Bloodrayne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Hop valamit kevertem...
1. Erröl nem tudok, szerintem nincs...
2. Ez van (angolul biztos, mert azt láttam is).
3. Ebben nem vagyok biztos.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hello

1. Nem tudom biztosan, de asszem igen.
2. Ez biztos van.
3. Ez meg tuti, sõt nem is egy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

KranaZoli
Senki ticcsen ebben a topicban?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Az elõzõ három KÉRDÉS volt nem kijelentés

KranaZoli
Hi!

Létezik ehhez a game-hez:

1.) magyarítás
2.) végigjátszás
3.) patch (v.milyen hivatalos javítás)

Köszi!

Ezt is lenyomtam!!! Nagyon jó játék volt csak az a barlangos pálya ahol 3 polipot kell kinyírni az nem tetszett!! De azon kívül jó volt!!
Astaroth
😄DD

Sir Quno Jedi
Mármeg mér' ??? A keresztlányom most múlt 2, de nagyon bejött neki a Primal belsõ trailere PS2-n, csupa-csupa démon, meg monszta, meg hent, többször is meg kellett nézni vele, nomeg a szülõkkel ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Astaroth
Jah fõleg 12 éven alluliaknak!

Sir Quno Jedi
Imádom benne az értelmetlen gyilkolást, vérontást, azt hogy egyszerre két nehéz fegyverbõl lehet tüzelni, majd ráröppeni a nyomorultakra, vért inni, szigonnyal mellbelõni a kiscsókákat, vagy éppen két pengével kicsontozni a gerincüket ! 😄DD Nagyon megnyugtatja az embert ! Orvossal kötelezõre íratnám fel ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jó kis gamma volt, nekem 10 óra körülre jött ki szerinte (ebben nyilván nincsenek benne a visszatöltések, mert hát az sajna elõfordult néha...) 😄DD !

Astaroth
30 perc 😄D

Astaroth
30 óra alatt összejött nekem csak rá kell jönni a módszerre

Astaroth
Annak a drószörnynek a szívét kell ütni!Meg gránátokat dobni alá.Van egy gránátvetõ az egyik oszlop párkányán!

Szerintem a Wolf ez után sétamenet csak mindig a háta mögött kell lenni!

Astaroth
ahonnan bejutsz ide az ajtó fölött ha minden igaz van egy ablak ott!

Waterhorse
Az még rendben, hogy nem voltam eléggé fölvilágosítva, de hogy szartok bele abba amiket én itt írkálok az már tényleg idegesítõ.

De nem érdekel, még aznap kiokumuláltam, hogy nemkem is egy ilyen vidikártyám van és csak kellet neki egy új drájver, azt most má' megy...

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Astaroth
Sõt elég hosszú volt a játékmenet

Astaroth
Na vége van azért ez nem volt rossz játék!

Shep
Rájöttem, de sajnos a köv pálya még undorítóbb mint ez, fujj.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Astaroth
pedig nekem ez a probléma fel sem merült!Csak nézz körbe és próbálgass.

Shep
Srácok a Temple Guardians vagy mi a pálya neve, ott miután fent megöltem a 3 csápos vackot, azt mutatja, hogy a zöld gázt eregetõ vmi tetejére kell feljutni, de hogyan, mert a gyilkossgá helyszínétõl 2 szintet feljebb tudok menni, de utánna sehogy nem tudok 1 el feljebb ugrani. Hogy lehet feljutni? Elõre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Waterhorse
Oké!kösz a segítséget mindenkinek.Azért benyöghette volna valaki, hogy tõccsed barátom, de vigyázz...T&L-es(vagymifene) kártya kell hozzá, vagy legalább, azt, hogy olvassam végig a fórumot.
Örök hála, 2 hét az internetbõl ez csak 5ezer forintba került, milyen érdekes, milyen tanulságos...ezentúl soha a büdös életben nem kérek fórumon segítséget mert semmi értelme!!!

Mayday
Szerintem toccsed. 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ott nincs nagyon elakadni való. Végikell futni a hidon, közben átugrani a felrobbanó részeket, a túloldalon, meg kinyírni mindenkit aztán kész. Ha nagyon nem megy használj a robannások kezdetétõl bulett timeot.

Astaroth
Most ott vagyok hogy felrobban alattam a híd megint elakadtam😞(

CarajoEsp
Szerintem megéri de ez a saját véleményem.
Jó kis harcokat lehet benne nyomni.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Waterhorse
Szóval aszongyátok szartok bele?
Jó, rendben...

Astaroth
úú kössz!

Waterhorse
Ez jó játék?
Hasonlít a Soul Revear-re?
Videót láttam róla és le tudnám tölteni csak érdekel megéri-e.

Üsd ki a malom belsõ tartó pilléreit(ferde gerebdák). Hedroxékkal ne is bunyózz csak többen lesznek.

Astaroth
a hedrox ellen mit kell csinálni?
Egy malomban vagyok!

Ennek a bejegyzésnek itt semmi keresnivalója sincsen!!!!!!
És NINCS Vice Cyty Hun!

Jah, lõd le a harangot, az majd kitöri a talajt és leugorhatsz.

sziasztok, szóval tudja valaki hogy a havas pályán a nagy harang alatti épületbe hogyan lehet bejutni és kinyírni a két tisztet ?
Valamivel kevesebb mint a fele.

Astaroth
én nem fejeztem be de onnan még elég sok!

Astaroth
balra irányba fuss gyorsan egyszer csak kijutsz!

Nyírd ki a 3 guardiant, ha megvan akkor fenn a tetején be lehet ugrani abba a nagy gubóba, vagy micsoda, mert kinyílik.

Huh ez ám a játék!
Mostanában ez tetszett a legjobban mindent ver. Majdnem lealázza a TombRaidert is nálam. Tetszik az is hogy véres is mint állat és ahullák is ott maradnak és nem tûnnek el miután darabokba vágtam. Ez egy klassz kis game. Eddig 10 órát nyomtam és még mindig tetszik igaz kicsit idegesítõ néha a sok ellen.
PetruZ
Aki gépközelben van, megnézheti, hogy mûködik-e ez a trükk. Fordítás közben a harmadik(?) pálya (City of the Dead) szövegfájljában találtam, ahol a sírásóval találkozik Mynsc és Rayne: Press left, left, right, up, down, left, down, up, up to make BloodRayne and Mynce naked. 😊 Ezt elvileg elég gyorsan kell csinálni, mert egyébként Mynsc megszól érte és nem mûködik (ha mûködik egyáltalán).
Astaroth
Tök jól löbögnek a csöcsök.😊)))))))
Direkt kiemelik.

zaki
na, majd valamelyik nap rászánom magam, és elkezdem a játékot, csak addig még befejezem a VIce City-t

Nekem bejött nagyon. Jó a hangulata, szépek a videók, sztorija is van.
Bár van pár pálya, ami nehéz, illetve van pár, ami nem nehéz de idegesítõ, de összességében én élveztem.

zaki
már nekem is megvan a játék pár napja, csak még nem nagyon játszottam vele

Kb. 15-18 óra (nettó), normal szinten.

zaki
mennyi idõ alatt vitted végig kb?

Na, befejeztem én is. Nagggyon teccet ez game. Bár volt egy rész (a három guardian elötti ugrálgatós pályák), ahol szidtam a programozókat rendesen. Ott majdnem uninstall lett a vége.
Kedvencem a robotos rész volt. Fantáziadús rész szerintem.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, aki írt megoldásokat!
Ja, Wulfot én úgy gyõztem le (ehhez még lassítás sem kellett), hogy mindig szembefutottam vele. Amikor közel volt, egy-két lövés rá, amitõl megállt kicsit, ekkor vágtam rajta párat. Aztán, amikor bloodrage fullon volt, akkor adtam neki. Aztán elõröl a szembefutástól. Így elég könnyen ki lehet nyírni életerõ vesztés nélkül.

Itt végülis kétfajta között kell külömbséget tenni: amelyika játék enginjével készült illesztve a mpg-ként lejátszott "mozisabb" videót.
Én ez utóbbira gondoltam, mert azt windowsból is meg lehet nézni, ha ott nem ront akkor nem a videóval van a gond.

Astaroth
miért hogy nevezik egyébként ezeket a köztes videókat?köztes videónak?