Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti mit fogtok venni szilvaszterre?Én most fullra bevásárolok.<#smile>#smile>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)
ads
やられたらやり返す。倍返しだ!
De ott is kurva drágán árulták,900 FT volt 100 darab zöld...
Amúgy multkor a plázában vettem üzletbe,bementem és kértem...
De mivel már illegális,ezért ott nemfognak adni😞
PhoneHCK
@ Hellomarci
Akkor én honnan kaparjam elõ??
Senkit sem ismerek aki tudna szerezni...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Megbizható forrásbol szerezz
Szerintetek innen lehet még pénteken vagy csütörtökön venni petárdát?
Nagyon kéne a cucc de sajnos tegnap értesültem a betiltásról és valahonnan kéne olyan minõségû cucc,ami nem robban szét a kezembe viszonylag jó áron...
Ti legálisan veszitek a stuffot?Ha nem akkor merre? kitõl? hol?
Amúgy meg mennyenek a bús fenébe hogy betiltották...
Csak az áthozatalnál kell figyelni, ennyi!
For sale: thedronewebshop.com
Esküm, menjetek ki és vásároljatok be. Higgyétek el megéri!!!<#taps>#taps>
For sale: thedronewebshop.com
16:00-kor bezárt a bolt ahol venni szoktuk a cuccokat, holnaptól ELMÉLETILEG nem árulnak már petárdát.
meg 5 durranásos ugyszintén be 1 ilyen csöbe, ami az ut melleti árokba ment, haverom meg odaállt, durran 2-t azt jön kifele <#vigyor5>#vigyor5> haverom meg ott állt, aszondja ójjjjjjj baz*eg azt elkezd táncolni <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Ehhez hasonló eset volt, nem petárdás hanem pumpás, de saját arcomba nyomós:
Találtam egy régi biciklipumpát, és ha lassan nyomtam akkor nem a csövön jött ki a levegõ, hanem fönt, ahol a levegõ jön ki. Az apukám azt mondta azért van, mert ki van száradva a bõr benne. Mondta, hogy meg kell olajozni, de inkább tegyek bele WD-40-et. Belenyomtam fönt egy kis WD-t, és elkezdtem nyomkodni a pumpát. Mostmár jobb lett, de elõtte büdös levegõ jött ki a csövön, ezért megszagoltam a levegöt, ami jön ki belõle. Odateszem az orrom elé a csõ végét és elkezdem nyomkodni a pumpát. Mondom, hogy mostmár nem büdös, hanem WD szaga van, de eközben végig nyomkodtam, és mire kimondtam volna a mondatom végét, azt vettem észre, hogy valami fekete dzsuva jön ki a pumpából egyenesen az arcomba.
tudjátok mi a füstgránát?
naezaz...... elég rendesen!!! úgy füstöl mint az állat, ilyent be kell majd szereznem! <#idiota>#idiota>
amúgy karácsony elõtt csináltuk azt az unokatesómmal, hogy volt egy rekesz petkó, kb 5000 db...na és szétszedtünk 1 csomagot 😄
kibeleztük, puskapor meg a foszfor bele egy Theodorás 0,3 dl-es üvegbe, meg még + szédszedtünk olyan 20 sikolyt...és adtunk alá kis gázolajat....te.....ekkora füstöt élõben még nem láttál 😄DDD ez akkkorát szólt, nagyobbat mintha kb 3 puska egyszerre durranna el...iszonyat 😄 teljesen ripityára zúzta az üveget, megolvadt, és felrobbant a picsbe 😄DDD az kész volt....fel kellett volna venni videóra, de ha netán idén lesz még ilyen (márpedig sztem lesz... 😄) akkor felvesszük kamcsira, aztán majd belinkelem ide <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>