1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
jó csaj #1089 Na mondjatok már valamit!! -
jó csaj #1088 Szóval ide bújtatok!
Hello én egy francia lány vagyok!!
Most éppen magyarországot jöttem tanulmányozni ebben a segítségeteket kérem!!! -
#1087 Nem kell az ilyennel foglalkozni! Ez az író tapasztaltságát minősíti. -
#1086 ...az olyanoknak, akik hasonló rendeleneséggel születtek, mint te? :)) -
#1085 inkább mesélj egy kicsit a gt4-ről, mit láttál? :)) -
#1084 LFS-ben egyrészt lehet nézelődni, másrészt kezeli a VR sisakot is -
#1083 Én mindenképpen kíváncsi lennék az ilyen megjegyzések miértjére... -
#1082 80 fok a maximum :D -
#1081 "a GT nulla arcade"
az ilyen megjegyzéseket nyugodtan mellőzheted.
-
#1080 Ezt, hogy lehet, hogy a "parancsolj" alatt van a link... vmi herfes okoság asszem.. régen tudtam csak elveszett a .txt amibe benne volt. -
#1079 http://www.gtplanet.net/gallery/photos/gt3_video/Wheelie.avi
Ez egy kicsit erős :) -
#1078 digivideo, dvd? -
#1077 A szem maga is elég sokat tud mozogni és ezt a sisak is engedi.
Talán egy kicsit jobb megoldás a VR "szemüveg" (még 2-3 éve az egyik cebit-en próbáltam sztereo képes VR szemüveget), de az sem az igazi, mert a szem mozgását kellene inkább észrevenni (nem csak a fejét).
Tehát marad az, ha körbeépíted magadat monitorokkal, vagy tévékkel. :D -
#1076 Próbáltad? -
#1075 :)) -
#1074 hat van benne amikor lefuz kettot! ezt itt csinalta egy srac a ligabol!!! es mondom abban van fizika a GT nulla arcade -
#1073 Valszeg a bukosisagtol, es az oldalso fejvedotol, orulsz ha csak ennyit is latsz. -
#1072 azért a szemét tudja mozgatni.. :)) -
#1071 Amúgy az ilyen gt3-as videokat, hogy tudják felvenni??? -
#1070 Ez mondjuk belső nézet, de legalább annyira nincs köze a valósághoz, mint mondjuk a GT3 "szélvédő" nézetének.
A valóságban ugyanis nem 45 fokban látsz oldalirányba, hanem sokkal többet... -
#1069 és ez szerinted reális? a látómező háromnegyedét elfoglalja a műszerfal és a tető!! jó, tudom, a nascarban lehet állítani a látószöget. -
#1068 "a fejem (és a szemem) fixen hozzá van csavarozva a kasznihoz"
Pontosan, és ez SZÓ SZERINT ÍGY VAN A VALÓSÁGBAN IS. Láttad Montoya nascaros próbálkozását?? Úgy be van építve a verdába, hogy 2 fokot nem tud fordítani a fején. -
#1067 Dick Dale & his del-tones: Misirlou (Pulp Fiction) -
#1066 hát ez az! az nem a Taxi zenéje, csak a "fiatalabb" korosztály hiszi azt :D -
#1065 Előnye/hátránya ennek is és annak is van.
De nekem nem hozza közelebb, mert csak még jobban emlékeztet arra, hogy a fejem (és a szemem) fixen hozzá van csavarozva a kasznihoz és nem látok oldalra. Ha nem látom a kasznit, akkor nem ilyen vészes. :DDD
BTW az NFS amúgy engem nem nagyon érdekel (bár néhány hülye kegyetlenül tud játszani az ilyenekkel is). -
#1064 Arhghh mivel gt3ba csak a simolátoros résznél lehet beállíani a "valós" fizikát és ott nekem csak mazdam van azzal meg nem lehet driftelni..... -
#1063 -
#1062 Ezt nem is kétlem! -
#1061 mi köze tarantinonak a taxihoz?? -
#1060 pár napot ? szerintem egy hetet is igénybe venne ! nehéz... -
#1059 a bumper nézet mellesleg hamis sebességérzetet kelt, mivel közel van a talajhoz, és "repül", sokkal gyorsabbnak érzékeled a haladást -
#1058 Mivel jáccol te egyáltalán? -
#1057 ne is tagadd! :)) -
#1056 Ahhoz azt hiszem gyakorolnom kéne a programmal egy pár napot... -
#1055 huh, ha ezt Tarantino látná.......... -
#1054 persze, foglal helyet, de cserébe közelebb hozza a vezetés élményét, nem vetített műszereket bámulsz
bár ilyen játékokban azok is csak dísznek vannak :D -
#1053 Ez taxi zenéje ennek mi a pontos címe?? Bocs, az off-ért -
#1052 ne őrülj meg, hát játszom én olyan szarokkal? :D -
#1051 De nekem pl. nem kell rá, mert azzal is csak a (drága, kevés) helyet foglalja. -
#1050 1. sok pálya választás nem volt a srácnak ! ezen driftel és kész !
2. menjél már te csak eg kört azzal a kocsival úgy hogy nem inog meg az autó picsája !