Bloodrayne

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Hát jó szar a mentési rendszer. Leölöm azt a biomasszát vagy mit, jön egy videó, mentek, de hiába újraindításnál újból a pálya elejére tesz.
Hát akkor miért a faszomért van az mentés a menüben ? <#falbav>

Qwerty4

Emberek, segítség! Az "Unholy Mecha" nevû résznél tartok, és nem tudok tovább jutni! Megölöm az elsõ robotot, de aztán a többi hármat nem tudom. Mindig megölnek! Hogy kell ezt megcsinálni?<#confused> Segítsetek, please! <#sir>
Venture
Nekem megvolt, de már nem tudom hová tünt, pedig segitenék, linket meg nem tudok. Sorry!

REALITAS
Nagyon kéne,remélem valakinek meg van.

REALITAS
Sziasztok! Kijátszotam a Bloodrayne 2, és ki akartam az egyet is, de megvásárolni sehol sem lehet erre letöltem, de nem megy a telepitö Reloaded változat. Ha valakinek meg van müködö álapotban irjon nekem.

akyyy
<#mf1><#mf1><#mf1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

baz muszáj ezt megkérdezni mind a 3-4 Bloodrayne topicban? Rádjött az ötperc vagy mi? (úgyse tartana annál tovább ha megtalálnád... <#mf1>)

War. War never changes.

akyyy
Hol lelhetek Playboyos képeket blooyraynerrõl?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Egyébként az nem is nehéz rész, én a legtöbbet a Guardianoknál szívtam, azzal a két baszott szörnyel amelyik az ugrálos lyuk után jön, na meg fõfõ genyánál, de ha technika megvan akkor egyik sem gáz. Tréningez csak!!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Melyik a csukjás aki a templom szerüségben a szószékkel száguldozik ide oda?

egyébként mindegyiket meg lehet ölni kód nélkül. Már többször is végivittem a gamát, ugyhogy biztosan állíthatom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bogyesz
hellosztok fiúk.megint kéne a segítségetek.annál a fõellenségenél vagyok amelyik egy bazi nagy gépágyúval lövöldöz de sehogy nem tudom megsebezni.meglehet csinálni kód nlkül???létszi segítsetek!!!<#nemtudom>

Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!

bogyesz
kössz már nem kell segíteni mert tovább tudtam menni!!!

bogyesz
küldök nektek egy képet csak mondjátok el hogy hpgyan kell és könyörgöm segítsetek!!!!!!PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bogyesz
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>kérlek sgítsetek

bogyesz
Hogy a szarba kell ezt a szart csinálni

bogyesz
Könyörgöm!!!arnyek=GOLD(/arnyek)

bogyesz
Légyszi!!!!arnyek=GOLD(/arnyek

bogyesz
Válaszoljatok már!!!!arnyek=GOLD

bogyesz
Miért nem válaszoltok már a kérdásemre??????

bogyesz
Megéri.De hogyha Bloodrayne-nel szeretnél játszani akkopr én a helyedben kapásból a második résszel kezdeném.de ha nagyon ragszkodsz az egyhez akkor játsz azzal.az is megéri!!!!

Timbo
Sziasztok! Én még nem játszottam a bloodrayne-el!
Szerintetek megérné??

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

bogyesz
az elsõ nácis pálya ahol úgy indulok hogy van egy náci egy bazi nagy reflektor mellett!!!!!!!!elég egyértelmû?????
<#confused>

Seth
khm...konkrétabban esetleg???Tudod van egypár náci a játékban

PSN ID.: Beegabor

bogyesz
Hellosztok fiúk!A Bloodrayneben a náciknál vagyok de nem tudok tovább jutni.mindenkit kinyirtam.Mit kell csinálni?????
<#help>

grebber
BloodRayne

<2004-08-03 @ 20:14 - Berkenye> (kommentek: 2)

Kristanna Loken, akit leginkább Arnold Schwarzenegger ellenfeleként csodálhattunk meg a Terminátor 3-ban (pedig játszott még többek között az Academy Boyz-ban, és a Panic-ban is), újra filmvászonra lép. Ami annál is érdekesebb, hogy a hölgy ezúttal a monitorainkon megjelenõ BloodRayne-t fogja alakítani. A forgatás idén augusztusban kezdõdik, mégpedig Drakula, és a többi vámpír hazájában, Romániában. A rendezõ pedig Uwe Boll. Õ az az úriember, aki a szintén nem túl rég bejelentett Far Cry adaptáción is dolgozik, régebbi mûvei közül pedig a House of the Dead c. megint csak játékadaptációt említeném meg, ami azért hagy némi kívánni való maga után. Ha már itt tartunk, õ készíti az Alone in the Dark mozit is 😄 Szóval lehet várni sok szeretettel, meg kis fenntartással 😊

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

grebber
Huh gáz nagyon a vége majd reggel 😊

Arra azért kíváncsi leszek hogy a fõköcsögöt ki tudod-e nyírni tippek nélkül, én valami hatalmasat szoptam vele 😊

grebber
Ez gyors volt már megtaláltam!

grebber
Itt akadtam el azt mutatja a nyil hogy valahol ott fenn a falon belül vagy fenn a fal tetején van a tiszt de sehogyan sem tok felurgani.Hogyan kell ????????

Ha a kemény csávón Maulert érted (izmi-bizmi tetoválásokkal meg implant cuccossal) akkor már "csak" Castle Gaustadt van hátra 😊

grebber
A megoldás a matrix modva váltás volt már átittem.
Most verekszem azzal a kemény csávóval ,már felvettem a koponyát is.
Nagyon sok van még a végéig??

Persze
(ha még megvannak a mentések )

grebber
Oké köszi a tippeket megprobálom!
Ha nem megy tudnál majd mentést küldeni az után-ról?

Ja, és az ugri-bugrit végig a "mátrixos" módba csináld, sokkal pontosabban lehet kicentizni az elrugaszkodást

Ha jól emlékszem a fa belsejében vannak platformok amiken fel lehet ugrálni a tetejéig, néha csak úgy lehet átugrani ha az ugrás holtpontján dupla space-t nyomsz (ajtótörõs-támadás vagy mi)

grebber
Ezt nem hiszem el!!! 😞
Akárhányszor elkezdem megint a gamet mindig itt akadok el:

Ez lent van a mélyben amikor az a feladat hogy juss be a templom belsejébe és ennek a fának a belsejében kellene felugrálni de nekem nem megy mert van egy olyan pont ami túl magasan van Valaki segitsen mert szeretném egyszer az életben végigvinni!!!!!!!!!!!

Köszi

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Az osztódóst (asszem Xendrox a neve) csak úgy lehet megölni ha szétvered a tartópilléreket és az egész padló belezuhan a vízbe

én ez után vagyok mikor a zombit meg kell ölni de osztódik, azt hogy kell megölni?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

berlinboy6329
én már végvittem,bár nem most.ez nem az a pálya ahol ilyen kis platformok vannak oszt zombik lõdöznek?Fel kell rá ugrani oszt ahol nem tudsz felugrani a vége felé,ott én úgy csinálom hogy a bal szélen ugrok lassítva és dupla ugrással.ugrok várok,megint ugrok.ha jól csinálod akkor átugrasz,vagy vmi ilyesmi

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
bárcsak ott lennék ahol te segítenék szívesen de én ott vagyok ahol van egy rész valami alagutnál ami közepén van egy marha nagy fa!
Abban a fában kell felugrálni de egyikre képtelen vagyok felugrani mert sokkal kissebet ugrik.
Na nekem ebben kéne segítség!

scynetyc
Látom senki sem válaszol.
scynetyc
Hali! Pont az alattam lévõ képes pályán vagyok. A harangot már lelöttem a toronyból és az általa ütött lukon keresztül lejjebb ugrottam, ahol egy ajtón kellene elméletileg eljutnom a következõ ellenséghez,de nem jutok sehogy sem be. Leragadtam ennél a résznél és nem örülnék ha itt be is fejezném ezért lécci valaki segitsen mit kell tenni. Köszike elõre is!
ALCATELGOD
ITT a Kép

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ALCATELGOD
Sziasztok!!!

Csak neki kell rugaszkodni!!!!

De az én bajom ez!!! Nem tudom hol van a tiszti itt a kép:

img]http://iaro.srv.hu/kep/bloodRayne.JPG[/img]

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

grebber
Nem tudod mi az a tárgy és hogyan néz ki?

plas
fell kell venni egy tárgyat, és annak a segítségével tudsz nagyobbat ugrani.. asszem nekem így sikerült...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

grebber
SEGÍTSETEK!Elõvettem a gamet de van egy rész valami alagutnál ami közepén van egy marha nagy fa!
Abban a fában kell felugrálni de egyikre képtelen vagyok felugrani mert sokkal kissebet ugrik most mit tegyek?

ALCATELGOD
Magyarosítás van és készítem....

Oldal 1 / 9Következő →