Big Mutha Truckers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hapsikáim!
Mi ez a játék?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Ha a CD-kép hibás volt, minek írtad ki? Lehet, hogy a recordingnál belecsúszott valami bibi. Sebaj, jó lesz fresbee-nek...
Tök jó, hogy több embernek van CD-írója, mint eredeti játékai...
És amikor elér a 0 sechez, kiír valami szarságot, és utána nyekk...
PLZ HELP! Kiírtam CDre a képet, mert amikor muntoni akartam, kiírt valami olyasmit, hogy ismeretlen képösszetevõk....
PLZ HELP!!!!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
konfig:
AMD XP 2400+, 512 mb ram, Ti4200 Gef4, WinXP Prof Hun. Fingom sincs mi lehet a gáz. 😞
Amugy sztem jo kis pihenteto arcade game😊
engem is vissza dob desktopra
nem a dx9 miatt?
A szokasos recept: menj el innen oda, aztan ennyi. Aki szereti a konnyed, egyszeru, "szivatason" alapulo "autos" jatekokat, annak tokeletes szorakozas. PC-n is van biztos kissebb tabora, vagyis lehet orulni.
Nekem uninstall volt, de az mas kerdes😊)
De hát ez van, ezt kell szeretni(vagy nem szeretni), nincs más, mostanság nem igazán vagyunk ellátva autós gammával.
Én pl. pár napja a DethKarz-t nyomom megint....kb. 5 éves gamma...
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Konzolra arcade game kell a népnek, nekünk meg nem 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
War. War never changes.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.