1340
Nem GTA3 hanem GT3
  • Al Age
    Senki sem mondta, hogy hülye vagy, vazz:)
    Eddig nem tűnt fel Neked, hogy van 1 ilyen menüpont is...
    Előfordul.
    Végülis GT1-2-ben nem volt.
    Már csak azt kéne megoldani, hogy ezen sorozatok alatt is lehessen olajat cserélni, mert egykéccer sajnálom leamortizálni a kocsit, merthogy ha az olajnyomásjelző led kigyullad, akkor a verda motorja maradandó károsodást szenved. kb mínusz 1-2 % teljesítmény
  • CHEAPBOY
    Pedig az milyen egy alap record:))
  • aabyssx
    Ezeket a hosszú sorozatokat úgy csináltam meg, hogy ha volt 10 pont előnyöm, akkor kihagytam egy versenyt. Így a 10 eseményes sorozatból 2-3 versenyt meg lehetett úszni úgy, hogy a végére mégis első lettem.

...hú vaze', de hülye vagyok!?! /:|
  • aabyssx
    (...ásít...)
  • Al Age
    Valóban elég ciki a pálya, megpróbálok segíteni 1 kicsit.
    A kocsit szinte leszabályozásig kell pörgetni (természetesen manuális váltóval), valamint egy szerintem elég fontos dolog. Ezzel a járgánnyal nem úgy kell kanyarodni, mint egy FR kocsival, tehát nem úgy, hogy fék, kormánytekerés, kigyorsítás (esetleg az utóbbi kettő együtt), hanem a fékezés pillanata után szinte egyszerre húzni kell a kormányt és csak a kigyorsításnál kell vigyázni, hogy meg ne pördüljön a kocsi. Magyarul végig kell driftelni az egész pályán (kivétel talán egyedül a szlalom). Ez a kocsi nem FR, tehát nem olyan könnyű megpördíteni, mint pl a Corvette-et és ezt a pici előnyt nagyon jól ki lehet használni a pályán. De mégegyszer: a legfontosabb, hogy a kocsit baromira húzatni kell (és ez ki is zárja az automata váltó használatát, amúgy is sokkal jobb a manuális). Sok sikert!
  • Al Age
    Cenobite hozzászólásából látszik, hogy nem csak én tudom ilyen módon elmenteni a játékállást. Ha lefutsz 1 versenyt, a credit leperkálása meg a replay után van egy menü. Asszem vhogy így néz ki:
    Next
    Replay
    Save Replay
    Options
    Save Game
    Exit
    A Save Game opcióval mented el. Ha a gépet kikapcsolod és legközelebb meg be, az intro utáni autoload után egyszerre ezen a képernyőn találod Magad, csak a Replay És a Save Replay menüpont nem elérhető.
  • mohus
    nekem 99 %

Yamauchi Complex String Porsche rekordját nem tudtam megdönteni...az az utolsó Time Trial
  • cenobite
    Minden verseny után lehet menteni. Van ugye a "save replay" és van egy "save game" (vagy valami ilyesmi) ikon is. Legközelebb, ha elindítod a játékot onnan fog folytatódni, ahol elmentetted.
  • aabyssx
    "Egyébként a profi liga leghosszabb sorozataiban is el lehet menteni a játékállást és nyugodtan ki lehet kapcsolni a gépet."

Hogyan?!? 8^o
  • Al Age
  • Al Age
    Van egyáltalán ezen a fórumon olyan ember, aki végignyomta a GT3-at (100%, összes jogsi full arany) rajtam kívül? Mert az utóbbi hozzászólásokból nem úgy tűnik. Merthogy végig lehet nyomni így is, ugyanis nekem sikerült. Nem lehetséges, hogy egyszerűen csak nem tudtátok lenyomni a gépet? Egyébként a profi liga leghosszabb sorozataiban is el lehet menteni a játékállást és nyugodtan ki lehet kapcsolni a gépet.
  • aabyssx
    Jogsik nálam 90%-ig bronz (és ott is marad).
    SZVSZ nem unalmas, de a Professional vége már nagyon vontatott. Nem a nehézsége, hanem az, hogy 10 eseményes 20 körös versenyeket kell megcsinálni zsinórban úgy, hogy ki sem kapcsolhatod a gépet.
  • CHEAPBOY
    Látod mekkora cumi PCsnek lenni?:DD

Alandoan csak a szar FPSek FPSek es a szar FPSek.

Uncsi:D
  • CHEAPBOY
    Jo eg en a jogsikon kivul tobbre nem vittem, mert uncsi mint allat:D
  • aabyssx
    Túl vagyok a 90%-on. Asszem' itt elég...
  • Adi
    "Hölgyeim és Uraim, örömmel jelentjük be, hogy az 576 Online a mai naptól fogva állandó, 24 órás IRC chat szobával rendelkezik. A chatet az irc.extra.hu szerveren lehet elérni, ott pedig az 576 csatornához tessék csatlakozni. Aki esetleg még nem járt volna soha életében IRC-n, az szólítson magához egy klienst - mondjuk a népszerű mirc-et. Jól idomított botjainak [Calvados, Capella és Pyxis] mindenkit várnak szeretettel. [Ott tessék csevegni, ne a fórumon ! :-] "- by 576 értelem szerűen! :)
  • mohus
    de csak 2004 februárjában jutunk hozzá
  • seAke
    Utálom az egész bandát!!!!!!!
    Menjetek a picsába hogy ilyen kurva jó játékokat kaptok mi meg pc-sek epedezünk a Doom3-ra meg a Half-Life 3-re!
    De ha kijön a PS3 akkor veszek egy olyan!
    Nah legyetek jók!
  • cenobite
    Jajjj, de várom már...

Így készült:

• REAL_CIÁN
    Azt hiszem a jogsikat aranyra kell teljesíteni, akkor lesz 100%! De ez nem 100%.. :DD
  • REAL_CIÁN
    Menet közben az amcsi verdák. :DDD
  • cenobite
    Ez de jó lesz:

Imádom az ilyen amerikai verdákat... Nyam-nyam...
  • mohus
    Ha a GT3 Conceptet megveszed eredetiben Cheaptől és teljesíted a játékot 50%-ig, akkor ad egy állásmentést melyet ha betöltesz az eredeti GT3-ba megadja a hiányzo 1 %-ot...

DEPNI
  • CHEAPBOY_GA
    elegge igeretes darabnak tunik.
  • CHEAPBOY_GA
    szvsz az jelenti, a jogsik gondolom egytol egyig megvannak, kulonben nem tudnad az osszes letezo kupat megnyerni nem?:)
  • mohus
    ja
    vagy menj el a www.gamefaqs.com -ra
  • rolika
    jogsik?
  • mohus
    háttt

olyan mintha a verda nem az aszfalton lenn
  • mohus
    és össze sem tört?:)
  • REAL_CIÁN
    Eddig nem sok szó esett róla, de elég igéretesnek tartom az új Ridge Racert.... licenszelt autók és pályák.
  • aabyssx
    GT3 f*szság:

Tegnap, Test Course, Escudo, 412 Km/h, minden kerék atom-piros. Gondoltam illene azér' kinézni box-ba, tehát meg is próbáltam. Mivel az autó baromira nem arra ment, amerre én szerettem volna telibe találtam a box utcát és a pályát elválasztó falat. Azonnal 0 Km/h lett a sebességem, de az autónak még kb. 25-30 másodpercig csikorogtak a kerekei úgy, hogy egyhelyben állt!!! Sőt, ahogy egy kicsit elfordítottam a kormányt, (gáz érintése nélkül) odébbszenvedte magát az autó és továbbra is csikorgó és füstölő kerekekkel elindult. Gagyi!

...gondoltam érdekelhet valakit, mer' sikerélmény volt számomra, hogy több, mint 1 év játék után találtam igazi hibát. ;)
  • dashed_
    ez ingame????
    lol az elso kep mint egy fenykep
  • REAL_CIÁN
    Gt4

• mohus
    jaja..és alul hidraulika dolgozik
  • cenobite
    Az a lánc nagyon zorál! :D
  • Davidus
    Kicsi a képernyő:)
  • REAL_CIÁN
    Így az igazi Gt4-et játszani:

• dashed_
    gt4 videk

klikk
  • REAL_CIÁN
    Több mint két teljes fordulatra képes a Logitech új PlayStation 2 kormánya.

Új force feedbackes kormányt mutat be az E3 rendezvényen a Logitech az autós játékokat kedvelőknek: a következő generációs PlayStation 2 játékvezérlő újdonsága a 900 fokos, azaz 2,5 teljes fordulatot biztosító mechanika. A Logitech Driving Force Pro kifejezetten a Polyphony Digital hamarosan megjelenő Gran Turismo 4 szimulációs játékához készült. Az új termék ára egyelőre ismeretlen.

A Logitech Driving Force Pro a világ első és jelenleg egyetlen játékkormánya, mely ilyen nagyfokú mozgást tesz lehetővé. A jelenleg kapható modellek mindegyike maximum 300 fokos elforgást biztosított, jelentősen korlátozva a lehetőségeket, játékélményt.

A Logitech Driving Force Pro új mechanikájához speciális támogatás kell a játék részéről. Ennek hiányában, általános üzemmódban a kormány egy szűkebb tartományt, 200 fokos szöget biztosít a játékos részére. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a játékos a már megvásárolt, force feedback-et támogató játékaival is használhassa a kormányt.

A Logitech természetesen továbbfejlesztette a force feedback hatásokat biztosító motorokat és mechanikát is, ezért az új kormány erősebb, az új csapágyazás pedig komfortosabb erőhatásokat tesz lehetővé. A kormány 10"-os átmérőjű felületének bőr borítása is ez utóbbi célt szolgálja.

A Logitech Driving Force Pro-n 8 programozható gomb, 1-1 dedikált Select és Start gomb, valamint váltókar kapott helyet. A nagy pedálokat tartalmazó egység külön súlyozást és csúszásgátló felületkezelést kapott a stabilitás érdekében.
  • aabyssx
    Az elég kevés, mer' még én is mentem 400 fölé, pedig én nem foglalkoztam ilyennel...