N64 egy csoda!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Szerintem aranyos a gama de meg nem volt idom vele tul sokat jaccani oszinten.
Meglasuk mi lesz de ugyanaz a fiiling mint az elsobe volt 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bérbe vehet? reklámfelület...
Erdekel mi a velemenyed rola.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BTW igyjut eszembe egyik ismerosom megvalna (sztem geci jo aron) N64etol, Zelda 1,2vel, bovitovel, Mario64el.
Akit erdekel mailozzon, megdumaljuk, az ara tenyleg korrekt.
wave race 2000ft akarhol, mario part 4000ft😊
Gyujtsel mar egy kicsit bazze....
Holnap akkor talizunk ugye?
Zelda2ben hol tartasz? Hogyhogy a gyermekded kinezetu paper mario megfogott?😊
Ilyesmi a Nintendo feeling... csak kar hogy az SMSnel en nem ereztem😞((
En amit irtal 2001 februarjaban voltam amikor is jott a Zelda2, Conker, banjo 2, paper mario...... igaz en akor nyomtam elposzor OOTal, hat akkor ejtett ujra rabul a Nintendo (ertsetek, megint bvettem egyet Ps melle😛)
en a TVre iranyitom at a dolgot es a Joy-al a kezemben (ami n64 es joy Pc valtozat amit meg 1 eve vettem) es ugyancsak az foldon tolongokk 😊
Nekem mar ott figyel, az osszes legnagyobb...😊
meg gameboyozik stb...de a playboy nagyon súlyos😊))) meg azok a mellek amik vannak anapraforgónak😊ehhh meg le kell ütni a heregyoloit annak a kályhának😊lol
Szvsz igy van, ezek tenyleg jok😊
tessék.. roms..n64..c...conker...p64 et is le lehet szedni azhem.. 1.5 ös a legnyuvabb
Eskuszom nem voltam igy feldobva mar nem is tudom miota😊)
Jah es ha valkinek kellenek az emulatorok es az emuk akkor jojjon most be az undernetre a #magyar csatira es keressen meg meg ott ulok kb 10 percet😊 Cimet nem tokadni mert nekem is kultek..
Ize
http://members.brabant.chello.nl/~c.lieberwirth/n64a.htm
ehh 😊
Miert nem csinalnak ilyet PC-re is? joggal alithatom hogy minden idok legjobb 3d es maskalos jatekat jaccom ember!! Ebbe tobb a humor mint barmiben! Es aszt birom hogy morbid a jatek! Erted az egyik palyan az egyik egeg korba rohangalt es kozben fingott es ha odamentem a szepreplom elhanyta magat😊))))))
De most van az hogy a meheket kell odavigyem a napraforgohoz hogy megmutassa a kiralynak a meleit😊))))))))) Ember eszmeletlen.
Es nekem nem add semmifele grafikai problemat... lehet azert is mert jo a gepem!
De azok az effektek amikor pl kiugrok a vizbol meg csorog rola a viz es megrazza magat! Meg ha hagyod unatkozni eloveszi a Playboyt es komentaja amit lat benne 😊)))) Loooooool!!!!
Az elfeledett meg nem ertett konzol?😊
Most hogy igy irjatok lehet eloveszem megint... Paper Mariot bar eppen nemreg vittem vegig....
kár hogy egy 800 as gépen gef 2 mx el szaggat az egész mint az atom😞((((hja, sephi neked fehér a conker feje meg farka?? ugy emléxem vmmit beklikkelsz az opsönszbe és jo lesz..legalábbis nekem fehér volt..
Voltam szives letolteni egy N64 es emulatort Project64 neven es lattom remelkul megy minden. s egy jo haverom ajanlotta nekem a Conker's Bad Fur Day jatekot.
Nos akarki akinek teccenek a 3d maskalos jatekok azoknak ajanlom mert nem tudgyak amirol maradnak le. Egyszeruen a legszebb jatek amivel valaha is talkoztam. Es nem hogy a legszebb de a leg rohejesebb is es a legerdekesseb egyben!
Egyszeruen a foszereplo hotra berug meg az elejen es elhanya magat es az olyan szavak hogy "Bitch" es "Shit" meg ilyenek benne vannak a jatekba! Igaz a durvabb jeleneteknel kibipellik de akkor is 😊
Az elobb peldaul egy nagymeru szar kiralyyal beszelgettem!
De maga a jatek mikor peldaul el kel lopnom egy mehkast es 3 orjongo darazs akar megolni es ugy kell rohanglani 😊
Meg az elejen a foszepreplo be van rugva es felrebeszel es ugy kell vele jarkalni😊
Eszmeletlen ez a jatek!
tovabba nem is beszelve a Paper Mario jatekrol ami szo nelkul hagyott! Az is eszmeletlen jo! Egyszeruen nem hiszem el hogy kepes voltam leturulni a 007 , Haegemonia es mas egyeb jatekokat mert mar egyszeruen hidegen hagynak!
N64 rulez!! A Monitor ele ragadtam es mindekinek ajanlom!!!
Zelda masodik reszerol mar nem is irok mert akkor itt unatok el magatokat😊