Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
hát ez az hogy a kis petárda lenne a "legveszélytelenebb" mégis az az igazán veszélyes mert a sok részeg pöcs poénból a tömegbe dobálta, és ha az arcod/szemed közelében robban az is qrva veszélyes.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Timbo
Én azt mondom inkább ki kéne szûrni hogy melyik veszélyes és melyik kevésbé veszélyes és akkor elégedett lehetne mindenki mert nagyobb lenne a biztonság és a hülye gyerek is dobálhatna vmit.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

mucsácsó
lol 😄
sztem egy ember sem halt meg...max megsérült...<#idiota><#idiota><#nevetes1>
Punker
ez így azért túlzás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
jópár baleset volt olyan eseteknél amikor nem a petárdázó hanem olyan ember sérült meg akire rádobták, 1 csajnak megégett az arca arra emlékszek.

Allitolag tobbszazan meghaltak (vagy megserultek) orszagszerte...

Timbo
Amugy a 2004 es szilveszteren volt vmi baleset v. esetleg haláleset?mert akkor még megérteném hogy betiltották ,de én személy szerint nem tudok róla

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Punker
a kutya ugyanúgy fél augusztus 20-án is, csak az a különbség hogy akkor nem a tömegre lövik dobják a cuccot.

Ha a hang miatt tiltották be annak nem sok értelme volt, mert van olyan I. Pirotecnikai Osztályba(egész évben lehet használni) tartozó rakéta, ami durran egy bazi nagyot miután felrepült.
NEM! Elmondom mert lett betiltva, mert a sok kocsog kutya es egyeb allat fajta be fosott szilveszter estejen es el tuntek januarra el szoktek otthonrol ezert a sok allatvedo be akarta tiltatni az osszes hangos pyrotekniaki jatekot 😊 es egyeb cuccot, ezert alairas gyujtes es kesz lett a baj elfogattak es be is tiltottak ennyi.

ads

Nem jogos!!!!<#bdead><#violent>
Punker
sajna jogos, mert a többség képtelen volt ésszel használni 😞

mucsácsó
jha...csicska ország nagyon magyarország ilyen szempontból.............<#szomoru1><#szomoru1>
Scholes18
jó igérem ha idént tudok szerválni csinálok azt felrakom 😄

Glory Glory Man United!!

Hol élünk kérem?Milyen ez a hülye ország???Nem lehet petárdázni?Megyünk vissza az oviba?Demokrácia van nem de???Az összes demokratikus államba megengedett.Nálunk miért nem???Talán csak korlátolt a demokrácia?Ha már 80eft minimálbérbe kinlódok legalább ezt az örömöt meghagyhatták volna nekem.Elveszik a pénzem,elveszik a jövõm,és még hogy jólérezzem magam,már ezt sem lehet.Hát elmennnek a jó.............................................ezek akik ilyen törvényt hoznak!!!Jövõre tilos lessz walkmanozni a buszon,vidámparkba járni,stb stb stb....Ez ami itt folyik KÖZRÖHELY!!!<#levele>Akit meg Zavar a petárda húzzon le az alföldre és hallgassa a Nagy Büdös Csöndet!!!De ott is dUrrog a csikós ostor.Az nem fogja zavarni a hülyéjét?????
ScOrpY
Úgyse mered, csinálj videót 😊)

Enny1

Egyébként Magyarország az egyetlen olyan ország az EU-ban, ahol be van tiltva a petárdázás.
Brankley
amúgy így, hogy betiltották, többen fognak petárdázni, ebben biztos vagyok, na és persze remélem is! Semmilyen jó törvényt nem képesek ezek hozni <#mf3><#mf3><#mf3><#violent><#violent>
A.C.A.B.!! <#nyes>
Amúgy még az 1 hsz-ra a válasz: jah, lehet venni füstbombát, nem is egy helyen Magyarországon... Míg jártam meccsre, törzsvásárló voltam ott <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

Scholes18
Bocs ezeket tavaly felraktam akkor is ezzel szórakoztunk:
szal ez a GigaPetárda:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Ja rohadt szemetek!
Ezzel a tiltással azt érték el hogy pl én csakazéris szerzek gigapetárdát idén is azt bedobom zsarukhoz! <#mf1>

Glory Glory Man United!!

akyyy
abból a sima zöldbõl meg pirosbol középen maradt tavalyrol nekem is!, de idén venni akarom valami "ocsó szart de sokat" meg valami "kegyetlent" ( pl az a fekete halálfejes😄"

akinek vannak még képjei az pl z tegye be!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dynamic
csatlakozom, hálistennek...<#vigyor>
bolka en nyaron vettem 600 darab pico piratot es meg van belole 280 darab kb es most vettem volna meg de hallom a rosz hirt nem lehet petardazni ez kibaszas pedig azert vartam a szilvesztert <#rinya>
hálistennek...

shad0w
eddig sem érdekelt senkit, hogy szabad-e vagy sem petárdázni, nemhiszem, hogy ez most változna 😊

don't give a fuck

mucsácsó
baxhatják...senki de senki az égvilágon nem fogja betartani, sõt, annál inkább fog petárdázni!!!! én fõleg<#hehe><#hehe><#eplus2>
amúgy ez olyan, minthogy karácsonykor betiltanák a karácsonyfát, mert mittomén mért nem szabad...EZ SZOKÁS!!! és ez mindig is így volt, van és lesz is!<#mf1>
LoDMaSt
Hát nemhiszem, én legutóbb Bp-en petárdáztam úgy 1 hónapja, senki le se szarta...

@ Hellomarci

Gabesz amd64
már múltkor az RTL klub-on a hiradoba bemondták,hogy idén nem lehet 😞((

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ScOrpY
És a faluba nem jönnek ki randõrök?
Mert én most uncsitesómnál töltöm a szilvesztert egy faluba és érdekelne hogy kiszoktak e jönni ilyenkor?

Enny1

faluba jobb...www.wower.atw.hu
DEXTER92
Utálom. Jó, petárda, de nem az hogy a tizedikrõl dobálják a fejedre a tüzijátékot..<#gonosz2>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

CLINT EASTWOOD9
Privi ment majd nézd meg és válaszolj

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

LoDMaSt
Mérnem szereted? A piacon eddig mindig lehetett kapni, idén is lehet majd...

@ Hellomarci

DEXTER92
Remélem idén nem lehet...<#gonosz3>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

sziasztok! en is eddig csak 1 doboz petit vettem mert egyebet meg nem nagyon kapok😊 de lehet hetfon megyek abba a boltba es fel vasarolom az egeszet... ti miket vettetek eddig? :SS:

ads

245/2005 19. §

Az R. 26. §-ának (2) bekezdése helyébe a következõ rendelkezés lép:

„(2) A játékos pirotechnikai terméket – a petárda kivételével – 14. életévüket betöltött személyek engedély nélkül megvásárolhatják, birtokolhatják, illetve egy idõben összesen 1 kg bruttó tömegig tárolhatják, és a használati utasításban meghatározottak szerint felhasználhatják.”

(petárda: lõpor vagy fémpor tartalmú durranó töltettel ellátott, gyújtószállal vagy dörzsfejjel és késleltetõvel szerelt, nem fémköpenyes, az esetleges fény hatás mellett elsõdlegesen hanghatást keltõ pirotechnikai termék, illetve annak telepet alkotó változatai😉

honnan szedted?
legalább betõrte a betont?<#idiota>

áztákúva<#guluszem1><#guluszem1><#worship>

CLINT EASTWOOD9
Ez igaz hogy megszûnik a petárdák árusítása november 23-tól, vagy csak a honlapon, a boltokban is?
Mert ha ez igaz akkor az elkég nagy szívás.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

a petárda is jó, de a lángcsiholás jobb 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ja van hozzzá még 1 méter kanóc...
ebbõl össz 3 volt de egyet elhasználtam.
Nos akkorát szólt, 50 méterrõl, hogy 1 óráig sípolt a fülem és ez nem vicc...
tuti!!
ScOrpY
Uhh bazz ez mekkorát szólhat😊))
ha jóllátom biztonsági kis indítóka van rajta?
kipróbáltad már?
honnét szerezted?

Enny1

Scholes18
privi ment

Glory Glory Man United!!

Petka
érdekel 😄

ha érdekel valakit szóljon...
nekem is van brutál petárdám íme a kép
sufnituning
Én a haverok által szerzem be! Õk Balassagyarmaton tanulnak (egy köpésre a határtól), suli után átmennek Szlovákiába és szépen hozzák be a sok cuccot!
Jóval olcsóbb mint itt!!!<#eljen>

Láttam egy akkorabrutál petárdát mint aztakurva!!! kb 15cm, átmérõje van vagy 3cm, lila Bin Laden fejjel rajta! Reakció: hátbazmeg!!!!<#wow1><#ijedt><#ejnye1>

For sale: thedronewebshop.com

Nekem tavalyról maradt egy csomó cucc:3/4 doboz petárda, 1/2 doboz minipetárda, tûzvirág, recsegõ
matyq Te mit vettél?