1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
  • LoDMaSt
    Kimész a Józsefvárosi piacra, úgy 300m megtétele után kb 5en fognak odaszólni neked, hogy: petárda/rakéta köll?
  • row
    mész az utcán és tuti hogy leszólítanak vagy piacra kimész és kerdezösktsz
  • Mr_no_NaMe
    Ok,de ha be van tiltva boltokba nem fogják adni!
    Akkor én honnan kaparjam elő??
    Senkit sem ismerek aki tudna szerezni...
  • castee
    hát ja, olyan nem lesz hogy halk szilveszter...
  • A Pirotechnikus
    Hi, nálam van minden, megbízhatóó forrásból, sárgától a megán át a füstbombáig minden. írjon akit érdekel.
  • mucsácsó
    hát ezt de, de azt nem hogy pontosan honnantól számítva...de lóóóófaszt nem érnek el...
  • castee
    kb. igyvan, petárdázni akkor is fognak, csakazértis
  • Győri Devi
    Szarra se mennek a törvényekkel. Mert csak a petárdára szól a törvény minden más pirotechnikai cumot szabadon lehet venni másik az h kinem szarja le a törvényt
  • castee
    Máig lehet csak bombaüzletbe is venni, de ez le is van irva !
    Megbizható forrásbol szerezz
  • uzsika
    petárda kelne és vennék irjatok léci
  • castee
    lol, nem tudtad hogy uj törvény van ?
  • Mr_no_NaMe
    Hi!
    Szerintetek innen lehet még pénteken vagy csütörtökön venni petárdát?
    Nagyon kéne a cucc de sajnos tegnap értesültem a betiltásról és valahonnan kéne olyan minőségű cucc,ami nem robban szét a kezembe viszonylag jó áron...
    Ti legálisan veszitek a stuffot?Ha nem akkor merre? kitől? hol?
    Amúgy meg mennyenek a bús fenébe hogy betiltották...
  • uzsika
    vennék petárdát irjatok hogy ha van el adó minél előbb
  • sufnituning
    Ja és a nagy zöld (shogun) is csak 350Ft (100-as doboz), Mo-n pedig megveszed kemény 500-600 Ft-é!!!
    Csak az áthozatalnál kell figyelni, ennyi!
  • sufnituning
    Hah, én Szlovákiában 80 Királyi Magyar Forinté vettem!
    Esküm, menjetek ki és vásároljatok be. Higgyétek el megéri!!!
  • uzsika
    aki tud petárdát el aldni az szoljon vagyis irjon
  • Dodo55
    Azért mondtam, hogy elméletileg, mert a barátom jóba van a boltosokkal, és lehet, hogy tudnak majd adni.
  • mucsácsó
    delooool....és mikor hozták ezt a törvényt? mondjuk itt baján illegálisan tudok 1-2 csávót, akik azért is fogják árulni, szal no para :D
  • Dodo55
    Tavaly éjfélkor nagyon durva volt, percekig petárdadurrogást lehetett hallani, és mindenféle villanások voltak az égen tök szép volt.
    16:00-kor bezárt a bolt ahol venni szoktuk a cuccokat, holnaptól ELMÉLETILEG nem árulnak már petárdát.
  • uzsika
    utálom azokat akiki ezt a hűlye tőrvényt hozták
  • uzsika
    VENNÉK PETÁRDÁT 100-AS DOBOZT ESEGLEG TŐBET IS IRJATOK ERRE CIMRE [email protected]
  • castee
    jaja
  • matyq
    Máma van az utolsó nap.....
  • mucsácsó
    lohool...nehogy elhidd sztem :DDD
  • Dodo55
    Ma a barátaimmal bementünk a boltba ahol venni szoktuk a cuccokat, és azt mondták, hogy holnaptól tilos petárdázni ma még szabad, és lehet is venni!
  • castee
    olyan nekünk is volt, 5 durranánosas beleraktuk a flakonba azt táncolt.
    meg 5 durranásos ugyszintén be 1 ilyen csöbe, ami az ut melleti árokba ment, haverom meg odaállt, durran 2-t azt jön kifele haverom meg ott állt, aszondja ójjjjjjj baz*eg azt elkezd táncolni
  • mucsácsó
    hehehe
  • Dodo55
    Én velem olyan volt szilveszterkor, hogy a barátaim betettek egy petárdát egy 2 literes flakonba, és amikor eldurrant, akkor a flakon ugrott egyet. Látszott, hogy tele van füsttel és szivárgott is valahol belőle. Odamentem és felvettem, hogy megkeressem hol a lyuk, összenyomtam, és pont előttem volt a lyuk, és az egész füstöt az arcomba nyomtam.
    Ehhez hasonló eset volt, nem petárdás hanem pumpás, de saját arcomba nyomós:
    Találtam egy régi biciklipumpát, és ha lassan nyomtam akkor nem a csövön jött ki a levegő, hanem fönt, ahol a levegő jön ki. Az apukám azt mondta azért van, mert ki van száradva a bőr benne. Mondta, hogy meg kell olajozni, de inkább tegyek bele WD-40-et. Belenyomtam fönt egy kis WD-t, és elkezdtem nyomkodni a pumpát. Mostmár jobb lett, de előtte büdös levegő jött ki a csövön, ezért megszagoltam a levegöt, ami jön ki belőle. Odateszem az orrom elé a cső végét és elkezdem nyomkodni a pumpát. Mondom, hogy mostmár nem büdös, hanem WD szaga van, de eközben végig nyomkodtam, és mire kimondtam volna a mondatom végét, azt vettem észre, hogy valami fekete dzsuva jön ki a pumpából egyenesen az arcomba.
  • Dodo55
    Nekem volt olyan, hogy Durranó Bors, olyan mint az ördögpatron, csak kisebb, és kisebbet szól. Agárdon voltunk a hugommal, elmentünk a sinekhez. Pénzt akart lapítani, éppen tette le a pénzt, én meg oda dobtam egy durranó borsot, ő meg felkiálltott úgy megijedt.
  • mucsácsó
    jhahm, az akkora nagy kamu...az a gránátformájú műanyagba belegyömöszkölt bóvli petárda..nemcsak hogy nem is szól nagyot, nem is visz nagyot, és a kispetárda jobban füstöl mint ez ...lol füstgránát :D
    tudjátok mi a füstgránát?
    naezaz...... elég rendesen!!! úgy füstöl mint az állat, ilyent be kell majd szereznem!
    amúgy karácsony előtt csináltuk azt az unokatesómmal, hogy volt egy rekesz petkó, kb 5000 db...na és szétszedtünk 1 csomagot :D
    kibeleztük, puskapor meg a foszfor bele egy Theodorás 0,3 dl-es üvegbe, meg még + szédszedtünk olyan 20 sikolyt...és adtunk alá kis gázolajat....te.....ekkora füstöt élőben még nem láttál :DDDD ez akkkorát szólt, nagyobbat mintha kb 3 puska egyszerre durranna el...iszonyat :D teljesen ripityára zúzta az üveget, megolvadt, és felrobbant a picsbe :DDDD az kész volt....fel kellett volna venni videóra, de ha netán idén lesz még ilyen (márpedig sztem lesz... :D) akkor felvesszük kamcsira, aztán majd belinkelem ide
  • castee
    az se rosz . LOL
    CSak ez kertesház volt.... meg haverom nemtudta mi az az ördögpatron :D , mondom hé figyeld, néz rám, én meg lebaszom a lábe elé, ugy megilyedt :D
    meg az a hülye füstgránát, nem tudtuk hogy durran, aszittük füstöl, másik haver jön el, azt kertbe jön be, teraszrol mondom figyeld van füstgránát, meggyujtjuk odadobjuk elé, mondom nyugi ez csak füstöl.... várunk várunk. BUMM, ugrik hátra vagy 2 métert ugy megijedt
  • Dodo55
    Szilveszterkor megyek ki, erre látom, hogy egy rakéta becsapódik a szomszéd lépcsőház erkélyébe.

Aztán futnak felém a barátomék röhögve.
  • castee
    amugy a végét szoktam mindig fogni
  • castee
    jó persze azért mi se hagyjuk ki a hülyülést! volt 1 épülő ház, még csak a váza volt kész, és a full beton mélygarázsba beküldtük a megatresket, aszittem megsüketülök, meg 5 durranásosat ostaládába, meg utjelzö táblánál van a fémcsö, azt a teteje lyukas, na oda beleügyeskedtük:D , meg sikoly felment szembeszomszéd teraszára :D:D, jah meg autópálya híd fölött a vasba bele a megatresket, azt majdnem leesett a korlát , stb.
  • mucsácsó
    hát itt vannak az "elfogadható" árak, ha ide elmész vagy ennyiért veszel valahogy, akkor kira! szal itt:
    BombaÜzlet
  • Realtibi
  • sanyi nagy
    hali nem tudsz valamennyiért petárdát(szönyeg petárda)??????????????
  • mucsácsó
    mi meg mindig hülyesékedtünk vele, sörösüvegbe bele, mindenhova...csatornákba, ereszekbe, kutyaszarba, stoptáblába, lámpákba. ...ami így az utcán van szilveszterkor mindenbe
    amúgy nem kell félni ennyire a petkótól, mert talán ha a végét fogod akkor tuti nem viszi szét a kezed...haver is megcsinálta 2x is, meg azt is, hogy rákötötte a cipőfűzőjére, szal a cipőjére, és ott durrant szét :DDDD
    aszonta nem fájt, csak olyan érzés volt, mint ha kalapáccsal odavágtak volna egyet, szal csak egy pillanatig érzett vmit
    meg úgy volt tavaly szilveszterkor, hogy volt még (pont mentünk venni még, ez olyan este 10 fele lehetett :D) olyan 15-20 db kis petkó, és egy ilyen kis textilszatyorkában tárolgattuk :D és mentünk nagyban, és aztcsinálta a haver, hogy meggyújtott egy petkót, azt belebaszta :D jó eldobja, szétdurran...várunk, felvesszük, megyünk egy 10 mp-et és erre eldurran egy, aztán még egy, aztán még 5 :DDDDD szarrá vitte a kis táskát meg majdnem a kezünket is :D amúgy nemtörtént semmi, mert bevágtuk a kertbe, szal csak a gatyánk égett nagyon picit ki ugyebár a nagy szikráktól, nameg a kert virágai is odavesztek :DDD
    nagyon durva dolog a szilveszter, egyszerűen imááádom...annyira jó a haverokkal ökörködni, a piro cuccokkal, meg ezekkel..áááh ezt nem bírom elmondani :D
    szal aki teheti, az ne roskadjon a TV előtt, hanem menjen el petkózni, bulizni, max ha érdekli az a műsor, akkor vegye fel, de ezt nem érdemes kihagyni :DDD
    akkora a hangulat, akkora élet van ilyenkor, minden másodpercben min. 10 durranás :D
    SZILVESZTER FOREVER!!!!
  • matyq
  • castee
    hát akkor jó, 3 évtöl még messze vagyunk, a legkésöbbi ami van asszem 1 éves, de azért nem kisérletezek vele, mondjuk petárdával mindig is ugy voltam hogy inkább azonnal eldobom..