1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
castee #689 FASZA ! -
matyq #688 -
Dodo55 #687 Kösz -
matyq #686 Jo lett a banner Tuti!!! -
matyq #685 Nem úgy értettem hogy milyen a síma hanem hogy pl: viking shogun piráti stb.
-
Dodo55 #684 Kijavítva:
-
Dodo55 #683 Basszus, PETÁRADÁT írtam a bannerba! -
Realtibi #682
amugy fasza a banner -
Dodo55 #681 Csináltam egy bannert a topicnak:
-
Dodo55 #680 nem inkább K NULLA KETTŐ NULLA HÁROM? -
uzsika #679 kis zöld -
uzsika #678 ko203 a sima petárda ez a neve -
matyq #677 Milyen a sima? -
uzsika #676 tök jó végre lesz lista és veszek 300db petárdát -
#675 a sima jó minőségű? -
#674 ok rakjad majd fel ide
na zeusz, giga lesz? -
A Pirotechnikus #673 HALi! No para, áru van, most is épp ezért megyek el itthonról. Estére, legkésőbb szerintem olyan 11 ig meglesz a lista! Petárda.. azzal is no para, van, mindenkinek válaszolok, de most sietek! -
#672 persze , másik érdekes mindig a zsaruknak vannak a legjobb cuccaik ha megnézitek persze civilben, vajon honnan? hmm -
matyq #671 -
uzsika #670 vagy ide is jó -
uzsika #669 vagy ide is jó -
uzsika #668 bPRROTECHNIKUS KELLENE 300DB PETÁRDA IRJ ERRE A CIMRE ÉS VESZEK MINÉL HANARAB [email protected] -
uzsika #667 kellene 300ft-ért petárda de persze csak százasonként irjon aki ad el erre a cimre [email protected] -
row #666 láttátok a tv-t menyi cucot foglaltak le a határon.Eljhiszitek hogy amikor a tv-ések ott vanak aztmondják, hogy azt meg fogják semmisíteni... ja igen úgy, hogy hazaviszik és elduroktatják a cuccot -
row #665 Sziasztok!!!
Ti mit fogtok venni szilvaszterre?Én most fullra bevásárolok. -
#664 fölrakhatod ide is a listát -
Nuki #663 erre kiváncsi leszek :) -
A Pirotechnikus #662 Húgyerekek. Holnap megyek áruért, próbálom majd megcsinálni az árlistát, meg egy raklap képet. Namár ígyis van vagy50...:D -
bolka #661 sziasztok! darfe te Csepeli vagy? xDD -
#660 Nálunk igen fasza legálisan lehet ien füstbombát rakétákat venni mert az nem petárda hanem party kellék igaz h petárdát nemlehet kapni de ha kell tok szerezni vagy rendelek vagy kimeek szlovákiába -
Realtibi #659 akkor majd küld el priviben -
A Pirotechnikus #658 Budapesten avgyok illetékes, giga, zeusz- szerintem elég gyengék, de lesznek, folyamatosan bővül a választék!! Jövhétre lesz egy terméklista , árlista is! -
#657 jah, hol lax? engem is érdekelne :D -
#656 Gigád, zeuszod van? -
#655 merre lax? -
#654 250 ért 100 zöld -
A Pirotechnikus #653 HAHÚÓ ÉSZLÉNYEEK!!! VAKOK VAGYTOK?! MONDTAM HOGY NO PARA 350-400 KÖRÜL VAN SIMA PETÁRDA, ÉS MINDEN AMI KELL!! csak írjatok, mi, mennyi kell, lehet még olcsóbban is megy. -
#652 Nálunk volt 1 vásár az votl a neve hogy "Aranycsengő".
De ott is kurva drágán árulták,900 FT volt 100 darab zöld...
Amúgy multkor a plázában vettem üzletbe,bementem és kértem...
De mivel már illegális,ezért ott nemfognak adni:( -
#651 Pont a józsefvárosit akartam elkerülni:S
Mind1 majd elmegyek oda ha nincs más megoldás. -
PhoneHCK #650 hmmm, ezt nem értem. sokan paráztok,hogy jujj, be van tíltva, honnan veszek m,ajd stb. eddig honnan vettetek? mer asszem csak tavaly 2 éve legális... azelőtt is lehettett venni mindenhol, pesten 2 lépést nem lehet tenni úgy, hogy ne kínálgatnák, szóval nem nagy cucc szerintem a beszerzése. :)