Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
Bulizónát érdemes venni,van benne minden jó😊
Errõl már valaki linkelt be képet korábban.
A fõutcán a recsegõ sárkánytojás(ilyen hülye nevet) sem rossz,de a rakéta már elfogyott.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
galériába raktam be 1-2 képet

BADE
Tesconál vettem,ott nagyon durva a kínálat,de a Csikin is nyílt,a fõutcán egy nagy plakát hirdeti.

Punker
petárdát venni fölösleges

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
lol, hol vetted? a fõutcán csak gagyik vannak megnéztem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Bevásároltunk mi is,eddig 10k,de nagy rakétát még nem vettünk.

datango
--
http://www.skutka.cz/page.jsp?lang=en&firstLevel=730&secondLevel=737&detail=4312&x=48&y=36
--
Itt van az én kis aranyoskám! 😊
---
It az én aranyom 😊 - nézzétek ijet vettem 700 ér 😊 jo nagyon birja a vizalatti "üzemmódot" is 😄<#beka3>

datango
petárdát élvezni kell ... az ojan mint egy "kis bomba" 😊 ... aki nem ért hozzá ugy fogja fel mint danielT. Ennyi.

CLINT EASTWOOD9
Egy 650ft-os 100 lövéses tüzijátékot hány percig lõ az égbe? Láttatok már ilyet?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
Azért azt bele kell venni hogy még egy rakéta 600ft 6szál!
600-ért már tudsz 120kis petárdát venni!
Úgyhogy a petárda mindig olcsóbb lesz és több "kerete" is.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

hen-tes
hát ebbõl nem 😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
ha te megmarkolva gyujtod meg, akkor nagyon ügyes vagy.........

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Szia én azt mondom nem hülyeség annyira a petárdázás igan a tûzijáték jobb de azt minden második lakó kilövi!A petárdát is de az teljesen másmilyen!Érted?

BADE
Hol van még?A fõ utcán kívül.

Válaszoljon már légyszíves aki tudja hoy mit csinál a papír TIGER repülõ mer nagyon érdekel.El kell dobni és száll vagy csíkot hagy maga után?Még a BULIZÓNÁS képen is rajta van a #253-as hozzászolásban.
Törölt felhasználó
Olyan sokat azért szerintem nem. Lehet peterdát dobálni egész évben? Veszek 100dbot, kimegyek márciusban a Vörösmarty térre, elkezdem dobálni és senki nem szól rám?

Egyébként mindegy, hatalmas marhaságnak tartom a petárdázást, fõleg azt ami csak durran egy hatalmasat. A tüzijáték az más.
Hallod X a Gunba be kell még ugranunk, mert van fasza zöld durrogós labdájuk, csak spur tesóm nem akar adni 1-et sem. 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Punker
28-31 között több idéglenes bolt is nyílik, pl egerben nincs állandó bolt, most viszont legalább 3 Pyro Pont van (+ a millió fekete árús)

CLINT EASTWOOD9
Csak akkor ezt a tévében mért nem mondják hogy a pirotechnikai I.osztályt lehet lõnni egész évben?
Mert én eddig csak a pirotechnikai boltban hallottam.

XCoMA
Vazze van piroüzlet: Erzsébet körtéren Pyro Pont, pirotechnikai üzlet, azé te se szóljál be hülyeséget! www.petarda.hu hanem hiszed!<#nezze>

DanielT sok hülyeséget hordtál össze, olvass utánna.

A pirotechnikai törvény
datango
áh , ne hujéskedj má... nem csak durranos petárda hanem mindenféle "piroteknikai" eszköz van ott , még különleges torta gyertya is van meg minden ... és pl nekem juniusba van a szülinapom 😊 szaal lemegyek en nyaron is a boltba <#wink>

Törölt felhasználó
Igaz, nyilvánvalóan van pirotechnikai üzlet, de a lakosság csak az év 1 napján veheti igénybe a szolgáltatásait 😊 Vásárolni persze lehet 365 nap, de nem hiszem, hogy mondjuk egy fülledt júliusi délután felkel a paraszt és aszongya: "Te, anyus, elugrok má a petárdabótba' oszt veszök pár méhecskés meg tudomisén milyen durranósat, hisz közel má' a szilvesztör!" <#idiota>
datango
amit leírtál az igaz...
1 kivétellel ...:
---
"Namost! Szerinted ki az az elmebeteg, aki egy ilyen szezonális termékre üzletet nyit bárhol az országban, nemhogy Rákoskeresztúron."
---

Van piroteknikai üzlet!

Egyébként teljesen igazad van.

Törölt felhasználó
A második kitétellel azt hiszem lesznek problémák, tekintve, hogy ma hallottam a rádióban, hogy a vámosok és az ellenõrok egyetlen olyan cuccal nem találkoztak amin lett volna magyar használati utasítás 😊 Persze lehet, hogy rossz helyen keresték 😊
Törölt felhasználó
Kisfijam, ne pörögj ennyire ha nem muszály, hanem üljél le szépen és gondolkodj el azon mi is kérdezel valójában. Magyarországon ezidáig tiltott volt mindenféle "szórakoztató pirotecnikai eszköz" forgalmazása és használata. Idén (talán már tavaly is) már lehet venni, de csak szilveszter elõtt pár nappal és csak 31. -én szabad használni. Namost! Szerinted ki az az elmebeteg, aki egy ilyen szezonális termékre üzletet nyit bárhol az országban, nemhogy Rákoskeresztúron.

Több javaslatom is van számodra:

1. Olvass sokat, mûvelõdj, talán helyesen írni is megtanulsz egyszer.
2. Ne tedd fel egymás után ugyanazt a kérdést a fórumban, úgyse válaszol senki. (Hülye kérdésre még ötödször sem.)
3. A #310 -es hozzászóláshoz hasonló szövegek is az ellenkezõ reakciót fogják kiváltani mint amit szeretnél.
4. Fogjad a 400 Ft-os petárdáidat, szorongassad és örülj neki. (Ha gondolod a seggedbe is dughatod.)

A többiektõl elnézést, az off-ért, de kiborulok az ilyen emberektõl.
datango
mennyi a tiger raketa ? mert nekem van ojan lentebb talalsz linket lefotoztam !

Nem tudja v-ki hogy a Tiger repülõ jó?Mit csinál mûködés közben ,mert sajnáltam rá a pénzt
Ma vettem olyan rakétát legálisan.200 Ft volt 12 db.üvegbe kell állítani,de nem nagy élvezet fütyül és durran.Vettem még 4 db 25-ös rakétatelepet egyenként 300 Ft-ért.Még dec elején vettem 60 db K0201-es petit 250-ért de a durranásától még a madár se száll le a fáról.Na mindegy ,remélem jól sikerül ez a szilveszter mer 5000-et költöttem eddig petárdára ,rakétára, tûzijátékra.
BADE
Tuti!Mert az egészet fellövi.

CLINT EASTWOOD9
Kék színû 20 lövéses 150ft-os, a papírjáravan írva hogy kézbe lehet tartani!
Én akkor egy kartonba csavarom és azzal fogom majd meg!

datango
figyi ez az a rúd ami ijen kék és hosszukas csoféleség ?? mert
nekem is van 1 ojanom és azt multkor leszurtam foldbe s nem ment fel emiatt magasba...
--
képed van rola ?

datango
oké zsoké

Ronaldo07
Lehet,próbáld ki úgyis ahogy mondtam!<#nezze>
Próba cseresznye!<#wink>

CLINT EASTWOOD9
mi akkor az 1 osztály szart se ér?
Én nekem olyan van!
És piacos akkor azt mondod az is rossz?
DE mit értesz rajta hogy rossz hibás a petárda vagy kissebet durran!

Scholes18
2 alapvetõ szabály van a petárdáknál:

-Csak 2. osztályú árut vegyél vagy jobbat, de mondjuk olyat még nem láttam
-Csak olyat vegyél amin van magyar leírás
a többire rá se nézzél...
Így ELVILEG nem lehet bajod, Elvileg!
ja és fontos még ,hogy jól be legyen csomagolva , tehát látszodjon h nem sérülhetet meg.

Glory Glory Man United!!

CLINT EASTWOOD9
Ti azt hogy szoktátok fellõni ami 20-lövéses és egy vékony rúd féleség?
Az van rá írva hogy kézben lehet tartani, nem lesz a kezednek semmi baja?
A rúd oldala szétmegy vagy megmarad?

datango
lehet , hogy akkor nekem az a gáz mert én a fõldbe szurtam 😄

akkor lehet hogy ez a probléma ,nem? <#circling>

Ronaldo07
Nekem,eddig mind mûködött!!
Én kicsi pálinkás vagy konyakos üvegekbe szoktam beleállítani õket!!

Punker
100 forintos cucctól mit vártál ? 😊

datango
figyi már , most löktem fel 2db ijen kissebb rakétát... De az volt a gáz hogy mind2õt mikor meggyujtottam akkor nem szaltak fel csak vilagitottak es par masodperc mulva robbantak ... 😞
---
valamit elrontottam ?

NuCLEARScoRp
Én WECO petárdát ajánlok mindenkinek, nagyot szól és biztonságos!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

bigfoot
nem arról volt szó hogy megmarkolni!!!

CLINT EASTWOOD9
ezekrõl inkább ne beszéljünk!
egyépként már az én egyik ismerõsöm kezébe fogta a nagy 203-st is és semmi baja nem lett!
mert a folytásnál fogta!

Punker
markolj rá úgyhogy az az egész a kezedben van és akkor megtudod, max a lábaddal gépeled be a választ.....

bigfoot
melyik a sima kis zöld?
mert a haverom fogott már meg és semmi

Punker
pár ujjat szokott elvinni ha rosszul fogja a pancser.....

bigfoot
mi vitte le a kezét ?petárda??
egyébként én öngyujtüval szoktam

azzal nem veszélyes?
úgy értem nem robban fel idõ elõtt?
sok olyanról hallottam hogy vkinek levitte a kezét

War. War never changes.

Ronaldo07
Én öngyújtót használok<#eplus2><#nyes><#taps>