Gran Tourismo 3 GT3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze van akinek bejött: JesperKid, ChrisHuelsbeck stb...

Other bands play, MANOWAR kill !!!

Figyu, remélem ez nem leplezett sértõdöttség, mert megsérteni senkit nem szeretnénk, de a gt1-2-3 -at mi Al Age -dzsel nagyon komolyan vettük (vesszük), és télleg eléggé értjük is. Ezt az is mutatja, hogy nálunk a gt2 a nr1, nem a gt3. Engem a pixelek nem érdekelnek, csak a hatás. Abban a gt2 jobb volt. Persze a gt3 igy is állat. Autózásból aki ismer, tudja, hogy télen hóban MINDEN utcasarkon kézifék és drift (kell a kézi, mer a punto2 "elsõs", de csak elindítom a valagát, utána gáz és ellenkormány), meg amúgy is városban nem ritkán 140 stb... Version ült mellettem párszor, tud mesélni....Szóval én amúgy is komolyan veszem ezt, de nem menõzésbõl (azt meghagyom a bajortalicskáknak), hanem örömhormontúltengetés miatt. 10 éve vezetek (igy) de még koccom sem volt soha. Persze ez igy szokott lenni, a vak 30-al közlekedõ nagyobb veszély, mint a sasoló 130-cal....
Család is szereti, 5 éves lányom példul állandóan kersztbe rakatná a gépet (ott is ahol nem kéne...), asszony sem sipitozik, szerencsés vagyok, hagyják apucit "kibontakozni". Hogy ezekután mér nem lettem minimum amatõr rallis? Programozó se lettem, nem lehetsz minden amihez értesz. Az már más kérdés, hogy mosz az a divat, hogy véletlen se leszel az, ami akarsz... Viszont ha valaki munkából kell csináljon valamit, félõ, hogy elmegy a kedve, emiatt nem bánom hogy igy alakult.
Rack sem lett dizájner a 20th century-nál, mégis egyetértünk, hogy õ volt a legjobb gfxman, nem?

be van kapcsolva, de annyira lassan jön vissza egyenesbe a kormány, hogy egy sikánnál nekem kell tekrgetni, ráadásul illúzióromboló "megtekert villanymotor" hang kiséretében..... Fujj de láma cucc...
Ja és hogy totál elkeseritselek:
(ha automata a váltó, el se olvasd, de akkor meg....)
Havernak Logitech gt forsz van (mint neked), és gt3 alatt bugos mint a p/csa 😊
Próbáld ki: Megérkezel egy húzós kanyarba, ahol az elején még 3-ban hagyod a váltót. A kocsi egy brutál verda full donforsz stb...
Kanyar közben fullra kitekert kormánynál (ez a lényeg) ahogy a motor fordulata esik, visszalököd 2-be. Ezután a kanyariv közepére érve az ember testes kigyorsításba kezd:
finoman gáz, de 2-ben hamar elmegy a fara, ami racing autónál egyáltalán nem jó, ezért fel kéne dobni 3-ba és nyomatékból jönni ki a kanyarból. A kormány még mindíg fullra kitekerve. Csakhogy nem tudunk váltani, ugyanis totál kiforgatott kormánynál csak 1-et tud váltani, valamiért ezután csak akkor, mikor már visszaforog a kormány.... Lecsekkoltam: f12001-ben és burnoutban tökéletes, de gt3 (eredeti) alatt BUGOS. Ezért adjak ki 24 ezret??? És még kézi váltó sincs hozzá, csak a bajszok.... A kormány azért kell(ene), hogy még életszerûbb legyen a játék, de így csak az idegroham biztos mohus. Ja és még 1 dolog. A másik haver olcsóbban vett olyan forsz-os kormányt, amihez van külön kézifék és váltó, állítani lehet a kormánymagasságot (mint a real), és nem bugzik a váltója gt3 alatt. Viszont totál ugyanolyan a "filingje" mint a Logitechnek. Fél órán belül próbáltam ki mindkettõt, mert akkor úgy volt, nekem is kell kormány. A kettõ közül az utóbbi kétszer jobban tetszett, ha vennék is, tutira ilyet vennék. De a fentebb leirt "visszaforgás" dolog itt is béna mint a pöcs...... Arról meg hogy visszaforog, annyit, hogy a nem forszos is, mer van benne rugó, mégis gáz, nem? Hát a forszos is gáz (egy real punto2 után mindenképp, én a fordho nem értek 😊 )

mohus
"képzelem, mikor a kormány nem forog vissza magától..... "

a force feedbacket be kéne kapcsolni...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
Huh, akkor én ilyen zsenikkel nem is erõlködök. Vegyétek úgy, mintha nem is írtam volna... :|

www.youtube.com/aabyssx

mér te fékkel farolsz ??????!!!!!!! Akkor már értem mér irsz ekkora.... Azt gázzal kell, különben nagyon lelassulsz a drift alatt. Amigy egy autó fékez, sosem kanyarodik, nézz meg pl. egy forma1-et, kanyarban csak gáz.....ügyesen.
A blokkfék amúgy a legrövidebb féktáv, Abs-sel 15%-kal hosszabb. Csak annál lehet közben irányítani a kocsit. Viszont ennek max zebránál van értelme, gt3-ban MEGÁLLNI kell, arra a max fék a nyerõ. Persze van 1 olyan beállítás, hogy fékerõ elõl,hátul.......nemtom ismered e
Az abs-sel kapcsolatban amúgy szaklapokat is megnézhetsz, ez igy van (száraz úton persze), láttam errõl tesztet is...
Tudom hogy a tapadási erõ nagyobb mint a súrlódási, csakhogy blokknál szinte olvad a gumi, ami enyhén jót tesz a fékhatásnak. Ja, és mi Al Age-dzsel csak 5 sec-kel verjük a Complex String time trialt...... van itt olyan, akinek nem is megy megfutni idõre....
De tudod mit, nemérdekel. De ha igaz lenne amit te mondasz, akkor nem kéne a brake force beállítás. Fékerõ maximum, és majd te ügyesen megkeresed a csúszáshatárt a célegyenes végén 330-nál.... Abóól max palánk lehet, jó köridõ SOHA. Esetleg élõben menne is, mikor ÉRZED", de igy honnan tudod mikor kezd csúszni, ez nekem rejtély...... Überállat köröket futhatsz így biztos...

képzelem, mikor a kormány nem forog vissza magától..... Nagy shit az egész. Be is tojnék, ha a puntomban nekem kéne visszatekernem a kormányt középig... Minden autóban 20 km/h felett a kormány autómatice visszaforog középállásig, mert ugye a kerekek nem szeretnek oldalazva "menni".
Mondj amit akarsz, van egy filingje a wheel-nek, de hogy nem reality filing, az bittos. Nagy toj az egész, párat csekkoltam már.... Sose veszek

mohus
"Amúgy próbálta már valaki a Silviát full tuninggal Simulation tyre-rel lagunasecán???? Mert mi AlAge-dzsel igy szoktunk szórakozni. (gyári kontroller+manuál váltó+asm&tcs off ofkoz!) Amúgy simtyre brutális!!!!!! Ha slick-el csúszik, sim-mel irányíthatatlan (majnem!) "

én Shelbyvel szoktam....
de pedállal és kormánnyal (Logitech Driveing Force...)

pedállal sokkal kezesebben viselkedik...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
MIIVAAAAN???????

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

aabyssx
"de ott csak a padlófék marad"

A faraló módszereken kívül SEHOL (!!!) sem jó a padlófék. Ha a kerék akár egy pillanatra is megcsúszik (még a kicsit hirtelen fékezéstõl is) már rosszabb a fékhatás...
A faraló módszerek pedig csak olyan ~utcai autóknál mûködnek, ahol nem számít annyira a leszorító erõ.

www.youtube.com/aabyssx

Persze a stabilizátorokkal az ff kocsikkal pont fordítva.

a hátsós autóknál (fõleg fr) igyekezz a stabilizátorokat úgy hangolni, hogy kanyarban ne a külsõ iven haladó elsõ kerékre jusson a legnagyobb terhelés. Nézd meg a lancia hf integrale-t kanyarban, szépen seggreül a kocsi a külsõ hátsó kerékre. Megy is neki a kanyargás veszettül. A hátsókerekes autónál ha a súly az elsõ tengelyre tevõdik át, megszûnik a tapadás, és jön a súrlódás, ami ugye fele erõt jelent, tehát jön a pördülés is.....Silviával legalábbis.
Tehát sztem prószáld a hátsó stabilizátort kicsit puhábbra venni. Mindig képzeld el a kocsit kanyarban, mikor beállítod, mert ez végülis "fizika", ha logikusan állítod be, a kocsi jól fog menni a kanyarokban (is)
Amúgy próbálta már valaki a Silviát full tuninggal Simulation tyre-rel lagunasecán???? Mert mi AlAge-dzsel igy szoktunk szórakozni. (gyári kontroller+manuál váltó+asm&tcs off ofkoz!) Amúgy simtyre brutális!!!!!! Ha slick-el csúszik, sim-mel irányíthatatlan (majnem!)

tudod, az a helyzet, hogy minden apró beállítás megváltoztatásával módosul a "jó ív" és a kanyarsebesség. Amúgy nemtom te hogy fékezel mondjuk a Laguna Secán a dugóhúzó elõtt, de ott csak a padlófék marad. Esetleg kipróbálhatnád....
Meg az se mind1 hogy váltasz, mert pl. a Silvia-nál kanyar elõtt jobb felrakni egyet, a turbo miatt úgyis nyomatékos a motor, és úgy könnyebb drift közben megtartani a vasat. Ofkoz autómata váltóval semilyen körülmények között nem lehet gyorsan közlekedni, az lányoknak való sz@rság...

aabyssx
Persze minden ilyen irányú kütyüzés visszaüt valahol, úgyhogy a legjobb mód SZVSZ tudni kívülrõl a jó ívet és a kanyar sebességét a megadott autóval (meg persze nem padlófékezni és padlógázozni 😉.

www.youtube.com/aabyssx

Adi
thx az infokat!! Nagyon állat a Silvia-m 😊... 509 bhp 😊 He-he

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ja ja... a HP én is tudtam... de a az a B?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Al Age
A BHP meg lóerõ. A B nemtom mi, de a HP az HorsePower=lóerõ

Al Age
Az imént kimaradt, hogy a Camber állításával a kanyarban a kocsi jobban fog tapadni természetesen...

Al Age
Leszorítóerõ valóban elég fontos, de szériakocsikon általában nem lehet állítani. A fékerõ nagyobb része elöl legyen, (kb 24 elöl 20 hátul, nyugodtan fel lehet tenni maxra) és úgy kanyarodj csúszkálós kocsikkal, hogy
fék, kanyar, gáz. Fontos, hogy ne fék+kanyar legyen ez, mert akkor megcsúszik a verda hátulja és kifaralsz. Gondolom racing super soft gumi van az autódon, ez tapad legjobban. Asszem a spring rate puhábbra vétele is segíthet. Hasznos még a Camber Angle nagyobbra állítása is.(2-max5 fok, de az 5 már valószínûleg sok lesz) Ezáltal a fékerõ csökken (mert kisebb a talajjal érintkezõ felülete a gumiknak. Ha a kigyorsításnál nem akar kanyarodni a kocsi, akkor a Toe Angle-t állítsd negatív irányba a hátsó kerekeken, ha még így sem elég jó, akkor az elsõket rakd pozitív irányba.

Adi
Micsoda?

Adi
??

aabyssx
...down force sokat segít. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Adi
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miként lehetne azt megoldani, hogy a kocsi nem csúszon kanyarokba ennyire? Ti mit szoktatok beállítani? (mert a gép az sose csúszkál szinte. Mondjuk azt zsinoron húzzák😊)

Adi
Wow!
Nissan Silvia-t felturboztam!!😊 509bhp(a BHP végülis mi? Lóerõ vagy mi?)

mohus
"(még kormány nélkül, gyári kontrollerrel is)"

kormánnyal manuál váltóval rosszabbak az idõim, mint kontrollerrel....úgyhogy ez csak ront az eredményeimen...de ha már van kormány minek toljam kontrollerrel...
én pl kormánnyal igencsak kerülöm a kerékvetõk durva hansználatát mert istentelenül rázni kezd és lemegyek a jó ívrõl

moland007
Sziasztok!
Lenne 1 eredeti Gt3 -am tokkal vonóval! Ha valakit érdekel írjon a [email protected] -ra!
Nem reklámból írom mert úgyis ismeritek a game-t de sztem ez az egyik legjobb game ps2-re!

Al Age
OK, persze Te is hardcore gamer vagy, ezt a posztot akárhányan betölthetik, csak a hozzáállás a lényeg. Kormány mögött meg elhiszem, hogy fárasztóbb a játék, mint kontrollerrel a kézben. Nekem ez így pont jó volt. Kormányra nincs pénzem, de a dolog nem is érdekel annyira. A Sony nagyon eltalálta a formatervet, már csak a gombok kiosztását kell jól beállítani és nagyon játszható a game vele. Complex Stringnek legközelebb ne nekifuss, hanem szánd rá azt az 1 órádat és a visszajátszásaidból nézd meg, hogy hol mentél rossz íven, stb... A pályát, mint minden esetben, meg kell tanulni. Ez itt azért körülményesebb, mert itt nincs verseny, hanem csak ez a nyamvadt Time Attack. Ha megtanulod, nagyonis verhetõ a rekord... (még kormány nélkül, gyári kontrollerrel is)

mohus
pedig itt mindenki azt hitte ,hogy én vagyok a HC GT gamer, de én egészen másért szeretem a gammát én nem vagyok képes órákon át a kormány mögött taposni...elfáradok bele😊

néha elkap a hév buherálok valami autót valamelyik pályára...de 1 óránál többet sztem csak az elején játszottam

a complex stringnek kétszer futottam neki...nem is ismerem a pályát

Al Age
Sorry, nem direkt volt. Akkor mostantól inkább csak külön kérésre szólalok meg😄 Nem akartalak beégetni. Az a helyzet, hogy elég hardcore GT3 gamer vagyok, úgyhogy ha bárkinek kérdése van a játékkal kapcsolatban, csak szóljon és megpróbálok segíteni.

aabyssx
"ha az olajnyomásjelzõ led kigyullad, akkor a verda motorja maradandó károsodást szenved. kb mínusz 1-2 % teljesítmény"

Hát, ezt sem vettem észre, pedig ez gyakran összejön (az endurance versenyekben pedig mindenképpen).

www.youtube.com/aabyssx

Al Age
Senki sem mondta, hogy hülye vagy, vazz😊
Eddig nem tûnt fel Neked, hogy van 1 ilyen menüpont is...
Elõfordul.
Végülis GT1-2-ben nem volt.
Már csak azt kéne megoldani, hogy ezen sorozatok alatt is lehessen olajat cserélni, mert egykéccer sajnálom leamortizálni a kocsit, merthogy ha az olajnyomásjelzõ led kigyullad, akkor a verda motorja maradandó károsodást szenved. kb mínusz 1-2 % teljesítmény

CHEAPBOY
Pedig az milyen egy alap record😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aabyssx
Ezeket a hosszú sorozatokat úgy csináltam meg, hogy ha volt 10 pont elõnyöm, akkor kihagytam egy versenyt. Így a 10 eseményes sorozatból 2-3 versenyt meg lehetett úszni úgy, hogy a végére mégis elsõ lettem.

...hú vaze', de hülye vagyok!?! /:|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
(...ásít...)

www.youtube.com/aabyssx

Al Age
Valóban elég ciki a pálya, megpróbálok segíteni 1 kicsit.
A kocsit szinte leszabályozásig kell pörgetni (természetesen manuális váltóval), valamint egy szerintem elég fontos dolog. Ezzel a járgánnyal nem úgy kell kanyarodni, mint egy FR kocsival, tehát nem úgy, hogy fék, kormánytekerés, kigyorsítás (esetleg az utóbbi kettõ együtt), hanem a fékezés pillanata után szinte egyszerre húzni kell a kormányt és csak a kigyorsításnál kell vigyázni, hogy meg ne pördüljön a kocsi. Magyarul végig kell driftelni az egész pályán (kivétel talán egyedül a szlalom). Ez a kocsi nem FR, tehát nem olyan könnyû megpördíteni, mint pl a Corvette-et és ezt a pici elõnyt nagyon jól ki lehet használni a pályán. De mégegyszer: a legfontosabb, hogy a kocsit baromira húzatni kell (és ez ki is zárja az automata váltó használatát, amúgy is sokkal jobb a manuális). Sok sikert!

Al Age
Cenobite hozzászólásából látszik, hogy nem csak én tudom ilyen módon elmenteni a játékállást. Ha lefutsz 1 versenyt, a credit leperkálása meg a replay után van egy menü. Asszem vhogy így néz ki:
Next
Replay
Save Replay
Options
Save Game
Exit
A Save Game opcióval mented el. Ha a gépet kikapcsolod és legközelebb meg be, az intro utáni autoload után egyszerre ezen a képernyõn találod Magad, csak a Replay És a Save Replay menüpont nem elérhetõ.

mohus
nekem 99 %

Yamauchi Complex String Porsche rekordját nem tudtam megdönteni...az az utolsó Time Trial

cenobite
Minden verseny után lehet menteni. Van ugye a "save replay" és van egy "save game" (vagy valami ilyesmi) ikon is. Legközelebb, ha elindítod a játékot onnan fog folytatódni, ahol elmentetted.

gamertag: kenobita

aabyssx
"Egyébként a profi liga leghosszabb sorozataiban is el lehet menteni a játékállást és nyugodtan ki lehet kapcsolni a gépet."

Hogyan?!? 8^o

www.youtube.com/aabyssx

Al Age

Al Age
Van egyáltalán ezen a fórumon olyan ember, aki végignyomta a GT3-at (100%, összes jogsi full arany) rajtam kívül? Mert az utóbbi hozzászólásokból nem úgy tûnik. Merthogy végig lehet nyomni így is, ugyanis nekem sikerült. Nem lehetséges, hogy egyszerûen csak nem tudtátok lenyomni a gépet? Egyébként a profi liga leghosszabb sorozataiban is el lehet menteni a játékállást és nyugodtan ki lehet kapcsolni a gépet.

aabyssx
Jogsik nálam 90%-ig bronz (és ott is marad).
SZVSZ nem unalmas, de a Professional vége már nagyon vontatott. Nem a nehézsége, hanem az, hogy 10 eseményes 20 körös versenyeket kell megcsinálni zsinórban úgy, hogy ki sem kapcsolhatod a gépet.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Látod mekkora cumi PCsnek lenni?😄D

Alandoan csak a szar FPSek FPSek es a szar FPSek.

Uncsi😄

CHEAPBOY
Jo eg en a jogsikon kivul tobbre nem vittem, mert uncsi mint allat😄

aabyssx
Túl vagyok a 90%-on. Asszem' itt elég...

www.youtube.com/aabyssx

Adi
"Hölgyeim és Uraim, örömmel jelentjük be, hogy az 576 Online a mai naptól fogva állandó, 24 órás IRC chat szobával rendelkezik. A chatet az irc.extra.hu szerveren lehet elérni, ott pedig az 576 csatornához tessék csatlakozni. Aki esetleg még nem járt volna soha életében IRC-n, az szólítson magához egy klienst - mondjuk a népszerû mirc-et. Jól idomított botjainak mindenkit várnak szeretettel. "- by 576 értelem szerûen! 😊

mohus
de csak 2004 februárjában jutunk hozzá

seAke
Utálom az egész bandát!!!!!!!
Menjetek a picsába hogy ilyen kurva jó játékokat kaptok mi meg pc-sek epedezünk a Doom3-ra meg a Half-Life 3-re!
De ha kijön a PS3 akkor veszek egy olyan!
Nah legyetek jók!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

cenobite
Jajjj, de várom már...

Így készült:

gamertag: kenobita

Azt hiszem a jogsikat aranyra kell teljesíteni, akkor lesz 100%! De ez nem 100%.. 😄D