100
kamionos gémerek! örülhetünk. :)
  • Instict
    most lehúzzam vagy ne?:)
  • Tikal #39
    persze vannak, csak sajnos kevés a jo ötlet, ha meg van ölet, nem jo a kivitelezés, lásd ez...
  • WiZZaRD
    meg nem is ez lenne a problema mert vannak jo arcade gamek...
  • Tikal #37
    nem , az is szar:)
    Konzolra arcade game kell a népnek, nekünk meg nem :)
  • WiZZaRD
    sajna errol nincs lehetosegem mondani semmit, mivel nincs konozolom...azon meg gondolkozom, hogy ez sajnos-e vagy sem...kinomban mar a motorhead-et nyomom ...immar 50x vegig...:-) tudom az sem szim, de a jatszhatosag 100-as nagyon
  • FREAK
    na akkor most milyen? :)
  • Braveheart
    NINCS VMI JÓ KAMIONVEZETŐS/SZÁLLÍTGATÓS JÁTÉK VHOL A NETEN?
  • hali
    negativ kritika...
  • M@TriX
    Ja! Egyébként az XBOX-os változat annyira más lenne, mint a PC-s???
  • M@TriX
    az NFS6-nál is ez van elb@szva már bocs, hogy más cég csinálta. Az konzolos verziók elég jók lettek. Osztott képernyő és más finomságok. Mi meg megehettük amit adtak... Nem volt éppen sz@r, de ebbe most ne menjünk bele...
  • WiZZaRD
    na bocsi hogy megint mar 3-szor, de meg egy apro erdekesseg, a PC-s valtozatot a fun labs fejlesztette, mig a ps2-es meg az xbox-os valtozatot az eutechnyx, azert emlekeim szerint az o gameikkal lehetett gamelni, noha nem voltak sim bajnokok...
  • WiZZaRD
    kezd ez az egesz olyan lenni, mint a regebbi rage jatekok, szep mint atom az uccso szuszt is kicsavarja a vasbol, csak eppen minden mas egy nagy nulla:-(
  • WiZZaRD
    na a fahyas az en hibam volt, illetve a vidikaresze:-), de a tobbi ugyanaz. miert csinalnak ilyen nulla gamekat mostanaban? nem azt mondom, hogy legyen valami uberrrealis, de legalabb legyen hihetobb, vagy akkor nagyon menjenek ra a jatekelmenyre, mint az uj nfs pl. de ez se egyik se masik sajna...
  • Aspyrin
    Felesleges időt pazarolni rá
  • Csacsi
    Hát nem nagyon hoztátok meg a kedvem

Mind1, csak azért is kipróbálom. Kezdek elkonzolosodni. Mostanában az olyan játékok jönnek be, amikben csak a szórakozás a lényeg (Enclave, Gun Metal, Big Mutha Truckers)

Vagy csak már nincs annyi időm játszani mint régen, és ezért nem kötnek le a komolyabb játékok?
  • gyraph
    Nálam pedig el se indul...beállitok mindent, bejön a főcim aztán ki is lép mindegy mit csinálok.
  • WiZZaRD
    hat nalam fagyizik erosen, amugy rettenet gagyi lett, fizika egy gramm sem, talan meg az az 18wheels of steel is jobb volt, minden esetre ebben a kategoriaban marad a ht2...amugy szepnek tenyleg szep, de ezt leszamitva sajnos nulla..mondjuk varhato volt ha az empire interactivek csinaltak, azoktol meg jo autos gammat nem lattam. Igaz csak egy kicsit furikaztam, de epp eleg volt sajnos
  • Alexease
    Az Eurogame-en 60%-ot kapott a PS2 verzio. Ha konzolon 60-at kapott, akor miltyen lesz PC-n?!
    Ez most vagy nagyon arkad es/vagy nagyon "buta"...
  • Csacsi
    Én sem bírtam fent maradni, ezért sajnos már csak délután tudom kipróbálni, remélem jó lesz, majd olyan délután 6 felé írok, hogy milyen élményem volt, de addig is, aki már kipróbálta írhatna róla vamit. Előre is thx
  • djcom
    Első 19 lenn van...de már alíg vagyok ébren..:(
  • gyraph
    Ez egész komolyan nézz ki...leginkább az a bajor szőke copfos :) Flashfxp indul.
  • djcom
    Kár,hogy csak holnap este tudom kipróbálni:(
  • djcom
    Hú bazz!
    Ütős lesz!
  • a.carkey

Ez tényleg van ilyen jó, mint a képek mutatják?
    Irányítás?
    Van olyan, mint az első Hard Truck?
  • djcom
    Remélem jó lesz:))
    Multi nincs benne?Mert nem jön be a honlapja...???
  • FREAK
    pontosan

lehet vásárolni, tuningolni, trailert cserélni

a bárban vehetsz fel kölcsönt, játszhatsz félkarú rablóval, kérhetsz tippeket

az úton vigyázni kell a motoros bandákkal és a zsarukkal, illetve néha kihívnak egy versenyre
  • Csacsi
    Egyébként konzolon milyen volt, írd már le, hogy nagyjából mi volt a feladat. Szállítani kellett árukat, a konkurenciával, és a rendőrökkel a nyomunkban?
  • FREAK
    nagyon konzolos, PC-n ilyenekkel kevesen játszanak..... aztán lehet, hogy valamit változtattak rajta, és én is belemerülök, de kétlem
  • Csacsi
    miből gondolod?
  • FREAK
    boxon jó volt, PC-re nem lesz tábora
  • I.C.ram
    Eléggé PSX-es grafek. :(
  • WiZZaRD
    van vmi public down hely?
  • Csacsi
    Már kijött, és jön is lefelé, remélem jó lesz.
  • Wajk
    Hát ezzel vitatkoznék egy picit, mert azért ha nyerges vontatóval belevágtam egy 60-90 fokos kanyarba, akkor nagy volt a valószínűsége annak, hogy uralomvesztés és rakományvesztés lett a vége.
  • Norbi2K
    nem volt éppen rossz, de a kanyarodás például nagyon szar volt benne, full gázzzal lehet menni egy egy kemény kanyarban...
  • Wajk
    Hát reménykedek benne, hogy csak a körítés ilyen "érdekes". Végülis a törések elég jól néznek ki, de hogy mi lesz a végeredmény azt szerintem csak a megjelenéskor tudjuk végképp kijelenteni...
  • Wajk
    azért jó volt a Hard Truck 2, de az autókkal való ütközés nagyon béna volt (enyhe kifejezés), de mondjuk a kamionok elég jól viselkedtek. Fék, meg beleng a rakomány, 2 km-es féktáv. :)
    Azért jó volt... :)
  • Norbi2K
    a hard truck sem volt épp simulácio, arrol nem is beszélve hogy joformán kulonbség sem volt a részek között sajnos
  • FREAK
    nem lesz ez kicsit arcade?
  • Wajk
    Na végre nem csak a nem éppen szépségével hódító Hard Truck sorozat lesz elérhető PC-n. Én sokat nyúztam mind a 3 részt, de a hangulaton kívül nem sokminden tartott a monitor előtt... :)

Jön egy konkurens. :)
    Big Mutha Truckers személyében. :)