Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én most vettem 100 db zöld petárdát 600 Ft-ért
egy római fáklyát egy százasért
meg sok apró biszbaszt 200 Ft-ért 😊
móka lesz 😊
Csak sajna nem mindig tudom begyújtani a petárdákat azza la dörzspapírral

War. War never changes.

hen-tes
ez mekkora?
pontos méretek érdekelnének :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bigfoot
ja én 500Ft vettem....

CLINT EASTWOOD9
Rohadt olcsó örülj hogy ennyiért vettél!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
Zöld

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Ronaldo07
Ez nagyon jó kis rakéta,legalábbis nekem nagyon tetszik,ma vettem belõle 36Db-ot meg még maradt tavalyról 6!!

Sziasztok az elöbbi kérdésemre kérem válaszoljatok és erre is! Valaki tudna egy ilyen piroteknikai oldalt ahol minden ilyesmi megtalálható és BUDAPESTI!

datango
nah ez mennyit ér ? 😊
amugy http://free.x3.hu/datango/piro

datango

datango

Sziasztok! Én "Pirat"nevû petárdát vettem 100 db ot azaz 1 csomagot 400 ft ért magyarúl darabja 4 ft szerintetek sok? És a 17.kerültetben Rákoskeresztúron hol van ilyen üzlet ahol rakétát,füstbombát,tüzijátékot,petárdát és ilyesmiket lehet kapni?

Scholes18
képet nem tudsz belökni róla?

Glory Glory Man United!!

Scholes18
sztem picikét sok lett az ára, de még nem túl irreális.

Glory Glory Man United!!

datango
a te csomagodban is lattam csak mas kinezetuvel... az ami a dobozodba bal oldalon van az a "bambusznád" hosszusagu raketa bigyóó , tod nem a kisseb hanem a nagyobbik ...!?

datango
vettem "sogun" nevû petárdát 1 kartonnal(100db) 700Ftért /narancssarga gyutacs/ mijen sztetek , evvel is átvertek ? 😊

Scholes18
milyen az a tiger?

Glory Glory Man United!!

Sziasztok! Én "Pirat"nevû petárdát vettem 100 db ot azaz 1 csomagot 400 ft ért magyarúl darabja 4 ft szerintetek sok? És a 17.kerültetben Rákoskeresztúron hol van ilyen üzlet ahol rakétát,füstbombát,tüzijátékot,petárdát és ilyesmiket lehet kapni?

datango
engem átvertek? - figyi valaki aki érti az árakat ... 10 db kis rakétát + 1db nagyobb "tiger" rakétát vettem tegnap 1000ft-ért ...

---

Átvertek ?<#wow2>

CLINT EASTWOOD9
ja elég drága, de 200ft darabjáért, nem olyan drága

bigfoot
már írta: 4500ft

CLINT EASTWOOD9
mennyi egy csomaggal?

bigfoot
azt látom 😄😄

CLINT EASTWOOD9
egy ilyenbõl 1 darabot vett a haverom 200ft-ért letettük a földre, nagy lángal égett, és utána csak szikra jött ki a petárdából!!!!!
Ennyi a giga ez ilyen minõség, nem biztos hogy mindegyik de az amit dobtunk szar volt!
egy másikat eldobott a haver és belerezgett a föld!

Scholes18
nem sokkal , inkább vastagságban veri.

Glory Glory Man United!!

Punker
na 1 idióta már elpancserkodta a petárdát.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bigfoot
mennyivel nagyobb?
nekem is kéne csak itt nem lehet venni..

Scholes18
Arról most nincsen kép meg nincs is itthon érthetõ okokból , de rakhatok hamarosan.
amúgy tiszta olyan mintha a Mega nagytesója lenne.

Glory Glory Man United!!

bigfoot
brutál..
rakj mellé egy megát lécci kiváncsi vagyok

Scholes18
208asnak is nevezik.

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Íme a Gigapetárda:

Glory Glory Man United!!

bigfoot
mind1
nekem olyan pirate van hogy eldobom és ehy év mulva robban😄

Scholes18
Mindjárt giga-peti képek!
Elég szar minõség lesz.

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Megbizható.
Lehetõleg azonnal.<#eplus2>

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Hawertól, õ a Csehektõl hozza, de nem szeretném lebuktatni... Amúgy Pesten annyi van mint a dög csak ki kell nézni a piacra, un.tesótól tudom. (Én Szombathelyen lakok.)

Glory Glory Man United!!

Ronaldo07
Scholes18: Te hol vetted azt a bulizónát,mert én is most rendeltem,de lebuktak vele és kéne!!!

Sziasztok!

A "Pirat"petárda jó? körübelül meggyújtom és mikor dobjam el?

CLINT EASTWOOD9
Te is adtál úgy látom a szilveszterre

CLINT EASTWOOD9
Rohadt drága!!!!!!!!!!

Scholes18
NuCLEARScoRp,bigfoot: persze ez simán reális!

Glory Glory Man United!!

NuCLEARScoRp

Ebbõl 6 darab volt 2500

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

bigfoot
12 darab 4500 ?<#wow2><#wow2>

Scholes18
12db<#guluszem1>

Glory Glory Man United!!

bigfoot
50 darab? huh😄

Scholes18
4500

Glory Glory Man United!!

bigfoot
egyébként mennyi volt??

Scholes18
okés csak bajos lesz kiszedni a teloból...

Glory Glory Man United!!

bigfoot
légyszi engem érdekelne!!

CLINT EASTWOOD9
Pereg a gipsz a végen!

nemcsakfeel
hogy lehet meg félig?<#confused><#confused><#confused>

*hihi ** *

CLINT EASTWOOD9
A piacon azt árulják!
De némelyiknek már nincsen meg a folytása félig!!!!