N64 egy csoda!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem már van be-be! minden fullon és meg sem riccen a conker,és a hang is tökéletes!
Bérbe vehet? reklámfelület...
a zene nagyon jól szól mi? azokat a kõ figurákat ha lepisiled,összegömbölyödnek és a pisivel szemben a lyukba kell õket irányitani.aztán már a helyükre kerülnek!csak siess,mert a pisi épp hogy elég...
arghh sajna idaig nem jutottam el.. talan majd ha uj gepem lesz.. 😊 de gondolom azt nem akarod kivarni..tenyleg sajna...
kéne cisnálnod egy reget a netre...tar.hu nl pl oda felteszed és bé linkeled. .de küld el az emailomra és kész... majd hamegjön válaszolok max holnapra megy a válasz.jut eszembe.. hanyadik pálya kb?.. mert nem vittem végig...de voltam a pitbull halnál.. meg mittom én még hol😊
esetleg valaki?egy uj oldal tele letoltheto n64 gamákkal?
:-)
:-)
ja nagynehezen megtaláltam!nem szoktam arrafelé kóvályogni,nincs ott semmi...
mi a cime ennek a gaménak?
hülyeséget nem akarok mondani de probálj odavinni bombát.. vagy várj csak?.. terelgetni?? menj fel a tetejére a cuccosnak és ott valami gógolyót kell leterelgetni ami nem kicsi lesz majd.. lehet hogy az kell neked..
... volt anno 1996ban 

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
huuu koma én ezzel még csak nem is jáccottam----
pedig segitenék hidd el....
pedig segitenék hidd el....
ja lassan má 3 honapja.......
😞
😞
ja ,De!!! csak az egy megás cuccokat lehet letolteni!!!!!!!!!!!!!!!
és az igazi gamák joval tobbek mint 1 mega!!!!!!!
erre mondtam hogy nem muxik....
és az igazi gamák joval tobbek mint 1 mega!!!!!!!
erre mondtam hogy nem muxik....
kipróbáltam az emut,életemben elõször...nem megy a zene,hang van.mi lehet a gond? nem tudja valaki?
na ez az ami nem muxik.....
NES-en a super mario 3 utolsó világa volt kiakasztóan nehéz😊 MIkor tankok között kellett ugrálni és mindegyik lõtt mint a hülye. Na ott párszor földhöz basztam a kontrollert pedig akkor még skilles konzolos voltam😊
V9ykn8_TZL0
nemtom de midnen idiota ezt mondja hogy ez az ovis gamma..ehhez képest nehezebben mennek rajta át mint akármilyen pc-s gammán
Bazze de sok bajod van😊, hat jojj rea😊))
Nem egy bonyolultsag..😊
Es meg mondjak hogy ovisoknak valo a Mario..... hat kerdem en mit kezd evvel egy ovis?😊
Nem egy bonyolultsag..😊
Es meg mondjak hogy ovisoknak valo a Mario..... hat kerdem en mit kezd evvel egy ovis?😊
😊
sárga csillaggal nemtom mi a bajod.. melyik pálya???
az átlátszó okosságokat majd a fõ bázison lehet ott ahol középen van egy szõnyeg és ha felnézel oda ahonnan jön a fény akkor elkerûlsz egy pályára ahol megcsinálhatod az elsõ piros kockákat...
sárga csillaggal nemtom mi a bajod.. melyik pálya???
az átlátszó okosságokat majd a fõ bázison lehet ott ahol középen van egy szõnyeg és ha felnézel oda ahonnan jön a fény akkor elkerûlsz egy pályára ahol megcsinálhatod az elsõ piros kockákat...
bár nem n64,de mame-hoz nem tudtok letolto hejet?
ott a pont
:-DDDDD
:-DDDDD
😊))
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
te cheapboy..
a _ga mit jelent?
😊
a _ga mit jelent?
😊
nem sajna kiderult hogy csak meg volt.....