1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
#406 Jó ára van -
#405 12db-os 300ft -
#404 Mennyibe kerül? -
#403 Bele kell rakni egy sörösüvegbe és süvítve felszáll.Amennyibe kerül, szerintem nem rossz. -
#402 HAPPY NEW YEAR! -
#401 És te melyikről beszélsz? -
#400 Arról nem! -
#399 Köszi.
És a sikolyról tucc valamit? -
#398 Tiszaújváros. -
#397 Te egyépként melyik tescórol beszélsz?
A Miskolciról? -
#396 végyél nekik bombázót, vagy lepkét felrepül sikít fénye van és némelyik durran, vagy recsegő bonbon-t!
És biztonságos mert inditózsinóron van mindkettő! -
#395 Köszi!
Akkor 1 körül elrombolok a Tecccsóhoz és jól bevásárolok!
Még egy kérdés!
A gyerkőceim kispetárdát kértek, én vettem is egy dobozzal (mini,227-es szám van rajta) de ez nem tecc nekik, mert kicsinylik.
Tudtok valamit ajánlani ami nem túl nagy , nem túl kicsiés kisskacok is biztonságosan durrogathatják?
Láttam a katalgusban olyat is ami ötöt durran.
Az jó? -
#394 Ez te szerinted Miskolcon is így van?
Mert még itt nem vitték le az árakat? -
#393 12 után még olcsóbb lesz :)
ez volt tavaly is hogy mindnet eladjanak végül már féláron adták a cuccokat :) -
Haver #392 Hol van a legtöbb petárda lelőhelye Pesten??204-től fölfele??? -
#391 Csúcs minőségű képek!
Gondolom mikor megveszed a petárdákat kibontod a csomagolást akkor is ilyen a minőség! -
#390 Sziasztok!!!
Lécci segítsetek!
Most voltam a petárdásnál, vettem római petárdát (12 db 999Ft) és láttam ott azt az itt már megemlített Bulizónát is , 3999 Ft helyett 2999 Ft-ért.
Megéri????? -
#389 Basszus az utolsóról, valszeg a legnagyobbról nincs kép!
Milyen lehet... -
#388 K0208
K0212
BIG TIGER
Ezek közül valamelyiket szívesen kipróbálnám -
Elvileg minden petárdán van egy méretjelző szám, K0201-es a legkisebb petárda(K0203 a normál méretű). Az fenti ábrán láthatóak a típusok és a jelzések.
Ezen a linken szinte az összes típus fel van sorolva (képpel):
PETÁRDATIPUSOK -
Haver #386 http://www.lightpyroteam.sk/noflashContent/img_prod/2105.jpg
Ez a Mega nem?Giga melyik? -
Haver #385 Kéne Nekem Mega és Giga petárda!Hol van?Mennyiért? -
#384 grat -
#383 Ez a legjobb Petárda az összes közül! -
Notbi #382 Esztergomban lakok!Most 2 helyen árusítják a dolgokat!
A bevásárló közp. park. 10 lövtű római 12 db:1500ft
A főúton:20 lövetű római 12 db 500ft!Ezek a legálisok!
Hello! -
#381 köszi szépen közben rájöttem
-
Devla #380 Akkor azt végig kell húzni a gyufásdoboz oldalán. Az egyik vége tömör papír, hogy le legyen szorítva, a másik pedig foszfor. Ha így se tudod eldönteni, akkor tapogasd meg és hasonlítsd össze egy gyufa fejével, az is hasonló anyag. Az a vége, amit végig kell húzni egy picit kilóg a külső papírhengerből. -
#379 ööö nincs rajta kanóc hanem két vége van van egy sárga vége meg van egy másik vége ami olyna mintha tűzkő lenne -
Devla #378 Ha nem találod a kanócot meg ne gyújtsd... végig kell húzni azt a végét, ami nem papírból van egy gyufásdoboz oldalán, mint egy gyufát. -
#377 Bocsi sziasztok hülye kérdés tudom de melyik felét kell a petárdának meggyújtani(olyan régen használtam már hogy elfelejtettem... Most meg hozzámvágtak egy dobozzal és nemtom mit kezdjek vele nem merek kísérletezni)? De igazat légyszi mert a kezemre még szükségem van:D -
Devla #376 Íme az én mini-fegyverraktáram -
#375 Mért úgy olcsób volt? -
#374 Na megvettük a kürtöt király jó nagy hangja van! -
mega #373 Nézd meg a képet.Egyébként Sikoly,római,petárdák,zümi,repülő stb.Egyébként nekem ilyenem nincs.Nem egy csomagba vettem hanem külön-külön. -
#372 Megtudnád mondani bővebben, hogy mik vannak abba a bulizóna csomagban? -
#371 Te szerinted mindenhol mindent féláron ad? -
#370 Vettem 50db-s sortüzet is,300 ft volt darabja.Meg olyan gógyi tojásgránátot:D -
#369 én idén nem veszek semmit, valszeg nem megyünk ki a Dobó térre éjfélkor úgyhogy fölösleges. -
#368 Ja arra emlékszek,csak nehogy ne maradjon semmi,mert most is alig volt,egyetlenegy rakétája nem volt már,de a többiből is max 5 db. -
#367 holnap majd mindent féláron ad az örglány hogy ne maradjon a nyakán, tavaly is az volt :)