1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
Dodo55 #609 Elméletileg 3 évig jó. Úgyhogy az az 1-2-3 hónap tökéletes, én tavaly novemberben vettem a cuccokat, és a zöld petárdám 2004. Júliusi, szóval az az 1-2-3 hónap az semmi. Olyan nem volt, hogy azonnal eldurrant volna. Általában amikor rossz egy petárda akkor egyátalán nem durran. -
castee #608 de azis idö mire a foszfor elég nem ? vagy lehet olyan is hogy meggyujtod és azonnal puff? amugy azt hallottam hogy öngyujtoval hamarabb robbanhat. igaz ez
? és akkor hogy jó ? gyufásdoboz ? -
castee #607 meg még 5 durranásos idén nyárrol van havernak de azt lehet tavaj gyártották, azzal mi a teendö ? :) -
castee #606 az jó, és ha mondjuk lesz petárda ismeröstöl, akkor honnan tudhatom meg hogy mikori, és mondjuk gyártástol számotott 1-2 max 3 hónap az még elmegy? -
Dodo55 #605 A minipetárda amúgy is elég hamar durran, de nem veszélyes, szóval szerintem próbáld ki, aztán ha jó akkor nem kuka.
Nekem tavaly volt egy csomó minipetárda a zsebemben és a kezem is betettem abba a zsebembe, a kezem megizzadt, a petárdék meg kicsit beszívták az izzadtságomat, és nem akartak eldurranni. Másnapra kiszáradtak és tökéletesen működtek. -
castee #604 aha értem, de ha mondjuk van 1-2 minipetárda tavajrol, akkor azzal még mi a helyzet? kukajárat? -
#603 hát jaja, ő olyan 2 év...kb...nagyon szar lesz, mert teljesen benedvesedik, és mindig besül...szal nem nagyon érdemes így venni hogy: "majd háá, jövőre eldobálom sziveszterkó'!" tapasztalatból mondom
és igen, van amin már meg sem gyullad a foszfor, de viszont elég gyakori az előbbdurranás...és mintha nagyobbat is szólna, de sztem inkább legyen biztonságosabb (4-5 mp), minthogy le sem ér a földre és durran is...mert mondom vagy az van, hogy el sem durran, vagy nagyon gyorsan eldurran -
castee #602 Hali, egy petárda mennyi idö alatt jár le ? (mármint a szavatossága)? és ha lejárt akkor elöbb robban ? mennyivel ? -
#601 És akkor majd, hogyan tudod árulni, mert volt szó arról is?
Mennyi ért?
Válaszolnál a privát üzenetemre is? -
#600 plz answer email -
sparky #599 na még csak most bírok válaszolni.
Most peer pill nem birok szerezni de kb 1-2 hét múva birok ilyen "dinamitot"
csak érdekesség képpen: egy sima zöld petárdában 1 gramm körűl van és már az mekkorát szól ebbe meg 500 gramm ja és jár hozzá 6 méter gyújrózsinór... -
bolka #598 nekem tavaj kapasbol 2robbant a kezembe es semmi nem tortent nem is erseztem csak eltunt a kezembol azt ennyi. erezni semmit nem ereztem csak nem hallotam a jobb fulemre kb 20 percig :) tehat meg akkora nagy balhet az a zold simma sz.r se csinal. -
#597 jóvan nem örülnék neki csak mondtam -
#596 hú de örülnél neki bazz -
#595 jha, kezedbe vennéd azt szétdurranna -
#594 hát fasza lenne ha 2004 májusában lejárt volna -
#593 ja, nem, viszont 2-3 évente leégetik az erdőt... -
Darkboy #592 Mondom h csak állítólag :D -
#591 sztem gyártás -
#590 Zeus: #523 -
#589 vagy gyártás vagy lejárat -
#588 megmondaná nekem hogy a vyrobené mit jelent mert az én petárdámra az van írva hogy Vyrobené: maj 2004 -
matyq #587 szerintemse
-
matyq #586 állítólag.... -
PhoneHCK #585 lehet, mert úgy nagyon kicsit talán jobb a folytás... de szerintem nem fog annyival nagyobbat szólni,hogy érszrevedd. -
Dodo55 #584 Állítólag a K0203(sima zöld)-at meg úgy lehet feltuningolni, hogy a gipszet a végén beljebb kell nyomni. -
PhoneHCK #583 ez még ami megmaraddt... hogy tavaly mennyit használtam el, azt a fantáziátokra bízom. :D -
PhoneHCK #582 nálunk meg asszem 150-160 volt a K201 tavayl. :P nmekem maradt meg kb 40db... meg olyan 600 sima, 30 mega, katyúsa, 2 kis római, 6db dupla robbanásos zöld, meg 6db tűzvirág. :) -
PhoneHCK #581 helósztok! tudna valaki dobni egy képet Zeus petárdáról?
amúgy mindenki ámul-bámul ha meglát egy nagy petárdát... nem az a lényeg hogy mekkora, hanem hogy milyen töltet van benne... fe lehet tuningolni egy K201est is úgy, hogy lealázza a megát. :) -
matyq #580 Én 190-ft ér vettem:: -
#579 hehe, eskü 200 :)
itt baján egyik dohányárus boltban árulja egy csávóka -
Dodo55 #578 Szerintem ezt engedélyezni kéne, mert teljesen veszélytelen. Legfeljebb ideiglenes halláskárosodást lehet tőle szenvedni mást nem. -
bolka #577 en is annyiert vettem tavaj -
Dodo55 #576 Hol 200? Én 400-ért vettem. -
#575 ilyen van nekem is, de ez olyant szól...azzal szórakoztunk nyáron, hogy elmentünk egy ilyen elhagyatott leégett házba, és ott voltak sörösüvegek.
odaraktuk a sörösüveg nyakához, és simán szétvitte! pedig az üveg nyaka az nagyon vastag és nagyon nehezen törik!
és csak 200FT 60db!!! -
Dodo55 #574 Itt van kép róla(odatettem a monitorom képernyőjének az aljához, hogy látszódjon milyen kicsi):
-
Dodo55 #573 Egyébként ez a sárga mire eldobom már nem is lángol, hanem füstöl, szóval égetni se éget. -
Dodo55 #572 Én ezt nem neked akartam írni, hanem csak úgy, amikor elkezdtem írni a #570-et, akkor a #569 még nem látszott. -
#571 én a sima zöldről beszélek, aminek azért van akkora lángja hogy megégessen. -
Dodo55 #570 Nekem van ilyen sárga kicsi petárdám, majdnem akkorát szól mint a rendes, de annyira veszélytelen, hogy a barátaim azzal szórakoztak, hogy a kezükben tartva durrogatták őket. Az egyik barátom a markába is eldurrantott egyet... Utána 1/4 óráig viszketett a tenyere.