1596
Szal...
-
#1348 leszedheted innen
CSa' -
#1347 körülnéztem a google-n de nem nagyon találom:( -
inaki ramirez 1 #1346 halihooooo
van vmi?
-
#1345 hjaa:)) igen köszike:)))))amugy nem ismerős az evangelion -
#1343 nah letoltottem mert nagy NGE fan voltam...haat a grafika sztem viszonylag jo zene is feeling is viszont a moviek egy kicsit ellettek rontva..mellesleg tisztara az anime torteneseit koveti..Az Evangelionokkal kell az Angyalokat leolni..bar en mar a masodiknal elakadtam.. -
#1341 én nem hallottam még róla...thx a megtisztelő cimet,csocso nevében is! -
#1338 <a> -
#1336 nekem 8:))))))))őőőőőőőőőh.... ugy emléxem van valami olyan szerver ahogy 50 megánként rakhatsz fel fileokat 2 napra..inygenes meg minden.. az tök cool lenne... 50megánként felpakolná mi meg letépnénk.. -
#1334 mondom csinálni kéne vmi rom oldalt... de ennyi rommal a Nintendo nég ükanyánk maniját is kiperelné belőlünk!!!! -
#1332 huu vazzeeeeeeeeeeeeeeeee -
#1331 Van aszem a 80%szazaleka... azaz most neztem meg es megvan az oszes mukodo :) -
#1329 hmm most ujra fogom csomagolni es rairom 3 CD-re! -
#1328 wow vazze!!:)) ezt tényleg csunyán ird ki egy DVD re!:))))) vagy több cd re!!! és dugd el a széfbe!!!! -
#1327 Szinte? Loool!
Az oszes SNES game megvan itt! Sot!!! Japan / Angol nehol francia es nemet verza is van :)))) -
#1326 nehogy kidobd őket!!! ezeket mind nagyon dugd el!:)))))
végy külön vincsit:) egy 5 gigásat:)) ...tedd be a szekrény mélyére a széfbe!
kéne csinálni egy oldalt..felpakolni az egészet..ehh...csak félek hogy Nintendo nagyon perelne ha szinte az összes gamez tőlük letölthető.... -
#1325 ahm nekem megvan az oszes SNES game 5200 ROM becsomaglba 1.7 gigaba es ha kicsomagolom 7.6 :))) (aki asziszi kamuzok annak szivest ajanlom a 7-Zip csomogolo programot) es megvan aszem a 80% a N64 romoknak is :)))
Letoltotem egy fanatikus FTP-jerol keretik megtekinteni !
ftp.nmtc.peka.nl
u/p
sephi
romz66 -
#1324 emu nem nagyon.. de mi az uj? van pj64k .. ami multit támogatja neten keresztűl..nem mai mondjuk. -
#1321 ....killer instict gold.... -
#1320 Egyetértek a topik címével. N64 egy csoda. Mario64, Mariokart64, Goldeneye, PD, Banjok, Zelda:MM, Zelda:OOT, DK Racing... hajajj.. :) -
#1319 a mortal trilogyt valamér nembirja az emu én is probáltam.. -
#1318 nem hasonlitanám össze a kettőT!... -
#1317 Dejo tudni hogy egy Concerrel jaccotok a Zeldaval meg nem.....nah mindegy mar megvan... -
#1316 Nemtom ki jáccotta végig a Zelda2t..amikor dióvá változtat egy maszkos vki...Szal elakadtam benne..A távcsöves muksó kiokit engem erről a Skullkidről és utánna kérdezősködöm kéne a városban de mindenki elhajt a fenébe...egy idő után megváltozik a zene és elkezd remegni a föld..mostmár szóbaállnak velem majd mindenki elhagyja a várost..nah mit kéne tenni?
Kössz! -
#1315 aha! -
#1314 De az valami menős ütős game sub zeroval vagy nem? -
#1313 nyomasd a mortal kombat mythologies-t az megy rendesen! -
#1312 A zelda megy rajta hűdesok fpsel. -
#1311 2000xp meg gef3ti200 -
#1310 mekkora géped van? -
#1309 Letöltöttem az mk trilogyit és szaggat mint a kurvaélet. PJ64 1.5 az emu. Valami ötlet? -
#1308 valahogy megcsináltam,de nem tudom hogy!lehet hogy a cheat csinálta?conker egy karddal lefejezte az alient!egy hatalmas arzenálból választotta ki.(ott volt a sthyl is közöttük).azért köszi! -
#1306 pf...nemvágom -
#1305 egy jó angolos lefordithatná szó szerint?!.. -
#1304 Once more
he'll jump in. You'll have to be good this time. Dodge his tail attack
and wait till he jumps. Jump his attack a couple more times and drop
him with punches. Now throw him out the last time and enjoy the final
cutscene. Congratulations. The Bad Fur Day is over and Conker is King!
-
#1303 hi csocso!hogy megy a csaló kód?farkat és csokit kaptam,de nem tudok szintet ugrani!neked sikerült?és hogyan? -
#1302 van cheat...nem kell mntegetni:)))amugy is folytatni kéne onnan ahol abbahagytam anno és nem átugorva mindent csinálni a tiedét.. -
#1301 tehetnél fel valahova egy mentést! -
#1300 há... innen még messze van nagyon a matrix rész...
még egy chapternyivel odébbvan.. elmegyek a hülye öltönyös faszival..ott van a nőm.. erre megkér a faszi hogy egy bombát dobjak be egy kigyo száján keresűl menve egy lyukba...majd amikor megvolt.. kijöttem oda ahol szarszag van.. majd a buzi méhek megint ellopták a méhkast..elmentem érte és én lőttemle a méhkasbol améheket..ennyi.. hja aztán szétharaptam a dagi csontbunkós köcsög seggét a dinóval.. -
#1299 igen... -
#1298 nagyon rég játszottam már vele,nem igen tudok segiteni.amugy jó mentést adtam? a discos mentést kaptad meg?