Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az se rosz . LOL
CSak ez kertesház volt.... meg haverom nemtudta mi az az ördögpatron 😄 , mondom hé figyeld, néz rám, én meg lebaszom a lábe elé, ugy megilyedt 😄
meg az a hülye füstgránát, nem tudtuk hogy durran, aszittük füstöl, másik haver jön el, azt kertbe jön be, teraszrol mondom figyeld van füstgránát, meggyujtjuk odadobjuk elé, mondom nyugi ez csak füstöl.... várunk várunk. BUMM, ugrik hátra vagy 2 métert ugy megijedt <#wow1><#wow1><#love12><#banplz>

Szilveszterkor megyek ki, erre látom, hogy egy rakéta becsapódik a szomszéd lépcsõház erkélyébe.

Aztán futnak felém a barátomék röhögve.
amugy a végét szoktam mindig fogni

jó persze azért mi se hagyjuk ki a hülyülést! volt 1 épülõ ház, még csak a váza volt kész, és a full beton mélygarázsba beküldtük a megatresket, aszittem megsüketülök, meg 5 durranásosat ostaládába, meg utjelzö táblánál van a fémcsö, azt a teteje lyukas, na oda beleügyeskedtük😄 , meg sikoly felment szembeszomszéd teraszára 😄😄, jah meg autópálya híd fölött a vasba bele a megatresket, azt majdnem leesett a korlát , stb. <#violent><#nyes><#nyes><#nyes>

mucsácsó
hát itt vannak az "elfogadható" árak, ha ide elmész vagy ennyiért veszel valahogy, akkor kira! szal itt:
BombaÜzlet
<#nyes><#nyes><#eljen>

hali nem tudsz valamennyiért petárdát(szönyeg petárda)??????????????
mucsácsó
mi meg mindig hülyesékedtünk vele, sörösüvegbe bele, mindenhova...csatornákba, ereszekbe, kutyaszarba, stoptáblába, lámpákba. ...ami így az utcán van szilveszterkor mindenbe<#idiota><#idiota><#vigyor><#vigyor>
amúgy nem kell félni ennyire a petkótól, mert talán ha a végét fogod akkor tuti nem viszi szét a kezed...haver is megcsinálta 2x is, meg azt is, hogy rákötötte a cipõfûzõjére, szal a cipõjére, és ott durrant szét 😄DDD
aszonta nem fájt, csak olyan érzés volt, mint ha kalapáccsal odavágtak volna egyet, szal csak egy pillanatig érzett vmit <#idiota>
meg úgy volt tavaly szilveszterkor, hogy volt még (pont mentünk venni még, ez olyan este 10 fele lehetett 😄) olyan 15-20 db kis petkó, és egy ilyen kis textilszatyorkában tárolgattuk 😄 és mentünk nagyban, és aztcsinálta a haver, hogy meggyújtott egy petkót, azt belebaszta 😄 jó eldobja, szétdurran...várunk, felvesszük, megyünk egy 10 mp-et és erre eldurran egy, aztán még egy, aztán még 5 😄DDDD szarrá vitte a kis táskát <#vigyor><#idiota><#idiota> meg majdnem a kezünket is 😄 amúgy nemtörtént semmi, mert bevágtuk a kertbe, szal csak a gatyánk égett nagyon picit ki ugyebár a nagy szikráktól, nameg a kert virágai is odavesztek 😄DD
nagyon durva dolog a szilveszter, egyszerûen imááádom...annyira jó a haverokkal ökörködni, a piro cuccokkal, meg ezekkel..áááh ezt nem bírom elmondani 😄
szal aki teheti, az ne roskadjon a TV elõtt, hanem menjen el petkózni, bulizni, max ha érdekli az a mûsor, akkor vegye fel, de ezt nem érdemes kihagyni 😄DD
akkora a hangulat, akkora élet van ilyenkor, minden másodpercben min. 10 durranás 😄
SZILVESZTER FOREVER!!!! <#nyes><#wink>
<#vigyor2>
hát akkor jó, 3 évtöl még messze vagyunk, a legkésöbbi ami van asszem 1 éves, de azért nem kisérletezek vele, mondjuk petárdával mindig is ugy voltam hogy inkább azonnal eldobom..

Elméletileg 3 évig jó. Úgyhogy az az 1-2-3 hónap tökéletes, én tavaly novemberben vettem a cuccokat, és a zöld petárdám 2004. Júliusi, szóval az az 1-2-3 hónap az semmi. Olyan nem volt, hogy azonnal eldurrant volna. Általában amikor rossz egy petárda akkor egyátalán nem durran.
de azis idö mire a foszfor elég nem ? vagy lehet olyan is hogy meggyujtod és azonnal puff? amugy azt hallottam hogy öngyujtoval hamarabb robbanhat. igaz ez
? és akkor hogy jó ? gyufásdoboz ?

meg még 5 durranásos idén nyárrol van havernak de azt lehet tavaj gyártották, azzal mi a teendö ? 😊

az jó, és ha mondjuk lesz petárda ismeröstöl, akkor honnan tudhatom meg hogy mikori, és mondjuk gyártástol számotott 1-2 max 3 hónap az még elmegy?

A minipetárda amúgy is elég hamar durran, de nem veszélyes, szóval szerintem próbáld ki, aztán ha jó akkor nem kuka.
Nekem tavaly volt egy csomó minipetárda a zsebemben és a kezem is betettem abba a zsebembe, a kezem megizzadt, a petárdék meg kicsit beszívták az izzadtságomat, és nem akartak eldurranni. Másnapra kiszáradtak és tökéletesen mûködtek.
aha értem, de ha mondjuk van 1-2 minipetárda tavajrol, akkor azzal még mi a helyzet? kukajárat?

mucsácsó
hát jaja, õ olyan 2 év...kb...nagyon szar lesz, mert teljesen benedvesedik, és mindig besül...szal nem nagyon érdemes így venni hogy: "majd háá, jövõre eldobálom sziveszterkó'!" tapasztalatból mondom <#idiota><#idiota>
és igen, van amin már meg sem gyullad a foszfor, de viszont elég gyakori az elõbbdurranás...és mintha nagyobbat is szólna, de sztem inkább legyen biztonságosabb (4-5 mp), minthogy le sem ér a földre és durran is...mert mondom vagy az van, hogy el sem durran, vagy nagyon gyorsan eldurran <#idiota><#vigyor>
Hali, egy petárda mennyi idö alatt jár le ? (mármint a szavatossága)? és ha lejárt akkor elöbb robban ? mennyivel ?

CLINT EASTWOOD9
És akkor majd, hogyan tudod árulni, mert volt szó arról is?
Mennyi ért?
Válaszolnál a privát üzenetemre is?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Scholes18
plz answer email

Glory Glory Man United!!

na még csak most bírok válaszolni.
Most peer pill nem birok szerezni de kb 1-2 hét múva birok ilyen "dinamitot"
csak érdekesség képpen: egy sima zöld petárdában 1 gramm körûl van és már az mekkorát szól ebbe meg 500 gramm ja és jár hozzá 6 méter gyújrózsinór...
nekem tavaj kapasbol 2robbant a kezembe es semmi nem tortent nem is erseztem csak eltunt a kezembol azt ennyi. erezni semmit nem ereztem csak nem hallotam a jobb fulemre kb 20 percig 😊 tehat meg akkora nagy balhet az a zold simma sz.r se csinal.

ads

mucsácsó
jóvan nem örülnék neki csak mondtam <#rolleyes><#idiota>
ScOrpY
hú de örülnél neki bazz

Enny1

mucsácsó
jha, kezedbe vennéd azt szétdurranna<#idiota><#idiota><#idiota><#hehe><#hehe>
ScOrpY
hát fasza lenne ha 2004 májusában lejárt volna <#idiota>

Enny1

Brankley
ja, nem, viszont 2-3 évente leégetik az erdõt... <#wink>

Légy jó, légy hű Magyar!

Mondom h csak állítólag 😄

Scholes18
sztem gyártás

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Zeus: #523

Glory Glory Man United!!

mucsácsó
vagy gyártás vagy lejárat<#idiota><#idiota><#idiota>
ScOrpY
megmondaná nekem hogy a vyrobené mit jelent mert az én petárdámra az van írva hogy Vyrobené: maj 2004

Enny1

szerintemse
<#violent>
állítólag....
lehet, mert úgy nagyon kicsit talán jobb a folytás... de szerintem nem fog annyival nagyobbat szólni,hogy érszrevedd.

PhoneHCK

Állítólag a K0203(sima zöld)-at meg úgy lehet feltuningolni, hogy a gipszet a végén beljebb kell nyomni.
ez még ami megmaraddt... hogy tavaly mennyit használtam el, azt a fantáziátokra bízom. 😄

PhoneHCK

nálunk meg asszem 150-160 volt a K201 tavayl. 😛 nmekem maradt meg kb 40db... meg olyan 600 sima, 30 mega, katyúsa, 2 kis római, 6db dupla robbanásos zöld, meg 6db tûzvirág. 😊

PhoneHCK

helósztok! tudna valaki dobni egy képet Zeus petárdáról?
amúgy mindenki ámul-bámul ha meglát egy nagy petárdát... nem az a lényeg hogy mekkora, hanem hogy milyen töltet van benne... fe lehet tuningolni egy K201est is úgy, hogy lealázza a megát. 😊

PhoneHCK

Én 190-ft ér vettem::<#vigyor3><#vigyor3>
mucsácsó
hehe, eskü 200 😊
itt baján egyik dohányárus boltban árulja egy csávóka<#idiota><#smile>
Szerintem ezt engedélyezni kéne, mert teljesen veszélytelen. Legfeljebb ideiglenes halláskárosodást lehet tõle szenvedni mást nem.
en is annyiert vettem tavaj

ads

Hol 200? Én 400-ért vettem.
mucsácsó
ilyen van nekem is, de ez olyant szól...azzal szórakoztunk nyáron, hogy elmentünk egy ilyen elhagyatott leégett házba, és ott voltak sörösüvegek.
odaraktuk a sörösüveg nyakához, és simán szétvitte! pedig az üveg nyaka az nagyon vastag és nagyon nehezen törik!<#idiota>
és csak 200FT 60db!!!<#vigyor><#idiota>
Itt van kép róla(odatettem a monitorom képernyõjének az aljához, hogy látszódjon milyen kicsi):

Egyébként ez a sárga mire eldobom már nem is lángol, hanem füstöl, szóval égetni se éget.
Én ezt nem neked akartam írni, hanem csak úgy, amikor elkezdtem írni a #570-et, akkor a #569 még nem látszott.
Punker
én a sima zöldrõl beszélek, aminek azért van akkora lángja hogy megégessen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nekem van ilyen sárga kicsi petárdám, majdnem akkorát szól mint a rendes, de annyira veszélytelen, hogy a barátaim azzal szórakoztak, hogy a kezükben tartva durrogatták õket. Az egyik barátom a markába is eldurrantott egyet... Utána 1/4 óráig viszketett a tenyere.