1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
  • Dodo55
    Elméletileg 3 évig jó. Úgyhogy az az 1-2-3 hónap tökéletes, én tavaly novemberben vettem a cuccokat, és a zöld petárdám 2004. Júliusi, szóval az az 1-2-3 hónap az semmi. Olyan nem volt, hogy azonnal eldurrant volna. Általában amikor rossz egy petárda akkor egyátalán nem durran.
  • castee
    de azis idö mire a foszfor elég nem ? vagy lehet olyan is hogy meggyujtod és azonnal puff? amugy azt hallottam hogy öngyujtoval hamarabb robbanhat. igaz ez
    ? és akkor hogy jó ? gyufásdoboz ?
  • castee
    meg még 5 durranásos idén nyárrol van havernak de azt lehet tavaj gyártották, azzal mi a teendö ? :)
  • castee
    az jó, és ha mondjuk lesz petárda ismeröstöl, akkor honnan tudhatom meg hogy mikori, és mondjuk gyártástol számotott 1-2 max 3 hónap az még elmegy?
  • Dodo55
    A minipetárda amúgy is elég hamar durran, de nem veszélyes, szóval szerintem próbáld ki, aztán ha jó akkor nem kuka.
    Nekem tavaly volt egy csomó minipetárda a zsebemben és a kezem is betettem abba a zsebembe, a kezem megizzadt, a petárdék meg kicsit beszívták az izzadtságomat, és nem akartak eldurranni. Másnapra kiszáradtak és tökéletesen működtek.
  • castee
    aha értem, de ha mondjuk van 1-2 minipetárda tavajrol, akkor azzal még mi a helyzet? kukajárat?
  • mucsácsó
    hát jaja, ő olyan 2 év...kb...nagyon szar lesz, mert teljesen benedvesedik, és mindig besül...szal nem nagyon érdemes így venni hogy: "majd háá, jövőre eldobálom sziveszterkó'!" tapasztalatból mondom
    és igen, van amin már meg sem gyullad a foszfor, de viszont elég gyakori az előbbdurranás...és mintha nagyobbat is szólna, de sztem inkább legyen biztonságosabb (4-5 mp), minthogy le sem ér a földre és durran is...mert mondom vagy az van, hogy el sem durran, vagy nagyon gyorsan eldurran
  • castee
    Hali, egy petárda mennyi idö alatt jár le ? (mármint a szavatossága)? és ha lejárt akkor elöbb robban ? mennyivel ?
  • CLINT EASTWOOD9
    És akkor majd, hogyan tudod árulni, mert volt szó arról is?
    Mennyi ért?
    Válaszolnál a privát üzenetemre is?
  • Scholes18
    plz answer email
  • sparky
    na még csak most bírok válaszolni.
    Most peer pill nem birok szerezni de kb 1-2 hét múva birok ilyen "dinamitot"
    csak érdekesség képpen: egy sima zöld petárdában 1 gramm körűl van és már az mekkorát szól ebbe meg 500 gramm ja és jár hozzá 6 méter gyújrózsinór...
  • bolka
    nekem tavaj kapasbol 2robbant a kezembe es semmi nem tortent nem is erseztem csak eltunt a kezembol azt ennyi. erezni semmit nem ereztem csak nem hallotam a jobb fulemre kb 20 percig :) tehat meg akkora nagy balhet az a zold simma sz.r se csinal.
  • mucsácsó
    jóvan nem örülnék neki csak mondtam
  • ScOrpY
    hú de örülnél neki bazz
  • mucsácsó
    jha, kezedbe vennéd azt szétdurranna
  • ScOrpY
    hát fasza lenne ha 2004 májusában lejárt volna
  • Brankley
    ja, nem, viszont 2-3 évente leégetik az erdőt...
  • Darkboy
    Mondom h csak állítólag :D
  • Scholes18
    sztem gyártás
  • Scholes18
    Zeus: #523
  • mucsácsó
    vagy gyártás vagy lejárat
  • ScOrpY
    megmondaná nekem hogy a vyrobené mit jelent mert az én petárdámra az van írva hogy Vyrobené: maj 2004
  • matyq
    szerintemse
  • matyq
    állítólag....
  • PhoneHCK
    lehet, mert úgy nagyon kicsit talán jobb a folytás... de szerintem nem fog annyival nagyobbat szólni,hogy érszrevedd.
  • Dodo55
    Állítólag a K0203(sima zöld)-at meg úgy lehet feltuningolni, hogy a gipszet a végén beljebb kell nyomni.
  • PhoneHCK
    ez még ami megmaraddt... hogy tavaly mennyit használtam el, azt a fantáziátokra bízom. :D
  • PhoneHCK
    nálunk meg asszem 150-160 volt a K201 tavayl. :P nmekem maradt meg kb 40db... meg olyan 600 sima, 30 mega, katyúsa, 2 kis római, 6db dupla robbanásos zöld, meg 6db tűzvirág. :)
  • PhoneHCK
    helósztok! tudna valaki dobni egy képet Zeus petárdáról?
    amúgy mindenki ámul-bámul ha meglát egy nagy petárdát... nem az a lényeg hogy mekkora, hanem hogy milyen töltet van benne... fe lehet tuningolni egy K201est is úgy, hogy lealázza a megát. :)
  • matyq
    Én 190-ft ér vettem::
  • mucsácsó
    hehe, eskü 200 :)
    itt baján egyik dohányárus boltban árulja egy csávóka
  • Dodo55
    Szerintem ezt engedélyezni kéne, mert teljesen veszélytelen. Legfeljebb ideiglenes halláskárosodást lehet tőle szenvedni mást nem.
  • bolka
    en is annyiert vettem tavaj
  • Dodo55
    Hol 200? Én 400-ért vettem.
  • mucsácsó
    ilyen van nekem is, de ez olyant szól...azzal szórakoztunk nyáron, hogy elmentünk egy ilyen elhagyatott leégett házba, és ott voltak sörösüvegek.
    odaraktuk a sörösüveg nyakához, és simán szétvitte! pedig az üveg nyaka az nagyon vastag és nagyon nehezen törik!
    és csak 200FT 60db!!!
  • Dodo55
    Itt van kép róla(odatettem a monitorom képernyőjének az aljához, hogy látszódjon milyen kicsi):

• Dodo55
    Egyébként ez a sárga mire eldobom már nem is lángol, hanem füstöl, szóval égetni se éget.
  • Dodo55
    Én ezt nem neked akartam írni, hanem csak úgy, amikor elkezdtem írni a #570-et, akkor a #569 még nem látszott.
  • Punker
    én a sima zöldről beszélek, aminek azért van akkora lángja hogy megégessen.
  • Dodo55
    Nekem van ilyen sárga kicsi petárdám, majdnem akkorát szól mint a rendes, de annyira veszélytelen, hogy a barátaim azzal szórakoztak, hogy a kezükben tartva durrogatták őket. Az egyik barátom a markába is eldurrantott egyet... Utána 1/4 óráig viszketett a tenyere.