1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
#733 Tegnap csináltam lángszórót ha vkit érdekel 1 ultrabiztonságos,veszélymentes lángszóró nagy lángal akkor ez kell neki:
Szal lángszóró ala Darfe:
-végy egy kb 1 literes flaskát,pl coca kólásataz jó testes
-tömködd meg jól égő papírral és öntsd nyakon benzinnel
-forgasd kicsit majd gyújsd meg (ilyenkor kis lángon ég)
-mikor 1 kicsit már elégett a dolog oltsd el
-nyomkodd a flaskát és látni fogod hogy jön belőle 1 csomó benzingőz
-na öngyújtót a flaska elé és nyomd meg a flaskát:)
Hangyák ellen kiválló,és tartós:)
Ajánlom midnenkinek:) -
#732 itt tudsz kérni kivánságod szerint aztána beállításaidnál berakhatod.
Amúgy mér nem rakjuk már be ezt a bannert! Tök faxxa
-
gery125 #731 az lehet h idegbeteg dolog volt de már nem bírtam ki... -
A Pirotechnikus #728 Azt javaslom, hogy ha mindenképp műanyag flaskába akarod tartani, az mindenképpen minimum egy visszaválthatós, vagyis vastagfalú palack legyen pl. Cola, mivel a vékonyabb falúakat szépen lassan kikezdi és elolvasztja. Nekem is lenne egy kérdésem! Hogy tudtok ilyesmi feliratokat meg képeket berakni a nicketekhez, mint neked az essen má hó? -
#727 Amúgy lenne 1 kérdésem!
Nem fog a benzin elromlani vagy megromlani vagy felpukkanni ha eléggé légmentesen lezárva egy műanyag flaskába és 2 zacskóba tartom?
[még a benzin téren:)] -
A Pirotechnikus #724 Úgydöntöttem hogy nem rakom ki a listát a fórumra, biztonsági okokból, kérlek titeket ti se tegyétek! Aki kért, érdeklődött, küldtem, vagy megírtam hol kérheti. Köszi -
A Pirotechnikus #723 Megvan az árlista 1.0-ás:D kezdem a küldését, de ide nem rakom ki. -
A Pirotechnikus #722 Én régen olyat csináltam, hogy egy 90cm-s csillagszórót felakasztottam, és arra csigaspirálba celluxszal rögzítettem a petkókat. Amikor beindult a dörzsgyújtó leégette magát a csillagszóróról, és a földön durrant. Fontos hogy csak egy réteg celluxot használtam. Ja, és merőlegesen raktam a csillagszóróhoz Így egy Tmintázott, azaz sok T-t.Persze nemszabad túl közel rakni őket egymáshoz, mert az egyik dörzsgyújtó lángja átégetheti a következőt, akkor már kettő esik le, és elfojthatják egymást a robbanások!% A végére úgy nézett ki mint egy sündisznó! Felakszt, meggyújt.. elsétál... -
F1re #721 ne sparky oldalat olvasad azok a receptek csak levannak lopva innenpirocenterami igazabol 1 nagyon jo oldal en is nagyon szeretem csak mindig elfelejtem a nevet -
A Pirotechnikus #720 Hát ez bukta.... -
A Pirotechnikus #719 Hajajj- ez már pirománia... Hálistennek én már kinőttem belőle Maradt a másik szenvedély: A PIROTECHNIKA -
castee #718 ajjaj, hát az nem jó...
és egyszer csak ott teremtek vagy mi ? -
#717 :DDD -
gery125 #716 elkaptak ma a fakabátok bazd!4-5fele kiugrottam dobálózni..
kimentem a lőtérre! eldobáltam kb 150 darabot, vittem 3 dobozzal.. látom a villogó fényeket, táskát eldugtam,a zsebeimbe nyulni már nem volt időm!
elkezdtem futni (a lőtér sík terep itt nálunk), de sajnos elkaptak elkobozták a cuccot, elkérték anyámék telefonszámát.. szal még ma elmondják mit mcsináltam alvás helyett! -
uzsika #715 hi a gyujtó szerkezetnél mit értek iziszolnák irjatok példát -
#714 Lol éjfél felé leugrom a benzinkútra,mondom jóstét 1 liter benzin kéne...
Nééznek aztán mondják oké,megveszem a liter benzint aztán hazafelé sétálok busz helyett...az volt kb 1 óra...
Eléggé elfáradtam már de aztán hazaértem,átöntöttem a benzint kannából citromlés flaskába és kimentem ide 3 utcával arréb gyújtogatni:DDD
Felgyújtottam 1 egész tekercs vécépapírt,még sok papírt,és 1 kutyaszart meg majnem magamat:)
Kurva jó volt,csak az a kár hogy egyedül voltam:(
Most itt vok és szellőztetek mer kurvára benzin szag van,anyámék meg gondolom nem fogják csipázni holnap:) -
uzsika #713 -
gery125 #712 ha a műtrágyát összekeverem puskaporral akkor az nem robban szét?
vagy csak akkor hogyhha összetömörítem?
sparky oldalán olvastam csak nemtudok regelni a fórumra! -
sparky #711 na légyszike gyertek má az és fórumomra is itt i vannak "beszerző fickók"
www.wower.atw.hu -
#710 zeus?! -
matyq #709 -
uzsika #708 irjál a prvimre -
uzsika #707 irjál az űzenetemre Pirotechnikus mert sűrgős petárda -
Dodo55 #706 II. Osztályút dec28-tól 31-ig lehet venni, és dec31 18:00-tól jan01 06:00-ig lehet felhasználni. -
#705 hát, vájá....
www.bomba-uzlet.hu
nézd meg a jogoknál, sztem lehet félrebeszéltem :| -
row #704 a II. osztály cucok is tiltva vannak?Én csak a petárdáró hallotam -
#703 amúgy elvileg lehet ugyanúgy minden pirocuccot használni az új törvény szerint, csak petárdát nem, és azt, ami II. osztályú -
#702 hm...nekem kellene sztem majd brumla, füstbomba, meg méhecskék :D
küldetem privit is^^ -
A Pirotechnikus #701 Ma már hullafáradt vagyok, holnap igyekszem megcsinálni a listát. Most van rakéta, sikoly, füstbomba( nem a füstgolyó, műanyagtestes), rómaigyertya 20-as recsegő, egx rakat telep, petárda, megatresk, tüzijátékbomba 12db-os, gyujtózsinór. Jöv héten jön a többi, méhecskék, rakéták (még), recsegők, brumlák, és minden ami lemaradt. -
A Pirotechnikus #700 Nakedves gyerekek, most értem haza. Látom miről megy a diskurzus. Aki szeret szenvedni, hajrá. Elég macera az izzószálas dolog, könnyen sérül, de jó felé haladtok. A nagytüzijátékokat is izzógyujtóval szerelik, ez olyan mint egy kis led két vékony dróttal, csak éppen nem műanyag fejet kap, hanem könnyengyulladó masszába mártják. De akinek kell, tudok szerezni gyujtógyinórt, 10 m egy tekercs, annak 100sec/m az égési ideje. Megjött az első adag cucc, akit érdekel írjon mailt, úgy küldök. Ja, valószínűleg lesz egy nickváltásom is.
-
PhoneHCK #699 -
PhoneHCK #698 szerintem ezt izzószállal a legegyszerűbb megoldani. pl az is jó, hogy kis 3V-os égőnek széttöröd a búrályát, úgy,hogy vigyázol az izzószálra. ezt ráerősíted a petárda foszfor részére, és amikor áramot adsz neki akkor az meggyújta. de ha pl dudzs szerezni rossz hősugárzót, hajszárítót, abban is van izzószál, de abból kicsit kell tenni, hogy fel tudja izzítani pl egy 9V-os elem. amúgy szerintem semmi értelme peárdára ilyet tenni, mert pazarlás, és több vele a meló, mint amennyit ér az egész. ennek talán akkor van értelme, ha egy jó nagy "bombát" csinálsz, ami esetleg para lehet. -
F1re #697 ugyan eszt szeretnem en is amugy mar sikerult emg vamikor megcsinalnom a gyujtot sot detonatorosra csinaltam mert meg regi ien hulye mini taviranyitos avtobol pont kitutam szedni a tav vezerlest de hogy hogy kell pontosan azst nem tom van 1 megoldas vami ojat olvasrtam hogy ego uveget lesszedjuk es a ami marad aszt belenyomjuk petardaba asztan onnan gondolom tudjatok mi van de vami ertelmeset meg nem sikerult talalnom volt regen 1 nagyon cool oldal szeretem elege mindenki aki kitalalt vami robano eszkuszt petarda meg minden hulyeseg leirtak hogy keszul ot volt kemikus meg minden fele profi ember azok mindent tudtak de nem tom mar az oldal cimet lehet hogy a pyro.hu-volt csak megszunt nem tom de sajnalom szoval ha tudjatok meik az akkor erre is valaszolhatnatok -
Nuki #696 nem, csak ha magam kutyulok, nem akarom hogy a kezembe robbanjon fel, gyújtózsinórom meg nincs véktelen... :DDD
(időzített bomba se rossz ötlet de nem látom értelmét :) -
#695 időzített bombát akartok vagy mit? :DDD -
Nuki #694 elektromos gyújtószerkezet. nem is rossz ötlet :)
olyan engem is érdekelne -
F1re #693 eszt jo ertelmesen sikerult leirni sry csak siettem na szoval az akart az eleje lenni hogy nem ajanlom hogy szetnyisatok hatha vami ojan anyag van benne
-
F1re #692 hi 2 kerdesem van 1.a zeus nem tudjatok mivel van tolve ha nem ajanlom ne nyisatok szet ha mar megtetetek irjatok le plz mert aljan muanyag vedo baszas van es arra kovetkeztettem hogy lehet hogy nem az egestol berobbano anyagot tartalmaz inkabb nem nyitotam szet szoval vami tapasztalt irhatna vamit
2. vami jo kis kutyu kene amivel elektromosan belehet gyujtani petardat aki tud jo gyujtoszerkezeteket vagy valami keszitesi leirast az plz irjon.
meg 1 ha vaki tudja a szlovakokon kivul holl lehet meg gyujtozsinor beszerezni irjon amugy egomi vok :D csak a szlovakoknal sosincs gyujtozsinor mostansag es mar nagyon kene -
#691 -
#690 Mi a különdség a viking és a shogun petárda között?
A lista frankó lesz majd engem is érdekelne.
Mi nálunk is Miskolcon mától nem árulnak petárdát de tüzijátékokat füst bombát villanós dolgokat mind árulnak.
Meg a piac mindig nyitva van a petárda előtt ott mindig mindenki talál ez biztos, még van a suliban is egykét gyerek akinek a tesója jár ki (vagy ő maga szerez be) ukránba és hoz be petárdát füzért stb. te hát tőle is betudom szerezni.