100
kamionos gémerek! örülhetünk. :)
-
#100 TÉK !! -
#99 PS2-n fasza :D -
#98 Hey!
Hapsikáim!
Mi ez a játék? -
steweee #97 a parking bónust hogy lehet megkapni? -
steweee #96 lesz második része ? az biztosan jobb lesz. ez is jó, főleg a grafika, de a hangulata is. viszont nekem csak rippelve van meg, és vmiért nincs hozzá játék alatt semmi hang. a menü zene és a beszédek mennek, a többi nem. ki tudja miért -
Vlala #95 DX81eng.exe? Ez a DirectX angol telepítője, ha jól tudom. Minek akarja azt bemásolni? Próbálkozz azzal, hogy máshonnan szerzel egy feljettebb dirextxet, felpakolod, újraindítod, teelepíted a játékot és nem kéred a dirwectx telepítését.
Ha a CD-kép hibás volt, minek írtad ki? Lehet, hogy a recordingnál belecsúszott valami bibi. Sebaj, jó lesz fresbee-nek...
Tök jó, hogy több embernek van CD-írója, mint eredeti játékai... -
#94 PLÍZ! -
#93 Installnál amikor fájlokat másol, megakad a végén a DX81eng.exe fájlnál!
És amikor elér a 0 sechez, kiír valami szarságot, és utána nyekk...
PLZ HELP! Kiírtam CDre a képet, mert amikor muntoni akartam, kiírt valami olyasmit, hogy ismeretlen képösszetevők....
PLZ HELP!!!! -
#92 Azaz mint a régi Commodore 64-es sportjátékokban.. -
#91 felteve ha "bug" :) -
#90 nyomod a balra gombot meg az entert mint a veszett:) ha jól emlékszem -
neménvoltam #89 CSá! A 3. mission-ben mit kell csinálni? A kötélhúzós pályán. Nemtom hogy kell elhúzni. Plíííz help!!
-
#86 mind1, már letöröltem -
#84 én már eldöntöttem mi legyen: uninstall -
#82 én magyarral -
#81 Milyen Win-nel nyomjatok? Eng, HU? -
dcrlz #80 Nekem is ugyan ez a problémám, csak nekem win xp-m,dx9, tényleg jó lenne ha valaki segitene. -
#79 bazzeg, engem is egyből kidob a desktopra. Celeron 2100, 640 sdram, gf3 ti200 128 mb, win me. mi a búst tegyek? -
#76 Nekem gond nelkul ment. (WinXP Eng Prof, DX9) -
#73 8.1. -
#69 Szerintem is jópofa játék (sajna a rádiók elég bénák :() de nem hiszem hogy sok köze lenne egy kamion valós fizikájához. :) -
#66 AMD Duron 1GHZ+GF2 MX400 perfektül megy nem tudom mit csináltok!? -
dcrlz #65 Nekem sincs hozzá crack-em, légyszi küldjétek el az [email protected]. -
#64 jaja fagyizik allandoan -
Tobias #62 Nekem sem megy a game,ezt írja ki: Unable to find Big Mutha Trucks game CD, légyszi segitsetek. -
#58 Nekem is gond nélkül fut DX9-el -
#57 Hát akkor fingom sincs mi lehet a baj.
konfig:
AMD XP 2400+, 512 mb ram, Ti4200 Gef4, WinXP Prof Hun. Fingom sincs mi lehet a gáz. :( -
#56 Nekem is DX9 van és gyönyörűen fut. -
#53 Persze :( -
MaTyI #52 Keszitok elfelejtettek bejarni fizikaorakra:P
Amugy sztem jo kis pihenteto arcade game:) -
#51 A Codec-et probaltad? -
#50 felraktam a játék által ajánlott DX-et, de még mindig nem megy. -
Charon #49 sziasztok!
engem is vissza dob desktopra
nem a dx9 miatt?
-
#48 Nekem a setup képernyő után egy pillanatra feketeség, majd kidob a desktopra. mi lehet baj? -
#47 Szerintem video codec. A CD-n rajta van. -
#45 Megneztem. "Konzolos" jateknak tokeletes. Szep grafika, latvany, hangulat, hangok stb. Nem a kamion vezetesen - szimulacio, fizika - van a hangsuly, mert az nulla.
A szokasos recept: menj el innen oda, aztan ennyi. Aki szereti a konnyed, egyszeru, "szivatason" alapulo "autos" jatekokat, annak tokeletes szorakozas. PC-n is van biztos kissebb tabora, vagyis lehet orulni.
Nekem uninstall volt, de az mas kerdes:)) -
#44 Nekem szerdán lesz meg.Ahogy magamat ismerem, tetszeni fog! :)) Vevő vagyok az igénytelen arcade cuccokra!(ez csak vicc,persze van ami nekem sem tetszik :))
De hát ez van, ezt kell szeretni(vagy nem szeretni), nincs más, mostanság nem igazán vagyunk ellátva autós gammával.
Én pl. pár napja a DethKarz-t nyomom megint....kb. 5 éves gamma... -
#43 oksa, köszi! -
#42 Minnnyaa megnezem, aztan elmondom mivan. -
#41 mindenki szerint szar a gém?