Big Mutha Truckers

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
TÉK !!

Fido4life
PS2-n fasza 😄

DEXTER92
Hey!
Hapsikáim!
Mi ez a játék?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

a parking bónust hogy lehet megkapni?

lesz második része ? az biztosan jobb lesz. ez is jó, fõleg a grafika, de a hangulata is. viszont nekem csak rippelve van meg, és vmiért nincs hozzá játék alatt semmi hang. a menü zene és a beszédek mennek, a többi nem. ki tudja miért

DX81eng.exe? Ez a DirectX angol telepítõje, ha jól tudom. Minek akarja azt bemásolni? Próbálkozz azzal, hogy máshonnan szerzel egy feljettebb dirextxet, felpakolod, újraindítod, teelepíted a játékot és nem kéred a dirwectx telepítését.

Ha a CD-kép hibás volt, minek írtad ki? Lehet, hogy a recordingnál belecsúszott valami bibi. Sebaj, jó lesz fresbee-nek...
Tök jó, hogy több embernek van CD-írója, mint eredeti játékai...

bazza
PLÍZ!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Installnál amikor fájlokat másol, megakad a végén a DX81eng.exe fájlnál!

És amikor elér a 0 sechez, kiír valami szarságot, és utána nyekk...

PLZ HELP! Kiírtam CDre a képet, mert amikor muntoni akartam, kiírt valami olyasmit, hogy ismeretlen képösszetevõk....

PLZ HELP!!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Petyus_
Azaz mint a régi Commodore 64-es sportjátékokban..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

hiba
felteve ha "bug" 😊

FrezeR
nyomod a balra gombot meg az entert mint a veszett😊 ha jól emlékszem

CSá! A 3. mission-ben mit kell csinálni? A kötélhúzós pályán. Nemtom hogy kell elhúzni. Plíííz help!!
zaki
mind1, már letöröltem

zaki
én már eldöntöttem mi legyen: uninstall

zaki
én magyarral

Alexease
Milyen Win-nel nyomjatok? Eng, HU?
Nekem is ugyan ez a problémám, csak nekem win xp-m,dx9, tényleg jó lenne ha valaki segitene.
zaki
bazzeg, engem is egybõl kidob a desktopra. Celeron 2100, 640 sdram, gf3 ti200 128 mb, win me. mi a búst tegyek?

Alexease
Nekem gond nelkul ment. (WinXP Eng Prof, DX9)
Petyus_
8.1.

Petyus_
Szerintem is jópofa játék (sajna a rádiók elég bénák 😞) de nem hiszem hogy sok köze lenne egy kamion valós fizikájához. 😊

seAke
AMD Duron 1GHZ+GF2 MX400 perfektül megy nem tudom mit csináltok!?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Nekem sincs hozzá crack-em, légyszi küldjétek el az [email protected].
WiZZaRD
jaja fagyizik allandoan

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Nekem sem megy a game,ezt írja ki: Unable to find Big Mutha Trucks game CD, légyszi segitsetek.

Ferci
Nekem is gond nélkül fut DX9-el
I.C.ram
Hát akkor fingom sincs mi lehet a baj.

konfig:

AMD XP 2400+, 512 mb ram, Ti4200 Gef4, WinXP Prof Hun. Fingom sincs mi lehet a gáz. 😞
scynetyc
Nekem is DX9 van és gyönyörûen fut.
I.C.ram
Persze 😞
Keszitok elfelejtettek bejarni fizikaorakra😛
Amugy sztem jo kis pihenteto arcade game😊

Alexease
A Codec-et probaltad?
I.C.ram
felraktam a játék által ajánlott DX-et, de még mindig nem megy.
sziasztok!
engem is vissza dob desktopra
nem a dx9 miatt?

I.C.ram
Nekem a setup képernyõ után egy pillanatra feketeség, majd kidob a desktopra. mi lehet baj?
Alexease
Szerintem video codec. A CD-n rajta van.
Alexease
Megneztem. "Konzolos" jateknak tokeletes. Szep grafika, latvany, hangulat, hangok stb. Nem a kamion vezetesen - szimulacio, fizika - van a hangsuly, mert az nulla.
A szokasos recept: menj el innen oda, aztan ennyi. Aki szereti a konnyed, egyszeru, "szivatason" alapulo "autos" jatekokat, annak tokeletes szorakozas. PC-n is van biztos kissebb tabora, vagyis lehet orulni.

Nekem uninstall volt, de az mas kerdes😊)
Hitm@n
Nekem szerdán lesz meg.Ahogy magamat ismerem, tetszeni fog! 😊) Vevõ vagyok az igénytelen arcade cuccokra!(ez csak vicc,persze van ami nekem sem tetszik 😊)
De hát ez van, ezt kell szeretni(vagy nem szeretni), nincs más, mostanság nem igazán vagyunk ellátva autós gammával.

Én pl. pár napja a DethKarz-t nyomom megint....kb. 5 éves gamma...

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Instict
oksa, köszi!

Alexease
Minnnyaa megnezem, aztan elmondom mivan.
Instict
mindenki szerint szar a gém?

Instict
most lehúzzam vagy ne?😊

Tikal
persze vannak, csak sajnos kevés a jo ötlet, ha meg van ölet, nem jo a kivitelezés, lásd ez...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

WiZZaRD
meg nem is ez lenne a problema mert vannak jo arcade gamek...

Tikal
nem , az is szar😊
Konzolra arcade game kell a népnek, nekünk meg nem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

WiZZaRD
sajna errol nincs lehetosegem mondani semmit, mivel nincs konozolom...azon meg gondolkozom, hogy ez sajnos-e vagy sem...kinomban mar a motorhead-et nyomom ...immar 50x vegig...:-) tudom az sem szim, de a jatszhatosag 100-as nagyon

FREAK
na akkor most milyen? 😊

Riszpekk

NINCS VMI JÓ KAMIONVEZETÕS/SZÁLLÍTGATÓS JÁTÉK VHOL A NETEN?

War. War never changes.

hali
negativ kritika...

www.napisajto.hu

M@TriX
Ja! Egyébként az XBOX-os változat annyira más lenne, mint a PC-s???

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
az NFS6-nál is ez van elb@szva már bocs, hogy más cég csinálta. Az konzolos verziók elég jók lettek. Osztott képernyõ és más finomságok. Mi meg megehettük amit adtak... Nem volt éppen sz@r, de ebbe most ne menjünk bele...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Oldal 1 / 2Következő →