1340
Nem GTA3 hanem GT3
  • mohus
    te meg honnan tudod hogy milyen képeket látott?
  • hiba
    az egy hogy nemlesz pcre
    azmeg 2 hogy a kepeket amiket lattal az mind "kamu"
    nem ingame, maga a jatek gfxe eg es fold ezekhez a beallitott kepekhez kepest
    talan majd a PS3on...
  • mohus
    van gt4 topic...
    nem lesz PC-re
  • grizzly21
    Figyu, láttam képeket a GT4ről. Eléggé nem semmi. Van már, vagy lesz az pc-n? Mikor?
  • cenobite
    Ja! A kisebbik ovál pályán - a pontos neve nem ugrik be.
  • cenobite
    Én a Mercedes versenyen az ovál pályán mentem sokat és úgy gyűjtögettem kezdetben a pénzt. 6 kör---->20k ha nyersz.
  • Al Age
    Nekem ott is.....
  • lacokpatok
    Ja a GT3-ban
  • lacokpatok
    áááhh. Meg van az összes jogsi aranyra.
    háhhááháááá
  • aabyssx
    Az Endurance versenyeket előbb végeztem ki, mint a közepeseket (azok egyáltalán nem nehezek, csak időigényesek).

A professional részben vannak húzósabb versenyek!
  • aabyssx
    Eh, minek kellett ez a Concept ~trükk~? Igazán nem nehéz egy kis pénzt összegyűjteni versenyismétléssel.
    Én simán mentem a biztosan nyerhető versenyeken amíg nem kaptam elég pénzt, majd vettem olyan új autót, ami jóval erősebb a jelenleginél. A nyert autókat pedig megtartottam díszként (vagy eladtam, ami egyáltalán nem kellett).
    Értelmes autót (amit nem lehet megvásárolni) nyerni a húzósabb versenyeken lehet.
  • mohus
    ja nem olvastam végig a levelet...
    a concept ad lovét ugyhogy okes vagy:)

szóval gt3...endurance-okat javaslom:)ha már azt hiszed nincs tovább, de épp az a jó a gt3 mode-ban hogy nincs elore meghatározott út...csak versenyek és nevezési feltételek

Conceptben a 80% felett?? talán csinálj minden jogsit aranyra!!
  • mohus
    vegyél mazda miamatát másnéven mx5

gyujts annyi lovét ,hogy az amateur turbo challange-en elindulhass...értsd vegyél turbot a verdába és a váltód is fully customized legyen, hogy a végsebességet ki lehessen hozni a verdából értsd ne szabályozzon le...remélem a váltó állításával tisztában vagy
    szóval van egy verseny a test course-on, ahol három körért asszem 5 rugot lehet leakasztani...na ott lehuzol pár menetet..
    aztán én mitsubishi lancert vettem....utána már egyenesebb az út:)ekkor már a turbos mitsubishivel a professional turbo cahallange-t is meg lehet nyerni és ott asszem már 10 -15 guriga jár 5 körért

addigra vezetni is megtanulsz a gt3-mal

mondjuk sosem késő elkezdeni turismo-zni...korábbi részekkel, de a gt4 jun 30-án akarodzik kijönni:)és mindenki az uj kormányra gyűjt:)
  • zippofcy
    Mostanában kezdtem játszani a GT3al. Az addig oké hogy tényleg magasan A legjobb autószimulátor. DE. Azért van benne néhány idegesítő hiba is. Még ha el tekintünk olyan apróságoktól mint pl. a wankel motoros autók fordulatszámmérője is ugyanaddig van skálázva mint az otto-soké, vagy hogy ha egy NA kocsit turbósra alakítok akkor a garázsban továbbra is NAnak írja, de NA only versenyre már persze nem mehetek vele, akkor is marad néhány.
    Nevezetesen hogy nem bírok rájönni a logikára ami szerint a Beginner versenyek követik egymást. Mert hogy nem az autók ereje szerint az tuti. Kezdetnek vettem egy Siriont, (4WD, turbo) a maradék pénzből meg raktam rá egy kis motorerősítést. Az első 2-3 versenyt meg is tudtam nyerni vele, de aztán elértem a 4WD only versenyig. Na ott esélyem nem volt, szó szerint letoltak maguk elől az egyenesekben. A 3 közül az elsőt még sikerült megcsinálnom úgy hogy kanyar ideális ív aztán meg mikor utolértek megtolattam magam, de hát mégse így kéne versenyezni szvsz. Az addig nyert 1-2 kocsit hiába adom el, olyan kevés pénzt kapok értük amiből nem telik normális tuningra. Új autóra meg pláne.
    Szóval a kérdésem: a fentiekből kiindulva ezek szerint teljesen összevissza hogy milyen erejű autóval lehet megnyerni már a Beginner alatti versenyeket is? Miért nincsenek sorban? Úgy kellene játszani hogy mindre bemegyek és megnézem milyen gyors autók vannak, aztán ahol van esélyem azt megnyerem (többször is), a kapott pénzből meg lassanként veszek vmi új autót? Ez így iszonyú lassúnak tűnik
    Mindenesetre én azt csináltam hogy a GT 2002 Tokyo Concept 80%ra teljesítésekor elérhetővé válik a bónusz ami a GT3 mentésére ad +10 milla creditet. Persze nem a leggyorsabb kocsikat vettem most a Beginner eveningekhez, hanem MX-5, MR2, TT, stb. De sajna így meg átestem a ló másik oldalára, így meg már a gépnek nincs esélye ellenem. Egyetlen verseny volt kivétel, az amcsi autókra kíírt. A 3ból ott egy pálya tele van éles kanyarokkal, a Corvette meg azokat nem igazán szereti, a gép vezette Cobra végig a nyomomban volt.
    A másik hiba meg az autók amiket a versenyek megnyerése után bónusznak ad. Totál logikátlanul adja őket, pl. a kabrióknak és spidereknek kiírt verseny után kaptam egy MX-5öt, amiből már úgyis volt egy, amivel beneveztem. De említhetném az Audi TTknek kiírt versenyt is, ami után mit kaptam? Természetesen egy újabb TTt. Nem az lenne a logikus ha olyan kocsit adna amit a következő versenyben tudnék használni? Pl. a kabrióknak kiírt verseny végén adná a TTt, amivel nevezhetnék a TT kupába. Így a kapott kocsiknak alig van értelme, mivel pénzt is keveset ad értük a játék.
    A fizika persze csodálatos (meg a grafika is ) az MR2esnél tényleg nem lehet fékezni kanyarban mint a valóságban (olyan kocsim van szóval tudom ) a sokszáz lóerősek meg szűk kanyarból padlógázzal kijövet kicsit kidobják a seggüket, stb.
    Kedvenceim a 2 (NA meg a turbós) fullra tuningolt MX-5, meg az Audi TT. Persze a sokszázezres csodagépeket még direkt nem próbáltam.
    A GT4 Prologue-ben meg már túl vagyok az első képernyőn levő összes leckén, szóval jelenleg egyszerre játszom a GT3al, a Tokyo Conceptel (80% felett mit kell csinálni?)meg a GT4 Prologue-val. De jó nekem
  • barret
    ez igaz,nálam is így kellcsinálni,és müxik!
  • Kaplan
    Ez a játék egyszerűen fenomenális....
    Mindíg tud valami újat mutatni.
    Kaplan
  • Adi
    Hi!
    Ha másolt játékokat szeretnél(999ft-ért természetesen nem ilyen rip g*ci hanem dvd-s) OLCSÓN, MEGBÍZHATÓ pontos emberkétől akkor tessék erre az e-mail címre írni: [email protected] Én is tőle rendelek . Volt olyan, hogy az nap már a kezembe tartottam a gamet. Ja és majd nem elfelejtettem, a legújabb gamek vannak meg neki.
  • mohus
    rakd be a gépbe...
  • Mave...
    maj talán eccer, nekem fontosabb egy Amiga hardware,Korg szinyó (m1 or x3 rullah), vagy egy gp32 vétele, mint egy kormány.... De tuti hogy ki fogom próbálni, mert attól hogy "nemszeretem" még megnézem, hátha tévedek. Mondjuk ez a régihez képest eleve jól indul, mer ugye van váltó, ami nélkül ölég hmmm izé, tudod! a többi majd kiderül.
  • CHEAPBOY
    Annyiert sztem
    nem eppen nevezhetoleesett kategorianak:)
  • mohus
    talán ezzel kéne majd megpróbálnod...hátha nem bugos:)
  • mohus
    sztem PS2-vel foglalkozó boltokban probálkozz
  • mohus
    hát szerencsére nekem 20ért esett le a kamionról, de ez a bugon nem változtat:)
  • Mave...
    Mongyuk ha a zálog egy f360 modena 0 kilóméterrel :)
    Figyi, ha ezt komolyból gondoltad, sztem felejtsd el. Nem találsz itt olyat, aki ps2-t adna kölcsön. Nem azé, mer irigy, hanem mert HASZNÁLJA. Nem pécé ez kéremszépen, hogy ha ellopnák, csak 3 nap után venném észre...
    :)
    Persze próbálkozni lehet....
  • Mave...
    mit mondjak, én agyvérzést kaptam kábé ettől a dologtól. Képzelem hogy a puntomban kanyarban nem menne a váltó he?
    És ezt a valamit adják huszonikszezer pénzért. Sztem üljenek bele a bugos kormányukba annyiért.
    Most még képzeld el haveromat, akié a nevezett logipöcs kormány, és azt, hogy ő még asszem 35-ért vette!!!! Nem sokon múlott, hogy ki nem b***** :))
    Bérelnék playstation2-t Gt3 mal +néhány normálisabb játékkal pl hétvégére. Privát üzenetbe kérném az ajánlatokat. Személyimről fénymásolatot adok, papírt írunk, előre fizetek, ha kell tárgyi zálogot is adok hasonló értékben.Pl: palmtop stb. Köszi!
  • Adi
    Amúgy a topic elején v. közepén is már vmit kavartak itt, hogy ha kormányt elforgatják nem tudnak váltani. Vmi olyasmit mondtak, hogy ez miatt nem tudnak úgy kigyorsítani. :)
  • Adi
    :)...
  • Mave...
    úgy emléxem, nem sunflex volt, hanem ....megnemmondom most mi volt a neve, de nem sunflex, az tuti. Viszont az a kormány nekem 100% ugyanolyan volt mint a Logitech, csak a váltó miatt sokkal "küldősebb" volt a feeling. Nem tudok a sunflexre se jót se rosszat, mert azt nem próbáltam még. Ez amiről beszéltem valami "intuition" ? volt asszem, vagy vmi hasonló cucc. De lehet hogy a nevén kívül semmi diferencia a kettő közt. Az bittos, hogy engem az "eredeti" Logit. nem tudott meggyőzni arról, hogy érdemes a nevet megfizetni, pláne, hogy bugos GT3 alatt(lásd lentebb), sztem ez elég vérlázító, pont azzal a gamával bugzik, amihez elvileg csinálták stb...
    Tipp: várj még picit, hátha valaki más megveszi a sunflex-et, és ki tudod próbálni.
    Mégvalami: láttam ezt a másikat is leárazva, ráadásul usb-s verziót, de NEM VOLT FORCE-os! Vigyázni kell, mert a neve, doboza tök ua. mint a FORCE-os-é, csak nincs rajt a ForceFeedback felirat. Mert tudod, ha megvetted, késő bánat! Jól nézd meg, vagy bontsd ki, és ha rugó ráncigálja a kormányt vissza középre, akkor nem kéne ugye megvenni. Ha motor van benne, az úgyis egyértelműen érződik.
    Bocs, de többet nem tudok segíteni. Szerintem ha forszos és van rá 1 év gar, akkor meg kell venni, mert nem nagy rizikó. Majdnem kettőt kapsz egy "bugos" Logitech árán...
    Még egy ötlet: várd ki a gt4 kormányt, lehet hogy az tuti lesz, bár nekem a puntoban sem forog annyit a kormány ütközéstől ütközésig mint amennyit arról irnak, szal kábé kotlamerci fiilingje lesz (csak tekerem, tekerem....). ????
  • Mave...
    de ölég derága :))
  • mohus
    nem szoktam idegeskedni:)

ez csak egy játék...
  • Mave...
    csak azt nem értem, hogy a nevenincs kormány meg mér vált gt3 alatt olyankor is.... nem idegesít, hogy 30-ér veszed, és bugzik, de csak azzal a gamával, amihez készült :)) ?
  • mohus
    sztem 50e HUF korul varhato...japán jen ára alapján 44e ire ideér lehet 60lesz:)))mint a gép:)
  • mohus
    ha lesz lehetőség lehet kapni itthon...lecserélem az uj kormányra egyből
  • mohus
    "De nem irál semmit a váltással kapcsolatos "bugra" (?). Nálad mi a helyzet ezzel?"

nem vált...ha fullra be van tekerve utkozésig
  • blazini
    Hi!
    Valaki írjon már pár címet ahonnan le lehet tölteni PS2-re vagy Xbox-ra játékot! Lrginkább FTP érdekelne, de lehet más is.
    THX!
  • Mave...
    Én is gondolkodtam a kormányon, mert tiszta sor, autót olyasmivel kell vezetni....de könyörgöm, mér nem oldották meg akkor télleg "olyanra".... Inkább nem iszom semmit, minthogy alkoholmentes sört igyak. Mert inkább a semmi, mint a "hasonló". Én ezé inkább a "banánnal".
    De nem irál semmit a váltással kapcsolatos "bugra" (?). Nálad mi a helyzet ezzel?
  • Mave...
    jah, de csak amit kell. Mert a kanyarokat ezerrel szoktam (az "érzékeny"?) :)
  • mohus
    2,5 fordulat:) full szervooo
  • mohus
    ami az idoket illeti totál igaz:)

de hát én már csak ilyen mazochista vagyok....kormánypárti:)