Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 11. kerben a Bukarest utcában van egy jó kis bolt, az egész évben árusít legálisan pirotechnikai termékeket. :-)
Erre ne válaszoljatok, off...

Én is hallottam.
nem elõre ment, hátra ment nekifutni... helybõl nem tudta volna a Maximum Damage!!! feliratot megkapni. Szerencse, hogy az autóst nem nevezted embernek... ez egy állat. Vagy növény, annak is a gyökere. Bosszúból gázolni... szállj ki, és nyomd orrba, az tisztább. Nem tartom kizártnak, hogy az autósban nem csak pia volt.

CLINT EASTWOOD9
Van ettõl még nagyobb is!
Láttam egy újságba hogy elállták az autós útját, nagy nehezen elengedte az autóst a sok ember de az autós elõre ment 100 métert, és neki ment az embereknek!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

"Az a közlekedésis srác mesélte, aki másodállásban fóliázta a kocsimnat.." Hát igen... gondolom nagyonjól meg van fizetve és televan lelkesedéssel és tetvággyal... Talán jobban meg kellene fizetni azokat, akik a rendre kellene hogy ügyeljenek... Persze hogy ....-ik az egészre a rend õre, mondván aprópénzért tegye kockára a testi épségét a jövõjét..stb,stb... Más kérdés, hogy maga a polgár sem nagyon teszi szóvá ha mondjuk olyat lát... Egyáltalán, hogyan kerülhet 8 éves kispö...k kezébe robbanószer?????? Anyám!!!! <#wow3> Sõt, honnan veszi valaki a bátorságot, hogy a tömegbe lõjje ki a rakétákat???(a tvben mintha ilyent láttam volna) Botrányos!

\"Öreg vagyok én már ehhez\" ;) \"Szép hozzászólás, gratulálok...\" ;)

Frank99
errõl ne is beszéljünk. a helyi rendõrség talán a legkurruptabb, amit ismerek.
alapítvány, aki híresség (lsd. helyi vállalkozó) részegen vezet, elkapják, 50.000 az alapítványba, és el van felejtve. Az egyik menõ manó mesélte hogy így mennek a dologk, neki esténként 3 üveg Rosé a fejadagja.... a másik mag anyám volt fõnöke, aki a helyi szenátus tagja, félzsidó mûszaki boltos , minden este mata részegen vezet hazafelé, ki van adva, hogy nem lehet bántani. Az a közlekedésis srác mesélte, aki másodállásban fóliázta a kocsimnat..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
persze, csak ezek vannak az országban....

nekem fontos, hogy ha dolgozom, adózok (?), gyermeket nevelek, tapló patkányok ne szórják órákon keresztül az udvaromba a petárdát, ahol a 6 éves kisfiam alszik.

persze lehet én vagyok egy bunkó paraszt, aki nem érti meg megint a szegény kisebbséget....

A rendõrség egy vicc. 2 hete sétáltam a Deák téren, mikoris egy autó a JÁRDÁN elment mellettem. EGY MÉTERRE EGY RENDÕRAUTÓTOL. Két fakabát ült benne, és meg se mozdultak, pedig a rendõrautó orra elõtt hajtott le a járdáról.

Frank99
szted?

Frank99
Nem a petárdázással van a baj, hanem hogy nem ellenõrzik....

Ha a fakabátok nemcsak a lézer mögött lapulnának a járatott kocsiban, mint nálunk az elmúlt hónapban, amikor nem volt nap, hogy az új fáma lézer 3-at nempróbálgatták volna különbözõ kocsikban- 30-án Hévízen egy Audi A6-osban (a pesti rendõrség által 3 évesen kiszuperált szar A6-sosban) - akkor lehetne is ellenõrizni. Bár az ország errõl szól sajnos.
Rengeteg okos törvény betartatás és ellenõrzés nélkül.

ÉJJEN Európa!

bigfoot
ja akkor tényleg szállnának az ujjak meg a kezek 😄

CLINT EASTWOOD9
A petárdázást akkor lehetne betiltani teljesen ha bolt se lenne ahol meglehetne venni!
Sõt ha Ukrajnába meg a többi csóró városba nem lehetne behozni, csak a többi berom vámos se végzi rendesen a munkáját át engedik egy kis pénzért az embereket!
Meg még én jelen pilanatban is hallom hogy durrogtatnak!
Ha meg nem lehetne behozni meg megvenni akkor meg még pár õrült meg bolond otthon csinálná meg a petárdát meg a többi dolgot!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Ez most is illegális.

precision
Kimentem szilveszterkor az utcára. Blahánál állt egy öreg bácsi, és mindenki direkt õt dobálta petárdával (úgyértem odadobták közvetlen mellé, a lába alá..stb.). Szóval van jópár agyatlan tuskó. Amíg nem volt legális a petárda, addig nem voltak ilyenek. Ok, hogy akkor is petárdáztak, de nem mertek ilyeneket csinálni mert tudták hogy illegális.

Bazinga!

petárdázás volt van lesz! És igenis lehet okosan használni, nem kell tömegbe dobálni. Az olyanoknak fel kéne dugni a seggügbe egy gigát és meggyújtani....
bigfoot
meg sztem jobb hogy legalizálták mert így is petárdáznak meg ha nem lenne legális akkor is petárdáznak!
meg felõlem mától fel rakhatják 18 fölé a petárdázást😄😄😄😄

Voltan
<#pardon1> Érdekes hozzáállás...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Punker
és semmit nem fognak vele elérni mindig is petárdáztak és fognak is, max most mind feketén fogják megvenni, addig amíg agyilag nem nõnek fel az emberek hozzá nem fog javulni a helyzet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Frank99
Hála Istennek, úgy néz ki, hogy szigorítani fogják ismét, látva, hogy a sok tapló hogyan viselkedett szilveszterkor.

nemcsakfeel
háborús dologgal teljesen egyetrétek.. tiszta polgárháború volt, teljesen legálisan. mi a konföderalisták oldalán álltunk 😊

már máshol is írtam, hogy legalább vmi iq hoz kötnék a használatát, hogy ne minden 8 éves, meg tapló cigány azzal szórakozzon hogy a tömegbe vágja be..

*hihi ** *

Én speciel az alsórakpartról lövöldöztem a rakétákat közvetlen a Duna fölé, hogy még véletlen se zavarjak vagy veszélyeztessek senkit.
Mondjuk az egyik rakéta 10 méterre robbant egy épp áthaladó hajótól, mert késõn vettem észre 😄

hát nemtom, sztem olyan volt egész peste szilveszterkor, mint vmi háborúsövezet... sok hülye nem is emlékezhet arra, hogy milyen volt az, mikor igazi töltények záporoztak és igazi bombák robbantak... joh, mondjuk én se... de basszus, az ember nem tud mit csinálni jó dolgában, mint a megállóban álldogáló emberek közé nagy ívben bedobálni a petárdákat... hát lol. a rakéta az még ok, de az ilyen 152637x robbanó petárdákat hanyagolhatnánk... na meg a zaluljáróban se kéne, mert szana meg széjjel siketüüünek az arcok. na mind1, sztem is inkább köccsétek alkoholra a pízt... 😊 pár doboz petárda árából már kijön egy üveg absinthe... sztem abszolút megéri. 😉

bigfoot
na ez a topic is kihal egy évig

Caby
jobbat mondok elõször szájba kellett volna rugdosni õket utána meg dobálni azt a nagy pirosat <#eplus2>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

bigfoot
mi is csak akkor!

csabawarchief
😄D

Akkor a buli, ha ésszel csináljuk. Unokatesómmal csak akkor banzaiikodtunk, ha nem láttunk semmi élõt, akiben akaratlanul is kárt tehettünk volna.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Hu, ez fasza egy Szilveszter vót!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

CaviaR
Kint voltunk este Móricz-on, az általános találkozóhelyen a meki elött. Ott szokás talizni mert mindenki tudja hol van, és tegnap is rengetegen voltak elötte.
Jött pár kis majom a kis zöld petárdájukkal odadobták haverok közé, meg olyan kétszer robbanósat, ami a lábamnál robbant és éreztem h gatyámnak repül. Barátnõm amúgy is fél az ilyenektõl és utálja szal bepipultam. Ha szájbarugjuk õket az nem poén.
Kértem havertõl egy olyan nagyobb pirosat és bedobtam közéjük. Olyat szólt h majd beszartak. És jól esett. <#vigyor>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Caby
Igazad van Frank az ilyennek a szájába kéne berakni de csak ha meggyújtottad ha rám céloztál ezzel a kisebb monológgal akkor mellélõttél nagyon mert nekem jövõ hétre kéne a cucc mert akkor leszünk barátnõmmel 4évesek és illene valamivel megünnepelni. Kicsit durrogni. És hangsúlyozom az ilyennek a szájába kéne meggyújtva rakni a durranóscuccot aki ezzel szórakozik hogy mást ijesztget vele...<#banplz>

Punker
12 sérült többre számítottam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Frank99
Mert vanak, akik máshogy buliznak és pihennének.

Majd megtudja a sok kis b*zi,amikor a gyerek egész éjjel ordít, mert a patkányok szórják kinnt a petárdát az ablakuk alá.

Frank99
én pl. sosem vettem. (és nagy baráti társaságomból is csak pár db-ot régen, amikor még nem volt szabad) A hülye magyar ezt is túlzásba vitte tegnap.
Baráti társaságban nõkkel egész mást lehet csinálni, mint petárdázni.

Sok buzigyerek ezzel kergette tegnap a lányokat az uccán. Hihetetlen az emberi butaság, fõleg, hogy a legtöbben nem tudják, hogy illik használni. Hamár az uccán megy, ne dobálja be mások ablaka alá, hanem dobja az uccára. Meg sorolhatnám. Az IQ itt sem árt.
Kár, hogy a sok kis sulinetes addig még nem ért fel, hogy úgy használja, ahogy etikus, és emberséges. Csak a pénzzel ért fel odáig.

Caby
Sziasztok! Szilveszter után hol lehet ilyen durvulós cuccot venni?
Azt is megvásárolnám akinek esetleg maradt még valami a készletébõl. Engem leginkább petárda érdekelne

CLINT EASTWOOD9
3-is dobáltuk a dolgokat és megsemisült minden.
a vulkán tök király volt mini tüzijáték.
4 norml petárda se adott olyan nagy hangot mint egy mega petárda.
A kezemet nekem is megégette a petárda egy kicsit.
a gyújtó tiszta korom lett!

bigfoot
700 petárda megsemmisítve !!

PLackó
akkor az még nem olyan komoly😊

Punker
éjfél után találtunk 1 doboz petárdát (nem derült ki hogy ki hozta)
2-3-at összefogatva egész szép pusztítást csináltak üvegekben és sörösdobozokban 😊

PLackó
😄

Nekem csak az ujjam égette meg egy kanóc, mikor egy szar, kis lángú öngyújtóval gyújtottam meg pár miliméterrõl, mert a Dunaparton félmásodpercenként elfújta a szél.

Bandee1987
hát a szomszéd ilyedten ugrált össze-vissza, mert a rakéta épp alatt száguldott körbe 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

PLackó
nah,kinek vitte le a kezét a petárda ? 😛

"hát azért az alkoholnál jobb a petárda"

EMBER!!!! Ezt komolyan mondod?
NuCLEARScoRp
Valakinek esetleg van ilyen?? ide vele.. <#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Narcotic Syntax
majd olvasd vissza ezt 5-6 év mulva 😄

Buek

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

CLINT EASTWOOD9
hát azért az alkoholnál jobb a petárda

Narcotic Syntax
sima petárdánál többet sose vettem. nem éreztem szükségét. az alkohol mindig jobban vonzott.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

CLINT EASTWOOD9
Régebben te nem vettél ennyi szórakozási dolgot?

CLINT EASTWOOD9
Dehogy csak egy kis pénzt költöttem a szilveszterre

Narcotic Syntax
te fradi meccsre készülsz netán irakba?