1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
#489 majd szilveszterkor;)
mert ha piróztok, bepipiltek:D -
Gerifield #488 Mostanában mért nem ir ide senki? :( :(:(:(:(:(:( -
matyq #487 ............. -
andrisbp22 #486 Petárdát lehet venni egész évben legálisan!
A már említett bukarest u 5. szám alatt is pl.
690.- /100 db.
BOMBAÜZLET -
CB SNIPER #485 és az sok ????? rakétát nem is vettél hiszen anélkül meg nem ér semmit! :D nekem(nekünk) volt vagy 38 rakéta de nem azok a kis csicska magyarok.. 2 szökökut ami 4 méter magasra nyomta a szikrákat stb + 12 közepes és 6 kicsi -
Jimmyke #484 Nem játszottam végig egyiket sem :D RPG fan vagyok, csak épp nem mászkálok páncélban mindenhová, de karddal (Tanto kb. 20 cm) a kabát alatt már jártam egyszer :D Vittem unokatesómhoz élezni... :)
Egy kis on: Nem tudja vki, hogy honnan lehet legálisan szerezni petárdát (az alább említetten kívül)? -
#483 Te beteges Sprlinter őrült vagy , tudsz róla? :D -
Jimmyke #482 Tök ász :D Csak éppenséggel nem kaptuk el őket és nem faggattuk De viszont az egyik seprűjüket bedobtuk a nyitott ablakukon :D Aztán futottunk :D -
#481 Splinter Cell feeling! Hát ez LOL! -
Jimmyke #480 Az ad egy kis feelinget. A tiltott dolgok űzése néha nagyon föl tud dobni (Szt parkba belopakodni este azt csesztetni az éjjeliőröket azt futáss---> Splinter Cell feeling :D) -
#479 De jó, úgyis sokkal jobb érzés volt dobálni, míg be volt tiltva. -
Jimmyke #478 Jesszus :D -
Impi #477 Mi az öröm, amíg petárdázás volt?
Nem léptél bele kutyasz@rba :)
-
Jimmyke #476 A hülyéket kell betiltani nem a petárdát! "A hülyeség az atombombánál is veszélyesebb!" -
#475 Ez az orszag nem tud egy pillanatra se megmaradni a seggén?:( -
CB SNIPER #474 helyes..:DD rakéták 5x jobbak meg a "szökökutak" -
Jimmyke #473 Ellenfront nincs? -
#472 Kampány indul a petárdák betiltásáért -
ujgazdagpunk #471 megát, gigát hol lehet venni pesten -
Jimmyke #470 Van honlapja? :) -
RózsaszínPárduc #469 A 11. kerben a Bukarest utcában van egy jó kis bolt, az egész évben árusít legálisan pirotechnikai termékeket. :-) -
Vlala #468 Erre ne válaszoljatok, off... -
Vlala #467 Én is hallottam.
nem előre ment, hátra ment nekifutni... helyből nem tudta volna a Maximum Damage!!! feliratot megkapni. Szerencse, hogy az autóst nem nevezted embernek... ez egy állat. Vagy növény, annak is a gyökere. Bosszúból gázolni... szállj ki, és nyomd orrba, az tisztább. Nem tartom kizártnak, hogy az autósban nem csak pia volt. -
#466 Van ettől még nagyobb is!
Láttam egy újságba hogy elállták az autós útját, nagy nehezen elengedte az autóst a sok ember de az autós előre ment 100 métert, és neki ment az embereknek! -
hmmm #465 "Az a közlekedésis srác mesélte, aki másodállásban fóliázta a kocsimnat.." Hát igen... gondolom nagyonjól meg van fizetve és televan lelkesedéssel és tetvággyal... Talán jobban meg kellene fizetni azokat, akik a rendre kellene hogy ügyeljenek... Persze hogy ....-ik az egészre a rend őre, mondván aprópénzért tegye kockára a testi épségét a jövőjét..stb,stb... Más kérdés, hogy maga a polgár sem nagyon teszi szóvá ha mondjuk olyat lát... Egyáltalán, hogyan kerülhet 8 éves kispö...k kezébe robbanószer?????? Anyám!!!! Sőt, honnan veszi valaki a bátorságot, hogy a tömegbe lőjje ki a rakétákat???(a tvben mintha ilyent láttam volna) Botrányos! -
#464 erről ne is beszéljünk. a helyi rendőrség talán a legkurruptabb, amit ismerek.
alapítvány, aki híresség (lsd. helyi vállalkozó) részegen vezet, elkapják, 50.000 az alapítványba, és el van felejtve. Az egyik menő manó mesélte hogy így mennek a dologk, neki esténként 3 üveg Rosé a fejadagja.... a másik mag anyám volt főnöke, aki a helyi szenátus tagja, félzsidó műszaki boltos , minden este mata részegen vezet hazafelé, ki van adva, hogy nem lehet bántani. Az a közlekedésis srác mesélte, aki másodállásban fóliázta a kocsimnat.. -
#463 persze, csak ezek vannak az országban....
nekem fontos, hogy ha dolgozom, adózok (?), gyermeket nevelek, tapló patkányok ne szórják órákon keresztül az udvaromba a petárdát, ahol a 6 éves kisfiam alszik.
persze lehet én vagyok egy bunkó paraszt, aki nem érti meg megint a szegény kisebbséget.... -
Devla #462 A rendőrség egy vicc. 2 hete sétáltam a Deák téren, mikoris egy autó a JÁRDÁN elment mellettem. EGY MÉTERRE EGY RENDŐRAUTÓTOL. Két fakabát ült benne, és meg se mozdultak, pedig a rendőrautó orra előtt hajtott le a járdáról. -
#460 szted? -
#458 Nem a petárdázással van a baj, hanem hogy nem ellenőrzik....
Ha a fakabátok nemcsak a lézer mögött lapulnának a járatott kocsiban, mint nálunk az elmúlt hónapban, amikor nem volt nap, hogy az új fáma lézer 3-at nempróbálgatták volna különböző kocsikban- 30-án Hévízen egy Audi A6-osban (a pesti rendőrség által 3 évesen kiszuperált szar A6-sosban) - akkor lehetne is ellenőrizni. Bár az ország erről szól sajnos.
Rengeteg okos törvény betartatás és ellenőrzés nélkül.
ÉJJEN Európa! -
#456 ja akkor tényleg szállnának az ujjak meg a kezek :D -
#455 A petárdázást akkor lehetne betiltani teljesen ha bolt se lenne ahol meglehetne venni!
Sőt ha Ukrajnába meg a többi csóró városba nem lehetne behozni, csak a többi berom vámos se végzi rendesen a munkáját át engedik egy kis pénzért az embereket!
Meg még én jelen pilanatban is hallom hogy durrogtatnak!
Ha meg nem lehetne behozni meg megvenni akkor meg még pár őrült meg bolond otthon csinálná meg a petárdát meg a többi dolgot!
-
Devla #454 Ez most is illegális. -
#453 Kimentem szilveszterkor az utcára. Blahánál állt egy öreg bácsi, és mindenki direkt őt dobálta petárdával (úgyértem odadobták közvetlen mellé, a lába alá..stb.). Szóval van jópár agyatlan tuskó. Amíg nem volt legális a petárda, addig nem voltak ilyenek. Ok, hogy akkor is petárdáztak, de nem mertek ilyeneket csinálni mert tudták hogy illegális. -
ujgazdagpunk #452 petárdázás volt van lesz! És igenis lehet okosan használni, nem kell tömegbe dobálni. Az olyanoknak fel kéne dugni a seggügbe egy gigát és meggyújtani.... -
#451 meg sztem jobb hogy legalizálták mert így is petárdáznak meg ha nem lenne legális akkor is petárdáznak!
meg felőlem mától fel rakhatják 18 fölé a petárdázást:D:D:D:D -
#450 Érdekes hozzáállás... -
#449 és semmit nem fognak vele elérni mindig is petárdáztak és fognak is, max most mind feketén fogják megvenni, addig amíg agyilag nem nőnek fel az emberek hozzá nem fog javulni a helyzet. -
#448 Hála Istennek, úgy néz ki, hogy szigorítani fogják ismét, látva, hogy a sok tapló hogyan viselkedett szilveszterkor.
-
#447 háborús dologgal teljesen egyetrétek.. tiszta polgárháború volt, teljesen legálisan. mi a konföderalisták oldalán álltunk :)
már máshol is írtam, hogy legalább vmi iq hoz kötnék a használatát, hogy ne minden 8 éves, meg tapló cigány azzal szórakozzon hogy a tömegbe vágja be..