Gran Tourismo 3 GT3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Other bands play, MANOWAR kill !!!
Család is szereti, 5 éves lányom példul állandóan kersztbe rakatná a gépet (ott is ahol nem kéne...), asszony sem sipitozik, szerencsés vagyok, hagyják apucit "kibontakozni". Hogy ezekután mér nem lettem minimum amatõr rallis? Programozó se lettem, nem lehetsz minden amihez értesz. Az már más kérdés, hogy mosz az a divat, hogy véletlen se leszel az, ami akarsz... Viszont ha valaki munkából kell csináljon valamit, félõ, hogy elmegy a kedve, emiatt nem bánom hogy igy alakult.
Rack sem lett dizájner a 20th century-nál, mégis egyetértünk, hogy õ volt a legjobb gfxman, nem?
Ja és hogy totál elkeseritselek:
(ha automata a váltó, el se olvasd, de akkor meg....)
Havernak Logitech gt forsz van (mint neked), és gt3 alatt bugos mint a p/csa 😊
Próbáld ki: Megérkezel egy húzós kanyarba, ahol az elején még 3-ban hagyod a váltót. A kocsi egy brutál verda full donforsz stb...
Kanyar közben fullra kitekert kormánynál (ez a lényeg) ahogy a motor fordulata esik, visszalököd 2-be. Ezután a kanyariv közepére érve az ember testes kigyorsításba kezd:
finoman gáz, de 2-ben hamar elmegy a fara, ami racing autónál egyáltalán nem jó, ezért fel kéne dobni 3-ba és nyomatékból jönni ki a kanyarból. A kormány még mindíg fullra kitekerve. Csakhogy nem tudunk váltani, ugyanis totál kiforgatott kormánynál csak 1-et tud váltani, valamiért ezután csak akkor, mikor már visszaforog a kormány.... Lecsekkoltam: f12001-ben és burnoutban tökéletes, de gt3 (eredeti) alatt BUGOS. Ezért adjak ki 24 ezret??? És még kézi váltó sincs hozzá, csak a bajszok.... A kormány azért kell(ene), hogy még életszerûbb legyen a játék, de így csak az idegroham biztos mohus. Ja és még 1 dolog. A másik haver olcsóbban vett olyan forsz-os kormányt, amihez van külön kézifék és váltó, állítani lehet a kormánymagasságot (mint a real), és nem bugzik a váltója gt3 alatt. Viszont totál ugyanolyan a "filingje" mint a Logitechnek. Fél órán belül próbáltam ki mindkettõt, mert akkor úgy volt, nekem is kell kormány. A kettõ közül az utóbbi kétszer jobban tetszett, ha vennék is, tutira ilyet vennék. De a fentebb leirt "visszaforgás" dolog itt is béna mint a pöcs...... Arról meg hogy visszaforog, annyit, hogy a nem forszos is, mer van benne rugó, mégis gáz, nem? Hát a forszos is gáz (egy real punto2 után mindenképp, én a fordho nem értek 😊 )
a force feedbacket be kéne kapcsolni...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.youtube.com/aabyssx
A blokkfék amúgy a legrövidebb féktáv, Abs-sel 15%-kal hosszabb. Csak annál lehet közben irányítani a kocsit. Viszont ennek max zebránál van értelme, gt3-ban MEGÁLLNI kell, arra a max fék a nyerõ. Persze van 1 olyan beállítás, hogy fékerõ elõl,hátul.......nemtom ismered e
Az abs-sel kapcsolatban amúgy szaklapokat is megnézhetsz, ez igy van (száraz úton persze), láttam errõl tesztet is...
Tudom hogy a tapadási erõ nagyobb mint a súrlódási, csakhogy blokknál szinte olvad a gumi, ami enyhén jót tesz a fékhatásnak. Ja, és mi Al Age-dzsel csak 5 sec-kel verjük a Complex String time trialt...... van itt olyan, akinek nem is megy megfutni idõre....
De tudod mit, nemérdekel. De ha igaz lenne amit te mondasz, akkor nem kéne a brake force beállítás. Fékerõ maximum, és majd te ügyesen megkeresed a csúszáshatárt a célegyenes végén 330-nál.... Abóól max palánk lehet, jó köridõ SOHA. Esetleg élõben menne is, mikor ÉRZED", de igy honnan tudod mikor kezd csúszni, ez nekem rejtély...... Überállat köröket futhatsz így biztos...
Mondj amit akarsz, van egy filingje a wheel-nek, de hogy nem reality filing, az bittos. Nagy toj az egész, párat csekkoltam már.... Sose veszek
én Shelbyvel szoktam....
de pedállal és kormánnyal (Logitech Driveing Force...)
pedállal sokkal kezesebben viselkedik...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A faraló módszereken kívül SEHOL (!!!) sem jó a padlófék. Ha a kerék akár egy pillanatra is megcsúszik (még a kicsit hirtelen fékezéstõl is) már rosszabb a fékhatás...
A faraló módszerek pedig csak olyan ~utcai autóknál mûködnek, ahol nem számít annyira a leszorító erõ.
www.youtube.com/aabyssx
Tehát sztem prószáld a hátsó stabilizátort kicsit puhábbra venni. Mindig képzeld el a kocsit kanyarban, mikor beállítod, mert ez végülis "fizika", ha logikusan állítod be, a kocsi jól fog menni a kanyarokban (is)
Amúgy próbálta már valaki a Silviát full tuninggal Simulation tyre-rel lagunasecán???? Mert mi AlAge-dzsel igy szoktunk szórakozni. (gyári kontroller+manuál váltó+asm&tcs off ofkoz!) Amúgy simtyre brutális!!!!!! Ha slick-el csúszik, sim-mel irányíthatatlan (majnem!)
Meg az se mind1 hogy váltasz, mert pl. a Silvia-nál kanyar elõtt jobb felrakni egyet, a turbo miatt úgyis nyomatékos a motor, és úgy könnyebb drift közben megtartani a vasat. Ofkoz autómata váltóval semilyen körülmények között nem lehet gyorsan közlekedni, az lányoknak való sz@rság...
www.youtube.com/aabyssx
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
fék, kanyar, gáz. Fontos, hogy ne fék+kanyar legyen ez, mert akkor megcsúszik a verda hátulja és kifaralsz. Gondolom racing super soft gumi van az autódon, ez tapad legjobban. Asszem a spring rate puhábbra vétele is segíthet. Hasznos még a Camber Angle nagyobbra állítása is.(2-max5 fok, de az 5 már valószínûleg sok lesz) Ezáltal a fékerõ csökken (mert kisebb a talajjal érintkezõ felülete a gumiknak. Ha a kigyorsításnál nem akar kanyarodni a kocsi, akkor a Toe Angle-t állítsd negatív irányba a hátsó kerekeken, ha még így sem elég jó, akkor az elsõket rakd pozitív irányba.
Nissan Silvia-t felturboztam!!😊 509bhp(a BHP végülis mi? Lóerõ vagy mi?)
kormánnyal manuál váltóval rosszabbak az idõim, mint kontrollerrel....úgyhogy ez csak ront az eredményeimen...de ha már van kormány minek toljam kontrollerrel...
én pl kormánnyal igencsak kerülöm a kerékvetõk durva hansználatát mert istentelenül rázni kezd és lemegyek a jó ívrõl
Lenne 1 eredeti Gt3 -am tokkal vonóval! Ha valakit érdekel írjon a [email protected] -ra!
Nem reklámból írom mert úgyis ismeritek a game-t de sztem ez az egyik legjobb game ps2-re!

néha elkap a hév buherálok valami autót valamelyik pályára...de 1 óránál többet sztem csak az elején játszottam
a complex stringnek kétszer futottam neki...nem is ismerem a pályát
Akkor mostantól inkább csak külön kérésre szólalok meg😄 Nem akartalak beégetni. Az a helyzet, hogy elég hardcore GT3 gamer vagyok, úgyhogy ha bárkinek kérdése van a játékkal kapcsolatban, csak szóljon és megpróbálok segíteni.A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Hát, ezt sem vettem észre, pedig ez gyakran összejön (az endurance versenyekben pedig mindenképpen).
www.youtube.com/aabyssx
Eddig nem tûnt fel Neked, hogy van 1 ilyen menüpont is...
Elõfordul.
Végülis GT1-2-ben nem volt.
Már csak azt kéne megoldani, hogy ezen sorozatok alatt is lehessen olajat cserélni, mert egykéccer sajnálom leamortizálni a kocsit, merthogy ha az olajnyomásjelzõ led kigyullad, akkor a verda motorja maradandó károsodást szenved. kb mínusz 1-2 % teljesítmény
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
...hú vaze', de hülye vagyok!?! /:|
www.youtube.com/aabyssx
A kocsit szinte leszabályozásig kell pörgetni (természetesen manuális váltóval), valamint egy szerintem elég fontos dolog. Ezzel a járgánnyal nem úgy kell kanyarodni, mint egy FR kocsival, tehát nem úgy, hogy fék, kormánytekerés, kigyorsítás (esetleg az utóbbi kettõ együtt), hanem a fékezés pillanata után szinte egyszerre húzni kell a kormányt és csak a kigyorsításnál kell vigyázni, hogy meg ne pördüljön a kocsi. Magyarul végig kell driftelni az egész pályán (kivétel talán egyedül a szlalom). Ez a kocsi nem FR, tehát nem olyan könnyû megpördíteni, mint pl a Corvette-et és ezt a pici elõnyt nagyon jól ki lehet használni a pályán. De mégegyszer: a legfontosabb, hogy a kocsit baromira húzatni kell (és ez ki is zárja az automata váltó használatát, amúgy is sokkal jobb a manuális
). Sok sikert!A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Next
Replay
Save Replay
Options
Save Game
Exit
A Save Game opcióval mented el. Ha a gépet kikapcsolod és legközelebb meg be, az intro utáni autoload után egyszerre ezen a képernyõn találod Magad, csak a Replay És a Save Replay menüpont nem elérhetõ.
Yamauchi Complex String Porsche rekordját nem tudtam megdönteni...az az utolsó Time Trial
gamertag: kenobita
Hogyan?!? 8^o
www.youtube.com/aabyssx
Mert az utóbbi hozzászólásokból nem úgy tûnik. Merthogy végig lehet nyomni így is, ugyanis nekem sikerült.
Nem lehetséges, hogy egyszerûen csak nem tudtátok lenyomni a gépet? Egyébként a profi liga leghosszabb sorozataiban is el lehet menteni a játékállást és nyugodtan ki lehet kapcsolni a gépet.A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
SZVSZ nem unalmas, de a Professional vége már nagyon vontatott. Nem a nehézsége, hanem az, hogy 10 eseményes 20 körös versenyeket kell megcsinálni zsinórban úgy, hogy ki sem kapcsolhatod a gépet.
www.youtube.com/aabyssx
Alandoan csak a szar FPSek FPSek es a szar FPSek.
Uncsi😄
Menjetek a picsába hogy ilyen kurva jó játékokat kaptok mi meg pc-sek epedezünk a Doom3-ra meg a Half-Life 3-re!
De ha kijön a PS3 akkor veszek egy olyan!
Nah legyetek jók!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,