1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
#569 hát ez az hogy a kis petárda lenne a "legveszélytelenebb" mégis az az igazán veszélyes mert a sok részeg pöcs poénból a tömegbe dobálta, és ha az arcod/szemed közelében robban az is qrva veszélyes. -
#568 Én azt mondom inkább ki kéne szűrni hogy melyik veszélyes és melyik kevésbé veszélyes és akkor elégedett lehetne mindenki mert nagyobb lenne a biztonság és a hülye gyerek is dobálhatna vmit. -
#567 lol :D
sztem egy ember sem halt meg...max megsérült... -
#566 ez így azért túlzás. -
#565 jópár baleset volt olyan eseteknél amikor nem a petárdázó hanem olyan ember sérült meg akire rádobták, 1 csajnak megégett az arca arra emlékszek. -
Darkboy #564 Allitolag tobbszazan meghaltak (vagy megserultek) orszagszerte... -
#563 Amugy a 2004 es szilveszteren volt vmi baleset v. esetleg haláleset?mert akkor még megérteném hogy betiltották ,de én személy szerint nem tudok róla -
#562 a kutya ugyanúgy fél augusztus 20-án is, csak az a különbség hogy akkor nem a tömegre lövik dobják a cuccot. -
Dodo55 #561 Ha a hang miatt tiltották be annak nem sok értelme volt, mert van olyan I. Pirotecnikai Osztályba(egész évben lehet használni) tartozó rakéta, ami durran egy bazi nagyot miután felrepült. -
bolka #560 NEM! Elmondom mert lett betiltva, mert a sok kocsog kutya es egyeb allat fajta be fosott szilveszter estejen es el tuntek januarra el szoktek otthonrol ezert a sok allatvedo be akarta tiltatni az osszes hangos pyrotekniaki jatekot :) es egyeb cuccot, ezert alairas gyujtes es kesz lett a baj elfogattak es be is tiltottak ennyi. -
matyq #559 Nem jogos!!!! -
#558 sajna jogos, mert a többség képtelen volt ésszel használni :( -
#557 jha...csicska ország nagyon magyarország ilyen szempontból............. -
#556 jó igérem ha idént tudok szerválni csinálok azt felrakom :D -
hokotro #555 Hol élünk kérem?Milyen ez a hülye ország???Nem lehet petárdázni?Megyünk vissza az oviba?Demokrácia van nem de???Az összes demokratikus államba megengedett.Nálunk miért nem???Talán csak korlátolt a demokrácia?Ha már 80eft minimálbérbe kinlódok legalább ezt az örömöt meghagyhatták volna nekem.Elveszik a pénzem,elveszik a jövőm,és még hogy jólérezzem magam,már ezt sem lehet.Hát elmennnek a jó.............................................ezek akik ilyen törvényt hoznak!!!Jövőre tilos lessz walkmanozni a buszon,vidámparkba járni,stb stb stb....Ez ami itt folyik KÖZRÖHELY!!!Akit meg Zavar a petárda húzzon le az alföldre és hallgassa a Nagy Büdös Csöndet!!!De ott is dUrrog a csikós ostor.Az nem fogja zavarni a hülyéjét????? -
#554 Úgyse mered, csinálj videót :)) -
Dodo55 #553 Egyébként Magyarország az egyetlen olyan ország az EU-ban, ahol be van tiltva a petárdázás. -
#552 amúgy így, hogy betiltották, többen fognak petárdázni, ebben biztos vagyok, na és persze remélem is! Semmilyen jó törvényt nem képesek ezek hozni
A.C.A.B.!!
Amúgy még az 1 hsz-ra a válasz: jah, lehet venni füstbombát, nem is egy helyen Magyarországon... Míg jártam meccsre, törzsvásárló voltam ott -
#551 Bocs ezeket tavaly felraktam akkor is ezzel szórakoztunk:
szal ez a GigaPetárda:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#550 Ja rohadt szemetek!
Ezzel a tiltással azt érték el hogy pl én csakazéris szerzek gigapetárdát idén is azt bedobom zsarukhoz! -
#549 abból a sima zöldből meg pirosbol középen maradt tavalyrol nekem is!, de idén venni akarom valami "ocsó szart de sokat" meg valami "kegyetlent" ( pl az a fekete halálfejes:D"
akinek vannak még képjei az pl z tegye be! -
#548 csatlakozom, hálistennek... -
F1re #547 bolka en nyaron vettem 600 darab pico piratot es meg van belole 280 darab kb es most vettem volna meg de hallom a rosz hirt nem lehet petardazni ez kibaszas pedig azert vartam a szilvesztert -
OPM #546 hálistennek... -
#545 eddig sem érdekelt senkit, hogy szabad-e vagy sem petárdázni, nemhiszem, hogy ez most változna :) -
#544 baxhatják...senki de senki az égvilágon nem fogja betartani, sőt, annál inkább fog petárdázni!!!! én főleg
amúgy ez olyan, minthogy karácsonykor betiltanák a karácsonyfát, mert mittomén mért nem szabad...EZ SZOKÁS!!! és ez mindig is így volt, van és lesz is! -
#543 Hát nemhiszem, én legutóbb Bp-en petárdáztam úgy 1 hónapja, senki le se szarta... -
#542 már múltkor az RTL klub-on a hiradoba bemondták,hogy idén nem lehet :((( -
#541 És a faluba nem jönnek ki randőrök?
Mert én most uncsitesómnál töltöm a szilvesztert egy faluba és érdekelne hogy kiszoktak e jönni ilyenkor? -
sparky #540 faluba jobb...www.wower.atw.hu -
#539 Utálom. Jó, petárda, de nem az hogy a tizedikről dobálják a fejedre a tüzijátékot.. -
#538 Privi ment majd nézd meg és válaszolj -
#537 Mérnem szereted? A piacon eddig mindig lehetett kapni, idén is lehet majd... -
#536 Remélem idén nem lehet... -
bolka #535 sziasztok! en is eddig csak 1 doboz petit vettem mert egyebet meg nem nagyon kapok:) de lehet hetfon megyek abba a boltba es fel vasarolom az egeszet... ti miket vettetek eddig? :SS: -
matyq #534 245/2005 19. §
Az R. 26. §-ának (2) bekezdése helyébe a következõ rendelkezés lép:
„(2) A játékos pirotechnikai terméket – a petárda kivételével – 14. életévüket betöltött személyek engedély nélkül megvásárolhatják, birtokolhatják, illetve egy idõben összesen 1 kg bruttó tömegig tárolhatják, és a használati utasításban meghatározottak szerint felhasználhatják.”
(petárda: lõpor vagy fémpor tartalmú durranó töltettel ellátott, gyújtószállal vagy dörzsfejjel és késleltetõvel szerelt, nem fémköpenyes, az esetleges fény hatás mellett elsõdlegesen hanghatást keltõ pirotechnikai termék, illetve annak telepet alkotó változatai;)
-
Realtibi #533 honnan szedted?
legalább betőrte a betont? -
Realtibi #532 áztákúva -
#531 Ez igaz hogy megszűnik a petárdák árusítása november 23-tól, vagy csak a honlapon, a boltokban is?
Mert ha ez igaz akkor az elkég nagy szívás. -
Nuki #530 a petárda is jó, de a lángcsiholás jobb :)