1596
Szal...
  • Gnome
    leszedheted innen

CSa'
  • CSOCSO
    körülnéztem a google-n de nem nagyon találom:(
  • inaki ramirez 1
    halihooooo
    van vmi?
  • CSOCSO
    hjaa:)) igen köszike:)))))amugy nem ismerős az evangelion
  • Gnome
    nah letoltottem mert nagy NGE fan voltam...haat a grafika sztem viszonylag jo zene is feeling is viszont a moviek egy kicsit ellettek rontva..mellesleg tisztara az anime torteneseit koveti..Az Evangelionokkal kell az Angyalokat leolni..bar en mar a masodiknal elakadtam..
  • barret
    én nem hallottam még róla...thx a megtisztelő cimet,csocso nevében is!
  • barret
    <a>
  • CSOCSO
    nekem 8:))))))))őőőőőőőőőh.... ugy emléxem van valami olyan szerver ahogy 50 megánként rakhatsz fel fileokat 2 napra..inygenes meg minden.. az tök cool lenne... 50megánként felpakolná mi meg letépnénk..
  • CSOCSO
    mondom csinálni kéne vmi rom oldalt... de ennyi rommal a Nintendo nég ükanyánk maniját is kiperelné belőlünk!!!!
  • CSOCSO
    huu vazzeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Sephi
    Van aszem a 80%szazaleka... azaz most neztem meg es megvan az oszes mukodo :)
  • Sephi
    hmm most ujra fogom csomagolni es rairom 3 CD-re!
  • CSOCSO
    wow vazze!!:)) ezt tényleg csunyán ird ki egy DVD re!:))))) vagy több cd re!!! és dugd el a széfbe!!!!
  • Sephi
    Szinte? Loool!
    Az oszes SNES game megvan itt! Sot!!! Japan / Angol nehol francia es nemet verza is van :))))
  • CSOCSO
    nehogy kidobd őket!!! ezeket mind nagyon dugd el!:)))))
    végy külön vincsit:) egy 5 gigásat:)) ...tedd be a szekrény mélyére a széfbe!
    kéne csinálni egy oldalt..felpakolni az egészet..ehh...csak félek hogy Nintendo nagyon perelne ha szinte az összes gamez tőlük letölthető....
  • Sephi
    ahm nekem megvan az oszes SNES game 5200 ROM becsomaglba 1.7 gigaba es ha kicsomagolom 7.6 :))) (aki asziszi kamuzok annak szivest ajanlom a 7-Zip csomogolo programot) es megvan aszem a 80% a N64 romoknak is :)))

Letoltotem egy fanatikus FTP-jerol keretik megtekinteni !

ftp.nmtc.peka.nl

u/p

sephi
    romz66
  • CSOCSO
    emu nem nagyon.. de mi az uj? van pj64k .. ami multit támogatja neten keresztűl..nem mai mondjuk.
  • mb66
    ....killer instict gold....
  • Oldern the 1st
    Egyetértek a topik címével. N64 egy csoda. Mario64, Mariokart64, Goldeneye, PD, Banjok, Zelda:MM, Zelda:OOT, DK Racing... hajajj.. :)
  • mb66
    a mortal trilogyt valamér nembirja az emu én is probáltam..
  • barret
    nem hasonlitanám össze a kettőT!...
  • Gnome
    Dejo tudni hogy egy Concerrel jaccotok a Zeldaval meg nem.....nah mindegy mar megvan...
  • Gnome
    Nemtom ki jáccotta végig a Zelda2t..amikor dióvá változtat egy maszkos vki...Szal elakadtam benne..A távcsöves muksó kiokit engem erről a Skullkidről és utánna kérdezősködöm kéne a városban de mindenki elhajt a fenébe...egy idő után megváltozik a zene és elkezd remegni a föld..mostmár szóbaállnak velem majd mindenki elhagyja a várost..nah mit kéne tenni?

Kössz!
  • barret
    aha!
  • Davidus
    De az valami menős ütős game sub zeroval vagy nem?
  • barret
    nyomasd a mortal kombat mythologies-t az megy rendesen!
  • Davidus
    A zelda megy rajta hűdesok fpsel.
  • Davidus
    2000xp meg gef3ti200
  • CSOCSO
    mekkora géped van?
  • Davidus
    Letöltöttem az mk trilogyit és szaggat mint a kurvaélet. PJ64 1.5 az emu. Valami ötlet?
  • barret
    valahogy megcsináltam,de nem tudom hogy!lehet hogy a cheat csinálta?conker egy karddal lefejezte az alient!egy hatalmas arzenálból választotta ki.(ott volt a sthyl is közöttük).azért köszi!
  • CSOCSO
    pf...nemvágom
  • barret
    egy jó angolos lefordithatná szó szerint?!..
  • barret
    Once more
    he'll jump in. You'll have to be good this time. Dodge his tail attack
    and wait till he jumps. Jump his attack a couple more times and drop
    him with punches. Now throw him out the last time and enjoy the final
    cutscene. Congratulations. The Bad Fur Day is over and Conker is King!

• barret
    hi csocso!hogy megy a csaló kód?farkat és csokit kaptam,de nem tudok szintet ugrani!neked sikerült?és hogyan?
  • CSOCSO
    van cheat...nem kell mntegetni:)))amugy is folytatni kéne onnan ahol abbahagytam anno és nem átugorva mindent csinálni a tiedét..
  • barret
    tehetnél fel valahova egy mentést!
  • CSOCSO
    há... innen még messze van nagyon a matrix rész...
    még egy chapternyivel odébbvan.. elmegyek a hülye öltönyös faszival..ott van a nőm.. erre megkér a faszi hogy egy bombát dobjak be egy kigyo száján keresűl menve egy lyukba...majd amikor megvolt.. kijöttem oda ahol szarszag van.. majd a buzi méhek megint ellopták a méhkast..elmentem érte és én lőttemle a méhkasbol améheket..ennyi.. hja aztán szétharaptam a dagi csontbunkós köcsög seggét a dinóval..
  • barret
    igen...
  • barret
    nagyon rég játszottam már vele,nem igen tudok segiteni.amugy jó mentést adtam? a discos mentést kaptad meg?