Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy ide is jó
bPRROTECHNIKUS KELLENE 300DB PETÁRDA IRJ ERRE A CIMRE ÉS VESZEK MINÉL HANARAB [email protected]
kellene 300ft-ért petárda de persze csak százasonként irjon aki ad el erre a cimre [email protected]
láttátok a tv-t menyi cucot foglaltak le a határon.Eljhiszitek hogy amikor a tv-ések ott vanak aztmondják, hogy azt meg fogják semmisíteni... ja igen úgy, hogy hazaviszik és elduroktatják a cuccot
Sziasztok!!!
Ti mit fogtok venni szilvaszterre?Én most fullra bevásárolok.<#smile>
Scholes18
fölrakhatod ide is a listát

Glory Glory Man United!!

erre kiváncsi leszek 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Húgyerekek. Holnap megyek áruért, próbálom majd megcsinálni az árlistát, meg egy raklap képet. Namár ígyis van vagy50...😄

Inkább kérdezz minthogy felrobbantsd magad! Hoppá- mondta majd felrobbant:)

sziasztok! darfe te Csepeli vagy? xDD

ads

Győri Devi
Nálunk igen fasza legálisan lehet ien füstbombát rakétákat venni mert az nem petárda hanem party kellék igaz h petárdát nemlehet kapni de ha kell tok szerezni vagy rendelek vagy kimeek szlovákiába

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

akkor majd küld el priviben

Budapesten avgyok illetékes, giga, zeusz- szerintem elég gyengék, de lesznek, folyamatosan bõvül a választék!! Jövhétre lesz egy terméklista , árlista is!

mucsácsó
jah, hol lax? engem is érdekelne 😄
Scholes18
Gigád, zeuszod van?

Glory Glory Man United!!

Scholes18
merre lax?

Glory Glory Man United!!

LoDMaSt
250 ért 100 zöld

@ Hellomarci

HAHÚÓ ÉSZLÉNYEEK!!! VAKOK VAGYTOK?! MONDTAM HOGY NO PARA 350-400 KÖRÜL VAN SIMA PETÁRDA, ÉS MINDEN AMI KELL!! csak írjatok, mi, mennyi kell, lehet még olcsóbban is megy. <#wow1><#ijedt><#falbav>

Mr_no_NaMe
Nálunk volt 1 vásár az votl a neve hogy "Aranycsengõ".
De ott is kurva drágán árulták,900 FT volt 100 darab zöld...
Amúgy multkor a plázában vettem üzletbe,bementem és kértem...
De mivel már illegális,ezért ott nemfognak adni😞
Mr_no_NaMe
Pont a józsefvárosit akartam elkerülni:S
Mind1 majd elmegyek oda ha nincs más megoldás.
hmmm, ezt nem értem. sokan paráztok,hogy jujj, be van tíltva, honnan veszek m,ajd stb. eddig honnan vettetek? mer asszem csak tavaly 2 éve legális... azelõtt is lehettett venni mindenhol, pesten 2 lépést nem lehet tenni úgy, hogy ne kínálgatnák, szóval nem nagy cucc szerintem a beszerzése. 😊

PhoneHCK

LoDMaSt
Kimész a Józsefvárosi piacra, úgy 300m megtétele után kb 5en fognak odaszólni neked, hogy: petárda/rakéta köll?

@ Hellomarci

mész az utcán és tuti hogy leszólítanak vagy piacra kimész és kerdezösktsz
Mr_no_NaMe
Ok,de ha be van tiltva boltokba nem fogják adni!
Akkor én honnan kaparjam elõ??
Senkit sem ismerek aki tudna szerezni...
hát ja, olyan nem lesz hogy halk szilveszter...

Hi, nálam van minden, megbízhatóó forrásból, sárgától a megán át a füstbombáig minden. írjon akit érdekel.

mucsácsó
hát ezt de, de azt nem hogy pontosan honnantól számítva...de lóóóófaszt nem érnek el...
kb. igyvan, petárdázni akkor is fognak, csakazértis

Győri Devi
Szarra se mennek a törvényekkel. Mert csak a petárdára szól a törvény minden más pirotechnikai cumot szabadon lehet venni másik az h kinem szarja le a törvényt

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máig lehet csak bombaüzletbe is venni, de ez le is van irva !
Megbizható forrásbol szerezz

petárda kelne és vennék irjatok léci
lol, nem tudtad hogy uj törvény van ?

Mr_no_NaMe
Hi!
Szerintetek innen lehet még pénteken vagy csütörtökön venni petárdát?
Nagyon kéne a cucc de sajnos tegnap értesültem a betiltásról és valahonnan kéne olyan minõségû cucc,ami nem robban szét a kezembe viszonylag jó áron...
Ti legálisan veszitek a stuffot?Ha nem akkor merre? kitõl? hol?
Amúgy meg mennyenek a bús fenébe hogy betiltották...
vennék petárdát irjatok hogy ha van el adó minél elõbb
sufnituning
Ja és a nagy zöld (shogun) is csak 350Ft (100-as doboz), Mo-n pedig megveszed kemény 500-600 Ft-é!!!
Csak az áthozatalnál kell figyelni, ennyi!

For sale: thedronewebshop.com

sufnituning
Hah, én Szlovákiában 80 Királyi Magyar Forinté vettem! <#nevetes1>
Esküm, menjetek ki és vásároljatok be. Higgyétek el megéri!!!<#taps>

For sale: thedronewebshop.com

aki tud petárdát el aldni az szoljon vagyis irjon
Azért mondtam, hogy elméletileg, mert a barátom jóba van a boltosokkal, és lehet, hogy tudnak majd adni.
mucsácsó
delooool....és mikor hozták ezt a törvényt? mondjuk itt baján illegálisan tudok 1-2 csávót, akik azért is fogják árulni, szal no para 😄
Tavaly éjfélkor nagyon durva volt, percekig petárdadurrogást lehetett hallani, és mindenféle villanások voltak az égen tök szép volt.
16:00-kor bezárt a bolt ahol venni szoktuk a cuccokat, holnaptól ELMÉLETILEG nem árulnak már petárdát.
utálom azokat akiki ezt a hûlye tõrvényt hozták
VENNÉK PETÁRDÁT 100-AS DOBOZT ESEGLEG TÕBET IS IRJATOK ERRE CIMRE [email protected]
jaja

Máma van az utolsó nap.....
mucsácsó
lohool...nehogy elhidd sztem 😄DD
Ma a barátaimmal bementünk a boltba ahol venni szoktuk a cuccokat, és azt mondták, hogy holnaptól tilos petárdázni ma még szabad, és lehet is venni!
olyan nekünk is volt, 5 durranánosas beleraktuk a flakonba azt táncolt.<#eplus2>
meg 5 durranásos ugyszintén be 1 ilyen csöbe, ami az ut melleti árokba ment, haverom meg odaállt, durran 2-t azt jön kifele <#vigyor5> haverom meg ott állt, aszondja ójjjjjjj baz*eg azt elkezd táncolni <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

mucsácsó
hehehe <#nevetes1>
Én velem olyan volt szilveszterkor, hogy a barátaim betettek egy petárdát egy 2 literes flakonba, és amikor eldurrant, akkor a flakon ugrott egyet. Látszott, hogy tele van füsttel és szivárgott is valahol belõle. Odamentem és felvettem, hogy megkeressem hol a lyuk, összenyomtam, és pont elõttem volt a lyuk, és az egész füstöt az arcomba nyomtam.
Ehhez hasonló eset volt, nem petárdás hanem pumpás, de saját arcomba nyomós:
Találtam egy régi biciklipumpát, és ha lassan nyomtam akkor nem a csövön jött ki a levegõ, hanem fönt, ahol a levegõ jön ki. Az apukám azt mondta azért van, mert ki van száradva a bõr benne. Mondta, hogy meg kell olajozni, de inkább tegyek bele WD-40-et. Belenyomtam fönt egy kis WD-t, és elkezdtem nyomkodni a pumpát. Mostmár jobb lett, de elõtte büdös levegõ jött ki a csövön, ezért megszagoltam a levegöt, ami jön ki belõle. Odateszem az orrom elé a csõ végét és elkezdem nyomkodni a pumpát. Mondom, hogy mostmár nem büdös, hanem WD szaga van, de eközben végig nyomkodtam, és mire kimondtam volna a mondatom végét, azt vettem észre, hogy valami fekete dzsuva jön ki a pumpából egyenesen az arcomba.
Nekem volt olyan, hogy Durranó Bors, olyan mint az ördögpatron, csak kisebb, és kisebbet szól. Agárdon voltunk a hugommal, elmentünk a sinekhez. Pénzt akart lapítani, éppen tette le a pénzt, én meg oda dobtam egy durranó borsot, õ meg felkiálltott úgy megijedt.
mucsácsó
jhahm, az akkora nagy kamu...az a gránátformájú mûanyagba belegyömöszkölt bóvli petárda..nemcsak hogy nem is szól nagyot, nem is visz nagyot, és a kispetárda jobban füstöl mint ez ...lol füstgránát 😄
tudjátok mi a füstgránát?
naezaz...... elég rendesen!!! úgy füstöl mint az állat, ilyent be kell majd szereznem! <#idiota>
amúgy karácsony elõtt csináltuk azt az unokatesómmal, hogy volt egy rekesz petkó, kb 5000 db...na és szétszedtünk 1 csomagot 😄
kibeleztük, puskapor meg a foszfor bele egy Theodorás 0,3 dl-es üvegbe, meg még + szédszedtünk olyan 20 sikolyt...és adtunk alá kis gázolajat....te.....ekkora füstöt élõben még nem láttál 😄DDD ez akkkorát szólt, nagyobbat mintha kb 3 puska egyszerre durranna el...iszonyat 😄 teljesen ripityára zúzta az üveget, megolvadt, és felrobbant a picsbe 😄DDD az kész volt....fel kellett volna venni videóra, de ha netán idén lesz még ilyen (márpedig sztem lesz... 😄) akkor felvesszük kamcsira, aztán majd belinkelem ide <#idiota><#vigyor><#vigyor>