1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#1009 Ezt a sok csusztatast azert megnezenem ugy is, hogy ha valaki rendes belsonezetbol tolna, normal FFB-vel:))
Igy banannal, kulsobol valszeg sokkal egyszerubb:) Jobra gomb, balra gomb, jobbra gomb tart, esetleg fek-gaz pocogtet:DDDDDDD
(Persze, leegyszerusitve a dolgot;)) -
#1008 Gumitól is függ... -
#1007 Vááá! Hirtelen nem esett le! :D -
#1006 :DDDDDDDDD -
#1005 :(((((((((
Amugy gondoltam;) Pedig szepnek szep lenne, bar le van egyszerusitve a "fizka", de azert jol menne, de hat ez a "doboz tologatas"... Szornyu... -
#1004 lehet, de kanapén kényelmesebb -
#1003 Nem. -
#1001 Jelen esetben normális. Ez a drifting. -
#1000 megnéztem az első videót... Normális az hogy ennyire kifarolnak? A colin3 ban csúsznak ennyire oldalazva az autók, de ott azt nem előnyként említeném. -
#999 nincs benne "igazi" belsőnézet...ne keress műszerfalat -
#998 thx -
#997 Moderator!
Ha erre jársz esetleg átnevezhetnéd a topik címét "Gran Turismo 3"-ra (hogy helyesen legyen írva). -
#996 Asszem' a második drift videóban van belső nézetes jelenet... -
#995 Az más. De a P001 olyan, mintha sínen húznák. -
#994 Valaki nyomjon mar egy jatek kozbeni kepet, es egy belsonezetet;) -
#993 Ezt töltsétek emberek!
Gran turismo Killer Drift Video 1
Gran turismo Killer Drift Video 2 -
#992 Én egy Mazdaval na? :) -
#991 Tegnap megpördültem kettőször is a Polyphony001-el! Nem semmi!
-
#990 http://www.wrc2extreme.com/infosite/movies/img/wrc_extreme_movie_2.wmv
aki még nem látta:) -
#989 Alsó elég régi kép lehet még ott van a két torony... -
#988 jólvanna, modemesek kedvéért kicsinyitettem rajta egy keveset, nem kellett volna, pont berecésedett ettől.. -
#987 igen, csak ez 1024-ről lett kicsinyítve, mert akkorában renderelték :D -
#986 ez az eles?:DDD -
#985 nesztek éles kép
-
#984 nem is tudom, túl recés és valahogy maszatos az egész, a játékban ennél sokkal jobban néz ki. élesebb. -
#983 Gyönyörű kép, minden a helyén van, az árnyékolás fenomenális. :) -
#982 nem a model hanem a kep :) -
#981 Szerencsétlen japánok...
Merjen a modellező egy pontot kicsit rossz helyre rakni (a 48 órázás után) és már ki is rúgják.
:D -
#980 :DDDD kurva onda ez a kep :DD na ezt akartad?:DD -
#979 nem ír senki? -
#978 Mazda RX8
-
#977 persze minden autóval nem lehet...felhőtlenül csúszkálni...
ez általában a farhajtásúakra igaz
ezt nézzd meg...és ha már neked is megy így kanyarodni, akkor szerintem minden rendben:)
http://www.gtplanet.net/gallery/photos/gt3_video/Opposite_Lock.avi -
#976 néz a halál:) -
#975 :DDD -
#974 "ne csak a főmenüben kapcsold ki"
Köszi, hogy hülyének nézel! :| -
#973 ne csak a főmenüben kapcsold ki
a Settingsben is mielőtt indulna a verseny...az utolsó lapon ASM TCS általában level 10-en van....na ezt állítsd át nullára, mindkettőt
továbá vegyél SIM TYRE-t a gumiknál -
#972 Nahja van nállam is vagy 2 órányi skyline videó szépen végigkükldik az egyik 800 pacisat a pálkyán minden hiba nélkül..Olyan tapadása van mint a piócának a pillanatragasztón..:)
Mellesleg nem a játékra mondtam hogy nemlehet suzukival nyomni betonn,hanem az életben:))
Ombika: Nissan Skyline GT-R32-es ha jólemléxem sötétszürke és 12.76 alatt megy fel 3 kilóra:)))
A sárga az az 1000 pacis hayabushagyilkos,amúgy fennvan a MODIFIED-CARS.COM-on:)
-
#971 Van néhány őrült, aki a Smoky Mountain-en baromi jó időt tud vele menni. Ott nem nagyon kell kanyarodni. Egyszer felgyorsulsz és mész. ;) -
#970 Nekem az az első, hogy kikapcsolom a TC-t és az ASM-et. Így is alig csúszott. -
#969 az a videot lattatok mikor 0-300 13 sec alatt gyorsult es sarga skyline allat!Egyebkent ha vki nem ismerni exvitermini.com ott tesztelenek egy 1250 loves skylinet es meg nincs raadva a nitro huhuhuh