1596
Szal...
-
#394 nekem nem küldd... nem tudok vele gamezni..kéne hozzni venni egy jobb gépet:) -
#393 igen egyetértek! -
#392 na kipróbáltam a project 64-et.nagyon jó!stabil 60 fps,es egyáltalán nem akad a hang.de nem is serceg!egyszóval majdnem tökéletes.eddig nekem ez 1.5 béta jött be.de ez sokkal jobb!csocsó a magyaritását befejezhetnéd,mert igen hiányos!conker tökéletesen megy rajta,de tényleg! -
rusland #391 "In a pernanent loop that cannot exited.
Emulation will now stop.
Verify ROM and ROM settings."
Castlevania.z64 filenal irja ki. mier? nemtudtok ra megoldast? -
rusland #390 es zelda nekem jobban teccet... -
rusland #389 jacottam... a 7es es a 8al -
#388 van azert meg.. sorold csak szepen..:) -
#387 szvsz sem osszehasonlithato.
-
#386 A nagy faszt. Ez olyan mintha a Gta 3 mat hasonlitanad a Colin McRea Rally-hoz te szerencsitlen:)
Teljesen mas stilusu a ket jatek. A Zeldat ott basztak el hogy 3D-be vittek:)
FF VII onmagaert beszel :)
Jah es egyik Zeldanak se volt olyan storyja mint a FF VII nek mert sztm majig az a legrulezabb RBBSRPG !
A Zelda is jo ne erts felre de elobb jaccal FF asztan nyilatkozza :) -
rusland #385 ahh most egy csomo 64es gamet vegig akarok nyomni: concers, zelda1-2, castelvania1-2 stb... -
rusland #384 zelda rulzabb minz a ffek :)
amugy csocso van icq-d vagy mirced azon elkuldenem... -
#383 igy vagyok a ff9-cel 55 óra,és hol van még a vége! de nem is bánom! -
#382 legalább nem 6 órás,mint némelyik game. -
#381 Az a rohej hogy en egyfeszt jaccom a Conker jatekot de nem akar vege lenni :)
Mar nem is tudom hany oraja jaccom es meg mindig nincs vege :) -
#380 csakhugyozd öket..vagy küdd el vkinek a mentést.. -
rusland #379 ahhöm nemigaz nemtok tovabbjutni :( -
rusland #378 up -
#377 Milyen programmal csinaltok ilyen gifeket?
-
Bilux #376 micsoda? -
rusland #375 nem volt ma tul forgalmas nap -
rusland #374 elkezdek hugyalni rajuk osszesugorodnak tavolabb gurulnak es aztan felalnak es jol orba gyurnek...
es ugyanott vagyok ahol kezdtem :) -
#373 olyan szar a vonal,hogy az 56 k-s modem csak fél gázon üzemel! ha ezt tudtam volna,33,6 k-s modemet veszek.ennyit az is tud.átlag:3.4 k. -
#372 he-he...modemmal.de már lejött a cucc.csak snes-hez tudom hasonlitani.ahhoz képest brutális. N-en nem láttam hogy néz ki. -
#371 mivel netezel? -
#370 ide sem merem irni,hány perc van még hátra a letöltés befejezéséig. -
#369 en mar megneztem... nagyon okes..:) -
#368 asszem sikerülni fog. -
#367 ugyesen kell osszehozni, mar nem emlekszem utoljara egy eve jatszottam a gameval.
Tobb helyen vannak. lenn is razzak ilyen kogolem szeruisegem a segguket:) -
#366 csocso,én amatőr vagyok! hova kell ezt a cimet beirni? -
#365 ftp://ftp.futurenet.co.uk/pub/dailyradar/movies/fzerogc.mov
ezt lesse meg mindneki:) csak két mega:) nem egyszerű fejcsavarodások lesznek gamez közben....:) csak két mega!! must see!!! -
#364 1080 snowboarding..én ajánlani tudom mindegykinek..nekem egyre jobban tetszik..mondjuk lehetne kicsit jobb gamez is..az is lesz majd Gc re.. -
rusland #363 amelyek az emeleten vannak? -
#362 hugyozni kell asszem le a tancolo nagy mamlaszokat. -
rusland #361 ahh :) -
rusland #360 nah egy oskora diszkoban vagyok
ratoltam egy kovet az eggyik gombra mas gombok is vannak de mar ko nincs mit kell csinalni? -
#359 ??????????????????????????????. -
#358 nem azt kell csinanlni, a kazannal kell vacakolni, mar nem emlekszem pontosan. -
rusland #357 most langolo ordogoket kell hugyalnom...
mennyit kell mert mar fel oraja hugyalom oket es semmi
mndig ki alszik az eggyik azt kesz -
#356 fuu bazzeg olyat láttam egy nagy siteon azhittem beperelem őket bazz:) conker valami 7 pontott kapott.. a szar gamezok meg ilyen 9 pontok körűl voltak..há mivan ezekkel??? -
#355 Tulajdonképpen nincs semmi extra trükkje...
Ha analóg gamepad-et használsz egyszerűbb ráérezni, mert minden irányban jól kell érkezned a talajra, ha előre -hátra nyomod tulajdonképpen előre -hátra dől a boarder is, és ugyanez igaz oldal irányba is...Szóval valahogy 3d-ben kell gondolkozni :)