Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem elõre ment, hátra ment nekifutni... helybõl nem tudta volna a Maximum Damage!!! feliratot megkapni. Szerencse, hogy az autóst nem nevezted embernek... ez egy állat. Vagy növény, annak is a gyökere. Bosszúból gázolni... szállj ki, és nyomd orrba, az tisztább. Nem tartom kizártnak, hogy az autósban nem csak pia volt.
Láttam egy újságba hogy elállták az autós útját, nagy nehezen elengedte az autóst a sok ember de az autós elõre ment 100 métert, és neki ment az embereknek!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
\"Öreg vagyok én már ehhez\" ;) \"Szép hozzászólás, gratulálok...\" ;)
alapítvány, aki híresség (lsd. helyi vállalkozó) részegen vezet, elkapják, 50.000 az alapítványba, és el van felejtve. Az egyik menõ manó mesélte hogy így mennek a dologk, neki esténként 3 üveg Rosé a fejadagja.... a másik mag anyám volt fõnöke, aki a helyi szenátus tagja, félzsidó mûszaki boltos , minden este mata részegen vezet hazafelé, ki van adva, hogy nem lehet bántani. Az a közlekedésis srác mesélte, aki másodállásban fóliázta a kocsimnat..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nekem fontos, hogy ha dolgozom, adózok (?), gyermeket nevelek, tapló patkányok ne szórják órákon keresztül az udvaromba a petárdát, ahol a 6 éves kisfiam alszik.
persze lehet én vagyok egy bunkó paraszt, aki nem érti meg megint a szegény kisebbséget....
Ha a fakabátok nemcsak a lézer mögött lapulnának a járatott kocsiban, mint nálunk az elmúlt hónapban, amikor nem volt nap, hogy az új fáma lézer 3-at nempróbálgatták volna különbözõ kocsikban- 30-án Hévízen egy Audi A6-osban (a pesti rendõrség által 3 évesen kiszuperált szar A6-sosban) - akkor lehetne is ellenõrizni. Bár az ország errõl szól sajnos.
Rengeteg okos törvény betartatás és ellenõrzés nélkül.
ÉJJEN Európa!
Sõt ha Ukrajnába meg a többi csóró városba nem lehetne behozni, csak a többi berom vámos se végzi rendesen a munkáját át engedik egy kis pénzért az embereket!
Meg még én jelen pilanatban is hallom hogy durrogtatnak!
Ha meg nem lehetne behozni meg megvenni akkor meg még pár õrült meg bolond otthon csinálná meg a petárdát meg a többi dolgot!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Bazinga!
meg felõlem mától fel rakhatják 18 fölé a petárdázást😄😄😄😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
már máshol is írtam, hogy legalább vmi iq hoz kötnék a használatát, hogy ne minden 8 éves, meg tapló cigány azzal szórakozzon hogy a tömegbe vágja be..
*hihi ** *
Mondjuk az egyik rakéta 10 méterre robbant egy épp áthaladó hajótól, mert késõn vettem észre 😄
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Jött pár kis majom a kis zöld petárdájukkal odadobták haverok közé, meg olyan kétszer robbanósat, ami a lábamnál robbant és éreztem h gatyámnak repül. Barátnõm amúgy is fél az ilyenektõl és utálja szal bepipultam. Ha szájbarugjuk õket az nem poén.
Kértem havertõl egy olyan nagyobb pirosat és bedobtam közéjük. Olyat szólt h majd beszartak. És jól esett. <#vigyor>#vigyor>
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Majd megtudja a sok kis b*zi,amikor a gyerek egész éjjel ordít, mert a patkányok szórják kinnt a petárdát az ablakuk alá.
Baráti társaságban nõkkel egész mást lehet csinálni, mint petárdázni.
Sok buzigyerek ezzel kergette tegnap a lányokat az uccán. Hihetetlen az emberi butaság, fõleg, hogy a legtöbben nem tudják, hogy illik használni. Hamár az uccán megy, ne dobálja be mások ablaka alá, hanem dobja az uccára. Meg sorolhatnám. Az IQ itt sem árt.
Kár, hogy a sok kis sulinetes addig még nem ért fel, hogy úgy használja, ahogy etikus, és emberséges. Csak a pénzzel ért fel odáig.
Azt is megvásárolnám akinek esetleg maradt még valami a készletébõl. Engem leginkább petárda érdekelne
a vulkán tök király volt mini tüzijáték.
4 norml petárda se adott olyan nagy hangot mint egy mega petárda.
A kezemet nekem is megégette a petárda egy kicsit.
a gyújtó tiszta korom lett!
2-3-at összefogatva egész szép pusztítást csináltak üvegekben és sörösdobozokban 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
EMBER!!!! Ezt komolyan mondod?

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Buek
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"