1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#1049 persze hogy nem, én hazudok :D -
#1048 tulajdonképpen mit akartok ezzel a kurv@ belső nézettel? -
#1047 Ha te ritmuskiesés nélkül ledrifteled az 5km-et, nagyon tucc! -
#1046 Miert "belul" van? -
#1045 na, ez sem igaz. -
#1044 ez akkor is igaz, ha rajta van a monitoron
csak akkor tényleg le is tudsz rá pillantani.... -
#1043 Bumper kamera nezet. Visszajatszashoz teljesen jo. Pluszba, minden autos jatekhoz szoktak ilyet is adni. -
#1042 Ha megfigyeled a valós vezetést, akkor a műszerfalat nem is volna szabad látnod egy játékban, mert amikor az útra figyelsz, akkor szinte csak az ablak keretét és néhány "pixel" vastag csíkot látsz a motorháztetőből!
A műszerfalra külön le kell pillantanod. -
#1041 vazze, csak én hívom lökhárítós nézetnek, nevezheted szélvédős nézetnek is. az a lényeg, hogy nem külső nézet. -
#1040 válassz a bumber és az incar view közül, szerinted melyik illik rá? :) -
#1039 Azert van "seggrazas", mert fizkalisan csak igy megoldhato.
Meg nincs kesz. Most kb. 20%. -
#1038 bazz, NFS6-ban driftelhetsz 5 km-en keresztül, most az jelent valamit? :D -
#1037 Ez tényleg drift, de közel sem olyan profi és síma, mint a linkelt GT3 videóban.
Egyszerre csak 1 fordítót driftel a srác, és amikor kijön belőle, szinte mindig van egy kis jobb-bal seggrázás. A linkelt videóban néha hármat is csinál folyamatosan és mint mondtam, nyíl egyenesen jön ki, farolgatás nélkül.
Ez a PC-s game még nem készült el, ugye? -
#1036 A belso nezet a lokhariton?!:)) Erdekes helyen tartjak az autoalkatreszeket:))) -
#1035 akkor minek neveznéd? -
#1034 Igen, ez a "nezelodes", "latoszog" stb. tenyleg hatrany, de ez van:((
De rogton jon Mohus, es nyomja a szokasos 3 TV-s PS2-es kepet, hogy az olyat is tud:)))))))) -
#1033 :DDD ez igy kicsit uti egymast nem? -
#1032 ja kerem az nem belso nezet:)))))) -
#1031 Az normális belső nézet, csak műszerfal nélkül! -
#1030 Már hogyne lenne belső nézet?! -
#1029 "Nincs belsonezet, bvagyis nem tudnak abban menni..."
a belsőnézetnek itt nyilván a lökhárítos nézetet kell érteni..
-
#1028 A GT3-ban. nem arrol beszelunk?!:) -
#1027 Alexnal az nem belso nezet hogy a sima kepernyot latod:) -
#1026 Apám (amikor náluk járok mindíg újra rácsodálkozok) 4 millió valós életben levezetett kilóméter után kormánnyal(!), külső nézetből játszik a PC-s F1 játékkal, mert annyira zavarja, hogy belső nézetből nem tud kicsit oldalra nézni.
Tehát mindkettőnek megvan a hátránya is. BTW én a belsőt részesítem előnyben.
Csak úgy megemlítettem. ;) -
#1025 ja ezt itt kicsit nehezebb vegre hajtani ugyanis itt van fizika:) -
#1024 Hol nincs belső nézet? Ezt most nem értem -
#1023 Lattam mr videokat. A japanok alatok:))) De azert ilyet nem tudnak... -
#1022 Erre csinaltak a progit. -
#1021 - Nincs belsonezet, bvagyis nem tudnak abban menni...
- Elhiszem hogy nehez drift-elni, nem mondtam hogy konnyu, csak azt hogy egyszerubb.
- PC-n talan az LFS-ben lehet ilyet csinalni - de ott sem sokaig. De amugy nem nagyon lehet, mert vagy tul arkadok a jatekok, vagy rendesen vannak beallitva. Es ilyen merteku driftet nyomni, amugy meg lehetetlen. -
#1020 Én általában külső nézetbe vagyok mert imádom nézni ahogy a kocsim csillog vilog.. :) -
#1019 ohhh:)
parancsolj -
#1018 Driftelni nem tudsz külső nézetből normálisan, csak belsőből. Nem látod ugyanis, hogy mikor kell elkezdeni visszahúzni, ergo túlfarol... -
#1017 Láttál már "rendes élő" videót, amiben pl. japánok driftelnek? Totál ugyanolyan, mint a Gran Turismo-ban! -
#1016 Miert nem? Hany szazaleka lehet a konzol jatekoknak rendes belsoneztetes, es a jatekosok hany szazalaka jatszhat belso nezetbol? -
#1015 Nyuszi, ezek belső nézetből játszanak, mint az az egyik jelenetben látszik is. A film a külső nézetes visszajátszásikból van összevágva.
Gondolom nem hiszed, talán nem is érdekel, de ilyen profin driftelni marha nehéz. Egy hármas jobb-bal-jobb sikát, 150 fokos visszafordítókkal, folyamatos drifttel állati nehéz kivitelezni, ráadásul úgy, hogy a végén nyíl egyenesen mész tovább a célegyenesben.
Mondjuk PC-n nem tudom, hogy lehetőség van-e valamelyik játékban ilyen mértékű driftelésre... -
#1014 "Bar konzolon a kulso a termeszetes"
általánosítás. -
#1013 Az egyetlen jatek, amivel kulsonezetben is jatszottam - de akkor csak gombbal - az Insane. De ott atom korrekt a fizika - bar arkad stilusu jatek - es elvezetes nezni, ahogy az auto mozog, ugrat, csuszik, borul stb.
Ez a legjobb pelda arra, hogy egy "arkad tipusu jatekot" is meglehet normalisan csinalni, hogy korrekt legyen a mozgas, de meg is elvezetes. -
#1012 "Bar konzolon a kulso a termeszetes, valszeg mar hozza szoktak..."
Pl. én (a GTA-n kívül) semmilyen autós játékot nem játszok külső nézetből... :| -
#1011 Ez igaz, nem tudom:)))
Csak gondoltam... Magambol kiindulva. Mivel kulsonezetbol autot iranyitani eleg lehangolo, de ugyanezt kormannyal egyszeruen idetlen.
Bar konzolon a kulso a termeszetes, valszeg mar hozza szoktak... -
#1010 honnan tudod, hogy nem kormánnyal nyomja?