1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
  • Devla
    Én speciel az alsórakpartról lövöldöztem a rakétákat közvetlen a Duna fölé, hogy még véletlen se zavarjak vagy veszélyeztessek senkit.
    Mondjuk az egyik rakéta 10 méterre robbant egy épp áthaladó hajótól, mert későn vettem észre :D
  • kasika
    hát nemtom, sztem olyan volt egész peste szilveszterkor, mint vmi háborúsövezet... sok hülye nem is emlékezhet arra, hogy milyen volt az, mikor igazi töltények záporoztak és igazi bombák robbantak... joh, mondjuk én se... de basszus, az ember nem tud mit csinálni jó dolgában, mint a megállóban álldogáló emberek közé nagy ívben bedobálni a petárdákat... hát lol. a rakéta az még ok, de az ilyen 152637x robbanó petárdákat hanyagolhatnánk... na meg a zaluljáróban se kéne, mert szana meg széjjel siketüüünek az arcok. na mind1, sztem is inkább köccsétek alkoholra a pízt... :) pár doboz petárda árából már kijön egy üveg absinthe... sztem abszolút megéri. ;)
  • bigfoot
    na ez a topic is kihal egy évig
  • Caby
    jobbat mondok először szájba kellett volna rugdosni őket utána meg dobálni azt a nagy pirosat
  • bigfoot
    mi is csak akkor!
  • csabawarchief
    :DD
  • Jimmyke
    Akkor a buli, ha ésszel csináljuk. Unokatesómmal csak akkor banzaiikodtunk, ha nem láttunk semmi élőt, akiben akaratlanul is kárt tehettünk volna.
  • Jimmyke
    Hu, ez fasza egy Szilveszter vót!
  • CaviaR
    Kint voltunk este Móricz-on, az általános találkozóhelyen a meki elött. Ott szokás talizni mert mindenki tudja hol van, és tegnap is rengetegen voltak elötte.
    Jött pár kis majom a kis zöld petárdájukkal odadobták haverok közé, meg olyan kétszer robbanósat, ami a lábamnál robbant és éreztem h gatyámnak repül. Barátnőm amúgy is fél az ilyenektől és utálja szal bepipultam. Ha szájbarugjuk őket az nem poén.
    Kértem havertől egy olyan nagyobb pirosat és bedobtam közéjük. Olyat szólt h majd beszartak. És jól esett.
  • Caby
    Igazad van Frank az ilyennek a szájába kéne berakni de csak ha meggyújtottad ha rám céloztál ezzel a kisebb monológgal akkor mellélőttél nagyon mert nekem jövő hétre kéne a cucc mert akkor leszünk barátnőmmel 4évesek és illene valamivel megünnepelni. Kicsit durrogni. És hangsúlyozom az ilyennek a szájába kéne meggyújtva rakni a durranóscuccot aki ezzel szórakozik hogy mást ijesztget vele...
  • Punker
    12 sérült többre számítottam.
  • Frank99
    Mert vanak, akik máshogy buliznak és pihennének.

Majd megtudja a sok kis b*zi,amikor a gyerek egész éjjel ordít, mert a patkányok szórják kinnt a petárdát az ablakuk alá.
  • Frank99
    én pl. sosem vettem. (és nagy baráti társaságomból is csak pár db-ot régen, amikor még nem volt szabad) A hülye magyar ezt is túlzásba vitte tegnap.
    Baráti társaságban nőkkel egész mást lehet csinálni, mint petárdázni.

Sok buzigyerek ezzel kergette tegnap a lányokat az uccán. Hihetetlen az emberi butaság, főleg, hogy a legtöbben nem tudják, hogy illik használni. Hamár az uccán megy, ne dobálja be mások ablaka alá, hanem dobja az uccára. Meg sorolhatnám. Az IQ itt sem árt.
    Kár, hogy a sok kis sulinetes addig még nem ért fel, hogy úgy használja, ahogy etikus, és emberséges. Csak a pénzzel ért fel odáig.
  • Caby
    Sziasztok! Szilveszter után hol lehet ilyen durvulós cuccot venni?
    Azt is megvásárolnám akinek esetleg maradt még valami a készletéből. Engem leginkább petárda érdekelne
  • CLINT EASTWOOD9
    3-is dobáltuk a dolgokat és megsemisült minden.
    a vulkán tök király volt mini tüzijáték.
    4 norml petárda se adott olyan nagy hangot mint egy mega petárda.
    A kezemet nekem is megégette a petárda egy kicsit.
    a gyújtó tiszta korom lett!
  • bigfoot
    700 petárda megsemmisítve !!
  • PLackó
    akkor az még nem olyan komoly:)
  • Punker
    éjfél után találtunk 1 doboz petárdát (nem derült ki hogy ki hozta)
    2-3-at összefogatva egész szép pusztítást csináltak üvegekben és sörösdobozokban :)
  • PLackó
    :D
  • Devla
    Nekem csak az ujjam égette meg egy kanóc, mikor egy szar, kis lángú öngyújtóval gyújtottam meg pár miliméterről, mert a Dunaparton félmásodpercenként elfújta a szél.
  • Bandee1987
    hát a szomszéd ilyedten ugrált össze-vissza, mert a rakéta épp alatt száguldott körbe :)
  • PLackó
    nah,kinek vitte le a kezét a petárda ? :P
  • ujgazdagpunk
    "hát azért az alkoholnál jobb a petárda"

EMBER!!!! Ezt komolyan mondod?
  • NuCLEARScoRp
    Valakinek esetleg van ilyen?? ide vele..

• Narcotic Syntax
    majd olvasd vissza ezt 5-6 év mulva :D

Buek
  • CLINT EASTWOOD9
    hát azért az alkoholnál jobb a petárda
  • Narcotic Syntax
    sima petárdánál többet sose vettem. nem éreztem szükségét. az alkohol mindig jobban vonzott.
  • CLINT EASTWOOD9
    Régebben te nem vettél ennyi szórakozási dolgot?
  • CLINT EASTWOOD9
    Dehogy csak egy kis pénzt költöttem a szilveszterre
  • Narcotic Syntax
    te fradi meccsre készülsz netán irakba?
  • CLINT EASTWOOD9
    Én nekem van:3 csomag nagy petárda, 3 csomag kis petárda, 1 20 lövéses rúd, 1 vulkán, 4 csomag recsegő bonbon, 1 bombázó, 2 lepke, csillagszóró rengeteg, 1 csomag füstbomba, 2 csomag konfeti, 1 csomag vihargyufa, 3 durranós petárda, gyertyák.
  • PLackó
    király,csak nagyon sokáig tart még letölti.
  • mega
    http://papes11.fw.hu/lapok/petarda.htm (Menjetek rá erre az oldalra,van videó a cuccokról,király!)
  • Ronaldo07
    Tegnap!
  • mega
    Én vettem erre a szilveszterre:100 db normál zöld petárdát,60 db kicsit,12 tűzvirágot,5 rómait,24 sikolyt,12 zümit,12 sárkánytojást,4 db 25-ös rakétatelepet,ja meg egy csomag ördögpatront(a kutyát idegesíteni ha hülyeséget csinál).Szerintem elég lesz.Az egész kb. 3500 volt
  • Kalóz Pepi
    Na.
    Vettem egy csomag sikolyt, meg egy doboz (100 db) petárdát.Ezer forintocska volt.
    Remélem ez már elég lesz!!!!!!
    Néztem az árakat, de a délelőttihez képest nem változtak sajna.
  • BADE
    Ma?
  • PLackó
    hallottam már róla,az is van nálunk de az nem olyan jó.
  • Ronaldo07
    Én 200Ft-ért vettem a 12db sikolyt!!
  • PLackó
    vettem:

12 db kisrakéta:300 HUF (árához képest király!)
    6 Db-os vulkán vagy mi:1200 HUF(nem próbáltam még)
    6 DB-os varázsvirág :300 HUF

+még van kb.90 petárdám

nekem ennyi piro elég,erre nem szánok többet.