1596
Szal...
-
#1192 Nem mondod?!Még ilyet! -
#1191 szerintem te topicot tévesztettél!ez nem a gumiszoba...ha hozzászólsz,nézd meg a főcímet fent a kis ablakban! -
#1190 Hűű te aztán lenni perfect magyar!!:-)Ilyen korcs english-ben aztán már rég láttam hozzászólást.Gondolom te is a társadalom azon kicsiny rétegéhez tartozol,aki a napot Shoppingolással kezdi.... -
#1189 hűű mekkroa válasz:))))))) -
#1188 ................................... -
#1187 fps-t hogyan bírjátok?:) tudom sux only kéjbordon de ha netán joyra kipakoljátok akkor KÖTELEZŐ a Perfect Dark -
#1186 megoldottam! plugin csere,és hibátlan!... -
inaki ramirez 1 #1185 na erre kivételesen emléxem...nem semmi sotét téglalap nincs....
tehát az árnyék oké!
-
#1184 neked a banjo tooie-ben banjo árnyéka jó?nekem egy sötét téglalap van alatta... -
#1183 ez bizony az! -
inaki ramirez 1 #1182 mi ez a pangás??
:-)
-
#1181 ohh, nincs mit:) -
#1180 engem is idegesitett!azt hittem lehetetlen,de összejött! még soxor lessz ijen érzésed!hogy lehetetlen... -
#1179 köszönöm! -
#1178 faszom mindenki nekem köszönheti a conkert:))))))))) -
#1177 e-küdjem?:)))))))))))))))))))))))))))))) -
inaki ramirez 1 #1176 én barom meg letoroltem.........
:((((((((((((((((((
-
Gábor #1175 SZétröhögtem az agyamat a parazsakon, meg a téglázáson! LOL! Király játék! -
Gábor #1174 Vazzeeee! A conkerben a fogaskerék-spinék kergetése qrvára idegesít!!! -
#1173 igen.. aaah.. huhhh sajna nemtommelyik:)))) pedig probáltuk neten..elég gáz.. mert sok emut kezel egyszerre igy nem könnyű n64 es találni főleg nemolyat akinek ugyan az megvan ami neked...én is csak haverommal tdutam csapatni, mert senki nem akart jönnise conkerezni se f zero se rallyizni... -
inaki ramirez 1 #1172 mié valamik emu lekezeli a netet is...
-
#1171 :) -
inaki ramirez 1 #1170 jah jo lenne..én benne lennék.
-
#1169 MK2 bajnokság?:) -
inaki ramirez 1 #1168 én is!!!!!!!!!!!!!
-
#1167 hát nemtom én nagyon szerettem SNES en... -
#1166 egyszer csak lejön!... -
#1165 A Zelda nekem is nagyon kéne. Ma feltúrtam érte a netet de nem találtam. A kazaa-rol meg 0.5-el jön. -
#1164 Az nagyon gáz a játéktermeshez képest:) -
#1163 hát nemtom..max snes mk2... -
#1162 Az emulátor guruktól kérdezem hogy létezik e játéktermi MK2 emulátor? Ez nem N64 téma de nem baj:) -
inaki ramirez 1 #1161 mi van lankad az érdeklodés?
-
Gábor #1160 Aki zeldával meg tudna dobni, vagy egy linkkel hozzá,az szóljon bátran:) -
inaki ramirez 1 #1159 +még futás hiba nélkul:
internatioan superstar /ennek minden része/
Batman
legoracers
perfect dark
J league
wipeout 64
toy story
tiggers honey
supermen
starfox 64
ridge racer 64/ez nagyon ász game/
golden eye
army men /az osszes/
stb stb/tobb nem jut az eszembe....
de ha vki tudd neo geo-s oldalt ne tartsa magába...
-
#1158 igy jártál,mint annak idején! -
#1157 :) -
#1156 Es ezek valami hihetetlen fantasztikus gammak, a Conker`s Bad Fur Day a legjobb Ninetndo 64 es jatek, es szamomra a legjobb konzol game of all platforms, egy hihetetlen ugyes/nagy/gyonyoru munka, melyet nem is biztos, hogy ember keze alkotott... Hat igen, vannak meg csodak ebben a szar elhetetlen vilagban...
Jaj, hova tunt a bananom?:))
-
#1155 ohh bazze kár volt elszolni magam...:)))) nah majd jelentkezzé -
Gábor #1154 Na várjál,mindjárt megkereslik icukán,de előtte még van negyed órám egy letöltésből! -
#1153 mondjuk arra is utalhat:)de neked icq-n áttom fosni a conkert..