Gran Tourismo 3 GT3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
azmeg 2 hogy a kepeket amiket lattal az mind "kamu"
nem ingame, maga a jatek gfxe eg es fold ezekhez a beallitott kepekhez kepest
talan majd a PS3on...
nem lesz PC-re
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
gamertag: kenobita
háhhááháááá
A professional részben vannak húzósabb versenyek!
www.youtube.com/aabyssx
Én simán mentem a biztosan nyerhetõ versenyeken amíg nem kaptam elég pénzt, majd vettem olyan új autót, ami jóval erõsebb a jelenleginél. A nyert autókat pedig megtartottam díszként (vagy eladtam, ami egyáltalán nem kellett).
Értelmes autót (amit nem lehet megvásárolni) nyerni a húzósabb versenyeken lehet.
www.youtube.com/aabyssx
a concept ad lovét ugyhogy okes vagy😊
szóval gt3...endurance-okat javaslom😊ha már azt hiszed nincs tovább, de épp az a jó a gt3 mode-ban hogy nincs elore meghatározott út...csak versenyek és nevezési feltételek
Conceptben a 80% felett?? talán csinálj minden jogsit aranyra!!
gyujts annyi lovét ,hogy az amateur turbo challange-en elindulhass...értsd vegyél turbot a verdába és a váltód is fully customized legyen, hogy a végsebességet ki lehessen hozni a verdából értsd ne szabályozzon le...remélem a váltó állításával tisztában vagy
szóval van egy verseny a test course-on, ahol három körért asszem 5 rugot lehet leakasztani...na ott lehuzol pár menetet..
aztán én mitsubishi lancert vettem....utána már egyenesebb az út😊ekkor már a turbos mitsubishivel a professional turbo cahallange-t is meg lehet nyerni és ott asszem már 10 -15 guriga jár 5 körért
addigra vezetni is megtanulsz a gt3-mal
mondjuk sosem késõ elkezdeni turismo-zni...korábbi részekkel, de a gt4 jun 30-án akarodzik kijönni😊és mindenki az uj kormányra gyûjt😊
Nevezetesen hogy nem bírok rájönni a logikára ami szerint a Beginner versenyek követik egymást. Mert hogy nem az autók ereje szerint az tuti. Kezdetnek vettem egy Siriont, (4WD, turbo) a maradék pénzbõl meg raktam rá egy kis motorerõsítést. Az elsõ 2-3 versenyt meg is tudtam nyerni vele, de aztán elértem a 4WD only versenyig. Na ott esélyem nem volt, szó szerint letoltak maguk elõl az egyenesekben. A 3 közül az elsõt még sikerült megcsinálnom úgy hogy kanyar ideális ív aztán meg mikor utolértek megtolattam magam, de hát mégse így kéne versenyezni szvsz. Az addig nyert 1-2 kocsit hiába adom el, olyan kevés pénzt kapok értük amibõl nem telik normális tuningra. Új autóra meg pláne.
Szóval a kérdésem: a fentiekbõl kiindulva ezek szerint teljesen összevissza hogy milyen erejû autóval lehet megnyerni már a Beginner alatti versenyeket is? Miért nincsenek sorban? Úgy kellene játszani hogy mindre bemegyek és megnézem milyen gyors autók vannak, aztán ahol van esélyem azt megnyerem (többször is), a kapott pénzbõl meg lassanként veszek vmi új autót? Ez így iszonyú lassúnak tûnik
Mindenesetre én azt csináltam hogy a GT 2002 Tokyo Concept 80%ra teljesítésekor elérhetõvé válik a bónusz ami a GT3 mentésére ad +10 milla creditet. Persze nem a leggyorsabb kocsikat vettem most a Beginner eveningekhez, hanem MX-5, MR2, TT, stb. De sajna így meg átestem a ló másik oldalára, így meg már a gépnek nincs esélye ellenem. Egyetlen verseny volt kivétel, az amcsi autókra kíírt. A 3ból ott egy pálya tele van éles kanyarokkal, a Corvette meg azokat nem igazán szereti, a gép vezette Cobra végig a nyomomban volt.
A másik hiba meg az autók amiket a versenyek megnyerése után bónusznak ad. Totál logikátlanul adja õket, pl. a kabrióknak és spidereknek kiírt verseny után kaptam egy MX-5öt, amibõl már úgyis volt egy, amivel beneveztem. De említhetném az Audi TTknek kiírt versenyt is, ami után mit kaptam? Természetesen egy újabb TTt. Nem az lenne a logikus ha olyan kocsit adna amit a következõ versenyben tudnék használni? Pl. a kabrióknak kiírt verseny végén adná a TTt, amivel nevezhetnék a TT kupába. Így a kapott kocsiknak alig van értelme, mivel pénzt is keveset ad értük a játék.
A fizika persze csodálatos (meg a grafika is
) az MR2esnél tényleg nem lehet fékezni kanyarban mint a valóságban (olyan kocsim van szóval tudom
) a sokszáz lóerõsek meg szûk kanyarból padlógázzal kijövet kicsit kidobják a seggüket, stb.
Kedvenceim a 2 (NA meg a turbós) fullra tuningolt MX-5, meg az Audi TT. Persze a sokszázezres csodagépeket még direkt nem próbáltam.
A GT4 Prologue-ben meg már túl vagyok az elsõ képernyõn levõ összes leckén, szóval jelenleg egyszerre játszom a GT3al, a Tokyo Conceptel (80% felett mit kell csinálni?)meg a GT4 Prologue-val. De jó nekem

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Mindíg tud valami újat mutatni.
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ha másolt játékokat szeretnél(999ft-ért természetesen nem ilyen rip g*ci hanem dvd-s) OLCSÓN, MEGBÍZHATÓ pontos emberkétõl akkor tessék erre az e-mail címre írni: [email protected] Én is tõle rendelek . Volt olyan, hogy az nap már a kezembe tartottam a gamet. Ja és majd nem elfelejtettem, a legújabb gamek vannak meg neki.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Other bands play, MANOWAR kill !!!
nem eppen nevezhetoleesett kategorianak😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Figyi, ha ezt komolyból gondoltad, sztem felejtsd el. Nem találsz itt olyat, aki ps2-t adna kölcsön. Nem azé, mer irigy, hanem mert HASZNÁLJA. Nem pécé ez kéremszépen, hogy ha ellopnák, csak 3 nap után venném észre...
😊
Persze próbálkozni lehet....
És ezt a valamit adják huszonikszezer pénzért. Sztem üljenek bele a bugos kormányukba annyiért.
Most még képzeld el haveromat, akié a nevezett logipöcs kormány, és azt, hogy õ még asszem 35-ért vette!!!! Nem sokon múlott, hogy ki nem b***** 😊)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Tipp: várj még picit, hátha valaki más megveszi a sunflex-et, és ki tudod próbálni.
Mégvalami: láttam ezt a másikat is leárazva, ráadásul usb-s verziót, de NEM VOLT FORCE-os! Vigyázni kell, mert a neve, doboza tök ua. mint a FORCE-os-é, csak nincs rajt a ForceFeedback felirat. Mert tudod, ha megvetted, késõ bánat! Jól nézd meg, vagy bontsd ki, és ha rugó ráncigálja a kormányt vissza középre, akkor nem kéne ugye megvenni. Ha motor van benne, az úgyis egyértelmûen érzõdik.
Bocs, de többet nem tudok segíteni. Szerintem ha forszos és van rá 1 év gar, akkor meg kell venni, mert nem nagy rizikó. Majdnem kettõt kapsz egy "bugos" Logitech árán...
Még egy ötlet: várd ki a gt4 kormányt, lehet hogy az tuti lesz, bár nekem a puntoban sem forog annyit a kormány ütközéstõl ütközésig mint amennyit arról irnak, szal kábé kotlamerci fiilingje lesz (csak tekerem, tekerem....). ????
ez csak egy játék...
nem vált...ha fullra be van tekerve utkozésig
Valaki írjon már pár címet ahonnan le lehet tölteni PS2-re vagy Xbox-ra játékot! Lrginkább FTP érdekelne, de lehet más is.
THX!
De nem irál semmit a váltással kapcsolatos "bugra" (?). Nálad mi a helyzet ezzel?
de hát én már csak ilyen mazochista vagyok....kormánypárti😊
de ha csak a pedált nézem...vagy hogy valami kormányszeruvel kanyarodok...már nincs banán feeling😊
Gyári kontrollerrel jobb játszani a GT3-at. A kormány a valódi vezetés élményét egyáltalán nem adja vissza.
+ Mohus is leírta, hogy kontrollerrel jobb idõket fut, mint Driving Force-szal. Ez pedig elég meggyõzõ
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Megaztán biztosan találkoztál már te is olyannal aki "kinosan betartotta az 50-et", de mindent figyelt, csak a forgalmat nem. Tudod, általában kalapban vezetnek. 😊
Asszony miatt meg tessék a sarkadra állni. Jó ötlet, hogy ha 100-nál elkezd sipákolni, lekapod a kormányt (ala taxi)és a kezébe nyomod...többet nem sipákol (ha túlélitek) 😊
LOL
"asszony sem sipitozik"
Hú, nálunk botrányos veszekedés van ilyenbõl, úgyhogy én max. csak üres parkolóban szoktam egyedül ökörködni (de az kell is). És csak (...khm...😉 ritkán hajtok gyorsan...
BTW városban SZVSZ nincs értelme hangsebességgel repkedni, mert (ha már annyira kevesen vannak, hogy megteheted, akkor is) max. csak elõbb érsz a piros lámpához.
www.youtube.com/aabyssx