawk, Hellfire rakétákat kedvezményes áron. 10 db vásárlása esetén 1et ajándékba kapsz, de csak ha most rendelsz!
Nagyobb mennyiség vásárlása esetén ajándék SAM-siteot postázunk! -
#11 Hogy robbanna fel a kezedben. :P -
Xboxman #10 eléggé be lehet szopni az ilyen cuccokkal!HAverom apjának a testvérének a gyereke immáron félszemmel és rocsolt kézzel él egy ilyen cucc miatt... -
#9 az a kézigránát nem rossz de honnan szerzel? Bemész a bót ba és : 2 kiló kézigránátot kérek szépen? -
#8 a zeus milyen? -
#7 K. András! És mennyi van egy dobozban? -
#6 petarda helyett ajanlom a zeust. Az am a jo moka.Vagy inkabb egy kezigranatot. -
K.András #5 Ki kell szaladni bécsbe, aztán vagy hazajössz vagy nem ,egyébként ezt a zsar zöld petárdát ugy 100 forintért tudok venni egy dobozal szoval az nem drága(romák már 15 forintért adják darabját,én meg majd adom nekik), dehát olyan amilyen puffogtatni jo lesz, meg veszek egy pár rakétát is egyébként rakétátol függöen 100-tol 1000-ig meg lehet venni darabját még itthon is.
-
#4 bonyolultan van leírva meg amit eddig próbáltam az nem sikerült.kén+cink hevítése egyszer egy kis füst de többször nem.Te hogy csináltál? -
vik3d #3 venni nemtudni de csinálni relative egyszerü...lásd Anarchists Cookbook ésmár mehet is a füsti -
#1 Nem tudjátok merre lehet venni, és mennyi az idei árfolyam? Füstbombát lehet venni Magyarországon? Egyik haverom hozott Ausztriából, nagyon állat. A sulinkba meg bedobtak egy könnygázt a WC-be, folyt szemünk, nyálunk. Azt lehet vhol kapni?