Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
sztem egy ember sem halt meg...max megsérült...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
ads
A.C.A.B.!! <#nyes>#nyes>
Amúgy még az 1 hsz-ra a válasz: jah, lehet venni füstbombát, nem is egy helyen Magyarországon... Míg jártam meccsre, törzsvásárló voltam ott <#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
szal ez a GigaPetárda:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Glory Glory Man United!!
Ezzel a tiltással azt érték el hogy pl én csakazéris szerzek gigapetárdát idén is azt bedobom zsarukhoz! <#mf1>#mf1>
Glory Glory Man United!!
akinek vannak még képjei az pl z tegye be!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
don't give a fuck
amúgy ez olyan, minthogy karácsonykor betiltanák a karácsonyfát, mert mittomén mért nem szabad...EZ SZOKÁS!!! és ez mindig is így volt, van és lesz is!<#mf1>#mf1>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mert én most uncsitesómnál töltöm a szilvesztert egy faluba és érdekelne hogy kiszoktak e jönni ilyenkor?
Enny1
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
ads
Az R. 26. §-ának (2) bekezdése helyébe a következõ rendelkezés lép:
„(2) A játékos pirotechnikai terméket – a petárda kivételével – 14. életévüket betöltött személyek engedély nélkül megvásárolhatják, birtokolhatják, illetve egy idõben összesen 1 kg bruttó tömegig tárolhatják, és a használati utasításban meghatározottak szerint felhasználhatják.”
(petárda: lõpor vagy fémpor tartalmú durranó töltettel ellátott, gyújtószállal vagy dörzsfejjel és késleltetõvel szerelt, nem fémköpenyes, az esetleges fény hatás mellett elsõdlegesen hanghatást keltõ pirotechnikai termék, illetve annak telepet alkotó változatai😉
legalább betõrte a betont?<#idiota>#idiota>
Mert ha ez igaz akkor az elkég nagy szívás.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ebbõl össz 3 volt de egyet elhasználtam.
Nos akkorát szólt, 50 méterrõl, hogy 1 óráig sípolt a fülem és ez nem vicc...
ha jóllátom biztonsági kis indítóka van rajta?
kipróbáltad már?
honnét szerezted?
Enny1

Jóval olcsóbb mint itt!!!<#eljen>#eljen>
Láttam egy akkorabrutál petárdát mint aztakurva!!! kb 15cm, átmérõje van vagy 3cm, lila Bin Laden fejjel rajta! Reakció: hátbazmeg!!!!<#wow1>#wow1><#ijedt>#ijedt><#ejnye1>#ejnye1>
For sale: thedronewebshop.com